MED600X3D

Reaction score
5
Απάντηση: MED600X3D

Το έβαλε μία μέρα ο αδελφός μου που ήρθε σπίτι και το άφησα. Το χρησιμοποιούσα μόνο όταν έκανα απεγκατάσταση κάτι. Θα τον κάνω ένα uninstall αύριο και θα ξαναδοκιμάσω. Thnx for the link Λεωνίδα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Reaction score
1.458

Αφού το κάνεις uninstall αύριο,κάνε τις ρυθμίσεις για samba ακριβώς όπως τις έχω στα screens στο προηγούμενο μήνυμα και πες μου αν είναι ok.

Reaction score
5

Αρχικά πάς Προτιμήσεις Συστήματος/Κοινή Χρήση Αρχείων και το τικάρεις.Μετά με το + προσθέτεις τους κοινόχρηστους folders που θες να μοιράζει στο οικιακό δίκτυο το mac.Στη δεξιά πλευρά θα δώσεις τα δικαιώματα που θα έχουν οι υπόλοιποι χρήστες του δικτύου:ανάγνωση και εγγραφή,ανάγνωση μόνο κλπ

Πατάμε Επιλογές και τικάρεις ότι βλέπεις να έχω και πατάς Τέλος.

Στο smbUP αφού έχεις κάνει install τη samba ορίζεις ποια αρχεία θες να μοιράζει και τικάρεις ότι βλέπεις στην εικόνα.Στη συνέχεια επιλέγεις Save All και πατάς Start.Αφού γίνει πράσινο το εικονίδιο μπορείς να κλείσεις το πρόγραμμα.

Πες μου αν τα έχεις έτσι και αν δουλεύει το πρόγραμμα,να συνεχίσουμε μετά με το DuneX και το Dx2M.
Ναι έτσι ακριβώς τις έχω και εγώ. Θα κάνω απεγκατάσταση το mackeeper αύριο και θα επανέλθω με feedback. Τόσο που έχω σκάσει θα το έκανα και σήμερα αλλά ανέβηκα στο δωμάτιο και θα ξυπνήσω τη σύζυγο έτσι και σηκωθώ.
Για άλλη μία φορά να σε ευχαριστήσω για το χρόνο που μου διάθεσες.

Reaction score
5

Πιο clean install δε θα μπορούσε να γίνει για το mackeeper, όμως πάραυτα το smbup αρνείται πεισματικά να λειτουργήσει. Έστειλα email στον τύπο που το έφτιαξε και περιμένω απάντηση. Νομίζω ότι δε μπορώ να κάνω τίποτα άλλο πια

Reaction score
1.458

Κάτι είναι λάθος στο όλο setup,δεν γίνεται .Θα τα πούμε αργότερα,το απόγευμα.Θα βρούμε τη λύση.

Reaction score
403

Κάθε φορά που βγαίνει firmware update χάνονται ΟΛΕΣ οι ρυθμίσεις!!!!!
Υπάρχει τρόπος να σώζονται;

Reaction score
403

Στην ταινία THE BLOB 1958 με ήχο PCM δεν μπορεί να τον διαχειριστεί σωστα και στέλνει τον ήχο μόνο το αριστερό ηχειο, προφανώς έχει προβλημα οπως και αρκετά media player με μπάντες ήχου PCM πχ στο popcorn A300 διορθώνεται με PCM > Downmix και ΟΧΙ passthrough. Στο med600 η μονη "λύση" που βρήκα, είναι να παίζει Mono ενώ στο A300 μπορώ να έχω Dolby PLII το οποίο μετατρέπει το PCM 2.0 σε Dolby PLII Movie 5.1

Ενα άλλο ελάττωμα είναι η μεγάλη καθυστέρηση όταν πατάμε το stop σε μια ταινία (αναπαραγωγη μέσω δικτύου) και το μεγάλο διακενο και η γραμματοσειρα που θα μπορούσε να είναι λίγο πιο bolt και για να ειναι ευαναγνωστη και καλαίσθητη. Γενικά θέλει λίγη δουλειά το firmware.

Reaction score
1.458

Πριν κάνεις την αναβάθμιση στο νέο firmware,πας στα settings του med και επιλέγεις save configuration.Θα πρέπει να έχεις συνδεδεμένο ένα usc stick στον player,ας είναι και το ίδιο που θα έχει το αρχείο του νέου firmware.Μετά την αναβάθμιση θα πας στα settings και θα επιλέξεις Restore configuration από το usb stick.Οι ρυθμίσεις σου θα είναι όπως πριν την αναβάθμιση.

Reaction score
1.458

Οι 600άρηδες ν'αναβαθμίσουν:http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,10988.0.html

Install X3D_Series_V2BETA_28March2013
Install using the Emergency Procedure
http://www.mede8er.org/beta/Firmwares_Beta/MED1000X3D/2013/X3D_Series_V2BETA_28March2013.zip

Changelog V2.0.0 - 28March 2013
1. Fixed - JukeBox + problem with folder names with double spaces
2. Fixed - Movie Jukebox stuck in 3 row view
3. Dev: added Korean OSD entry.
4. Dev: use fribidi for arabic strings display instead of just mirroring.
5. Dev: net api, for "status musiclist", it now will reply with a link of file to avoid a too long reply.
6. Dev: net api, will return full path for command "status playing".

Reaction score
403

Πριν κάνεις την αναβάθμιση στο νέο firmware,πας στα settings του med και επιλέγεις save configuration.Θα πρέπει να έχεις συνδεδεμένο ένα usc stick στον player,ας είναι και το ίδιο που θα έχει το αρχείο του νέου firmware.Μετά την αναβάθμιση θα πας στα settings και θα επιλέξεις Restore configuration από το usb stick.Οι ρυθμίσεις σου θα είναι όπως πριν την αναβάθμιση.
Μόλις το έκανα και ΔΕΝ λειτούργησε...
Εκανα πρωτα save config στο USB stick κ μετα firmware update.
Και μετα Restore config, ζητάει password το οποίο είναι 0000.
Εκανε reboot, το ξανά έκανα κ εγω αλλα τα settings όπως και οι σύντομευσεις δεν επανήλθαν..
Αν τα κατάφερε κάποιος ας το αναφέρει.

Reaction score
1.458

Το έχω κάνει πολλές φορές και δεν είχα πρόβλημα ποτέ.Το στικάκι θα πρέπει να είναι σε fat32. Το firmware θα το περάσεις με emergency reboot.Μετά την αναβάθμιση και μόλις εμφανιστει το παράθυρο με τις ρυθμίσεις ώρας,γλώσσας και network δεν κάνεις τίποτα εκεί.Πηγαίνεις στο menu/settings και κάνεις restore configuration.

Reaction score
1.458

Μόλις το έκανα και ΔΕΝ λειτούργησε...
Εκανα πρωτα save config στο USB stick κ μετα firmware update.
Και μετα Restore config, ζητάει password το οποίο είναι 0000.
Εκανε reboot, το ξανά έκανα κ εγω αλλα τα settings όπως και οι σύντομευσεις δεν επανήλθαν..
Αν τα κατάφερε κάποιος ας το αναφέρει.
Φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο bug στις τελευταίες beta σε αυτό το θέμα.Το δοκίμασα σήμερα και δεν μου κράτησε τις ρυθμίσεις στα settings.Κράτησε όμως τους shared folders από smb,καθώς και το που είχε σταματήσει κάποια ταινία και αν ήθελα να ξεκινήσει απ'την αρχή ή εκεί που σταμάτησα πριν.

Reaction score
403

Φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο bug στις τελευταίες beta σε αυτό το θέμα.Το δοκίμασα σήμερα και δεν μου κράτησε τις ρυθμίσεις στα settings.Κράτησε όμως τους shared folders από smb,καθώς και το που είχε σταματήσει κάποια ταινία και αν ήθελα να ξεκινήσει απ'την αρχή ή εκεί που σταμάτησα πριν.
Και σε αυτο που εχω, τα ίδια έκανε..

Reaction score
1.458

Εχασες όλες τις ρυθμίσεις (shared folders,smb,favorites κλπ) ή μόνο τα settings?

Reaction score
403

Εχασες όλες τις ρυθμίσεις (shared folders,smb,favorites κλπ) ή μόνο τα settings?
Τα settings..αφού έγραψα ότι μου έκανε τα ίδια με την δική σου περίπτωση.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.664

Λοιπόν παιδάκια να πω ενημερωτικά ότι το πήρα κι εγώ το 600άρι εδώ και μερικές μέρες.
Σήμερα μου πέρασαν οι "βλαμμένοι" το τελευταίο fw κάνοντας όμως κι ένα save configuration κι ευτυχώς πήγαν όλα καλά.
Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα παράπονο από το μηχανάκι.
Θα ήθελα να είχε κι άλλες γραμματοσειρές για τους υπότιτλους.
Να είχε άλλα 5 - 6 fonts γμτ.

Reaction score
1.458

Καλές θεάσεις Μιχάλη,πιστεύω ότι είναι πολύ τίμιο μηχανάκι και θα σου αρέσει.Εχουν κάνει και πολύ καλή δουλειά στο firmware και συνεχίζουν!
Για διαφορετική γραμματοσειρά,δες το νήμα του Med400x από το μήνυμα 138 και μετά,με τον ίδιο τρόπο γίνεται.

Reaction score
403

Λοιπόν παιδάκια να πω ενημερωτικά ότι το πήρα κι εγώ το 600άρι εδώ και μερικές μέρες.
Σήμερα μου πέρασαν οι "βλαμμένοι" το τελευταίο fw κάνοντας όμως κι ένα save configuration κι ευτυχώς πήγαν όλα καλά.
Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα παράπονο από το μηχανάκι.
Θα ήθελα να είχε κι άλλες γραμματοσειρές για τους υπότιτλους.
Να είχε άλλα 5 - 6 fonts γμτ.
Δεν είναι τόσο η διαφορετική γράμματοσειρα αλλα το leading/διακενο (κενό ανάμεσα στις σειρές) που είναι πολυ μεγάλο.. Την καλύτερη και πιο ευαναγνωστη γράμματοσειρα που έχω δει την έχει το popcorn A300.

Reaction score
5

Αν συνδέσω ένα σκληρό στο AirPort Extreme θα μπορώ να έχω πρόσβαση τόσο από το Mac μου όσο και από το mede8er χωρίς να ρυθμίσω στο Smbup το οποίο αρνείται πεισματικά να δουλέψει?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7