- Reaction score
- 999
Όχι, αναφέρομαι σε αρχεία HEVC x265.Αν μιλάμε για 2160 mkv, με το MKVToolnix πάλι, όπως τον ήχο.
Όχι μετατροπή σε .mkv
Όχι, αναφέρομαι σε αρχεία HEVC x265.Αν μιλάμε για 2160 mkv, με το MKVToolnix πάλι, όπως τον ήχο.
Ναι αξίζει να το ψάξουμε. Βέβαια δε γνωρίζω τις δυνατότητες του σαν media player.Καλορίζικο!
'Αραγε κάνει και αυτό που περιγράφει ο loggeo για το oppo;
"Το oppo μπορεί να κατεβάσει την ανάλυση σε 1080p και να διατηρήσει το χρωματικό τρίγωνο 2020. Ακόμα κι αν δεν μπορούσε τη δουλειά αυτή την κάνει το Vertex ή το linker.
Τα 2 τελευταία βασικά χρειάζονται μόνο για να κάνεις bypass το hdcp 2.2.
Με το νέο firmware λοιπόν λες στο oppo να αφαιρέσει τα metadata απ' τον uhd δίσκο ή file. Στην συνέχεια το oppo έχει 4 presets να επιλέξεις για να μετατρέψεις με βάση τη φωτεινότητα του προβολέα την καμπύλη gamma απο 2.4 σε 2084.
Η μέθοδος μοιάζει πολύ με της lumagen. Φαντάζομαι στο μέλλον θα βελτιωθεί περισσότερο"
Δουλεύω τώρα ένα αρχείο mts2 HEVC με τον tsMuxer.Ναι αξίζει να το ψάξουμε. Βέβαια δε γνωρίζω τις δυνατότητες του σαν media player.
[DOUBLEPOST=1519851235][/DOUBLEPOST]Καλορίζικο Κωνσταντίνε.
Κάνε μια δοκιμή και βάλε σε ένα folder τους .srt υπότιτλους με το file που θέλεις να παίξεις και δώσε τους το ίδιο όνομα.
Πατώντας το κουμπάκι των υποτίτλων κατά την αναπαραγωγή στους εμφανίζει;
Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, σαν την εικόνα του Pioneer Lx-58 που είχα δεν είναι.Βαλε αγορι μου καμια φωτο ακόμα![]()
Ναι, από δω και πέρα το atmos θα είναι σε 4k υλικό.Άρα,αν δε δεις την 4k εκδοχή (ακόμα και αν υπάρχει 2k στο δισκάκι) δεν μπορείς να έχεις atmos?
Ή, να πάω σε Oppo 203 μέχρι το Σεπτέμβρη;Ίσως μετά από κάνα 2 χρόνια, αν βγει κάποιο, εφάμιλλο, με αυτό που είχα, να μπω σε διαδικασία αγοράς.
Τι παραπάνω θα σου προσφέρει το Oppo;Ή, να πάω σε Oppo 203 μέχρι το Σεπτέμβρη;
εχεις δικιο....ειναι προβλημα αυτο με το atmos..... δεν μπορούσα πλέον να παίζω υλικό ATMOS μιας και είναι πλέον σε 4k, οπότε θα είχα μονίμως πρόβλημα.......
Πιστεύω ότι θα είναι κάτι ανάλογο με τα κυκλώματα που είχε το BDB LX-58 (8,5κιλά).Εικόνα άντε να έχει λίγο διαφορετική, καλύτερη η χειρότερη είναι σχετικό.
Ήχο πως γίνεται να έχει καλύτερο αφού ο ενισχυτής κάνει κουμάντο μέσω HDMI
Με όλα τα νέα φορμά είναι το πρόβλημα αν δεν κάνω λάθος.εχεις δικιο....ειναι προβλημα αυτο με το atmos![]()
Ποσό μακάριοι είμαστε εμείς με το ωωωωρο αγάπη!εχεις δικιο....ειναι προβλημα αυτο με το atmos![]()
Bistreampcm στέλνεις στον ενισχυτή?
Mακάρι αλλά δεν νομίζω να βρείς άλλο player reference σε αυτά τα λ7 πάντα του Oppo.https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Home/Blu-ray-Disc
Εδώ μπορεί να δει κανείς την ιστορία του πως έγινε αλλά και πως είναι εσωτερικά τα BD players LX58 και LX88.
Ποιό Sony και ποιό Oppo;
Λέω να περιμένω για το επόμενο PIONEER.
ES9018 ESS Sabre32 Reference DAC