LG 47LH9000

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LG 47LH9000

Αυτή η tv είναι "χθές"...
Οι αντιπροσωπείες αυτή την εποχή αδειάζουν αποθήκες για τη νέα γενιά...
Εαν δεν έχει, αποκλείεται να φέρει άλλα κομμάτια. Είναι σχεδόν σίγουρα παραεισαγωγή... :139:
Αυτή η tv σίγουρα δεν είναι χθες... Πως θα μπορούσε να είναι άλλωστε, με ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας στη χώρα μας 10/2009 και γενική 09/2009... Δηλαδή 5 μηνών τηλεόραση ΜΟΝΟ!!!!!!!!!Για να ξέρουμε και τί λέμε δηλαδή... Και φυσικά ούτε λόγος για τα χαρακτηριστικά της και τις εν γένει λειτουργίες της...

Reaction score
0
Ύστερα από τα πολύ καλά λόγια που διάβασα σε πολλά φόρουμ, την πήρα και εγώ.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και πριν είχα μια 32άρα CRT και δεν υπάρχει σύγκριση.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω για αρχή (σιγά σιγά θα έχω και άλλες απορίες), που μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις από το cnet που αναφέρονται στις πρώτες σελίδες? Έψαξα λίγο στο cnet αλλά δεν βρήκα κάτι.
Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Παιδια κανενα νεο για τις τηλεορασεις ποτε θα τις παρουμε υπαρχει ???
Ειχαν πει οτι θα παραλαμβαναμε αυτη τη βδομαδα ?????

Reaction score
0
Απάντηση: LG 47LH9000

Φυσικά και είναι "χθές"... τον μήνα αυτό γεμίζουν οι αποθήκες όλων με νέα μοντέλα είναι δυνατό να στοκάρουν 6μήνου μοντέλο;

Και φυσικά θα είναι πιο ακριβές οι καινούργιες... το ίδιο θα κάνει και η Samsung. Τέρμα τα hi tech-φτηνά μοντέλα από αυτές τις εταιρίες...

Θα το δείτε...:140:

Reaction score
0

Φυσικά και είναι "χθές"... τον μήνα αυτό γεμίζουν οι αποθήκες όλων με νέα μοντέλα είναι δυνατό να στοκάρουν 6μήνου μοντέλο;

Και φυσικά θα είναι πιο ακριβές οι καινούργιες... το ίδιο θα κάνει και η Samsung. Τέρμα τα hi tech-φτηνά μοντέλα από αυτές τις εταιρίες...

Θα το δείτε...:140:
Τέρμα τα hi tech-φτηνά μοντέλα από αυτές τις εταιρίες???
Τότε πως μπορούμε να πάρουμε αυτή την τηλεόραση στα 1170???
Εκτός και αν δε τη θεωρείς hi tech...
Όσο για το στοκάρισμα, εδώ στοκάρουν τηλεοράσεις 1+ χρόνων, δε θα στοκάρουν 6 μηνών? Απλά η τηλεόραση μετά την πτώση της τιμής της το Δεκέμβριο πουλιέται σα ζεστά ψωμάκια, και φεύγουν από την παραγωγή στην κατανάλωση άμεσα... Φυσικά εαν κάποιος θέλει πηγαίνει και σκάει 1600-1700 και την πέρνει και φεύγει... (Πάτρα multirama έχει στα 1650 αρκετά κομμάτια)...

Όχι και να λέμε χθεσινή την 47LH9000... Σημερινή, και μέχρι οι 1.4 συσκευές αναπαραγωγής να κατακλύσουν την αγορά, το 3D να παίζει χωρίς γυαλάκια ηλίου, και ακόμα περισσότερο οι OLED 14'' γίνουν 40'' και υποφερτές για την τσέπη μας (2016 όπως προβλέπουν και ελπίζουν οι ίδιοι οι κατασκευαστές), η 47LH9000 θα είναι και αυριανή, και μεθαυριανή κλπ...

Μέχρι τα 1700 ευρώπουλα η καλύτερη επιλογή... Μετά θες 2200 για να πας στην 9704, σχεδόν διπλή τιμή...

Reaction score
0

Επιτέλους!!!!! Μετά απο 40 μέρες αναμονής, είμαι και εγώ απο σήμερα ο ευτυχής κάτοχος μιας Lg 47LH9000.

Ήρθε σήμερα το πρωί και θα κάτσω το απόγευμα να παίξω μαζί της.

Άντε και στους υπόλοιπους με το καλό!!!

Η τηλεόραση ήρθε απο την πολωνία και ημερομηνία κατασκευής Φεβρουάριος 2010!!!!!!

Καλές θεάσης να έχουμε όλοι!!!

Reaction score
0

Επιτέλους!!!!! Μετά απο 40 μέρες αναμονής, είμαι και εγώ απο σήμερα ο ευτυχής κάτοχος μιας Lg 47LH9000.

Ήρθε σήμερα το πρωί και θα κάτσω το απόγευμα να παίξω μαζί της.

Άντε και στους υπόλοιπους με το καλό!!!

Η τηλεόραση ήρθε απο την πολωνία και ημερομηνία κατασκευής Φεβρουάριος 2010!!!!!!

Καλές θεάσης να έχουμε όλοι!!!
Καλορίζικη φίλε μου!!! Περιμένουμε εντυπώσεις!!!
Και όπως λέγαμε και πριν, κατευθείαν από την παραγωγή στην κατανάλωση!!!

Reaction score
8

Καλορίζικη φίλε gecko! Σου εύχομαι να την χαρείς και περιμένουμε γρήγορα εντυπώσεις σου.

