Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
4.250
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Μπαίνω στον F και έχω την εξής λίστα:

Documentaries
Games
Movies 720p & 1080p
Music
Resource
YAMJ

Αν ανοίξω τον YAMJ έχω συνολικά γύρω στα 50-60ΜΒ
Έναν φάκελο Jukebox (με 50-60ΜΒ) και ένα αρχειάκι, δεν θυμάμαι τύπο, νομίζω index.htm, αλλά δεν είμαι σίγουρος 100%
Τα θυμάμαι αρκετά γιατί έκανα σήμερα συγχρονισμό στον HDD....

Μέσα στον Jukebox θα βρεις ένα κάρο αρχεία, βαπτισμένα με τους τίτλους των ταινιών
Ένας φάκελος πάνω πάνω με φωτογραφίες για θέματα στο player και καρτέλες για βαθμολογίες κλπ
Τα υπόλοιπα στοιχεία είναι για τις ταινίες
jpg ή png και xml και html και νομίζω και jsp

Αυτά όλα στον φάκελο jukebox
Ωραια, οι φωτο μπαινουν μεσα στον φακελο που λεγεται yamj και ενδεχομενως εντος αυτου στο jukebox. Στην συνεχεια τις αφηνω ετσι η τις περνω και τις ριχνω μεσα στην καθε ταινια ξεχωριστα?

Reaction score
49

Sorry που στα γράφω σιγά σιγά αλλά από το κινητό παιδεύομαι αν στα γράψω σε μορφή....σεντόνι

Reaction score
49

Ωραια, οι φωτο μπαινουν μεσα στον φακελο που λεγεται yamj και ενδεχομενως εντος αυτου στο jukebox. Στην συνεχεια τις αφηνω ετσι η τις περνω και τις ριχνω μεσα στην καθε ταινια ξεχωριστα?

Αυτόματα γίνονται όλα.
Μην πειράξεις κάτι γιατί κάθε φορά που κάνεις run yamj θα διαβάζει εκ νέου τις ταινίες και θα αναζητά στοιχεία

Reaction score
4.250

Μπαίνω στον F και έχω την εξής λίστα:

Documentaries
Games
Movies 720p & 1080p
Music
Resource
YAMJ

Αν ανοίξω τον YAMJ έχω συνολικά γύρω στα 50-60ΜΒ
Έναν φάκελο Jukebox (με 50-60ΜΒ) και ένα αρχειάκι, δεν θυμάμαι τύπο, νομίζω index.htm, αλλά δεν είμαι σίγουρος 100%
Τα θυμάμαι αρκετά γιατί έκανα σήμερα συγχρονισμό στον HDD....

Μέσα στον Jukebox θα βρεις ένα κάρο αρχεία, βαπτισμένα με τους τίτλους των ταινιών
Ένας φάκελος πάνω πάνω με φωτογραφίες για θέματα στο player και καρτέλες για βαθμολογίες κλπ
Τα υπόλοιπα στοιχεία είναι για τις ταινίες
jpg ή png και xml και html και νομίζω και jsp

Αυτά όλα στον φάκελο jukebox
Κατ αρχην να σε ευχαριστησω για την υπομονη σου.

Πληροφορικα στον τελευταιο σκληρο μου που τον βαφτησα yamj, μου δημιουργησε απο μονο του το προγραμμα ενα φακελο που τον ονομασε jukebox μεσα στον οποιο βρισκονται ολες οι φωτο απο τις ταινιες. (Τους σκληρους μου τους εχω ξεχωρισει σε καθαρα μουσικους και καθαρα με ταινιες).

Αρα μαλλον δεν εγινε κατι κακο. Αυριο θα τους τοποθετησω στο Mede8er να δω τα αποτελεσματα της δουλειας μου. Επισης αυριο θ ασχοληθω και με το VIDEOWALL (ελπιζω να μην ειναι δυσκολο - τρωγοντας ερχεται η ορεξη!). Καληνυχτα

Reaction score
49

Κατ αρχην να σε ευχαριστησω για την υπομονη σου.

Πληροφορικα στον τελευταιο σκληρο μου που τον βαφτησα yamj, μου δημιουργησε απο μονο του το προγραμμα ενα φακελο που τον ονομασε jukebox μεσα στον οποιο βρισκονται ολες οι φωτο απο τις ταινιες. (Τους σκληρους μου τους εχω ξεχωρισει σε καθαρα μουσικους και καθαρα με ταινιες).

Αρα μαλλον δεν εγινε κατι κακο. Αυριο θα τους τοποθετησω στο Mede8er να δω τα αποτελεσματα της δουλειας μου. Επισης αυριο θ ασχοληθω και με το VIDEOWALL (ελπιζω να μην ειναι δυσκολο - τρωγοντας ερχεται η ορεξη!). Καληνυχτα

Αν μπορώ να βοηθήσω, δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνω....
Προς Θεού βρε Βασίλη....
Απλά αναγκαστικά γράφω λίγο πιο αργά λόγω κινητο΄'υ

Βασικά, στο θέμα μας
Όταν είχες ανοικτό το yamj και είχε ολοκληρώσει την αναζήτηση πληροφοριών κλπ, λίγο πριν πατήσεις το τέρμα κάτω δεξιά πλήκτρο, run yamj to mede8er, είχες:

ένα μεγάλο πλαίσιο με το πρόγραμμα
Αριστερά μια λίστα ταινιών, ένα πλαίσιο στη μέση με μερικά μικρά πλαίσια από κάτω και μια στήλη δεξιά.

