MED600X3D

Reaction score
1.458
Απάντηση: MED600X3D

Πατώντας το πλήκτρο about θα σου δεί το backround image με την περίληψη.Αν η περίληψη είναι πολύ μεγάλη,πάλι δεν τη δείχνει όλη.

Reaction score
7
Ρε παιδιά για να καταλάβω το ΒΤ client θελει pc για να δουλέψει; Δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σκέτο από το mede&er; Ποιο το νοημα αν χρειάζεται και pc ανοιχτο;

Reaction score
1.458
Ρε παιδιά για να καταλάβω το ΒΤ client θελει pc για να δουλέψει; Δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σκέτο από το mede&er; Ποιο το νοημα αν χρειάζεται και pc ανοιχτο;
Από το pc θα σετάρεις το Transmission και θα στείλεις τα torrent files στο Med μετά.Μετά μπορείς να κλείσεις τον υπολογιστή.Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.

Reaction score
1.458
Το πρόβλημα με το κατέβασμα ελληνικών υποτίτλων έχει διορθωθεί στις private beta που έχουν βγει.
Νομίζω από βδομάδα θα βγει για όλους το διορθωτικό firmware.

Reaction score
7
Ενα τεραστιο μπραβο στην εταιρεια για τα τελευταια μηχανακια της. Τεραστια υποστηριξη και απιστευτα firmware. Φτιαχτηκε και το προβλημα με το κατεβασμα ελληνικων υποτιτλων και ειμαστε κομπλε! Ευγε!!!

Reaction score
7
Παιδες μια ερωτηση. Σε ποιο ονομα πρεπει να βαλω το hdmi στην τηλεοραση samsung plasma 64F8500 για να λειτουργω σωστα το med600x3d media player; Οι επιλογες είναι: τιποτα, vcr, dvd, καλωδιακο stb, δορυφορικο stb, pvr stb, δεκτης av, παιχνιδι, βιντεοκαμερα, pc, dvi pc, συσκευες dvi, tv, iptv, blu-ray, hd dvd, dma.
Ποια ειναι καταλληλη; Επηρεαζονται οι ρυθμισεις αν επιλεξω καποιο συγκεκριμενο;

Reaction score
33
Παιδια εχω προβλημε με τα εξωφυλλα.Ενω τα κατεβαζε τωρα τιποτα.Το προβλημα δημιουργηθηκε μετα το περασμα σε νεο skin.

Reaction score
33
Παιδια εχω προβλημε με τα εξωφυλλα.Ενω τα κατεβαζε τωρα τιποτα.Το προβλημα δημιουργηθηκε μετα το περασμα σε νεο skin.
Για την ακριβεια βγαινει ενα σκετο μπλε φοντο,χωρις το εξωφυλλο και τις πληροφοριες για την ταινια.

Reaction score
7
Ρε παιδια οταν παιζω bluray isos ή mkvs μου κανει καποια σπασιματα ανα καποια λεπτα. Πρεπει να προσεξω κατι να αλλαξω στις ρυθμισεις; Βλεπω στην 64F8500 και εχω αναλυση 1080p50HZ , 1080p 23.976Hz on, αυτοματο ρυθμο καρε on, deep color αυτοματα. πρεπει να αλλαξω τιποτα απο αυτα για να το εξομαλυνω;

Reaction score
0
Καλησπέρα,
αντιμετωπίζω πρόβλημα με το med600 wifi που αγόρασα πριν από 2 εβδομάδες.
Το μηχανάκι βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο με το access point (απόσταση 4 μέτρα), το οποίο βλέπει με φουλ σήμα.Παρ'όλα αυτά η σύνδεση είναι ασταθής. Τις πιο πολλές φορές δεν συνδέεται, άλλες συνδέεται και πέφτει σχεδόν αμέσως, λίγες φορές είναι συνδεδεμένο χωρίς να κατεβαίνουν δεδομένα και ελάχιστες φορές συνδέεται και τα δεδομένα κατεβαίνουν με πολύ αργή ταχύτητα. Πρακτικά δεν έχω wifi. Στον ίδιο χώρο συνδέομαι με δύο διαφορετικά laptop,με ένα android tablet και δύο android κινητά χωρίς πρόβλημα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, παρ'ότι το μηχανάκι μ'αρέσει πολύ, είμαι απελπισμένος,
Ευχαριστώ.

Reaction score
638
να συμπληρωσω οτι και σε μενα παιζει 3d iso χωρις προβληματα με 1000 αρι switch σε δικτυο απο nas .Εχω τις ιδιες ρυθμισεις με το polakis και παιζω με καρφωτη ip .

Reaction score
1
Δυο τρεις ερωτησουλες για το νεο μου αποκτημα...
1.Μπορω να δω δικτυακα το σκληρο που εχω συνδεμενο πανω στο μεντ απο το πισι ωστε να μπορω να του στελνω αρχεια?
(αν γινεται με πιο τροπο)
2.Μπορω να κανω stretch το βιντεο πχ αν δεν ειναι 1080p ωστε να το βλεπω σε ολη την οθονη? (δλδ ανοιγμα κατα υψος αλλα χωρις να χανει αριστερα-δεξια)
3. οι υποτιτλοι που κατεβαινουν αποθηκευονται στο σκληρο δισκο?
4.Τα αρχεια τορρεντ πρεπει να τα κατεβασω απο το πισι και μετα να τα τρεξω στο μεντ ή υπαρχει δυνατοτητα και κατεβασματος απο το ιδιο το μεντ.

Τρομερο μηχανημα παντως παιδια σιγουρα δε το περιμενα ετσι και ειναι και τρομερα μικρο!!
Αξιζει τα λεφτα του.

Reaction score
1.458
1.Στα network settings του med θα επιλέξεις smb ON και θα το βλέπει μετά ο υπολογιστής σου.
2.Εχει επιλογές για zoom και υπάρχει η δυνατότητα να ρυθμίσεις χειροκίνητα το ύψος της εικόνας,καθώς και το πλάτος αν θες.Θα υπάρχει παραμόρφωση της εικόνας όμως.
3.Νομίζω ναι.
4.Αρχικά τα κατεβάζεις στον υπολογιστή και μετά τα στέλνεις στο med.

Καλοθέατο!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.511
Νεότερο μέλος