MED600X3D

Reaction score
7
Να πω κι εδω στο αναλογο τοπικ οτι μετα την beta αναβαθμιση, το 600αρι μου παει νερο. Οχι οτι πριν ειχα παραπονο αλλα τωρα παραειναι fluid...

Reaction score
73
Απάντηση: MED600X3D

Δημήτρη,δε νομίζω να είναι πρόβλημα firmware!Εκανες την αναβάθμιση σωστά?
Από 1.05 σε 2.0.0 κάνουμε πρώτα αναβάθμιση bootloader και μετά περνάμε το τελευταίο firmware.
Δες το τελευταίο μήνυμα (until now) στο νήμα του x10003d,είναι ακριβώς ίδια διαδικασία.Αν υπάρχει κάποια αστοχία στο πως γίνεται αναβάθμιση με emergency reboot στείλε πμ!
Λεωνίδα η αναβαθμιση εγινε πολυ σωστα οπως το λες μιας και πάντα ακολουθω βημα βημα τις εντολες που εχει ο Απόστολος και η ΜΕD.
Στα ινφο του συστηματος ειναι σωστά γραμμενο σαν κωδικος του Bootloader το αναμενόμενο ΚΙΙΕ.0402.0065.
Επομενως δεν πιστευω οτι εγινε κατι στην εγκατασταση του νεου firmware vs-2.0.0.
To περίεργο είναι οτι οταν καει το συγκεκριμενο ISO σε TDK BD δισκάκι παίζει μια χαρα.... !!! Οποιος σκεφτει κάτι θα χαρω να το διαβασω....

Μια ερωτηση επίσης....

Στο setup του ΜΕD600x3D στο VIDEO το ΤVsystem το βαζουμε 1080P 50Hz ή βαζουμε 1080P 60Hz....?

Νομιζω οτι στα 1080Ρ 60Hz ειναι πολυ πιο ομαλη κινηση ενω οταν το εβαλα στα 50Hz σαν να ειδα κομπιασματα
στην κινηση.
Το περιεργο ειναι οτι οταν μου το εστειλε σετταρισμενο ο Απόστολος το ΤVsystem ηταν δηλωμενο 1080P 24Hz
αλλα στις επιλογες του δεν υπαρχει αυτο μονο 1080Ρ 50Hz & 1080P 60Hz.
Tι κανουμε εδω..?

Reaction score
0
επειδή το πήρα χθες, εμένα το άφησε στο auto και μετά είναι θέμα τηλεόρασης.

για το 1080P 24Hz, μήπως το παρατηρείς όταν παίζουν ταινίες;

Reaction score
73
Απάντηση: Re: MED600X3D

επειδή το πήρα χθες, εμένα το άφησε στο auto και μετά είναι θέμα τηλεόρασης.

για το 1080P 24Hz, μήπως το παρατηρείς όταν παίζουν ταινίες;
Οπως εγραψα και παραπανω οταν μου το εστειλε σετταρισμενο ο Απόστολος το ΤVsystem ηταν δηλωμενο 1080P 24Hz

τωρα δεν εχω τετοια επιλογη μετα και την αναβαθμιση σε vs 2.0.0.beta. Yπαρχει μονο 1080Ρ 50Hz & 1080P 60Hz το
AUTO και τα αλλα μικροτερα resolution.

Τωρα το αφησα και εγω στο AUTO.

Reaction score
1.458

Στο auto θα το αφήσεις και 1080p 23.976 θα το βάλεις στο ON.Σχετικά με το iso που ανέφερες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό.Δοκίμασε και με κάποιο άλλο iso να δεις.

Reaction score
73

Στο auto θα το αφήσεις και 1080p 23.976 θα το βάλεις στο ON.Σχετικά με το iso που ανέφερες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό.Δοκίμασε και με κάποιο άλλο iso να δεις.
Eχω δοκιμασει ηδη με αλλα 6 τα οποια παιζουν κανονικά ... τωρα αυτο γιατι μουλαρωσε δεν ξερω...:confused:

Ναι το αφησα στο on και το 1080 Ρ 23.976 Δεν εχει να κανω τιποτε αλλο.
Παντως το MED600X3D ειναι πολυ καλο... πραγματικα..