Άν πατήσεις ένα αριστερό κλικ σε κάθε ταινία, στο μεσαίο πλαίσιο σου εμφανίζει την εικόνα με την ταινία (την about.jpg ουσιστικά)
Στην εμφάνιζε εσένα?

Στο τέλος, έκανες τον συγχρονισμό? Το run yamj to mede8er?

Reaction score
49

Ααα.....Θυμήθηκα
Αν έχεις W7, δώσε admin privileges στο πρόγραμμα :107:
Δεξί κλικ στο εικονίδιό του, τέρμα κάτω, ιδιότητες
Καρτέλα «συμβατότητα»
Τέρμα κάτω: τικάρεις το πλαίσιο «εκτέλεση με δικαιώματα διαχειριστή»
Εφαρμογή και κλείσε παράθυρο....

Εδώ βλέπουμε τις βασικές ρυθμίσεις

YAMJ settings (ψηλά, δεξιά)

Reaction score
49

Εδώ φαίνεται η εικόνα όπως θα την βλέπεις στο mede8er αν πατήσεις το πλήκτρο slow με τον κέρσορα σε ταινία

Reaction score
4.250

Εχω τελειωσει με ολους τους σκληρους, το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο.
Αν μπορει καποιος οταν ευκαιρεσει (ειναι και η μερα της λαγανας σημερα!) ας γραψει πως γινεται το VIDEOWALL

Μηπως κατι αντιστοιχο μπορει να γινει και με την μουσικη (θα τρελλαθουμε αν γινεται)

Reaction score
49

Εχω τελειωσει με ολους τους σκληρους, το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο.
Αν μπορει καποιος οταν ευκαιρεσει (ειναι και η μερα της λαγανας σημερα!) ας γραψει πως γινεται το VIDEOWALL

Μηπως κατι αντιστοιχο μπορει να γινει και με την μουσικη (θα τρελλαθουμε αν γινεται)

Στην μουσική δεν γίνεται....
Δυστυχώς
Όταν είσαι στη λίστα των ταινιών και έχει φωτιστεί το πλαίσιο μιας ταινίας, πάτησες το πλήκτρο slow?

Για το videowall αργοτερα

Καλημέρα σε όλους

Reaction score
4.250

Στην μουσική δεν γίνεται....
Δυστυχώς
Όταν είσαι στη λίστα των ταινιών και έχει φωτιστεί το πλαίσιο μιας ταινίας, πάτησες το πλήκτρο slow?

Για το videowall αργοτερα

Καλημέρα σε όλους
Το πατησα, πανεμορφο!

Reaction score
1

Νίκο τι έγινε?
Τα κατάφερες?

Χτες το βράδυ κάθησα και ασχολήθηκα φίλε, πανεύκολο είναι ! όντως το VW του δίνει άλλες δυνατότητες και κάνει την επιλογή ταινιών παιχνιδάκι !

Reaction score
4.250

Επομένως είσαι κομπλέ!!
Μπράβο παλικάρι μου :444: :607:
Μεβαλες στο τρυπακι. Καλα τα παμε με τις εικονες, αλλα πες μου κατι, το videowall ειναι κατι απλο η να τα αφησουμε για καποια αλλη φορα (πχ Πασχα!). Τα αγγλικα μου ειναι πολυ χαλια για να ακολουθησω τις οδηγιες απο την εταιρια.

Reaction score
4.250

Εν τω μεταξυ εγινε και το εξης κουφο. Ολες τις διαδικασιες με τις εικονες εγιναν φυσικα στο λαπτοπ. Χωρις να πειραξω απολυτως τιποτα απο τις ρυθμισεις του μηχανηματος μου χαθηκαν παλι οι ενδειξεις απο το ντακ στα αρχεια υψηλης αναλυσης. Το φιρμγουερ φαινεται κανονικα το τελευταιο του Μαρτιου.

Reaction score
4.250

Εν τω μεταξυ εγινε και το εξης κουφο. Ολες τις διαδικασιες με τις εικονες εγιναν φυσικα στο λαπτοπ. Χωρις να πειραξω απολυτως τιποτα απο τις ρυθμισεις του μηχανηματος μου χαθηκαν παλι οι ενδειξεις απο το ντακ στα αρχεια υψηλης αναλυσης. Το φιρμγουερ φαινεται κανονικα το τελευταιο του Μαρτιου.
Εφτιαξε απο μονο του, τι στο διαλο, μολις εκανα παραπανο στο φορουμ αυτοθεραπευτηκε!!!

Reaction score
1

Εφτιαξε απο μονο του, τι στο διαλο, μολις εκανα παραπανο στο φορουμ αυτοθεραπευτηκε!!!
Μηχανήματα του διαβόλου φίλε :142: άστα να πάνε ! :142: ενω χτές είδα ωραιότατα μιά ταινία από εξωτερικό σκληρό στο 400, το 500 σήμερα αρνιόταν να τον διαβάσει !!!! τελικά τον διάβασε μετά από καμιά ώρα :142: και την πέρασα στον εσωτερικό σκληρό...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497