Mkv σε ps3.

Reaction score
0
Από TV ertsity πάντως με transcoding γίνεται άνετα streming mkv 720p(Δοκίμασα μόνο ένα 2,8 GB το Transformers the Movie 1986. Ό ήχος ήταν Στέρεο σκέτο αλλά έτσι ήταν και στο original. Ελληνικοί υπότιτλοι επίσης όπως περιγράφει σε σχετικό Thread ο pseiras. Ακόμα ψάχνω να βρω τρόπο να ακούω από streaming πολυκάναλο ήχο.

Είπαμε... Από εβδομάδα με το καινούργιο PC. Μέχρι τότε υπομονή.

Reaction score
0
Κι εγω με τη σειρα μου εκανα δοκιμη επιτυχημενη. Ειχα κατεβασει σε μορφη mkv τα short films της Pixar σε 720p και παιξανε εκπληκτικα μεσα απο το PS3.

Ενα μικρο tip: Επειδη τα output αρχεια ειναι .vob, το λειτουργικο του PS3 δεν τα βλεπει. Η λυση ειναι απλη: απλα μετονομαζεις το αρχειο απο .vob σε .wmv και υστερα παιζει κανονικα!!!

Η επομενη δοκιμη θα ειναι σε ταινια με ηχο DTS. Παντως ειναι απλο και πολυ πετυχημενο το κολπο αυτο!!

Εμένα γιατί δεν παίζει ρε γαμώτο ? Το PS3 μου δείχνει το αρχείο σαν "corrupted file"

Reaction score
0
Εμένα γιατί δεν παίζει ρε γαμώτο ? Το PS3 μου δείχνει το αρχείο σαν "corrupted file"
Δοκίμασε να το μετονομάσεις σε .mpg όχι .wmv
Τα αρχεία vob είναι ουσιαστικά αρχεία mpeg...λογικά θα σου δουλέψει έτσι..

Reaction score
0
To ίδιο μου δείχνει και εμένα σε κάποια mkv. με πολυκάναλο ήχο. Με την ΝΕΑ κάρτα θα κάνω δοκιμές και με το FFD Audio να δώ μήπως το πρόβλημα είναι στην αποκοδικοποίηση του ήχου.

Reaction score
0
Γεια σε ολους, είμαι καινουργιος στο forum ,και ήθελα να μου κάποιος που ξέρει,πως σε ορισμένους παίζουν τα mkv αρχεία στο ps3 και σε άλλους όπως και σε μένα δεν παίζουν καθόλου?
Επίσης με τους υπότιτλους έχει ασχοληθεί κανείς?
Παίζουν στο ps3 η oxi?
Και αν ναι με ποιό τρόπο ως μεμωνομενα αρχεία srt? η ενσωματωμένα στο αρχικό?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
0
Friend Krepi.... Σου λέω τη μέχρι τώρα πείρα μου αλλά καλά θα κάνεις να διαβάσεις και σχετικά Threads στο forum.

Άν απλά στο PS3 "δώσεις" να πάιξει ένα .mkv δεν κάνει τίποτα! Με ένα γρήγορο PC και με TVersity σαν media server παίζει τα ΠΑΝΤΑ με καλώδιο δικτύου από τον δίσκο του PC σου αλλά χωρίς πολυκάναλο ήχο. Ουσιαστικά την "Μετάφραση" για το PS3 σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει το PC με το server πρόγραμμα και τους κατάλληλους codecs (Εγώ για .mkv χρισημοποιώ το Haalli Splitter. Υπάρχει Link στο site του TVersity.

Για λεπτομέρειες του πως και που τα κάνεις αυτά και για υπότιτλους .srt δές το σχετικό post - tutorial του pseiras. Αν έχεις ακόμα μετά από τις δοκιμές σου καμιά πιο συγκεκριμένη απορία ευχαρίστως αν μπορούμε να βοηθήσουμε!

ΔΙΑΒΑΣΕ όμως πρώτα τα σχετικά Posts εδώ γύρω στο AVsite στην ενότητα που είσαι. θα βρείς..... ΦΩΤΙΣΗ!!!!!!!!! :)

Reaction score
0
To ίδιο μου δείχνει και εμένα σε κάποια mkv. με πολυκάναλο ήχο. Με την ΝΕΑ κάρτα θα κάνω δοκιμές και με το FFD Audio να δώ μήπως το πρόβλημα είναι στην αποκοδικοποίηση του ήχου.
Τελικά το Corrupted file το βγάζει όταν προσπαθεί να κάνει transcoding και στον ήχο μάλλον. Είναι κάτι που ακόμα ΔΕΝ έχω καταφέρει να το κάνω. Αν από το FFD show ρυθμίσεις το output σε 2 κανάλια και όχι στο native τότε λογικά θα το παιξει.

Reaction score
0
Friend Krepi.... Σου λέω τη μέχρι τώρα πείρα μου αλλά καλά θα κάνεις να διαβάσεις και σχετικά Threads στο forum.

Άν απλά στο PS3 "δώσεις" να πάιξει ένα .mkv δεν κάνει τίποτα! Με ένα γρήγορο PC και με TVersity σαν media server παίζει τα ΠΑΝΤΑ με καλώδιο δικτύου από τον δίσκο του PC σου αλλά χωρίς πολυκάναλο ήχο. Ουσιαστικά την "Μετάφραση" για το PS3 σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει το PC με το server πρόγραμμα και τους κατάλληλους codecs (Εγώ για .mkv χρισημοποιώ το Haalli Splitter. Υπάρχει Link στο site του TVersity.

Για λεπτομέρειες του πως και που τα κάνεις αυτά και για υπότιτλους .srt δές το σχετικό post - tutorial του pseiras. Αν έχεις ακόμα μετά από τις δοκιμές σου καμιά πιο συγκεκριμένη απορία ευχαρίστως αν μπορούμε να βοηθήσουμε!

ΔΙΑΒΑΣΕ όμως πρώτα τα σχετικά Posts εδώ γύρω στο AVsite στην ενότητα που είσαι. θα βρείς..... ΦΩΤΙΣΗ!!!!!!!!! :)

Eυχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον σου.
Καταρχήν εχω το Tversity εδώ και πολύ καιρό, οσον αφορά τα avi-dvix αρχεία δεν έχω κανένα πρόβλημα αναπαραγωγής.Τα post του pseira αναφέρονται στα avi αρχεία, εγω μιλάω για τα mkv που δεν τα παιζει το ps3 ουτε με το Tversity και εχω εγκατεστημένα στον υπολογιστή μου όλα τα απαραιτητα codecs haali,ffdshow.
O μόνος τρόπος που έχω βρεί μέχρι τώρα αλλα δεν με ικανοποιεί πλήρως ειναι να μετατρέπω τα mkv σε vob με το mkv2vob και με αυτο τον τρόπο παίζουν τα vob αρχεία στο ps3 είτε με εξωτερικό σκληρό είτε με το Tversity χωρίς απώλεια ποιότητας εικόνας αλλά και ήχου ,αλλά επειδή ήθελα να τα αποφύγω όλα αυτά -μετατροπές- προσπαθώ να βρώ καποια αλλη λύση αν υπάρχει.
Επίσης δεν έχω βρεί τρόπο ν αεμφανίζονται οι υποτιτλοί στο ps3 στα vob αρχεία που έχω φτιαξει.
Μπορεί να είμαι νέος σε αυτό το forum αλλά έχω μάθει κάποια πράγματα γύρω απο αυτα τα θέματα.
Πάντως ευχαριστώ ουτως η αλλως.

Reaction score
0
Δυστυχώς δεν θα βρεις κανένα τρόπο για υπότιτλους...καθώς δεν έχει δώσει επίσημα η Σόνι την υποστήριξη.
Μόνο σε avi μπορείς να λύσεις το πρόβλημα....για τα mkv/vob απλώς ξέχασέ το...

Reaction score
4
Αμα το εχεις στο always transcode και σηκωνει παντα το ffdshow στο pc δεν εμφανιζει υποτιτλους?
Λογικα πρεπει.
Ρωταω γιατι δεν το εχω δοκιμασει.

Reaction score
0
Well then! Στην ίδια φάση είμαι και εγώ! Μόνο που το TVersity μου κάνει transcoding όλα τα .mkv σε 720p και σε 1080p και οι υπότιτλοι αφού τους "κολλήσω" από το FFV show μου παίζουν άψογα και σε ότι χρώμα, σχήμα, θέση κλπ επιλέξω! Θα σου πρότινα να κάνεις Uninstall όλα τα codec packages κλπ και να κάνεις από την αρχεί ΠΡΩΤΑ TVersity και το δικό του codec pack, και έπειτα το Haali spliter. Στα settings έχω βάλει transcoding ALWAYS και μόνο για να κόλλαει και τους υπότιτλους. Κάθε φορά όμως πρέπει να το βάζεις να "βλέπει" το αντιστοιχο αρχείο υποτίτλων.

ΝΑ ρωτήσω και εγώ κάτι. Έχεις πετύχει μέσω media server να ακούσεις 5κάναλο ήχο???? σε οποιοδήποτε forma αρχείου???

Reaction score
0
Δυστυχώς δεν θα βρεις κανένα τρόπο για υπότιτλους...καθώς δεν έχει δώσει επίσημα η Σόνι την υποστήριξη.
Μόνο σε avi μπορείς να λύσεις το πρόβλημα....για τα mkv/vob απλώς ξέχασέ το...
You underestimate the power of the force... :smoking:

Reaction score
0
Well then! Στην ίδια φάση είμαι και εγώ! Μόνο που το TVersity μου κάνει transcoding όλα τα .mkv σε 720p και σε 1080p και οι υπότιτλοι αφού τους "κολλήσω" από το FFV show μου παίζουν άψογα και σε ότι χρώμα, σχήμα, θέση κλπ επιλέξω! Θα σου πρότινα να κάνεις Uninstall όλα τα codec packages κλπ και να κάνεις από την αρχεί ΠΡΩΤΑ TVersity και το δικό του codec pack, και έπειτα το Haali spliter. Στα settings έχω βάλει transcoding ALWAYS και μόνο για να κόλλαει και τους υπότιτλους. Κάθε φορά όμως πρέπει να το βάζεις να "βλέπει" το αντιστοιχο αρχείο υποτίτλων.

ΝΑ ρωτήσω και εγώ κάτι. Έχεις πετύχει μέσω media server να ακούσεις 5κάναλο ήχο???? σε οποιοδήποτε forma αρχείου???
Χρησιμοποιούσα το Tversity εδώ και ένα χρόνο περίπου ασύρματα
με το DLINK D320 και οσον αφορά τον ήχο το είχα συνδέσει με τον ενισχυτή με coaxial καλώδιο και σε ορισμένα avi ο ήχος ήταν πεντακάναλος και πολύ καλός.Το ίδιο συμβαίνει και με το ps3 με τη διαφορά ότι το καλώδιο είναι τώρα οπτική ίνα.
Αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι σε σενα παιζουν κανονικά τα mkv στο ps3 μεσω Tversity.:respect: :respect: :respect:

Reaction score
0
Τι λες τώρα..... Θα κοιτάξω αν γίνεται έτσι με ένα divx που έχω με πεντακάναλο ήχο. που όταν έιναι στο σκληρό του PS3 μου πάιζει κανονικά. Πάντως το σκηνικό με το Uninstall δοκίμασε το αν δεν είναι πολύ μπελάς. Καθάρισε και την Registry καλού κακού πριν το reinstall. Ακόμα και αργό να ήταν το μηχάνημά σου θα έπρεπε να τα παίζει έστω και ΑΡΓΑ. Με σπασίματα κλπ. τις ρυθμίσεις της ανάλυσης video που τις έχεις? Εγώ 1280 χ 720

Την ρύθμιση όμως για να πάιζει πεντακάναλο θα την είχες στο Native outputπροφανώς... ναι??? Υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο ότι στο PC έxω συνδέσει μόνο 2.1 ηχεία?

Reaction score
0
Τι λες τώρα..... Θα κοιτάξω αν γίνεται έτσι με ένα divx που έχω με πεντακάναλο ήχο. που όταν έιναι στο σκληρό του PS3 μου πάιζει κανονικά. Πάντως το σκηνικό με το Uninstall δοκίμασε το αν δεν είναι πολύ μπελάς. Καθάρισε και την Registry καλού κακού πριν το reinstall. Ακόμα και αργό να ήταν το μηχάνημά σου θα έπρεπε να τα παίζει έστω και ΑΡΓΑ. Με σπασίματα κλπ. τις ρυθμίσεις της ανάλυσης video που τις έχεις? Εγώ 1280 χ 720

Την ρύθμιση όμως για να πάιζει πεντακάναλο θα την είχες στο Native outputπροφανώς... ναι??? Υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο ότι στο PC έxω συνδέσει μόνο 2.1 ηχεία?[/quot

Tις ρυθμίσεις εννοείς στο Tversity - settings- transcoder?????????
Aν εννοείς αυτό δεν τα έχω πειράξει ποτέ,ειναι image resolution 1280 * 1024
kai video resolution 400 * 300. Να το αλλάξω?
Eγώ έχω για pc έχω ενα laptop ( Ιntel core 2 στα 1.83G και 2Gμνήμη ram ) και τα κάνω όλα μέσω router ασύρματα γιατί το βρίσκω πολύ βολικό.

Reaction score
0
Μόλις τωρα δοκίμασα ένα vob αρχείο που εφτιαξα απο mkv και το έπαιξα μέσω
Τversity και είχα 5κάναλο ήχο.

Reaction score
0
Να ρωτήσω και κάτι άλλο πολύ σημαντικό βγάζει σε κανένα συνεχόμενα μηνύματα λάθους το ps3 εννοώ οπως media server error 2103 η 400 η 501?
Τι γίνεται με αυτο?
Καμμιά ιδέα?

Reaction score
0
Να ρωτήσω και κάτι άλλο πολύ σημαντικό βγάζει σε κανένα συνεχόμενα μηνύματα λάθους το ps3 εννοώ οπως media server error 2103 η 400 η 501?
Τι γίνεται με αυτο?
Καμμιά ιδέα?
Σε εμένα όχι... Θα έλεγα πάντως να¨"πάιξεις" λίγο με τις ρυθμίσεις πριν κάνεις reinstall. Αυτό που σίγουρα έχω τσεκάρει σε ξένα forums είναι ότι το TVersity μπερδέυεται όταν έχουμε "διάφορα" πακέτα codecs τόσο audio όσο και video. . Φαντάσου ότι κάποια στιγμή "έχασα"εντελώς τον ήχο από την αναπαραγωγή video μέσω streaming και direct στο PC.

ΝΑ σε ρωτήσω και κάτι που ίσως σε βοηθήσει. Όταν του πατάς να πάιξει mkv σου βγάζει μύνημα "corrupted file?"

Reaction score
0
Σε εμένα όχι... Θα έλεγα πάντως να¨"πάιξεις" λίγο με τις ρυθμίσεις πριν κάνεις reinstall. Αυτό που σίγουρα έχω τσεκάρει σε ξένα forums είναι ότι το TVersity μπερδέυεται όταν έχουμε "διάφορα" πακέτα codecs τόσο audio όσο και video. . Φαντάσου ότι κάποια στιγμή "έχασα"εντελώς τον ήχο από την αναπαραγωγή video μέσω streaming και direct στο PC.

ΝΑ σε ρωτήσω και κάτι που ίσως σε βοηθήσει. Όταν του πατάς να πάιξει mkv σου βγάζει μύνημα "corrupted file?"

ΝΑΙ

Reaction score
0
Πάντως αυτό πρέπει να λύσω πρώτα πριν απο οτιδήποτε άλλο γιατι έτσι με αυτα τα μηνύματα λάθους που μου βγάζει συνέχεια δεν μπορεί να επικοινωνησει με το media server.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.517
Members
38.708