Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Reaction score
5
xara k. said:
- Σε ελάχιστες περιπτώσεις όπου ο τελικός χρήστης για δικούς του λόγους ήθελε να επιστρέψει το player ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ, καλή την πίστη και για ένα μικρό χρονικό διάστημα (το οποίο εξαντλήθηκε) το δεχόμασταν.
Αυτο το "καλη την πιστη" εμενα προσωπικα δε μου αρεσε, χαρη μια φορα δε μας κανατε κυριες/κυριοι εισαγωγεις, γιατι αν το παμε ετσι και εμεις, καλη την πιστη δεν καναμε καταγγελια για παραπλανηση ή εξαπατηση διοτι,
DVD σωστα δεν παιζει,
DTS μερικες φορες δε παιζει,
Photos μετα απο καμια 15αρια κολλαει,
Αρχεια περαν των DVD μετα απο 4-5 κολλαει (εκτος των mp3),
HD clips παιζει οποια θελει, οσα θελει, οποτε θελει, αν θελει, για οσο θελει,
Internet Radio... επιτελους παιζει, με επιλογη στις εξοδους ηχου (προσωπικη δικη του),
Το StandBy μερικες φορες (παντα βασικα αν το αφησεις πανω απο καμια ωρα) κολλαει και θελει reset.

και πολλα ακομη, που ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, εγω δεν εχω ζητησει τα λεφτα μου πισω για κατι που ΔΕ δουλευε απολυτως τιποτα μεχρι στιγμης και μολις 1 μηνα μετα, καποια εχουν διορθωθει...

Οπως πολυ καλα γνωριζετε, απαγορευεται η παραπλανητικη διαφημηση... ποσο μαλλον η παραπλανητικη πωληση...
Εγω πληρωσα με πραγματικα χρηματα και οχι ημιπλαστα, ή αμφηβολου αξιας ή πλαστα μεχρι να σας ετοιμασω τα κανονικα.

Ετσι, ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, εμεις περιμενουμε, και αν το δικο σας χρονικο διαστημα για τις αλλαγες συσκευων εξαντληθηκε, ισως θα επρεπε να σκεφτειτε να μην εξαντλησετε το δικο μας "ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ" στο να περιμενουμε να την λειτουργησετε...
Και δεν ειναι πολυ δυσκολο να αποδειξουμε το οτι το kiss ΔΕ δουλευει... Και το ΑΝ θα το φιαξετε στο μελλον ειναι καθαρα στην υπομονη και την "ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ" του καθενος μας να περιμενει ή οχι.

Λιγο σεβασμο στους αγοραστες σας λοιπον... γιατι σπανια βρισκεται πλεον αγοραστες με "ΚΑΛΗΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ"...

Reaction score
14
energy, οφείλω να σου βγάλω το καπέλο. Η απάντηση σου είναι μια απο τις ευγενικότερες και περιεκτικότερες που κάθε KISS owner/user/beta-tester θα ήθλε να είχε την γνώση και το μυαλό σου να συντάξει.

προσωπικά πιστευω ότι είπες πολλά σουπερ σωστά πράγματα και αρκετα τεκμηριομένα και αν οι ανθρωποι της BSI είναι όσο εξυπνοι εχουν δείξει να είναι στον ευρύ χώρο της πληροφορικής θα πάρουν το νόημα.

Οι ίδιοι της BSI δεν πρέπει να ξεχνάνε άλλωστε ότι το να είσαι αντιπρόσωπος μιας εταιρίας δεν σε απαλάσει απο καμμιά ευθύνη. Μόνο στο δικό μας επάγγελμα υπάρχει η νομικίστικη παπαρούνα πυο γράφουμε "as agents only". Το να πουλάς ένα προιων προβληματικό σε κάνει συμμετοχο στην εξ'αμελέιας απάτη. Δεν δίνω δόλο ουτε στην KISS όυτε στην BSI, απλά αυτό που εχουμε όλοι ταλαιπωρηθέι είναι όλο to production design & engineering του DP-600 που εχει προβλημα.

Ο ρολος του αντιπροσπώπου έιναι ρόλος μερικές φορές δυσκολότερου απο του κατασκευαστού. Ο Αντιπρόσωπος περαν των KISS εχει άλλα προιόντα τα οποία τον έκαναν γνωστό και τον εκαναν να εχει ένα καλό όνομα στην αγορά. Αν αντιμετωπίσεις στραβά μια απο τις αντιπροσωπέιες κινδυνευεις να χασεις και το καλό σου όνομα απο τα άλλα προιόντα σου.

