Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Reaction score
164
A! Ξέχασα! :)
Το freekiss 0.6 το κατεβάζουμε από εδώ.
Μετά στέλνουμε pm στον trancee, μέλλος του mppclub, και ζητάμε το update για το kiss-600.
Μας στέλνει τα αρχεία μέσω mail, και αυτό ήταν
Είναι σε alpha στάδιο ακόμα, αλλά το δίνει σε όσους θέλουν να του πουν παρατηρήσεις.
(Αν αυτό σε alpha δουλεύει έτσι, τότε το kiss που είναι, υποτίθεται, τελικό προϊόν θα έπρεπε να εκτοξεύει πυραύλους :) )

B

BinGix

Guest
Μάνος Νοικοκυράκης said:
Φίλε unforgiven,
Για να μην μπω στην διαδικασία να στέλνω pm σε άλλα forum, μπορείς αυτά τα αρχεία να μας τα διαθέσεις εσύ;  Αν ναι, το email μου είναι [email protected]
Εδώ βρίσκεται για να μπορεσετε να το κατεβάσετε: http://**********

Reaction score
164
Δεν σας πρόλαβα... :(
Είναι παράκληση του ίδιου του δημιουργού, μετά από ερώτησή μου, να μην διαρρεύσουν αυτά τα αρχεία από τρίτες πηγές, μιας και είναι alpha και θέλει να έχει τον έλεγχο της διανομής τους ο ίδιος.
Θα περακαλούσα και εγώ με τη σειρά μου να σβηστεί το πιο πάνω link και να τα ζητάτε μόνο από τον ίδιο. Αν μη τι άλλο πρέπει, τουλάχιστον, να σεβαστούμε την επιθυμία ενός ανθρώπου που κοπιάζει αφιλοκερδώς για δικό μας καλό. :)

Reaction score
14
Παιδιά μπράβο. Ο σεβασμός για τον κόπο και την αφιλοκερδώς μερικές φορές εργασία πρεπει να να τηρείται.

Να σας ρίξω και ενα μυστικό.

Εχω αναλάβει την ελληνική εκδοση του EZLINK NG. Με τον δημιουργό του τον Filipe Lage εχουμε δουλέψει πολύ το τελευταίο μήνα να φέρουμε σε πέρας την ολοκλήρωση την νέας έκδοσης που βγήκε τώρα πριν 3 μέρες.

Ο Filipe Lage είναι πορτογάλος, φανταστικός τύπος, πάρα πολύ καλός προγραμματιστής και ζεί απο αυτό το επάγγελμα. Αν και δούλεψα για το πρόγραμμα ήθελα να το αγοράσω το EZLINK NG κάτι που ο ίδιος φυσικά αρνήθηκε αφού μου δώρησε το registration.

Παρακαλώ τιμήστε τον, το πρόγραμμα εχει βελτιωθέι ειδικά για το DP-600 και είναι αμαρτία ο ανθρωπος να μην βγάλει τον κόπο του.

Οσοι απο εμάς αγοράσαμε το 600 και είμαστε ευχαριστημένοι με το πρόγραμμα ας το κάνουμε register.

H τελική Eλληνική εκδοση του προγράμματος θα είναι ετοιμη Ιούνιο.

Reaction score
5
Γιάννη τη μετάφραση κάνεις ή και προγραμματισμό;

Reaction score
14
ak1s said:
Γιάννη τη μετάφραση κάνεις ή και προγραμματισμό;
αναγκαστικά μου εχει στειλει την VB6 open source για να προσαρμόζουμε τα ελληνικά και να βλέπω πώς παρουσιάζονται. Προγραμματισμό δεν γνωρίζω αλλά με την VB6 είναι απλά τα πράγματα, και με την βοήθεια του τα έφερα βόλτα. Μετάφραση είναι στην ουσία αλλά τα ελληνικά είναι ακατανόητα για ένα ξένο.

Απλά είχαμε και αλληλοβοήθεια σε ασυμβατότητες με το 600, δοκιμάζαμε τα on-the-fly conversions και τέτοια. Αρκετή δουλειά αλλά ευχάριστη.

