Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Λεωνίδα η αναβαθμιση εγινε πολυ σωστα οπως το λες μιας και πάντα ακολουθω βημα βημα τις εντολες που εχει ο Απόστολος και η ΜΕD.Δημήτρη,δε νομίζω να είναι πρόβλημα firmware!Εκανες την αναβάθμιση σωστά?
Από 1.05 σε 2.0.0 κάνουμε πρώτα αναβάθμιση bootloader και μετά περνάμε το τελευταίο firmware.
Δες το τελευταίο μήνυμα (until now) στο νήμα του x10003d,είναι ακριβώς ίδια διαδικασία.Αν υπάρχει κάποια αστοχία στο πως γίνεται αναβάθμιση με emergency reboot στείλε πμ!
Οπως εγραψα και παραπανω οταν μου το εστειλε σετταρισμενο ο Απόστολος το ΤVsystem ηταν δηλωμενο 1080P 24Hzεπειδή το πήρα χθες, εμένα το άφησε στο auto και μετά είναι θέμα τηλεόρασης.
για το 1080P 24Hz, μήπως το παρατηρείς όταν παίζουν ταινίες;
Eχω δοκιμασει ηδη με αλλα 6 τα οποια παιζουν κανονικά ... τωρα αυτο γιατι μουλαρωσε δεν ξερω...Στο auto θα το αφήσεις και 1080p 23.976 θα το βάλεις στο ON.Σχετικά με το iso που ανέφερες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό.Δοκίμασε και με κάποιο άλλο iso να δεις.
Λεωνίδα επειδή ειμαι πολυ ερασιτεχνης με τα media player επιτρεψέ μου να ρωτησω κατι απλό.Εχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο firmware και έπεται και συνέχεια.Ετοιμάζουν official jukebox application για όλα τα λειτουργικά:iOS,Mac OS,Windows,Android κλπ
Eχεις δικιο το δοκιμασα και ετσι ειναι... ευχαριστω πολυαν βάλεις το ISO σε ένα folder μαζί με μία εικόνα (νομίζω ότι πρέπει να ονομάσεις την εικόνα folder.jpg αν η εικόνα είναι π.χ. jpg) και πριν μπεις στο folder τότε το med θα δείχνει την εικόνα στο τετράγτωνο.
επίσης μπορείς να φτιάξεις το jukebox με τις ταινίες και να βάλεις τη db του jukebox σε ένα USB stick.
κάναμε κάποιες δοκιμές με το mede8er 600 και δευτερευόντως συγκρίσεις με WDgen3 .
3) Βελτιωμένη συνολικά εικόνα για realtek (στο ίδιο επίπεδο με το prodigy και πολύ κοντά στο υποδειγματικό και καλύτερο WD)
Σαφώς βελτίιωμένη κίνηση απο προηγούμενης γενιάς realtek που έχω δει, άλλα έχουν πολλά ακόμα να γίνουν.
.
Ωχ, τι έγραψες τώρα!!!!!! Τρέχω για αγοράΕχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο firmware και έπεται και συνέχεια.Ετοιμάζουν official jukebox application για όλα τα λειτουργικά:iOS,Mac OS,Windows,Android κλπ
Εχω βαλει πάνω στο MED600Χ3D δισκο 2ΤΒ WD My passport στη USB του χωρις εξωτερικη τροφοδοσια και ολα ρολοι κανενα προβλημαΚαλησπερα σε ολους! Επειδη το πολυαγαπημενο egreat 34 που με συντροφευε τοσα χρονια αποφασισε να σταματησει να δινει ρευμα στις usb,κατεληξα στην αγορα του med600x.
Μια απορια πριν παρω τους δρομους για κεντρο εχει δοκιμασει κανεις wd η αλλης μαρκας 500giga και πανω δισκο? Εννοω χωρις εξωτερικη τροφοδοσια να περνει ρευμα μονο απο usb.Εχει καποιο θεμα?
Ευχαριστω!