Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

N

netgix

Guest
Σχετικά με το νέο Firmware:

Cisco / Linksys is going into the right direction with KiSS-Technology, that is the least we can admit. After the reimplementation of the Pick-Up and Return Warranty, the concentrated efforts on "KNAS" FW that should come forth before the end of 2006 and the change in Logo to be more "Home Consumer" oriented as well, Cisco Linksys now introduces a "rebate" action where you can buy a DP-600 until early January with a whopping €60 rebate.

N

netgix

Guest
Αντιγράφω από το MPC forum:

Today on second day of Cisco Expo in Warsaw I talked with guy from Linksys and he told me that KNAS firmware will be available in 2 weeks along with DP-1600. Whole firmware was written from the scratch by Linksys programmers. One more thing - DRM-protected WMV file will be playable!

Reaction score
0
Gix said:
Αντιγράφω από το MPC forum:

Today on second day of Cisco Expo in Warsaw I talked with guy from Linksys and he told me that KNAS firmware will be available in 2 weeks along with DP-1600. Whole firmware was written from the scratch by Linksys programmers. One more thing - DRM-protected WMV file will be playable!
Very good news...

Ακομα περιμενω να μου στειλουν αλλο KiSS... τους το εχω στειλει εδω και 3 weeks και ειναι ...back ordered... :(

Reaction score
0
Ηρθε χθες. Δεν εχω προλαβει να το παιδεψω ακομα. Ηρθε παντως με την τελευταια εκδοση f/w. 3.0.36 (νομιζω)

Reaction score
5
Re: Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Καλως το δεχτηκες. Ποσες μερες συνολικα περασαν απο τη μερα που το παρεδωσες;
Για να δω και εγω ποσο περιπου θα περιμενω. Το ιδιο μηχανημα σου εστειλαν ή το αντικατεστησαν;

Reaction score
0
Ευχαριστω.
Μου εστειλαν καινουριο. Αλλο serial number :D
Συνολικα μοπυ πηρε γυρω στις 30 ημερες απο την μερα που το εστειλα και που το παρελαβα.
Αυτα που βλεπω ειναι οτι μου παιζει καποια avi που δεν μου επαιζε, αλλα στα HDTV και εαν κανω το λαθος να επιλεξω χρονο πχ. να με παει στα 15 λεπτα - κολλαει και δεν ξεκολαει (εκτος εαν το αφησω κανα 10λεπτο).
Αντε πια να βγαλουν το νεο firmware...

Reaction score
5
Απάντηση: Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Σημερα παρελαβα το δικο μου. Συνολικα 34 ημερες απο τοτε που το παρεδωσα στη Ups. Οταν το στησω θα σας πω εντυπωσεις. Για τους βετερανους Kissοπληκτους μια ερωτηση. Τι να αποφυγω να κανω;

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Σημερα παρελαβα το δικο μου. Συνολικα 34 ημερες απο τοτε που το παρεδωσα στη Ups. Οταν το στησω θα σας πω εντυπωσεις. Για τους βετερανους Kissοπληκτους μια ερωτηση. Τι να αποφυγω να κανω;
Να αποφύγεις να κάνεις update το φιρμγουεαρ.

Να αποφύγεις να κουνήσεις "βίαια" το HDMI βύσμα

Να αποφύγεις να το κλείνεις, απλά να το βάζεις σε warm stand by

Να αποφύγεις να του δίνεις να παίζει υλικό που δεν του αρέσει

Να του μιλάς όμορφα και ευγενικά

Να μην το αγριοκοιτάς

Να βάζεις καλές μπαταρίες στο τηλεκοντρόλ του, και να το αγαπάς πολύ

.... τα kissakia είναι ευαίσθητα και αν δεν τους δίνεις/αφιερώνεις αγάπη γίνονται κακά και νευρικά!!!!

ΑΓΑΠΗ και ΥΠΟΜΟΝΗ... σαν να ήταν μια ευαίσθητη γυνάικα!!!

ΥΓ Καλορίζικο και καλόπαιχτο και ότι άλλο θές εδώ είμαστε.

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Να αποφύγεις να κάνεις update το φιρμγουεαρ.

Να αποφύγεις να κουνήσεις "βίαια" το HDMI βύσμα

Να αποφύγεις να το κλείνεις, απλά να το βάζεις σε warm stand by

Να αποφύγεις να του δίνεις να παίζει υλικό που δεν του αρέσει

Να του μιλάς όμορφα και ευγενικά

Να μην το αγριοκοιτάς

Να βάζεις καλές μπαταρίες στο τηλεκοντρόλ του, και να το αγαπάς πολύ

.... τα kissakia είναι ευαίσθητα και αν δεν τους δίνεις/αφιερώνεις αγάπη γίνονται κακά και νευρικά!!!!

