- Reaction score
- 5
Αυτο το "καλη την πιστη" εμενα προσωπικα δε μου αρεσε, χαρη μια φορα δε μας κανατε κυριες/κυριοι εισαγωγεις, γιατι αν το παμε ετσι και εμεις, καλη την πιστη δεν καναμε καταγγελια για παραπλανηση ή εξαπατηση διοτι,xara k. said:- Σε ελάχιστες περιπτώσεις όπου ο τελικός χρήστης για δικούς του λόγους ήθελε να επιστρέψει το player ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ, καλή την πίστη και για ένα μικρό χρονικό διάστημα (το οποίο εξαντλήθηκε) το δεχόμασταν.
DVD σωστα δεν παιζει,
DTS μερικες φορες δε παιζει,
Photos μετα απο καμια 15αρια κολλαει,
Αρχεια περαν των DVD μετα απο 4-5 κολλαει (εκτος των mp3),
HD clips παιζει οποια θελει, οσα θελει, οποτε θελει, αν θελει, για οσο θελει,
Internet Radio... επιτελους παιζει, με επιλογη στις εξοδους ηχου (προσωπικη δικη του),
Το StandBy μερικες φορες (παντα βασικα αν το αφησεις πανω απο καμια ωρα) κολλαει και θελει reset.
και πολλα ακομη, που ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, εγω δεν εχω ζητησει τα λεφτα μου πισω για κατι που ΔΕ δουλευε απολυτως τιποτα μεχρι στιγμης και μολις 1 μηνα μετα, καποια εχουν διορθωθει...
Οπως πολυ καλα γνωριζετε, απαγορευεται η παραπλανητικη διαφημηση... ποσο μαλλον η παραπλανητικη πωληση...
Εγω πληρωσα με πραγματικα χρηματα και οχι ημιπλαστα, ή αμφηβολου αξιας ή πλαστα μεχρι να σας ετοιμασω τα κανονικα.
Ετσι, ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, εμεις περιμενουμε, και αν το δικο σας χρονικο διαστημα για τις αλλαγες συσκευων εξαντληθηκε, ισως θα επρεπε να σκεφτειτε να μην εξαντλησετε το δικο μας "ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ" στο να περιμενουμε να την λειτουργησετε...
Και δεν ειναι πολυ δυσκολο να αποδειξουμε το οτι το kiss ΔΕ δουλευει... Και το ΑΝ θα το φιαξετε στο μελλον ειναι καθαρα στην υπομονη και την "ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ" του καθενος μας να περιμενει ή οχι.
Λιγο σεβασμο στους αγοραστες σας λοιπον... γιατι σπανια βρισκεται πλεον αγοραστες με "ΚΑΛΗΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ"...