LG 47LH9000

Reaction score
8
Απάντηση: LG 47LH9000

Πιστεύω ότι κάποια "σοβαρή" ενημέρωση από την LG θα ήταν ό,τι καλύτερο!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ένα πρόχειρο σχέδιο επιστολής προς την LG είναι το παρακάτω:

"Επικοινωνώ μαζί σας ως Διαχειριστής του www.avsite.gr για να σας μεταφέρω την ανησυχία πολλών μελών του φόρουμ μας σχετικά με την LCD τηλεόραση LG 47LH9000.

Πιο συγκεκριμένα μετά από τις πολύ καλές κριτικές που έχουν γραφτεί για την συγκεκριμένη τηλεόραση και σε αντίστοιχο θέμα στο avsite.gr (http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=75682) αλλά και σε άλλα site και on-line fora στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πάρα πολλά μέλη μας προχώρησαν στην αγορά της συγκεκριμένης τηλεόρασης.

Παρατηρείται όμως μία μεγάλη καθυστέρηση στην παράδοση των τηλεοράσεων. Την ίδια ώρα παρατηρείται μια παντελής έλλειψη ενημέρωσης από την πλευρά της επίσημης αντιπροσωπείας της LG στην Ελλάδα. Να σημειώσω ότι όλοι οι έμποροι και οι μεταπωλητές δικαιολογούνται στους καταναλωτές για την καθυστέρηση αυτή λέγοντας απλά ότι η Αντιπροσωπεία δεν έχει stock.

Θα ήθελα να σας ζητήσω να ενημερώσετε εσείς επίσημα τα μέλη μας καθώς πολλοί σκέφτονται ακόμα και την ακύρωση της παραγγελίας τους ενώ οι περισσότεροι διαμαρτύρονται εντόνως μέσα από το σχετικό θέμα που υπάρχει στο avsite.gr.

Πιστεύω ότι η ενημέρωση από την πλευρά σας είναι απαραίτητη τόσο για την εικόνα της εταιρίας σας όσο κυρίως για να γνωρίζουν τα μέλη του avsite.gr και οι Έλληνες καταναλωτές γενικότερα που υπάρχει το πρόβλημα και πόσο σύντομα θα λυθεί. Νομίζω ότι η Αντιπροσωπεία της LG το οφείλει αυτό στους πελάτες της πολλοί από τους οποίους έδειξαν εμπιστοσύνη στην LG με την παραγγελία ενός προιόντος που ούτε καν είχαν δει από κοντά σε κάποια έκθεση ή σε κάποιο κατάστημα.

Το avsite.gr αποτελεί σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα on-line foroum στην Ελλάδα με περισσότερα από 20.000 μέλη και 6.000 επισκέπτες καθημερινά. Αναφέρω χαρακτηριστικά ότι μέχρι σήμερα στο θέμα για την συγκεκριμένη τηλεόραση υπήρξαν 140 δημοσιεύσεις ενώ έχει και 7.800 "θεάσεις".

Από την πλευρά του avsite.gr δεσμευόμαστε ότι θα δημοσιεύσουμε αυτούσια την επίσημη απάντηση της Αντιπροσωπείας της LG στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο θέμα.

Στην διάθεσή σας,

Χρήστος Ακρατόπουλος
Διαχειριστής
www.avsite.gr

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αύριο το πρωί θα στείλω e-mail στον Γενικό Διευθυντή της LG στην Ελλάδα. Θα επικοινωνήσω και μαζί τους για να στείλω και επίσημη επιστολή.

Reaction score
0

Παρέλαβα και εγώ μετά από ένα μήνα περίπου αλλά κάτι δεν μου ...Όταν έβγαλα από το κουτί την τηλεόραση παρατήρησα οτι περιμετρικά της οθόνης δεν υπήρχε κολλημένο πάνω στο πλαίσιο το προστατευτικό διαφανές πλαστικό ενώ υπήρχε στη βάση της τηλεόρασης. Μετά από λίγο διαπίστωσα και μια γρατσουνιά στην πρόσοψη δίπλα από τον αισθητήρα του τηλεκοντρόλ. Άρχησα να υποψιάζομαι το αυτονόητο. Παρακαλώ αν μπορεί να μου πεί κάποιος που παράλαβε εάν η δική του είχε το προστατευτικό πλαστικό στο πλαίσιο της οθόνης ή ανησυχώ άδικα. Επίσης αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα να δούμε τις ώρες λειτουργίας της συσκευής.