Reaction score
1.458

Εχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο firmware και έπεται και συνέχεια.Ετοιμάζουν official jukebox application για όλα τα λειτουργικά:iOS,Mac OS,Windows,Android κλπ

Reaction score
73

Εχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο firmware και έπεται και συνέχεια.Ετοιμάζουν official jukebox application για όλα τα λειτουργικά:iOS,Mac OS,Windows,Android κλπ
Λεωνίδα επειδή ειμαι πολυ ερασιτεχνης με τα media player επιτρεψέ μου να ρωτησω κατι απλό.
Εγω αποθηκευω τις ταινιες σε μορφη ISO στο MED600. Για να εχει το μενου στο τετραγωνιδιου του τίτλου
φωτό-ετικεττα της ταινίας πρέπει το MED600 να είναι σε μονιμη συνδεση με το δικτυο και να τις παιρνει
με καποιο τροπο απο εκει ή υπαρχει και τρόπος ενσωματωσης στο αρχείο ISO οποτε δεν χρειάζεται
η μονιμη σύνδεση του με το δικτυο..??

Ευχαριστω για όποια απάντηση.

Reaction score
0
αν βάλεις το ISO σε ένα folder μαζί με μία εικόνα (νομίζω ότι πρέπει να ονομάσεις την εικόνα folder.jpg αν η εικόνα είναι π.χ. jpg) και πριν μπεις στο folder τότε το med θα δείχνει την εικόνα στο τετράγτωνο.

επίσης μπορείς να φτιάξεις το jukebox με τις ταινίες και να βάλεις τη db του jukebox σε ένα USB stick.

Reaction score
73

αν βάλεις το ISO σε ένα folder μαζί με μία εικόνα (νομίζω ότι πρέπει να ονομάσεις την εικόνα folder.jpg αν η εικόνα είναι π.χ. jpg) και πριν μπεις στο folder τότε το med θα δείχνει την εικόνα στο τετράγτωνο.

επίσης μπορείς να φτιάξεις το jukebox με τις ταινίες και να βάλεις τη db του jukebox σε ένα USB stick.
Eχεις δικιο το δοκιμασα και ετσι ειναι... ευχαριστω πολυ

Reaction score
2.681

κάναμε κάποιες δοκιμές με το mede8er 600 και δευτερευόντως συγκρίσεις με WDgen3 .

3) Βελτιωμένη συνολικά εικόνα για realtek (στο ίδιο επίπεδο με το prodigy και πολύ κοντά στο υποδειγματικό και καλύτερο WD)

Σαφώς βελτίιωμένη κίνηση απο προηγούμενης γενιάς realtek που έχω δει, άλλα έχουν πολλά ακόμα να γίνουν.
.

Ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες για περαιτέρω διαφώτισή μας και ο τρόπος γραφής σου είναι περισσότερο από αρκετά αποδεκτός , για μένα τουλάχιστον .

Η ερώτηση τώρα : Αν έπρεπε να επιλέξεις κάποιο από τα δύο παραπάνω , με κριτήριο την κίνηση και την εικόνα και δευτερεύων το DTS-MA που το περνάει μόνο το med ποιο θα ήταν ?

Η διαφορά στην κίνηση/εικόνα που είδες , είναι αρκετή για να θυσιάσεις το DTS-MA και να γείρει η ζυγαριά προς το wd , ή πρέπει να ψάχνεις τις ατέλειες στο med600 ?

Reaction score
5
Ωχ, τι έγραψες τώρα!!!!!! Τρέχω για αγορά

Sent from my iPad using Tapatalk

Reaction score
1
Καλησπερα σε ολους! Επειδη το πολυαγαπημενο egreat 34 που με συντροφευε τοσα χρονια αποφασισε να σταματησει να δινει ρευμα στις usb,κατεληξα στην αγορα του med600x.
Μια απορια πριν παρω τους δρομους για κεντρο εχει δοκιμασει κανεις wd η αλλης μαρκας 500giga και πανω δισκο? Εννοω χωρις εξωτερικη τροφοδοσια να περνει ρευμα μονο απο usb.Εχει καποιο θεμα?
Ευχαριστω!

Reaction score
0

Έχω WD My Passport 750GB πάνω στο MED600X3D, μόνο με USB και δεν υπάρχει (κι ούτε υπήρξε) ποτέ πρόβλημα.

Reaction score
73

Καλησπερα σε ολους! Επειδη το πολυαγαπημενο egreat 34 που με συντροφευε τοσα χρονια αποφασισε να σταματησει να δινει ρευμα στις usb,κατεληξα στην αγορα του med600x.
Μια απορια πριν παρω τους δρομους για κεντρο εχει δοκιμασει κανεις wd η αλλης μαρκας 500giga και πανω δισκο? Εννοω χωρις εξωτερικη τροφοδοσια να περνει ρευμα μονο απο usb.Εχει καποιο θεμα?
Ευχαριστω!
Εχω βαλει πάνω στο MED600Χ3D δισκο 2ΤΒ WD My passport στη USB του χωρις εξωτερικη τροφοδοσια και ολα ρολοι κανενα προβλημα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7