LG 47LH9000

Reaction score
8
Απάντηση: LG 47LH9000

Αντε, με το καλό φίλε μου να παραλάβεις!

Θα επικοινωνήσω κι εγώ με τον dealer για να δω τι γίνεται και με τη δική μου παραγγελία.

Reaction score
0
LG 47LH9000 & κρυφό menu

Κάπου έχει αναφερθεί ... πως μπαίνουμε στο κρυφό menu της LH9000 για να δούμε τις ώρες λειτουργίας της;

Reaction score
0

εμένα το κατάστημα μου είπε ότι την Τετάρτη ΙΣΩΣ παραλάβει 2 τεμμάχια...εχουμε παραγγήλει 2 εγώ και ένας φίλος....αντε να δουμε

Reaction score
0

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την LH9000 47"
Πριν 2-3 μέρες παρέλαβε η αδερφή μου την παραπάνω tv. Μου είπε ότι βλέπει αρκετά συχνά να κάνει μικρά τετραγωνάκια σε κάποιες σκηνές...
πχ βλέποντας έναν άνθρωπο να κινήται κάνει σαν μικρά τετραγωνάκια γύρο από το κεφάλι. Δεν την είδα ακόμα αλλά έχετε δει κάτι παρόμοιο στις δικές σας;; Μήπως είναι κάποια ρύθμιση στην εικόνα; Να κάνει το firmware update ή θα χάσει την εγγύηση (δεν ξερω πιο fw έχει περασμένο τώρα)
Καμιά βοήθεια;;;

Reaction score
0

Τελευταία ενημέρωση απο το μέτωπο....

Η τηλεόραση έχει φτάσει στην αθήνα, και θα την φορτώσουν αύριο σάββατο ή δευτέρα και θα φτάσει εδώ στα χέρια μου τρίτη με τετάρτη.

Οπότε όσοι είστε απο αθήνα θα πρέπει να την πάρετε πιο νωρίς.

Άντε παιδιά αφού φάγαμε τον γάϊδαρο μας έμεινε η ουρά!!!!!

Reaction score
0
καλησπερα,
παιδια μολις τη παρελαβα...''με το καλο να τη παρετε και εσεις.''
την επεξεργαζομαι και τα λεμε μετα για τις πιθανες καλυτερες ρυθμισεις της...
το ψαρι θελει υπομονη.........και LG κυνηγι....:444::444:

Reaction score
0

Μπράβο valas, έκανες ποδαρικό!!!!!!!

Καλορίζικη, και φυσικά περιμένουμε εντυπώσεις!!!

Άντε με το καλό και εμείς οι υπόλοιποι!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LG 47LH9000

Τελευταία ενημέρωση απο το μέτωπο....

Η τηλεόραση έχει φτάσει στην αθήνα, και θα την φορτώσουν αύριο σάββατο ή δευτέρα και θα φτάσει εδώ στα χέρια μου τρίτη με τετάρτη.

Οπότε όσοι είστε απο αθήνα θα πρέπει να την πάρετε πιο νωρίς.

Άντε παιδιά αφού φάγαμε τον γάϊδαρο μας έμεινε η ουρά!!!!!
Εγω απο Αθηνα ειμαι με παραγγελια 14/1 αλλα ακομα δεν με εχει ειδοποιησει κανεις ,για να δουμε θα παραλαβω μεχρι τεταρτη :118:

Reaction score
8

Kαλορίζικη στα παιδιά που την έχουν στα χέρια τους!

Αυτό που με παραξενεύει όμως ρε παιδιά είναι το εξής. Χθες το απόγευμα επικοινώνησα με το κατάστημα όπου παρήγγειλα και ο πωλητής με ενημέρωσε ότι έχει μιλήσει με πωλητή της LG και τον διαβεβαίωσε πως η LG έχει να παραλάβει εισαγωγή της συγκεκριμένης TV από 15 Δεκέμβρη. Επίσης του είπε ότι αναμένονται κομμάτια μέσα με τέλη Μάρτη.
Πραγματικά δε ξέρω τι παίζεται. Χωρίς να θέλω να προκαταβάλω τους φίλους που παρέλαβαν, μήπως παίζει καμιά παραεισαγωγή από αλυσίδες καταστημάτων; Τι να πω. Μυστήρια πράγματα....
Το μόνο που έχω να κάνω είναι να περιμένω.