Κυριοι της BSI εχετε ενα μεγάλο προβλημα να αντιμετωπίσετε. ΚΑι λεω μεγάλο γιατί όταν ή μαμα εταιρία δεν μπορεί να συλλεξει τα προβλήματα απο τα μηχανήματα της πώς εσεις θα μπορούσατε να σκεφτείτε την λέξη σερβις???? Απο την αρχή η λέξη αντικατάσταση ήταν η μόνη πιθανή λυση. Και λέω πιθανή γιατί και εδώ οι πιθανοτητες να αντικαταστήσετε ενα ελλατωματικό ε ένα αλλο ίσως και χειρότερα ελλατωματικό ήταν μεγάλες.

Στην θέση σας δεν θα ασχολούμουν με την ΚΙΣΣ ξανά καθώς ο εμπορικός κίνδυνος του ονόματος σας να παρασυρθέι είναι σοβαροτατος. Το ΠΛΑΙΣΙΟ που σταμάτησε κάτι ήξερε....::::!!!!

Reaction score
164
Απόψε το KIss (και ο Γιάννης ;) ) θα τη γλυτώσουν. Αλλά αύριο θα ασχοληθώ και άλλο, για τελευταία φορά, με το θέμα Kiss.
Αν δεν παίξει HD ή αν παίξει μόνο σε σύνδεση με PC, θα ζητήσω τα χρήματά μου πίσω στο ακέραιο. Στο κάτω-κάτω, ένα laptop έχω. Αν πρέπει να αγοράσω και HTPC για να παίξει, να μας το έλεγαν από την αρχή... :x
Επόμενα βήματα: επικοινωνία με τον κο Βουδούρη (που πάντα απαντάει άμεσα στα email). Αν δεν δεχθεί την επιστροφή η BSI, να μαζευτούμε όλοι και να κάνουμε μια επώνυμη καταγγελία στο ΙΝΚΑ και την ΕΚΠΟΙΖΩ και όπου βγάλει... Δεν με ενδιαφέρει αν τελείωσε ο μήνας που επέστρεφαν πίσω τα χρήματα. Με ενδιαφέρει ότι τελείωσε ο μήνας της δικής μου υπομονής και του άτοκου δανείου των χρημάτων που έδωσα.. :x

Reaction score
1
Και στον ΓΓ Καταναλωτή στο Υπ. Ανάπτυξης (τον φίλο κο. Σκορδά), και στον Συνήγορο του Καταναλωτή, το ακόμα πιο φίλο κο. Γιάνη Αδαμόπουλο

Reaction score
8
Εγώ πάντως το πάω για αντικατάσταση τη Δευτέρα και βλέπουμε.

Μετά από 4 προσπάθειες να περάσω τη 3.0.25, τελικά τη πέρασα.

Τη πρώτη ας πούμε ότι δεν είχε "καεί" σωστά.
Τη δεύτερη ?
Τη τρίτη τη ξανακατέβασα από το site, τη "έκαψα" τίποτα ?
Τη τέταρτη επιτέλους πέρασε, μόνο που εξακολουθεί να μην υπακούει καθόλου το remote και το panel του εξακολουθεί να έχει τα 999999.

DREAM GR σε ευχαριστώ πολύ !!!!! για τη βοήθεια.

Reaction score
14
NICK D. said:
Εγώ πάντως το πάω για αντικατάσταση τη Δευτέρα και βλέπουμε.

Μετά από 4 προσπάθειες να περάσω τη 3.0.25, τελικά τη πέρασα.

Τη πρώτη ας πούμε ότι δεν είχε "καεί" σωστά.
Τη δεύτερη ?
Τη τρίτη τη ξανακατέβασα από το site, τη "έκαψα" τίποτα ?
Τη τέταρτη επιτέλους πέρασε, μόνο που εξακολουθεί να μην υπακούει καθόλου το remote και το panel του εξακολουθεί να έχει τα 999999.

