Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Να ρωτήσω κάτι και εγώ ο νέος...
Πολύ το προτείνουν το μηχανάκι, αλλά δεν έχει ξεπεραστεί μετά από τόσο καιρο?
Περιμένουμε κάποιο νεότερο ?
Καλησπερα και χρονια πολλα.Η έκδοση light σε τι διαφέρει, γιατί στην σύγκριση στο iboum δεν βλέπω καμμία διαφορά , πέρα απο το card reader.
Οχι μόνο το δικό του, με τα άλλα δεν δουλεύει δυστυχώς ! με ενα DW 140 που έχω δεν δουλεύει...Να ρωτήσω κάτι άλλο.......αν πάρω τον mede8er 500x μπορώ να βάλω άλλη κάρτα WiFi USB εκτός της mde8er; Ευχαριστώ!
Αν έχεις τα στικακια, δοκίμασε τα. Αν όχι, γιατί να παιδεύεσαι. 35€ έχει το δικό τουΔεν μιλάω για κάποιο συγκεκριμένο στικάκι! Απλά ρωτάω αν μπορεί να παίξει με κάποιο άλλο εκτός απο εκείνο που προτείνεται στο site! Δηλαδή αν δοκιμάσω 5-6 υπάρχει περίπτωση να παίξει με κάποιο;![]()
Επειδή δεν κατάφερα να βρω μια απάντηση στο web και μια γρήγορή ματιά στο forum δεν βρήκα κάτι παρόμοιο (αν υπάρχει ζητάω συγνώμη εκ των προτέρων), έχω το εξής πρόβλημα: ανοιγει από μόνο του!! Εκεί που το κλείνω και σταματάει ο σκληρός και ανάβει το κόκκινο λαμπάκι, ξαφνικά, ξεκινάει και μένει ανοικτό (με μπλε λαμπάκι). Για να κλείσει πρέπει να το βγάλω από τη μπρίζα. υπάρχει κάποια λύση?
Καλημερα,Επειδή δεν κατάφερα να βρω μια απάντηση στο web και μια γρήγορή ματιά στο forum δεν βρήκα κάτι παρόμοιο (αν υπάρχει ζητάω συγνώμη εκ των προτέρων), έχω το εξής πρόβλημα: ανοιγει από μόνο του!! Εκεί που το κλείνω και σταματάει ο σκληρός και ανάβει το κόκκινο λαμπάκι, ξαφνικά, ξεκινάει και μένει ανοικτό (με μπλε λαμπάκι). Για να κλείσει πρέπει να το βγάλω από τη μπρίζα. υπάρχει κάποια λύση?
Η συνδεση HMDI-DVI εχει δοκιμαστει και δουλευει χωρις προβληματα.Αντιμετώπισα κάτι παρόμοιο αλλά όχι το ίδιο. Το πρόβλημα μου προήλθε από την σύνδεση HDMI to DVI με παλαιό Monitor όπου έστελνε κάποιο return σήμα στο Mede8er και δεν το άφηνε να κλείσει τελείως (άφηνε το δίσκο ανοιχτό)
Το πρόβλημα ήταν στο παλαιό monitor, τώρα παίζω πάλι με HDMI-DVI σε νέο monitor και μάλιστα μέσα από AV amp με Pass-through χωρίς πρόβλημα.Η συνδεση HMDI-DVI εχει δοκιμαστει και δουλευει χωρις προβληματα.
Αυτο το προβλημα παρουσιαστηκε και σε ενα αλλο μελος, που ομως ειχε βαλει ενα αρχαιο δισκο.
Με την αλλαγη σταματησε.