Reaction score
4
ΕΡΩΤΗΣΗ...ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ CONTRAST,BRIGHTNESS KAI SARUTATION ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΩ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ Π.Χ. ...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Χθες έκανα test με ασύρματη σύνδεση με το PC προσπαθώντας να παίξω διάφορα αρχεία...

Τα έπαιξε σχεδόν όλα μια χαρά!!! Divx-xvid-avi-wmv! Όλα βέβαια σε standard definition (δηλ. τι standard, κάποια ήταν τόσο κακοσυμπιεσμένα που και ο υπολογιστής διαμαρτύρεται...) αλλά λειτουργούσαν και το 2Χ και το 4Χ και η εικόνα που έπαιρνα στην ΑΜΟΙ ήταν καταπληκτική! Βλεπόντουσαν ακόμα και βιντεάκια 352Χ280!!!!!!!

Και vob αρχεία παίζει μια χαρά αλλά δεν μπορούσα να βάλω υπότιτλους...

Μόνο 1 φορά κόλλησε και χρειάστηκε επανεκίννηση... αλλά μιλάμε για άγρια χρήση...

Μόλις φτιάξουν και το HD σε ασύρματη σύνδεση, θα είναι όλα μια χαρά! :D :D :D :D

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.030
Το ευρος απο την ασυρματη δεν φτανει για HD (το λεω απο δοκιμη σε φιλο απο PC σε HTPC )

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
spylab said:
Το ευρος απο την ασυρματη δεν φτανει για HD (το λεω απο δοκιμη σε φιλο απο PC σε HTPC )
Στα 108? Πιστεύω ότι φτάνει... άλλωστε το αρχείο ξεκινάει να παίζει κανονικά για 1-2 λεπτά και μετά αρχίζουν τα προβλήματα... τα ίδια προβλήματα που παρουσιαζόντουσαν παλιότερα όταν προσπαθούσες να παίξεις αρχεία hd από δισκάκι...

Άρα πιστεύω ότι στην επόμενη αναβάθμιση θα το λύσουν και αυτό...

Πάντως σήμερα θα δοκιμάσω και το ασύρματο δίκτυο από το PC στο HTPC...

GTX

Reaction score
39
Πάντως το 54αρι ΑΝ είναι 54αρι λόγω απόστασης εμποδίων κτλ μπορεί να στηρίξει HD τουλάχιστον στα χαρτιά. Αφού τα περισσότερα HD δεν έχουν rate πάνω απο 20Mbps. Τωρα αν λόγω απόστασης κτλ. τελικά αντι για 54Mbps έχει πέσει η σύνδεση στα 11Mbps τότε παίζει πακέτο.

Reaction score
6
GTXTC said:
Πάντως το 54αρι ΑΝ είναι 54αρι λόγω απόστασης εμποδίων κτλ μπορεί να στηρίξει HD τουλάχιστον στα χαρτιά. Αφού τα περισσότερα HD δεν έχουν rate πάνω απο 20Mbps. Τωρα αν λόγω απόστασης κτλ. τελικά αντι για 54Mbps έχει πέσει η σύνδεση στα 11Mbps τότε παίζει πακέτο.
Δυστυχώς το wi-fi καθαρά και μόνο λόγω τεχνολογίας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για HD streaming....(τουλάχιστον σε νορμάλ εγκαταστάσεις, χωρίς ένα κάρο κεραίες-repeater κλπ)..... :(
Έχω δοκιμάσει με 2 Pc και access point ΟΛΑ στα 108Μbps καρφωμένα (με static turbo), μόνο σε g πρωτόκολλο ,με σήμα 95-100% , quality 100% και απόσταση από το access point 5 μέτρα το ένα και 4 το άλλο.....
Tο καλύτερο που πήρα σε video streaming ήταν 10-12Mbps , και αυτό όχι για πολλή ώρα... :(
Στα "καλά" SD κανάλια (πχ NRJ HQ , 8Mbps 720χ576 video, ac-3 5.1 ήχο) δεν προλάβαινε και μετά από λίγη ώρα η εικόνα άρχιζε τα σπασίματα.....
Τα δε 54Mpbs δεν φτάνουν καλά καλά ούτε για τα απλά SD κανάλια (με 3-4Mpbs video και stereo 192kbps ήχο.....πχ Multivision).... :(
Άμα έρθει με το καλό το Wi-Max τα ξαναλέμε.......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.953
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa