- Reaction score
- 4
Εκει ξαναστριβεις στα 24mb ....... :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:Και τα downloads???? :cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:
:cool_11:
Εκει ξαναστριβεις στα 24mb ....... :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:Και τα downloads???? :cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:
πωπωπ σκυλοβαριέμαι να δουλέψω τώρα .....
Πάω να παίξω folklore :crazy_3: :crazy_3: "happy_1"
Καλημεραααα.....Καλημέρα, Σήμερα δεν είμαι καλά : (
Καλημεραααα.....
Τι εχεις παικτη?
xaxaxaxaxaxa :cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:Τι να έχω μωρέ με πονάνε τα πλευρά μου από το ξύλο που έφαγα εχτές στο tekken από τον plink αχχαχαχαχα
Τις αρπαξες Γιανναρα?? :cool_11:Τι να έχω μωρέ με πονάνε τα πλευρά μου από το ξύλο που έφαγα εχτές στο tekken από τον plink αχχαχαχαχα
xaxax...οπότε pseira ξέρεις...φρόντισε να με αποφεύγεις από εδώ και στο εξής )()()()()()()()()(Τις αρπαξες Γιανναρα?? :cool_11:
Εγω απο τον Γιαννη δεν παιρνω ουτε γυρο.
Οποτε φανταζομαι τι ξυλο εχω να φαω απο τον Plink......:crazy_2:
Θα το μαθω δεν θα το μαθω.....? :happy_9:xaxax...οπότε pseira ξέρεις...φρόντισε να με αποφεύγεις από εδώ και στο εξής )()()()()()()()()(
Πλάκα κάνεις??? Τώρα του έστειλα μήνυμα να δω τι γίνεται...Θα το μαθω δεν θα το μαθω.....? :happy_9:
(βρε εσυ ο γιαννης παρελαβε burnout εχτες απο τον ιδιο που εχουμε παραγγειλει εμεις. Πως την παθαμε εμεις ετσι? :crazy_3![]()
Καλά κι εσύ, μαζί με τον pseira το παρήγγειλες;Πλάκα κάνεις??? Τώρα του έστειλα μήνυμα να δω τι γίνεται...
Πότε το παρήγγειλε???
:cool_11::cool_11::cool_11:Καλά κι εσύ, μαζί με τον pseira το παρήγγειλες;
To Uncharted ακόμα το περιμένει )( )( )(
Αμάν λες να φταίει αυτό/???Καλά κι εσύ, μαζί με τον pseira το παρήγγειλες;
To Uncharted ακόμα το περιμένει )( )( )(
Ειναι που σε αφησα μονο στην παραγγελεια....ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ........Αμάν λες να φταίει αυτό/???
Βλέποντας τον pseira να βρίσκει θέσεις πάρκινγκ...νόμιζα ότι ήταν ο σούπερ κ@λοφαρδ@ς....
αλλά τελικά......)()()()()()()()()(
Ρε εγώ όταν παραγγέλνω μόνος μου από Χονγκ Κονγκ..μου έρχονται σε 5 μέρες και εσένα σε 25....έπρεπε να το είχα καταλάβει....Ειναι που σε αφησα μονο στην παραγγελεια....ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ........rof:
:crazy_10:
Εσυ φταις που εισαι γκαντεμης και αποδειξη ειναι οτι ουτε στο event της EA σου εδωσαν beta key.....:cool_11:Ρε εγώ όταν παραγγέλνω μόνος μου από Χονγκ Κονγκ..μου έρχονται σε 5 μέρες και εσένα σε 25....έπρεπε να το είχα καταλάβει....
Πήγες να με εκμεταλλευτείς μπα και μια φορά πάρεις παιχνίδι στην ώρα του....
αλλά με χαντάκωσες ...)()()()()(
Ε είσαι....)()()()()()()()()()(Εσυ φταις που εισαι γκαντεμης και αποδειξη ειναι οτι ουτε στο event της EA σου εδωσαν beta key.....:cool_11:
)(
Χαχαχαχα ΕΛΤΑ Ηλιούπολης rulez :p btw το game είναι απίστευτοΡε εγώ όταν παραγγέλνω μόνος μου από Χονγκ Κονγκ..μου έρχονται σε 5 μέρες και εσένα σε 25....έπρεπε να το είχα καταλάβει....
Πήγες να με εκμεταλλευτείς μπα και μια φορά πάρεις παιχνίδι στην ώρα του....
αλλά με χαντάκωσες ...)()()()()(