LG 47LH9000

Reaction score
640
Re: Απάντηση: LG 47LH9000

Παρέλαβα και εγώ μετά από ένα μήνα περίπου αλλά κάτι δεν μου ...Όταν έβγαλα από το κουτί την τηλεόραση παρατήρησα οτι περιμετρικά της οθόνης δεν υπήρχε κολλημένο πάνω στο πλαίσιο το προστατευτικό διαφανές πλαστικό ενώ υπήρχε στη βάση της τηλεόρασης. Μετά από λίγο διαπίστωσα και μια γρατσουνιά στην πρόσοψη δίπλα από τον αισθητήρα του τηλεκοντρόλ. Άρχησα να υποψιάζομαι το αυτονόητο. Παρακαλώ αν μπορεί να μου πεί κάποιος που παράλαβε εάν η δική του είχε το προστατευτικό πλαστικό στο πλαίσιο της οθόνης ή ανησυχώ άδικα. Επίσης αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα να δούμε τις ώρες λειτουργίας της συσκευής.
Εμενα δεν ειχε μεμβρανη αλλα ειχε προστατευτικη σακουλα
Για να μπειτε στο service menu πρεπει να κατεβασετε το firmware 3.15 και να το περασετε.
Θα το βρειτε εδω με τις οδηγιες για το πως θα το περασετε και ειναι δοκιμασμενο στην δικη μου την 42LH9000 και φυσικα δουλευει και στην 47αρα.
http://www.mediafire.com/?nkyhzzzjyrm
Το 3.15 ειναι το τελευταιο firmware το οποιο εχει ξεκλειδωτη την προσβαση στο service menu .
Για να μπειτε πατατε οκ στο remote και ok ταυτοχρονα στην tv για 5 δευτερα μετα θα ζητησει password και θα του δωσετε το 0000.
Το βασικοτερο που μπορειτε να αλλαξετε ειναι το να ενεργοποιησετε την THX ρυθμιση .
Για να το κανετε αυτο πατε στο μενου tool option 4 και να δωσετε την τιμη 1 στις ρυθμισεις THX και THX MEDIA DIRECTOR .
Επισης εαν θελετε να δειτε ποσες ωρες εχει η τηλεοραση σας θα το κανετε με menu στο remote και ταυτοχρονα menu στην tv και παλι 0000.
Οι ωρες ειναι το νουμερο που αναφερει η ενδειξη UTT.
Αφου τελειωσετε με ολες τις αλλαγες να περασετε το τελευταιο firmware 3.55 που θα βρειτε εδω http://www.mediafire.com/?veiymfmdmnm
Σε αυτο βεβαια ειναι κλειδωμενη η προσβαση στο service menu.
Παντα μετα την αλλαγη του firmware να περνατε τις εργοστασιακες ρυθμισεις.
Τα πιο πανω τα εχω κανει με επιτυχια αλλα εμπεριεχουν τον κινδυνο να γινει καμμια καποια στραβη και να μεινετε χωρις τηλεοραση .
Καλο θα ειναι να λαβετε τα μετρα σας για διακοπη ρευματος και να κανετε την προσευχη σας πριν ξεκινησετε.
Να μην ξεχασετε να γυρισετε σε καναλι που δεν θα παιζει ειδησεις γιατι η οικογενεια Μητσοτακη εχει καιρο να εμφανιστει σε δελτιο ειδησεων και οπου να ναι θα σκασει μυτη.
Οσοι πιστοι προσελθετε αλλα με δικη σας ευθυνη.

Reaction score
0
Απάντηση: LG 47LH9000

Τελικά και εγώ χθές έκανα την αναβάθμιση σε 3.55 και ευτυχώς όλα πήγαν μια χαρά.

Μετά την αναβάθμιση όντως τα κανάλια φορτώνουν λίγο πιο γρήγορα, αλλά παρατήρησα ότι μετά την αλλαγή του καναλιού ο ήχος δεν έρχεται μαζί με την εικόνα αλλά αργεί περίπου 0.5 δευτερόλεπτα. Αυτό νομίζω πως πριν δεν το έκανε. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό???