Reaction score
0

συμφωνώ να φυγει η επιστολή....αν ζητήσουν να μαζεψουμε και ονοματα και που τις εχουμε παραγγειλει

Reaction score
8

Παρέλαβα και εγώ μετά από ένα μήνα περίπου αλλά κάτι δεν μου ...Όταν έβγαλα από το κουτί την τηλεόραση παρατήρησα οτι περιμετρικά της οθόνης δεν υπήρχε κολλημένο πάνω στο πλαίσιο το προστατευτικό διαφανές πλαστικό ενώ υπήρχε στη βάση της τηλεόρασης. Μετά από λίγο διαπίστωσα και μια γρατσουνιά στην πρόσοψη δίπλα από τον αισθητήρα του τηλεκοντρόλ. Άρχησα να υποψιάζομαι το αυτονόητο. Παρακαλώ αν μπορεί να μου πεί κάποιος που παράλαβε εάν η δική του είχε το προστατευτικό πλαστικό στο πλαίσιο της οθόνης ή ανησυχώ άδικα. Επίσης αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα να δούμε τις ώρες λειτουργίας της συσκευής.

Φίλε καλωσήρθες και με το καλό να χαρείς την τηλεόρασή σου.
Φοβάμαι όμως πως σου έχουν δώσει κάποιο εκθεσιακό κομμάτι. Εχω δει συσκευασμένη LG και τόσο στο πλαίσιο όσο και σε άλλα μέρη είχε διαφανή προστατευτική μεμβράνη. Αν λάβεις υπόψη και την γρατζουνιά στο τηλεκοντρόλ (είχε μήπως και τις μπαταρίες εγκατεστημένες;) τότε μάλλον θα πρέπει να τους πάρεις ένα τηλεφωνάκι!
Οσον αφορά το πως μπορείς να δεις τις ώρες λειτουργίας της τηλεόρασης, νομίζω ότι πρέπει να μπεις στο service menu. Εκτός αν κάνω λάθος, οπότε κάποιος άλλος φίλος ας με διορθώσει.

Reaction score
0

...Οσον αφορά το πως μπορείς να δεις τις ώρες λειτουργίας της τηλεόρασης, νομίζω ότι πρέπει να μπεις στο service menu. Εκτός αν κάνω λάθος, οπότε κάποιος άλλος φίλος ας με διορθώσει.
... και πως μπαίνουμε στο service menu;

Reaction score
8

Προσωπικά δε ξέρω πως μπαίνουν στο service menu. Θα το ψάξω όταν τη παραλαβω κι εγώ με το κσλό.

Reaction score
0

Καταρχήν συγχαρητήρια γιαυτό το υπέροχο site,σας βρήκα κατά τύχη αφού έψαξα στο google για έλειψη της συγκεκριμένης tv,όπως καταλάβατε κιεγώ έχω παραγγείλει την 47lh9000 από τις 21-1-2010.Καθημερινά διάβαζα τα νέα σας για να μου δώσω κουράγιο να περιμένω τη συγκεκριμένη tv.Εξαρχής μου είχαν πεί ότι θα την είχα 08-02-2010 αλλά όπως ξέρετε έπεσα στη περίπτωση...Τέλος πάντων μετά από πολύ πρήξιμο πρός τους υπεύθυνους σήμερα με ενημέρωσαν ότι η tv θα είναι στα χέρια μου στις 09-03-2010,υπόψην ότι ειμαι από Ηράκλειο-Κρήτης.για οτιδήποτε νεώτερο θα σας γράψω, Καλή υπομονή,πιστεύω ότι έφτασε η ώρα να την πάρουμε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.421
Members
38.696
Νεότερο μέλος
Spiromag