Reaction score
0

Αυτή η tv είναι "χθές"...
Οι αντιπροσωπείες αυτή την εποχή αδειάζουν αποθήκες για τη νέα γενιά...
Εαν δεν έχει, αποκλείεται να φέρει άλλα κομμάτια. Είναι σχεδόν σίγουρα παραεισαγωγή... :139:

Reaction score
0
Το τρελο ειναι οτι μια παρτιδα ηρθαν προς το τελος του προηγουμενου ετους ,μετα απο εκει περιμενουμε ολοι για να παρουμε ,ειναι δυνατον δλδ να βγαζουν αυτοι ενα μοντελο καινουργιο και να μην εχουν τοσο καιρο κομματια ετοιμοπαραδοτα να δωσουν ????
Μεχρι να την παρουμε εμεις ηδη θα εχει βγει η σειρα 3D της LG ...........

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LG 47LH9000

Kαλορίζικη στα παιδιά που την έχουν στα χέρια τους!

Αυτό που με παραξενεύει όμως ρε παιδιά είναι το εξής. Χθες το απόγευμα επικοινώνησα με το κατάστημα όπου παρήγγειλα και ο πωλητής με ενημέρωσε ότι έχει μιλήσει με πωλητή της LG και τον διαβεβαίωσε πως η LG έχει να παραλάβει εισαγωγή της συγκεκριμένης TV από 15 Δεκέμβρη. Επίσης του είπε ότι αναμένονται κομμάτια μέσα με τέλη Μάρτη.
Πραγματικά δε ξέρω τι παίζεται. Χωρίς να θέλω να προκαταβάλω τους φίλους που παρέλαβαν, μήπως παίζει καμιά παραεισαγωγή από αλυσίδες καταστημάτων; Τι να πω. Μυστήρια πράγματα....
Το μόνο που έχω να κάνω είναι να περιμένω.
Μηπως περιμενουν να αυξηθει ο ΦΠΑ για να φερουν τα κομματια ,μου φαινεται τελικα οτι η LG μας δουλευει :101:

Reaction score
8

Μήπως πρέπει να ακυρώσουμε όλοι και να περιμένουμε την νέα σειρά LE; H 47LE8500 θα τα σπάει, για παράδειγμα.
Αν τους έρθουν οι LH που έχουν παραγγείλει, ας τις "φάνε".

Reaction score
0

Ναι αλλά η 47LE8500 δεν νομίζω να κάνει 1200 €, κι εγώ δεν έχω σκοπό να δώσω δεκάρα παραπάνω.

Reaction score
0
Και εγω πιστευω τελικα οτι δεν αξιζει να χωνουμε λεφτα ,την προηγουμενη Lcd την κρατησα 15μηνες και την χαρισα για να την σπρωξω ενω τη χρυσοπληρωσα ,δεν θα προλαβουμε καλα καλα να παρουμε την TV και θα μπει στο ραφι της εταιρειας απο αλλο μοντελο

Reaction score
0

Το ΣΚ έριξα επάνω στην 47LH9000 τον WD Live Tv Player με ένα 500-άρι δίσκο γεμάτο ταινίες .mkv. Ο ήχος των ταινιών ήταν απίστευτος σε σχέση με πριν (η μέρα με τη νύχτα) και στην ένταση 15 είχα ήδη δυνατό κινηματογραφικό ήχο ενώ πριν έπρεπε να ανεβάζω την ένταση στο 80 και χωρίς την ίδια ποιότητα. Ο player ανέδειξε τα ηχεία της τηλεόρασης σε σημείο που να προβληματιστώ αν χρειάζεται να πάρω έναν εξωτερικό ενισχυτή και ηχεία. Σε κάθε περίπτωση η τηλεόραση προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.421
Members
38.696
Νεότερο μέλος
Spiromag