Reaction score
0

άντε να δουμε ...πόση ακόμα υπομονή?απο Γενάρη περιμένω

Reaction score
0

Εγω βαρεθηκα να περιμενω και θα παρω τον EPSON TW3500 or τον LG AF115 λιγα παραπανω λεφτα αλλα καμια σχεση οι 100"

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LG 47LH9000

υπομονή τέλος!!! ακούω προτάσεις για άλλο εργαλείο!
Πάει η παραγγελία φίλε μου? Την ακύρωσες? Με ειδοποίησαν από το κατάστημα ότι η τηλεόραση βρίσκεται σε φοβερή έλλειψη και πάμε για μετά τα μέσα Μαρτίου...

Σε περίπτωση νέας καθυστέρησης με βλέπω κι εγώ να πηγαίνω για άλλα, με φαβορί

Panasonic V10 ή V20 (τον Απρίλη βγαίνει...)

Reaction score
0

Πήρα τηλέφωνο την LG και μου είπαν απλά ότι δεν ξέρουν!

Reaction score
8

Kι εγώ το ψάχνω για εναλλακτική λύση αλλά δεν υπάρχει ακόμη τίποτα σε αυτά τα χρήματα με αντίστοιχες δυνατότητες. Και βέβαια δε θέλω να πάω σε plasma αλλιώς θα "χτύπαγα" και σήμερα κιόλας μια Panasonic G10.
Πάντως η LG είναι απαράδεκτη και βέβαια μάλλον θα χάσει ένα μεγάλο μερίδιο στην ελληνική αγορά. Σκεφτείτε πόσοι άλλοι πλην εμάς θα έψαξαν και θα πήραν κάτι άλλο πέραν από LG βλέποντας τις ελλείψεις σε δημοφιλή μοντέλα. Κρίμα!!!

Reaction score
0
Σημερα βγηκε βρωμα οτι το μοντελο εχει καταργηθει ηδη στο εξωτερικο και δεν ασχολουνται με αυτο πανε για την καινουργια σειρα ?? Το μαγαζι απο την αλλη που την πηρα λεει οτι η ενημερωση της LG ειναι οτι θα ερθει ενα ΜΕΓΑΛΟ Κοντεινερ και θα γινουν ολες οι παραδοσεις !!!!!!! Δεν ξερω ποιον να πιστεψω ,ειναι δυνατον ολοκληρη εταιρεια LG να εχει τοσες παραγγελιες π.χ απο Ελλαδα και να μην δουλευει συστηματικα να παραδοσει τις τηλεορασεις απο Πολωνια.Απο ΚΙΝΑ να την ειχα παραγγειλει σε 30 εργασιμες θα ειχε ερθει !!!!!!!!
Ειναι βεβαια στη μεση και το ΦΠΑ απο τις 15Μαρτιου σε 21% .
Ερχεται το Πασχα και ελπιζω μηπως και φερουν τιποτα για να πουλησουν ,διοτι εαν ειδατε την προηγουμενη βδομαδα παρελαβαν ολα τα μαγαζια τις 42LH9000....

Reaction score
8

Τόση σημασία δίνουν στους πελάτες τους φαίνεται....
Τέλος πάντων. Ας ελπίσουμε τώρα μαζί με τις γιορτές να έρθουν μαζί και οι παραδόσεις.

Reaction score
0
Γνωστος μου ο οποιος εχει μαγαζι με ηλεκτρικα και εχει παραγγειλει εδω και 3 μηνες 47LH9000 του ειπαν σημερα να μην περιμενει πλεον διοτι δεν προκειται να ξαναρθει αυτο το μοντελο !!!!!! Εγω πριν λιγο ακυρωσα την παραγγελια μου τοσο καιρο που περιμενα τι να την κανω ηδη ειναι μοντελο προς εξαφανιση.Στις 15 Μαρτιου βγαινει η νεα σειρα της LG LE9500 θα κανω υπομονη μερικους μηνες ακομη να παρω κατι καινουργιο !!!!!!

Reaction score
0

Τελικά η εταιρία μου αντικατέστησε την τηλεόραση που είχε την γρατσουνιά (στη πρόσοψη δίπλα από τον αισθητήρα του τηλεκοντρόλ) με καινούργια.Και οι δύο είχαν serial namber οο2... δηλαδή ημερομηνία παραγωγής Φεβρουάριο του 2010.Όπως που είπαν οι καινούργιες φέρουν προστατευτική κουκούλα στη συσκευασία χωρίς προστατευτική διαφανή μεβράνη στο πλαίσιο αλλά μόνο στη βάση.Επίσης μου είπαν οτι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο serviς menu καθότι χρειάζεται ειδικό τηλεχειριστήριο που έχει το τμήμα servis της εταιρίας.Ευχαριστώ τον svellinis για τις πληροφορίες.Σήμερα πέρασα το καινούργιο λογισμικό 3.55 και διαπίστωσα οτι η τηλεόραση κάνει τις αλλαγές καναλιών (χρονομετρημένες) περίπου δύο (2) sec πιό γρήγορα όταν αυτή γίνεται από το αριθμητικό πληκτρολόγιο του τηλεκοντρόλ και ένα (1) sec όταν γίνεται από το πλήκτρο page του τηλεκοντρόλ σε σχέση με το λογισμικό 3.40 που είχε η τηλεόραση.

Reaction score
0

Τελικά όντως το μοντέλο σταματάει! Μακάρι να γνωρίζαμε και τους λόγους...ελπίζω να μην έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα γιατί εγώ παραλαμβάνω την τρίτη(έτσι μου είπε το κατάστημα)

Reaction score
0

Δε ξέρω για την 47LH9000 αλλά την 42" την είδα live σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας στον Φλοίσβο δίπλα στα cinemas. Eίχαν 4 κομμάτια(κούτες) από κάτω της. Δύσκολα θα δούμε σύντομα τηλεοράσεις direct LED σε αυτές τις τιμές (ίσως πάλι στο end of life της καινούργιας σειράς του χρόνου).

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 47LH9000

Εμενα δεν ειχε μεμβρανη αλλα ειχε προστατευτικη σακουλα
Για να μπειτε στο service menu πρεπει να κατεβασετε το firmware 3.15 και να το περασετε.
Θα το βρειτε εδω με τις οδηγιες για το πως θα το περασετε και ειναι δοκιμασμενο στην δικη μου την 42LH9000 και φυσικα δουλευει και στην 47αρα.
http://www.mediafire.com/?nkyhzzzjyrm
Το 3.15 ειναι το τελευταιο firmware το οποιο εχει ξεκλειδωτη την προσβαση στο service menu .
Για να μπειτε πατατε οκ στο remote και ok ταυτοχρονα στην tv για 5 δευτερα μετα θα ζητησει password και θα του δωσετε το 0000.
Το βασικοτερο που μπορειτε να αλλαξετε ειναι το να ενεργοποιησετε την THX ρυθμιση .
Για να το κανετε αυτο πατε στο μενου tool option 4 και να δωσετε την τιμη 1 στις ρυθμισεις THX και THX MEDIA DIRECTOR .
Επισης εαν θελετε να δειτε ποσες ωρες εχει η τηλεοραση σας θα το κανετε με menu στο remote και ταυτοχρονα menu στην tv και παλι 0000.
Οι ωρες ειναι το νουμερο που αναφερει η ενδειξη UTT.
Αφου τελειωσετε με ολες τις αλλαγες να περασετε το τελευταιο firmware 3.55 που θα βρειτε εδω http://www.mediafire.com/?veiymfmdmnm
Σε αυτο βεβαια ειναι κλειδωμενη η προσβαση στο service menu.
Παντα μετα την αλλαγη του firmware να περνατε τις εργοστασιακες ρυθμισεις.
Τα πιο πανω τα εχω κανει με επιτυχια αλλα εμπεριεχουν τον κινδυνο να γινει καμμια καποια στραβη και να μεινετε χωρις τηλεοραση .
Καλο θα ειναι να λαβετε τα μετρα σας για διακοπη ρευματος και να κανετε την προσευχη σας πριν ξεκινησετε.
Να μην ξεχασετε να γυρισετε σε καναλι που δεν θα παιζει ειδησεις γιατι η οικογενεια Μητσοτακη εχει καιρο να εμφανιστει σε δελτιο ειδησεων και οπου να ναι θα σκασει μυτη.
Οσοι πιστοι προσελθετε αλλα με δικη σας ευθυνη.
Η ρύθμιση THX είναι μετά το ξεκλείδωμα με κλειδωμές ρυθμίσεις (backlight κτλ) ; Πως είναι η ποιότητα της εικόνας με ρύθμιση THX ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.421
Members
38.696
Νεότερο μέλος
Spiromag