ΑΓΑΠΗ και ΥΠΟΜΟΝΗ... σαν να ήταν μια ευαίσθητη γυνάικα!!!

ΥΓ Καλορίζικο και καλόπαιχτο και ότι άλλο θές εδώ είμαστε.
Ολα κατανοητα και δεν εκανα κατι διαφορετικο πριν, γιαυτο πιστευω οτι ειχαν περασει ηδη 6 μηνες μεχρι να τα φτυσει. Κατα την εμπειρια σου ποιο ειναι το υλικο που δεν του αρεσει να το παιζει; Α και κατι αλλο, divx με ελληνικους υποτιτλους και ts αρχεια Η.264 μπορει να παιξει;

Reaction score
164
Όχι, δεν παίζει πολύ καλά. Τα 1080 κολάνε συνέχεια. Ιδιαίτερα με αυτά με μεγάλο bitrate έχεις ένα εξαιρετικό slideshow. Και δεν έφταιγε ο δίσκος, γιατί ο ίδιος έπαιζε πολύ καλύτερα συνδεδεμένος σε laptop και από εκεί με ενσύρματο δίκτυο με το kiss.

Reaction score
0
Όχι, δεν παίζει πολύ καλά. Τα 1080 κολάνε συνέχεια. Ιδιαίτερα με αυτά με μεγάλο bitrate έχεις ένα εξαιρετικό slideshow. Και δεν έφταιγε ο δίσκος, γιατί ο ίδιος έπαιζε πολύ καλύτερα συνδεδεμένος σε laptop και από εκεί με ενσύρματο δίκτυο με το kiss.
καταλαβα...
Προσπαθησα να βαλω ενα 600GB Maxtor που αγορασα, αλλα δεν τον εβλεπε καθολου...

Reaction score
2
Παιδιά, να ρωτήσω κάτι? Με ποιον επικοινωνείτε όσοι είχατε πρόβλημα με το Kiss σας. Θέλω να πω που το στέλνετε και σας το αντικαθιστούν? Ελλάδα (σε κάποια αντιπροσωπεία) ή εξωτερικό (Δανία)???

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι? Με ποιον επικοινωνείτε όσοι είχατε πρόβλημα με το Kiss σας. Θέλω να πω που το στέλνετε και σας το αντικαθιστούν? Ελλάδα (σε κάποια αντιπροσωπεία) ή εξωτερικό (Δανία)???
Εγω οταν χρειαστηκε εγραψα email κατευθειαν στο support τους το οποιο αν μπεις στη σελιδα τους αναγραφεται εκει, και με καθε ακριβεια ανεφερα το προβλημα. Στη συνεχεια αυτοι με καθοδηγησαν για τα περαιτερω (επιστροφη με RMA). Μην ανησυχεις ειναι σχετικα ευκολη διαδικασια, οτι απορια εχεις ρωτησε παλι.

Reaction score
5
επισης μπορεις και να απαλλαγεις μια για παντα επιστρεφοντας το και να στραφεις σε κατι πιο σοβαρο

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

επισης μπορεις και να απαλλαγεις μια για παντα επιστρεφοντας το και να στραφεις σε κατι πιο σοβαρο
Πως το επιστρεφεις 8 μηνες μετα και τι σοβαρο παιρνεις που να κανει upscale σε 1080p και να κοστιζει 300Ε; Εγω ευκαιρια ψαχνω να το δωσω δεδομενου οτι το πηρα για 2 κυριως λογους, να διαβαζει dual layer dvd (το δικο μου δεν το κανει, ουτε αυτο που εχω τωρα, ουτε και το προηγουμενο), και το upscale σε 1080p.
Ελληνικους υποτιτλους στα divx δεν ξερω αν παιζει αλλα δεν νομιζω.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Πως το επιστρεφεις 8 μηνες μετα και τι σοβαρο παιρνεις που να κανει upscale σε 1080p και να κοστιζει 300Ε; Εγω ευκαιρια ψαχνω να το δωσω δεδομενου οτι το πηρα για 2 κυριως λογους, να διαβαζει dual layer dvd (το δικο μου δεν το κανει, ουτε αυτο που εχω τωρα, ουτε και το προηγουμενο), και το upscale σε 1080p.
Ελληνικους υποτιτλους στα divx δεν ξερω αν παιζει αλλα δεν νομιζω.
παιζει παιζει...

Reaction score
14
Αλήθεια πάιδες, υπάρχει τρόπος ορίτζιναλ αγοραστό DVD δισκάκι να πάιξει σε οτιδήποτε παραπάνω απο 576p με το ΚISS??

εχετε βρεί τρόπο?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis