Let's go digital! And i mean it....all the way.


Μηνύματα
860
Reaction score
42
Τέλειο ακούγεται!
Παρεμπιπτόντως μήπως θέλει κανείς ένα 1502 που μου περισσεύει?:cool_4:
 

Μηνύματα
4
Reaction score
0
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ? Τι είν' τούτο?


Ή με μια άλλη μικρο-μετατροπούλα να ξηλώσεις τις δυό πλακέτες (εξόδων - εισόδου) και να βάλεις στη θέση τους έτοιμες-γαλλικές. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι κατσαβίδι!

Αν πάλι δεν έχεις κατσαβίδι (!!!) και θες να είναι τεσταρισμένο και με όλα τα καλούδια πάνω του, οι γάλλοι το δίνουν με άλλο ρολόϊ, με άλλο στάδια εξόδου και με άλλη πλακέτα εισόδων, με άλλο upsampler και με ενσωματωμένο αναλογικό 6 σταδίων volume control με τηλεχειρισμό, στην εκπληκτική τιμή των 950ε (ή κάπου εκεί, δε θυμάμαι ακριβώς), οπότε πάλι καλά είναι...
Βέβαια δίνουν και ένα πάμφθηνο σχέδιο για transport με AES/EBU 3 έξοδο, βασισμένο σε pc dvd drive της επιλογής σου, αλλά αυτό είναι ακόμα.... μυστικό!

χο χο χο

Τα χαιρετισματα μου στο ενδιαφερον thread. Χρησιμοποιω το deq σαν dac (απο player με spdif στο deq αναλογικες έξοδοι deq σε tvc προενισχυτες dual mono σε buffer και στο τελικο) . Με ενδιαφερει πολυ η αλλαγη του αναλογικού μέρους του dac γιατι με το buffer διαπιστωσα τις αδυναμίες οδήγησης του deq . για αυτό παρακαλώ για κανένα λινκ να δούμε λίγο φώς στο θεμα.
 


Μηνύματα
4
Reaction score
0
Καλώς ήρθες kostika.
Δες εδώ για το deq και εδώ για το dcx.

...
Το awdiy το ηξερα, τo power supply mod φαινεται απλο και πρέπεί καποια στιγμη να το κάνω , τα direct out και η αλλαγη op amps φαίνεται πρόβλημα και για αυτό τσίμπισα σε αυτο που έγραψε κάποιος για πλακετιτσες με κατσαβίδι ... Οποιαδηποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη αλλιώς με βλέπω να χρησιμοποιώ το digital out xLr και να αγοραζω κανενα benchmark dac

Τέλος το θεμα με τα μπερια είναι να βρεις τρόπο (υπολογιστικο) να τα στησεις . Με τα +-15db του geq του peq δεν λύνονται τα βασικά room modalities .
Tο dcx πως το χρησιμοποιειται ? Οδηγώντας τι ηχεία ? Θα ήθελα να το κάνω αλλα φοβάμαι ότι χωρις υπολογιστικο μπούσουλα θα εχω χειροτερο αποτελεσμα απο οτι σημερα (με audiovector m3 sig)
 

Μηνύματα
5.775
Reaction score
1.186
Απάντηση: Let's go digital! And i mean it....all the way.

Ποιά είναι τα μηχανήματα που προτείνω:

ULTRAMATCH PRO SRC2496

ULTRACURVE PRO DEQ2496

ULTRADRIVE PRO DCX2496


Κατ'αρχήν δέχονται σήμα με δειγματοληψία 24bit/96KHz.
Επίσης έχουνε δυνατότητα volume control. Όπως και τα προηγούμενα μηχανήματα βέβαια...
Ωραία η ιδέα σου! Volume όμως πού έχουμε και πώς το ρυθμίζουμε;
Τι είδους volume, ψηφιακό ή αναλογικό;
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.612
Μηνύματα
2.868.010
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top