Most visitors online was 8878 , on 22 Jan 2026
Eννοείται πως όταν παραλάβεις,ενημερώνεις άμεσα.....στις 31/1.αν δε τη παρω στα χερια μου.....
Εγω απο Αθηνα ειμαι με παραγγελια 14/1 αλλα ακομα δεν με εχει ειδοποιησει κανεις ,για να δουμε θα παραλαβω μεχρι τεταρτη :118:Τελευταία ενημέρωση απο το μέτωπο....
Η τηλεόραση έχει φτάσει στην αθήνα, και θα την φορτώσουν αύριο σάββατο ή δευτέρα και θα φτάσει εδώ στα χέρια μου τρίτη με τετάρτη.
Οπότε όσοι είστε απο αθήνα θα πρέπει να την πάρετε πιο νωρίς.
Άντε παιδιά αφού φάγαμε τον γάϊδαρο μας έμεινε η ουρά!!!!!
Μηπως περιμενουν να αυξηθει ο ΦΠΑ για να φερουν τα κομματια ,μου φαινεται τελικα οτι η LG μας δουλευει :101:Kαλορίζικη στα παιδιά που την έχουν στα χέρια τους!
Αυτό που με παραξενεύει όμως ρε παιδιά είναι το εξής. Χθες το απόγευμα επικοινώνησα με το κατάστημα όπου παρήγγειλα και ο πωλητής με ενημέρωσε ότι έχει μιλήσει με πωλητή της LG και τον διαβεβαίωσε πως η LG έχει να παραλάβει εισαγωγή της συγκεκριμένης TV από 15 Δεκέμβρη. Επίσης του είπε ότι αναμένονται κομμάτια μέσα με τέλη Μάρτη.
Πραγματικά δε ξέρω τι παίζεται. Χωρίς να θέλω να προκαταβάλω τους φίλους που παρέλαβαν, μήπως παίζει καμιά παραεισαγωγή από αλυσίδες καταστημάτων; Τι να πω. Μυστήρια πράγματα....
Το μόνο που έχω να κάνω είναι να περιμένω.