Μήπως θα μπορούσες να μας ενημερώσεις αν όντως είναι η εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας και από που την αγόρασες; Απλά μήπως λύσουμε το μυστήριο των παραδόσεων!

Reaction score
0

Παιδιά η τηλεόραση είναι φανταστική, οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Έκατσα πάνω της το WD Live Media Player και είδα μερικές σκηνές απο HD υλικό και έπαθα πλάκα.

Οι εργοστασιακές ρυθμίσεις είναι πολύ καλές και με πολύ λίγες παρεμβάσεις στις ρυθμίσεις παίζει τέλεια.

Το menu της είναι απο τα καλύτερα που έχω δει, και έχει χώρο για πολύ παιχνίδι με τις ρυθμίσεις.

Στο αναλογικό σήμα επίσης είναι αρκετά καλή, χωρίς να κουράζει και φαίνεται αρκετά φυσιολογική στην κίνηση.

Επίσης μου έκανε εντύπωση ο πολύ καλός ήχος που βγάζει, με πολύ καλά μπάσα και πρίμα χωρίς να μπουκώνει ο ήχος.

Πραγματικά αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω θα έλεγα.

@ yrig
Την αγόρασα απο τοπικό κατάστημα ηλεκτρικών στην πόλη μου, και όσον αφορά την εγγύηση έχει μέσα φυλλάδιο σε πολλές γλώσσες μεταξύ και αυτών στα Ελληνικά όπου αναφέρεται η εγγύηση της LG Electronics Ελλάς A.E. Οπότε τα λεγόμενα για παραεισαγωγή δεν παίζουν.

Επίσης η έκδοση του λογισμικού της είναι η 3.40, και μάλλον θα την αναβαθμίσω στην 3.55

Αυτά προς το παρόν, θα επανέρθω με περισσότερες λεπτομέρειες εντός των ημερών!

Reaction score
8

Στην Αθήνα δε πρέπει να παίζει ακόμη. Η ενημέρωση που έχω είναι για μέσα ή τέλη Μάρτη.
Εκτός αυτού, όσοι έχουν παραγγείλει χωρίς να πληρώσουν προκαταβολή μάλλον θα επωμιστούν την αύξηση του ΦΠΑ. Eγώ για παράδειγμα που θα πληρώσω με κάρτα και δεν έχω δώσει ακόμη τίποτα μάλλον θα πληρώσω το κατιτοίς παραπάνω (γύρω στα 23 ευρώ) ...
Ισως και η αναμονή να είναι κολπάκι της LG (ίσως και άλλων εταιριών) για να βγάλουν περισσότερα.!!!!

Reaction score
0

Στην Αθήνα δε πρέπει να παίζει ακόμη. Η ενημέρωση που έχω είναι για μέσα ή τέλη Μάρτη.
Εκτός αυτού, όσοι έχουν παραγγείλει χωρίς να πληρώσουν προκαταβολή μάλλον θα επωμιστούν την αύξηση του ΦΠΑ. Eγώ για παράδειγμα που θα πληρώσω με κάρτα και δεν έχω δώσει ακόμη τίποτα μάλλον θα πληρώσω το κατιτοίς παραπάνω (γύρω στα 23 ευρώ) ...
Ισως και η αναμονή να είναι κολπάκι της LG (ίσως και άλλων εταιριών) για να βγάλουν περισσότερα.!!!!
Εγω ομως που εκανα παραγγελια με καρτα 14/1 στις 16/2 εχω πληρωσει ηδη το ποσο της τηλεορασης στη καρτα και ακομη δεν εχω παραλαβει τιποτα ,τι πρεπει να κανω ????

Reaction score
8

Φίλε Leon δυστυχώς δε θα μπορέσεις να κάνεις κάτι καθώς η πληρωμή έγινε. Εξαρχής μάλλον έπρεπε να δώσεις ένα "καπάρο" στον πωλητη και όταν παραλάμβανες να έδινες τη κάρτα σου για χρέωση.
Απλά τώρα πρέπει να είσαι υπομονετικός ή να το ψάξεις μέσω ΙΝΚΑ κλπ τι μπορείς να κάνεις σε τέτοια περίπτωση, αν θες βέβαια να ακυρώσεις και να μπεις σε αυτή τη διαδικασία.
Εγώ δεν έχω δώσει τίποτα ακόμη οπότε ούτε πληρώνω αν δε παραλάβω και βέβαια δεν δεσμεύομαι για τη συγκεκριμένη παραγγελία. Η παραγγελία μου όμως είναι σε αναμονή κανονικά.
Προσωπικά πιστεύω ότι κομμάτια θα έρθουν και πολύ σύντομα....Υπομονή λοιπον, τον φάγαμε τον γάιδαρο.

Reaction score
0
Δεν εχω κανενα προβλημα με το καταστημα ,μπορω οποιαδηποτε στιγμη θελω να κανω ακυρωση παραγγελιας ,αλλα να εχεις πληρωσει κατι και να περιμενεις τοσο καιρο πιστευω οτι δεν ειναι σωστο.Στο κατω κατω αυτη που φερνει ευθυνη ειναι η εταιρεια LG και με τη σειρα μας ολοι εμεις που περιμενουμε και δεν ακυρωνουμε να παμε σε αλλη εταιρεια !!!!

Reaction score
8

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αλλα έλα ντε που είναι και πρακτικό το θέμα!
Δυστυχώς, τουλάχιστον για μένα, δεν υπάρχει κάτι άλλο στην αγορά που να με καλύπτει σε αυτές τις ίντσες και δυνατότητες και σε αυτά τα χρήματα. Δηλαδή μονόδρομος, τουλάχιστον επι του παρόντος.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.423
Members
38.696
Νεότερο μέλος
Spiromag