- Reaction score
- 4
Μπορω καθημερινες και σαββατοκυριακα.Κωστα, οποτε εχεις ευκαιρια για μια επισκεψη, ειδοποιησε με να βγαλω και γω ενα conclusion. :137:
Ενα τηλεφωνο σου μονο μενει.
Χρωσταω και ενα ποτακι απο την τελευταια φορα. :137:
Μπορω καθημερινες και σαββατοκυριακα.Κωστα, οποτε εχεις ευκαιρια για μια επισκεψη, ειδοποιησε με να βγαλω και γω ενα conclusion. :137:
Ειναι αλλη μια προσφωνηση για τους Patriots.Μία απορία έχω όμως βρε παιδιά: Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει ποιός είναι αυτός ο la le lu li lo????:138:
Εγώ που δεν έχω παίξει κανένα, τι να κάνω...., να τα ψάξω - υπάρχουν ? :133:θα χασεις πολλα αν δεν ξερεις το story...
εγω ξαναεπαιξα και τα τρια προηγουμενα για να τα ξαναθυμηθω!
Σαφως και υπαρχουν, ειδαλλως μπορεις να κατεβασεις την database που γραφω πιο πανω, απο το Store.Εγώ που δεν έχω παίξει κανένα, τι να κάνω...., να τα ψάξω - υπάρχουν ? :133:
Όντως είναι καλύτερη η ποιότητα αλλά δεν υπάρχει tag στο avsite για να τα κάνω embed.καλυτερα να εβαζες τα βιντεο κατευθειαν απο το gametrailers...
η ποιοτητα δεν συγκρινεται γινονται και embed
Αν δεν ακους τα βηματα και γενικα ποιος σε βλεπει δεν νομιζω να μπορεις να παιξεις.δεν χρησιμοποιω το άιποντ στο παιχνιδι τα κομματια ειναι χαλια... αν μας αφηνε να βαλουμε δικη μας μουσικη θα ταν αλλη φαση. :610:
οταν χρειαστω psyche η θελω να κατεβασω το στρες αναβω ενα τσιγαρακι
Αστείο είναι.αυτες ειναι φωτογραφιες απο νεες διαφημισεις για το ipod
βρισκομαι ηδη στο τριτο playthrough ξερω τα παντα απ'εξω...Αν δεν ακους τα βηματα και γενικα ποιος σε βλεπει δεν νομιζω να μπορεις να παιξεις.
Εμενα τουλαχιστον που το δοκιμασα δεν με βολεψε καθολου.
:111:βρισκομαι ηδη στο τριτο playthrough ξερω τα παντα απ'εξω...
εχω ξεκλειδωσει σχεδον τα παντα
πηρα το rank Bis Boss στο extreme
69/69 οπλα
ολα τα κουστουμια και τις μασκες
stealth & bandana
τα περισσοτερα τραγουδια του ipod και εχω και 2 εκατομμυρια drebin points