DREAM GR σε ευχαριστώ πολύ !!!!! για τη βοήθεια.
Νικο, μην με ευχαριστείς, πήγαινε το για αντικατάσταση και σου ευχομαι ολόψυχα να είσαι τυχερός και να σου τύχει καλό μηχανάκι.

Απορώ πώς τα μηχανήματα μπάινουν σε κουτιά απο την KISS και δεν τεστάρονται πρώτα. Με τί εχουν κανει τις κολήσεις μέσα με σάλιο αντί για καλαϊ????

Είναι απορίας αξιο ότι εχω 2 μηχανήματα που το καθε ένα συμπεριφερεται διαφορετικά. Αλλο παιζει 90% άλλο πάιζει 80%. Δεν εχουν λογική. Αλλο δεχεται την 3025 άλλο δουλευει καλίτερα με την 3014. Η KISS λεει μην κατεβειτε βερσιον γιατί δεν πάιζει, εγώ κατέβηκα και το ανεστησα το νεκρό μηχάνημα...!!!!

Reaction score
1
Εγω παιδιά υστερα απο τηλεφωνική σιυνεν'οηση με την αντιπροσωπιά , τελικά κατάφερα και τους έπεισα και δέχτηκαν , να πάω το μηχανάκι πίσω στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ και πήρα πίσω τα λεφτά μου....!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Οταν με το καλό θα έχουν φτιαχτεί όλα τα προβλήματα του KISS........ , θα εχει έρθει στην χώρα μας το BLEU-RAY...... :D

Reaction score
164
Αφού το αντικατέστησαν σε έναν, πρέπει και στους υπόλοιπους.

Reaction score
164
Λύση (?) για τα "9999" και το remote που δεν δουλεύει:
Display shows 99999999999 only!
Restart the Player up to 8 times waiting 15 seconds after each shutdown.
Eventually it should boot up normally. You can also wait 15 minutes with the
player ON as the Display will refresh each 15 minutes automatically.

Remote no longer works!
Usually this is caused by the Front Chip (Atmel) not to boot correctly. Again
try rebooting the player up to 8 times with 15 seconds Interval or leave the
player ON as is for more then 15 minutes.
(Από το Mpcclub)

Reaction score
8
Eυχαρτιστώ Unforgiven, λες να με σώσεις απ'το να τρέχω για αλλαγές ??

'Οσο για την επιστροφή χρημάτων, πιστεύω ότι και εγώ μετά την ιστορία με το τηλέφωνο αν
έπαιρνα τη Κα. Κοντομήτρου θα έπαιρνα τα λεφτά μου πίσω.

Και όχι μόνο εγώ, όλοι αν τη "δούμε" αλλιώς τη "δουλειά" θα γίνει επιστροφή χρημάτων.

Αλλά τα θέλει ο ..... μας.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μετά από εξαντλητικά test στο Kiss τις τελευταίες 2 μέρες ιδού τα αποτελέσματα με την 3025 έκδοση:

1. Η λειτουργία του ως dvd player με dvd του εμπορίου είναι μια χαρά. 1080p με απίστευτη εικόνα στην ΑΜΟΙ μέσω hdmi. :D :D Το ff λειτουργεί ως το 4Χ και είναι το 1ο dvd player που είχα που προχωρά την κίνηση όπως το παλιό video. :D Στο 8Χ κολλάει κάποιες φορές.

2. Ως dvd player με hd υλικό (.ts .avi .wmv) η συμπεριφορά του ήταν απροβλημάτιστη. Φυσικά τέλεια εικόνα στην ΑΜΟΙ. Και εδώ το 4Χ λειτουργεί πολύ καλά... στο 8Χ τα χαλάει κάποιες φορές... Έβλεπα χθες για 3 ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα... :D :D :D

3. Σύνδεση με ασύρματο δίκτυο γίνεται εύκολα... το PCLink είναι αρκετά καλό... Όμως ενώ ξεκινάει να πάζει όλα τα hd αρχεία μετά από λίγο γίνεται το γνωστό... η εικόνα παίζει πολύ αργά και χωρίς ήχο... πρέπει να επανεκινήσεις το player για να φτιάξει... :( :( :( :( Όμως όλα τα divx - xvid αρχεία σε standard definition τα παίζει μια χαρά! Άρα κάτι φταίει με το bandwith που ελπίζω να φτιάξουν σύντομα...

