MED600X3D

Reaction score
7
Εβαλα και G κεφαλαιο αλλα τζιφος...Εχω απογοητευτει. Δεν μπορω να δω δικτυακα. Πως βαζω nfs server στο pc; Εχω windows 8

Reaction score
7
Ναι τα εχω ορισει σωστα. Ολοκληρους τους δισκους τους εχω shared. Μπαινω απο το med600 στην επιλογη network, μετά πάω στο workgroup, εκεί βλέπει τους δίσκους (c,d,e κλπ) αλλά μόλις πάω να μπω σε κάποιον από αυτούς, εκεί μου ζητάει network Login...

Reaction score
1.458
Απάντηση: MED600X3D

Δηλ.τις οδηγίες που έχει δώσει ο gkontoletas ΕΔΩ τις έχεις ακολουθήσει σωστά?Κάτι κάνεις λάθος,δεν μπορεί!

Reaction score
7
Re: Απάντηση: MED600X3D

Δηλ.τις οδηγίες που έχει δώσει ο gkontoletas ΕΔΩ τις έχεις ακολουθήσει σωστά?Κάτι κάνεις λάθος,δεν μπορεί!
Φιλε μου ευχαριστω! Το εφτιαξα με τον οδηγο που μου εδωσες! Επιτελους βλεπω δικτυακα!!!! Ουτε κωδικους ζηταει ουτε τιποτα!!!

Reaction score
7
Μόλις τεστάραμε σε σπίτι φίλου μαζί τα med600x3d και popcorn A400. Σόρρυ αλλά που είδαν κάποιοι ότι το Α400 είναι καλύτερο σε ποιότητα; Εγώ είδα λιγότερο κόκκο-θόρυβο στο med600 και πιο κινηματογραφική αίσθηση πάλι στο 600αρι. Ένα κλικ μόνο πιο ομαλή κίνηση είχε το Α400, αλλά και πάλι στο μάτι δεν πολυφαίνεται! Αφήστε που σε δικτυακά bluray 3d iso σερνόταν το Α400! Και σε πολλά mkv κόλλαγε ο ήχος πάλι στο Α400. Με κλειστά μάτια αγορά του med600 αν θέλει κάποιος media player τώρα...

Αυτά από έναν μέσο χρήστη-καταναλωτή σαν κι εμένα...

Reaction score
1.458

Δεν έχω δει το Α-400 και δεν μπορώ να έχω άποψη.
Σε ότι αφορά την ομαλή κίνηση είναι κάτι που θα βελτιωθεί στο επόμενο firmware για τη σειρά x3d.Υπάρχει νέο sdk από τη realtek και ήδη γίνονται δοκιμές σε beta testers.:126:

Reaction score
33

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.Φιλε Λεωνιδα ειναι καλυτερο το 600/σαρακι απο το αντιστοιχο το DUNE 301 ;Τι εχεις διαπιστωσει εσυ που εχεις και τα δυο.Αξιζει;Ρωταω διατι εχω το PRODIGY(και τα δυο ειναι με τον 1186), εδωσα το DUNE 301 και ψαχνομαι.

Reaction score
1.458

Το dune 301 το είχα για λίγο διάστημα και για τις ανάγκες της δοκιμής στο φόρουμ.
Νομίζω πάντως ότι αν μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ των Med 1000/600x3d και των Dune που κυκλοφορούν ΑΥΤΗ τη στιγμή, τα Mede8er είναι καλύτερα σε εικόνα.Πιο κινηματογραφική σε HD αρχεία και εμφανέστατα πολύ καλύτερο upscale,πιο ευκρινές,πιο καθαρό,σε sd αρχεία.
Σύμφωνα με τα δικά μου τα μάτια και την προσωπική μου άποψη.Υποκειμενική είναι η γνώμη μου.
Πάντως δεν παίζει ρόλο στην ποιότητα εικόνας μόνο το chip που έχει ο player.Σημαντικό,σημαντικότατο ρόλο έχει και το firmware.

Reaction score
33

Λεωνιδα εδωσα το 301 γιατι δεν μπορουσα να το δουλεψω μεσω yaDIS.απο εικονα ειμουν ευχαριστημενος.Σκεφτομουν να μην παρω παλι τον 1186,αλλα με ενα καλο software γιατι οχι.Παντως ευχαριστω πολυ.

Reaction score
1.458

Σε σχεση με το prodigy,το mede8er είναι πολύ καλύτερο απ'όλες τις απόψεις.
Τώρα για το 301,αν ήσουν ευχαριστημένος και το έδωσες μόνο και μόνο γιατί δεν μπορούσες να σετάρεις το yadis,πολύ κακώς κατά τη γνώμη μου.Υπάρχουν και άλλα προγράμματα για movie scrappers που συνεργάζονται με τα dune:My movies,zappiti,dune explorer,DuneX (για mac) κλπ.Επρεπε να ρωτήσεις στο φόρουμ για άλλο πρόγραμμα ευκολότερο του yadis σχετικά με το tv-301.
Πάντως αν πάρεις το med600x3d,δε θα το μετανοιώσεις καθόλου,να είσαι σίγουρος!

Reaction score
33

Να σου πω την αληθεια το σκεφτομαι σοβαρα πλεον.Εχω 2 NETGEAR 550,το PRODIGY και σκεφτομαι το 600/σαρακι ή το Α-400.Μετα πιστευω κλεισαμε για αρκετο καιρο χωρις αλλαγη.
Υ.Γ.Το 301 το εδωσα γιατι ενω σεταρα το yaDIS,δεν μπορουσα να δω ταινια μεσα απο τον φακελο του οτι και να εκανα.Στο τελος αγανακτησα και το σουταρα.Ουφ το ειπα...:120:

Reaction score
1.458

Εαν σου χρειαζονται πραγματικά 3 media players,τότε η καλύτερη λύση ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,είναι να πουλήσεις το prodigy και να πάρεις το med600x3d.Ερχεται και νέο firmware σύντομα,που διορθώνει πολλά θεματάκια!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.528
Μόλις τεστάραμε σε σπίτι φίλου μαζί τα med600x3d και popcorn A400. Σόρρυ αλλά που είδαν κάποιοι ότι το Α400 είναι καλύτερο σε ποιότητα; Εγώ είδα λιγότερο κόκκο-θόρυβο στο med600 και πιο κινηματογραφική αίσθηση πάλι στο 600αρι. Ένα κλικ μόνο πιο ομαλή κίνηση είχε το Α400, αλλά και πάλι στο μάτι δεν πολυφαίνεται! Αφήστε που σε δικτυακά bluray 3d iso σερνόταν το Α400! Και σε πολλά mkv κόλλαγε ο ήχος πάλι στο Α400. Με κλειστά μάτια αγορά του med600 αν θέλει κάποιος media player τώρα...

Αυτά από έναν μέσο χρήστη-καταναλωτή σαν κι εμένα...
Έλα ντε! Εγκάθετοι της syabas θα είναι οι αλήτες...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.501
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$