LG 47LH9000

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LG 47LH9000

Τελικά όντως το μοντέλο σταματάει! Μακάρι να γνωρίζαμε και τους λόγους...ελπίζω να μην έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα γιατί εγώ παραλαμβάνω την τρίτη(έτσι μου είπε το κατάστημα)
Σε ποια περιοχη εισαι κ απο ποιο μαγαζι την πηρες :118:

Reaction score
640
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 47LH9000

Η ρύθμιση THX είναι μετά το ξεκλείδωμα με κλειδωμές ρυθμίσεις (backlight κτλ) ; Πως είναι η ποιότητα της εικόνας με ρύθμιση THX ;
Τωρα θα σε στειλω τελειως .
Επελεξε την ρυθμιση THX και πατα στο τηλεκοντρολ τα πληκτρα 8741 και θα ανοιξει το menu .
Επι της ουσιας τωρα θα διαπιστωσεις οτι αδικα καναμε τοσο κοπο καθως στις επιμαχες ρυθμισεις για το χρωμα και την θερμοκρασια η τηλεοραση δεν γραφει νουμερα καθως δεν εχει ρυθμιστει κατα thx .

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 47LH9000

Σε ποια περιοχη εισαι κ απο ποιο μαγαζι την πηρες :118:
Αθήνα είμαι κ την έχω παραγγείλει σε γνωστή αλυσίδα χρώματος πορτοκαλί

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 47LH9000

Τωρα θα σε στειλω τελειως .
Επελεξε την ρυθμιση THX και πατα στο τηλεκοντρολ τα πληκτρα 8741 και θα ανοιξει το menu .
Επι της ουσιας τωρα θα διαπιστωσεις οτι αδικα καναμε τοσο κοπο καθως στις επιμαχες ρυθμισεις για το χρωμα και την θερμοκρασια η τηλεοραση δεν γραφει νουμερα καθως δεν εχει ρυθμιστει κατα thx .
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, δεν αξίζει να μπω στη διαδικασία να ξεκλειδώσω το THX.

Reaction score
0
Απάντηση: LG 47LH9000

Τελικά όντως το μοντέλο σταματάει! Μακάρι να γνωρίζαμε και τους λόγους...ελπίζω να μην έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα γιατί εγώ παραλαμβάνω την τρίτη(έτσι μου είπε το κατάστημα)
Εγώ την έχω 3 μήνες και δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι αλλά και γενικά απ'ότι έχω ακούσει το μοντέλο αυτό βγήκε αξιόπιστο. Η δε εικόνα της είναι όλα τα λεφτά. Απίστευτο μαύρο. Έχω δει καμιά 100-οστή ταινίες (.mkv) και έχω σταματήσει το σινεμα. Ο ήχος είναι πάρα πολύ καλός και η αίσθηση που σου δίνει είναι τελείως κινηματογραφικός σε σημείο που ανέστειλα την αγορά ενός εξωτερικού ενισχυτή με ηχεία. Νομίζω ότι για τα 1.200€ που κάνει η τηλεόραση δεν μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο και για αυτό νομίζω ότι σταμάτησε. Πολύ καλή για αυτά τα λεφτά της σε σημείο που μπορεί να μην συμφέρει πια η παραγωγή της. Βγήκε για να πάρει τα βραβεία της, να ακουστεί το όνομα της LG στην αγορά και μετά ... απόσυρση. Ελπίζω μόνο να γίνει κάτι ανάλογο και με κάποια από τα επερχόμενα μοντέλα της LG για να ευχαριστηθούμε τηλεοράσεις σε ποιότητα που αλλού πρέπει να ψάξεις στο 2-χίλιαρο.

Reaction score
0
To μοντελο αυτο πραγματικα ηταν πολυ καλο ,απ' την αλλη η LG δεν ειχε υπολογισει ποσο ζητηση θα εχει η 47'' και εκει την πατησε ,εγω ακυρωσα την παραγγελια μου εγινε επιστροφη χρηματων που ειχα πληρωσει 1.5 μηνα και τους ειπα εαν εχει ακομη ελπιδες το μαγαζι οτι θα παραλαβει ας μου κανει τηλεφωνο.Προσωπικα θα κανω λιγο ακομη υπομονη για την LE9500 !!!!!!

Reaction score
8

Eγώ έχω αφήσει να "τρέχει" η παραγγελία για την LH αφού δεν έχω δώσει ακόμη χρήματα και θα περιμένω την νέα σειρά. Λέω να "χτυπήσω" την LE8500 (αναλόγως τιμής βέβαια).

Reaction score
0

Με ενημέρωσε το κατάστημα ότι τελικά δεν θα μπορέσει να μου βρει ....μου αντιπρότεινε την Σονυ 46ΕΧ700....Που πραγματικα μου την δείνει σε καλή τιμή...θα ρώταγα την γνώμη σας αλλά θα βγω off topic :)

Reaction score
0
Αυτη τη στιγμη κανεις απλα υπομονη δεν αγοραζεις τιποτα το media markt σκοτωνει ολα τα δειγματα ,σε 1 μηνα μπαινουν καινουργια μοντελα πολλων εταιρειων ,αυτη τη στιγμη ειναι η χειροτερη στιγμη ανα παρεις LCD.

Reaction score
8
Απάντηση: Re: LG 47LH9000

Αυτη τη στιγμη κανεις απλα υπομονη δεν αγοραζεις τιποτα το media markt σκοτωνει ολα τα δειγματα ,σε 1 μηνα μπαινουν καινουργια μοντελα πολλων εταιρειων ,αυτη τη στιγμη ειναι η χειροτερη στιγμη ανα παρεις LCD.
Ή η καλύτερη, αν δε σε ενδιαφέρει να πάρεις την πιο top LCD. Αλλιώς, αναμένεις τις νέες αφίξεις.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.472
Σήμερα (Σάββατο) πάντως το πλαισιο στο mall είχε 4-5 κομμάτια.Όποιος θέλει ας τους κάνει και ένα τηλεφωνάκι πρώτα.

Reaction score
0

Παιδιά πάντως έλεος με αυτή την LH9000...
Ειλικρινά, την έχω δει με κάθε είδους υλικό και ΔΕΝ ενθουσιάστηκα σε τίποτα... Απλά δεν έχεις ghosting όπως με τις side LED...

Αφήστε που είναι πλέον 'γηραιά΄και έρχονται σταδιακά δεν ξέρω πόσα νέα μοντέλα...

Έχει καταντήσει κάτι σαν την KUROλαγνεία...
:140:

Reaction score
0
Καλησπέρα φίλε μου! Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν "κολλήματα" με ορισμένες τηλεοράσεις, άλλωστε οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν σχέση με τις διάφορες εταιρίες. Απλά ψάχνουμε για το καλύτερο που μπορεί να μας προσφέρει η τσέπη μας!!! Εαν υπάρχει κάποια άλλη επιλογή, τότε να δούμε, γιατί με αυτήν την καθυστέρηση κουραστήκαμε όλοι (αν και σύμφωνα με την απάντηση τέλος Μάρτη αναμένουμε...)

Reaction score
6
Για μένα η LH9000 ήταν η μόνη LG που μπορούσε να δει στα ίσια σχεδόν όλες τις TV.

Τι να σας πω τώρα βρε παιδιά. Ακόμα και στην κίνηση υπήρχε διαφορά με τη δική μου LH5000 που υποτίθεται ότι είναι και οι δύο 200Hz (100+100).

Πάρα πολύ καλή!

Reaction score
0

Παιδιά πάντως έλεος με αυτή την LH9000...
Ειλικρινά, την έχω δει με κάθε είδους υλικό και ΔΕΝ ενθουσιάστηκα σε τίποτα... Απλά δεν έχεις ghosting όπως με τις side LED...

Αφήστε που είναι πλέον 'γηραιά΄και έρχονται σταδιακά δεν ξέρω πόσα νέα μοντέλα...

Έχει καταντήσει κάτι σαν την KUROλαγνεία...
:140:
Μπορείς να μας πεις με ποια άλλη τηλεόραση LED στις 47" και στα 1.200€ ενθουσιάστηκες; Επίσης με ποιο υλικό την έχεις ελέγξει και δε σου άρεσε; Εγώ που την έχω 4 μήνες δεν έχω βρει ψεγάδι. Πάντως γριά δεν μπορείς να πεις μία τηλεόραση που έχει 7 μήνες ύπαρξη και τεχνολογία που πολλές από αυτές που θα έρθουν θα την ζήλευαν :126: .

Reaction score
0

Όσον αφορά τις ρυθμίσεις είδα σε άλλο forum ότι προυπάρχουν ρυθμίσεις IRE 100 στο expert 1. Ευτυχώς, αν και τις είχα κάνει reset, υπήρχαν στη μνήμη σε άλλο HDMI port και έτσι τις αντέγραψα απ' εκεί. Χρησιμοποίησα και τον picture wizard με μερικές αλλαγές και έχω μια πάρα πολύ καλή εικόνα. Δεν πρόκειται να ασχολήθω άλλο με αυτές ... ώρα να ευχαριστηθώ την τηλεόραση. :107:
Το λινκ... http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1221950&page=15

"If you have not touched any settings on your new set: at this point in the game, leave the settings alone! Go to your Expert 1 & 2 and THX Modes - write down the values for future reference. If you reset these 2 Expert Modes, the IRE Values goto ZEROES! Now do change the Backlight to 40 on Expert 1, 2 and THX Modes. If you reset the THX Mode the values stay at the original values UNLESS you changed any of the IRE values, then that value stays there and does not revert back to the original!
Go back to Expert 1 and run the Picture Wizard. Set the new setting values of Expert 1 into Expert 2 and THX. (If you plan on comparing the PQs between THX, Expert 1 and 2 - also put the Expert 1 settings into Sport and Game Modes - this cuts down the disparity of the PQ when you have to switch through the 5 Modes). Once done, compare the PQ's of Expert 1, 2 and THX and let the Forum know what you found.
If you've already played with the settings and done resets, to do the same experiment, you need to reload the original values for Expert 1 and 2. In my case, I was fortunate to have not touched the Expert IRE values in either HDMI 1 or 4 and could get the original values back. If you've messed with the Expert Mode values for all 4 HDMI inputs, sorry, can't help you here.
My final testing - could virtually not find any differences visually now between the Expert 1 & 2 and THX Modes, despite the different settings in each Mode. Will now do the Meter evaluation to see if I see differences that my eyes are not seeing.
The results from this testing is that the operator does not have to play with the THX mode IRE values, but just up the Backlight value to 40 and have very good PQ in any of the 3 Modes. (Some people may actually prefer the original Backlight value of 30, others may want it higher than 40 - to each their own!) Go ahead and experiment."

Reaction score
0

Είχα παραγγείλει αυτή την TV από τις 18-02-10 , και από Παρασκευή σε παρασκευή μου άλλαζαν την ημερομηνία παράδοσης.
Στις 11-03-10 (3 βδομάδες μετά) μου είπαν ότι αναμένεται μετά τις 26-3-10, (άλλες 3 Βδομάδες).
Σήμερα 26-03-10 και ως υπομονετικός πελάτης πήγα να ενημερωθώ για το πότε θα μου παραδοθεί η TV που είχα παραγγείλει στις 18-2-10 (45 ημέρες πριν), φυσικά και η τηλεόραση δεν είχε έρθει, και μετά από πολύ "πίεση" στα κεντρικά της LG (από το κατάστημα που είχα παραγγείλει) και ενώ την αρχή μας έλεγε ότι θα καθυστερήσει λίγο ακόμα .... μας ανακοινώθηκε ότι το μοντέλο καταργείτε και δε θα παραδοθεί ποτέ μιας και παραλαμβάνει μόνο 1 κομμάτι !!! Τους προέτρεψε δε να μου δώσουν το αντίστοιχο νέο μοντέλο 47LE8500.AEU που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.
Δυστυχώς "υπευθυνότητα & σοβαρότητα = 0" από μεριά της LG Ελλάς, σε καιρούς που όλοι ψάχνουν πελάτες με το σταγονόμετρο.
Αν μιλήσουμε δε ,και για αξιοπιστία & συνέπεια στις παραδόσεις άλλο ένα 0.
Προσωπικά είμαι πολύ στενοχωρημένος και απογοητευμένος από αυτή την αντιμετώπιση και σκέφτομαι πόσο βιτσιόζος θα μπορούσα να ήμουνα, μετά απ' όλα αυτά, να ξανά σκεφτώ να αγοράσω προϊόν από LG. Όμως κοιτώντας γύρω μου (PHILIPS -PANASONIC -SONY -κλπ) βλέπω ότι "Η ζωή είναι ωραία" και χωρίς LG (Life's Good)....

Και αν κάνω το λάθος και την φέρω από έξω.... η εγγύηση γίνεται αυτομάτως για 1 Έτος, λες και στην Αγγλία πχ. πάνε η δεύτερης διαλογής :)

Reaction score
0

Ερώτηση σχετικά με το πάνελ. Ως γνωστό το πάνελ της 9000 είναι 10bit.
Έχω κάτσει πάνω της το WD Live HD media box, στην ρύθμιση HDMI deep color mode έχει σαν επιλογές 8bit και 12bit. Ποιό είναι το σωστό να επιλέξω?? Έχω δοκιμάσει και τα δύο και δεν βλέπω καμιά διαφορά ή τουλάχιστον δεν έχω προσέξει κάτι που να είναι εμφανές.
Επειδή το πάνελ είναι 10bit μήπως αν ρυθμίσω το media box στα 12bit, δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην τηλεόραση????

Reaction score
640
Re: Απάντηση: LG 47LH9000

Όσον αφορά τις ρυθμίσεις είδα σε άλλο forum ότι προυπάρχουν ρυθμίσεις IRE 100 στο expert 1. Ευτυχώς, αν και τις είχα κάνει reset, υπήρχαν στη μνήμη σε άλλο HDMI port και έτσι τις αντέγραψα απ' εκεί. Χρησιμοποίησα και τον picture wizard με μερικές αλλαγές και έχω μια πάρα πολύ καλή εικόνα. Δεν πρόκειται να ασχολήθω άλλο με αυτές ... ώρα να ευχαριστηθώ την τηλεόραση. :107:

Φιλε μου οι ρυθμισεις αυτες αφορουν το συγκεκριμενο πανελ της δοκιμης το δικο σου θελει αλλες ρυθμισεις .
Εκανα καλιμπραρισμα στην δικια μου με οργανο το spyder III elite και software το HCFR και ειδα οτι το τελικο αποτελεσμα μετα το καλιμπραρισμα δεν ειχα καμμια σχεση με τις ρυθμισεις του cnet και των αλλων .
Επισης θα σου πω οτι το καλιμπραρισμα ειναι αρκετα δυσκολο καθως το local dimming δινει λαθος μετρησεις οταν μετρας με ανοικτο το μενου των ρυθμισεων

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.421
Members
38.696
Νεότερο μέλος
Spiromag