4. Ιnternet ραδιόφωνο, παιχνίδια και καιρό παίζουν μια χαρά... :D

5. Δεν δοκίμασα ακόμα εξωτερικό δίσκο και υπότιτλους...

Πιστεύω ότι σε 1-2 αναβαθμίσεις θα φτιαχτούν τα προβλήματα... ειδικά αν παίζει το ασύρματο δίκτυο θα είναι τέλειο το player... :shock: :shock:

Όλα τα παραπάνω τα έγραψα και στους τεχνικούς της Kiss...

Reaction score
0
Είμαι σε τεράστιο προβληματισμό....
Ενώ υπάρχουν κάποιες απαντήσεις που με ωθούν στην αγορά του, υπάρχουν κ άλλες απαντήσεις στο θέμα του KISS όπου με κάνουν να το ξανασκέφτομαι.... :(
Έχω από την παρασκευή την ΑΜΟΙ 37" :) κ χρειάζεται να έχω ένα αντάξιο dvdp.... :(

Reaction score
14
Αν το πάρεις εν γνώση σου ότι είναι ενας μικρός υπολογιστής σε 45εκ κουτί και εχεις την όρεξη και υπομονή για πειράματα τότε εν λευκό το αγοράζεις.

Αν πάλι θέλεις ενα μηχάνημα να παίζει τα DVD σου απροβλημάτιστα και να συμπεριφέρεται σαν ενα DVD-PLAYER τοτε ξανασκέψου το.

Τωρα αν πάμε στο ψητό. Μολις το πάρεις δοκίμασε τα τεστ που έκανε ο Χρηστος, και δες τι σου πάιζει και εσένα. Αν εχει προβλημα βάζεις το νεο firmware. Αν με αυτό δεν σου λυθούν το πάς πισω και παιρνεις τα λεφτά σου πίσω.

Σε ποιότητα εικόνας ειδικά με την ΑΜΟΙ σαν ταίρι είναι τέλειο. Η τέλεια εικόνα του είναι ισως ο μονος λόγος που πολλοί με προβληματικά ΚΙΣΣ κανουν υπομονή και ανέχονται τα προβλήματα τους.

Reaction score
0
Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να παίζει όσο γίνεται πιο καλή εικόνα ως dvd player, κάνοντας upscaling ΣΕ ΟΛΑ τα δισκάκια σε 1080p. Αν το κάνει αυτό καλά τότε θα είμαι 90% ευχαριστημένος. :) Με το υπόλοιπο 10% θα αρχίσω μετά να πειραματίζομαι με σύνδεση με υπολογιστή, wifi δίκτυα κτλ κτλ κτλ...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Έχω δοκιμάσει διάφορα divx plaeyrs από το 2002 που ξεκίνησαν να βγαίνουν στην Ελληνική αγορά... η εμπειρία μου λέει ότι ΚΑΝΕΝΑ δεν ξεκίνησε χωρίς προβλήματα... τουλάχιστον όμως όλα έπαιζαν τα dvd του εμπορίου και ότι πρόβλημα έβγαζαν, το έβγαζαν στην αναπαραγωγή των divx αρχείων... Άλλωστε κάθε player είχε το δικό του φόρουμ ακριβώς για να συζητούν οι τεχνικοί με τους users και να λύνουν προβλήματα... ακόμα και users βοηθούσαν στην λύση κάποιων προβλημάτων...

Πολλοί ίσως περίμεναν το Kiss να έχει λύσει αυτά τα προβλήματα καθώς η εταιρία έχει αποκλειστικά και μόνο προιόντα divx... όμως κάθε νέο chip δηλ. κάθε νέο dvd player έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και είναι σαν να ξεκινάς από την αρχή όταν γράφεις ένα firmware...

Όταν πρωτοβγήκε το Kiss 600 ήταν πρωφανές ότι κυκλοφόρησε ενώ δεν ήταν έτοιμο... Τα βασικά (απλή αναπαραγωγή dvd) δεν τα έκανε... και μιας και είδαμε και πολλά κομμάτια με hardware προβλήματα, τότε καταλαβαίνουμε ότι η Kiss βιάστηκε να το κυκλοφορήσει. Βέβαια είχε ήδη καθυστερήσει πολύ (2 χρόνια από την πρώτη ανακοίνωση...) αλλά χαλάει το όνομά της με τέτοια λάθη...

Το δικό μου κομμάτι μετά την τελευταία αναβάθμιση μπορώ να πω ότι είναι πραγματικά το player που περιμέναμε. Όλες οι βασικές του λειτουργίες υπάρχουν και παίζουν απροβλημάτιστα. Προσωπικά βέβαια θέλω να λυθεί και το πρόβλημα του wireles δικτύου και θα το απαιτήσω από την Kiss μιας και είναι στα promises του προιόντος. Έχω όμως βάσιμες ελπίδες ότι θα το καταφέρουν, μιας και ήδη έφτιαξαν τόσα άλλα... Μου είναι πάρα πολύ χρήσιμες οι δικτυακές λειτουργίες του Kiss...

Όσον αφορά στην εικόνα... Κiss + AMOI + ρυθμίσεις Λάμπρου = ένας υπερευχαριστημένος καταναλωτής!!!!!!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μιχάλης Κορ. said:
Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να παίζει όσο γίνεται πιο καλή εικόνα ως dvd player, κάνοντας upscaling ΣΕ ΟΛΑ τα δισκάκια σε 1080p. Αν το κάνει αυτό καλά τότε θα είμαι 90% ευχαριστημένος. :) Με το υπόλοιπο 10% θα αρχίσω μετά να πειραματίζομαι με σύνδεση με υπολογιστή, wifi δίκτυα κτλ κτλ κτλ...
Εμένα πάντως σε commercial δισκάκια μου κλειδώνει κανονικά στα 1080p 50 Hz στην ΑΜΟΙ με hdmi... η εικόνα είναι ονειρική!!! Βέβαια σήμερα θα δω και τι σήμα λέει ότι παίρνει η ΑΜΟΙ...

Όμως προσοχή! Και η ΑΜΟΙ έχει είσοδο hdmi με ΗDCP...

Reaction score
164
Χτες το πήρα πιο ζεστά το θέμα.
Έχω την αρχική-αρχική εντύπωση: μάλλον φταίνε τα κλιπάκια.
Δοκίμασα, δοκίμασα, δοκίμασα... Τελικά έπαιζε αρκετά από αυτά που είχα, από εξωτερικό σκληρό ή από ενσύρματη δικτύωση με το laptop και με τη χρήση του Freekiss, όπως το έχει εξελίξει ένα μέλος του mpcclub. (είναι δωρεάν, παίζει ts και πειραματικά zip!)
Από δισκάκια με HD αρχεία δεν έκανα πολλές δοκιμές.
Το κυριώτερο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι τα συχνότατα κολλήματα: κάθε 3-4 κλιπάκια κόλλαγε. :(
Αρχίζω να ανακτώ σιγά-σιγά την εμπιστοσύνη μου...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
unforgiven said:
Χτες το πήρα πιο ζεστά το θέμα.
Έχω την αρχική-αρχική εντύπωση: μάλλον φταίνε τα κλιπάκια.
Δοκίμασα, δοκίμασα, δοκίμασα... Τελικά έπαιζε αρκετά από αυτά που είχα, από εξωτερικό σκληρό ή από ενσύρματη δικτύωση με το laptop και με τη χρήση του Freekiss, όπως το έχει εξελίξει ένα μέλος του mpcclub. (είναι δωρεάν, παίζει ts και πειραματικά zip!)
Από δισκάκια με HD αρχεία δεν έκανα πολλές δοκιμές.
Το κυριώτερο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι τα συχνότατα κολλήματα: κάθε 3-4 κλιπάκια κόλλαγε. :(
Αρχίζω να ανακτώ σιγά-σιγά την εμπιστοσύνη μου...
To FreeKiss που το βρίσκεις;;; (αγόρασα το EZLink παραβαίνοντας τις αρχές μου...) Παίζει με ασύρματο δίκτυο;;;

Το ενσύρματο δίκτυο το έχεις φτιάξει με απευθείας σύνδεση Kiss-PC ή μέσω hub?

Reaction score
164
To δίκτυο το έφτιαξα μέσω Hub γιατί είχα μόνο cross καλώδια δικτύου.
Το freekiss θεωρητικά παίζει ασύρματα. Σε 'μένα έκανε τα κλασικά κολλήματα, αλλά μπορεί να το ζορίζει ο δίσκος του laptop.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo