NAD 315BEE ή Pioneer A6-J help!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: NAD 315BEE ή Pioneer A6-J help!!

σε ποιοτητα οι (τυχον) διαφορες ειναι αμελητεες και δεν θα τις αντιληφθεις με beats και dance μουσικη παραμονο σε απαιτητικα ειδη και παλι δυσκολα. Και οι δυο θα τα οδηγησουν καλα, ειναι και ευκολα σε φορτιο ηχεια. Αν σ'ρεσει ο 797 που εχει και ραδιο παρε αυτον. Αν πας σε μεγαλυτερο χωρο και εχεις ηδη τα m32i ή Victa 300 παιρνεις και το αντιστοιχο sub της εταιριας http://www.skroutz.gr/c/9/hxeia-hi-fi.html?keyphrase=mission+m+sub ή http://www.skroutz.gr/c/9/hxeia-hi-fi.html?keyphrase=victa+sub και τελειωνει το πανηγυρι! Απλα ειναι τα πραγματα..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Απ ότι βλέπω απο fotos το πίσω μέρος ο 797 έχει μια έισοδο για subwoofer, επειδή και σε αυτό είμαι άσχετος, αύτο που λες με το tape out μήπως χάνεις σε ποιότητα??
εξοδος γραμμης στην εισοδο γραμμης του σαμπ. Δεν χανεις τιποτα..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

για να σου φυγουν τα ψυχολογικα παρε τον 797 με 65 ευρω παραπανω, να χεις και το ραδιακι σου. Και παλι φτηνα τη βγαζεις 170+350=520 ευρω.

Reaction score
658

Μάλλον έχει πολύ δυνατά ακούσματα ο loudobic, οπότε γνωρίζεις καλύτερα.

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Καταλήγω στον RX-797 μου φαινέται προσφέρει ποιό πολλα με 60 ευρω παραπάνω!! Εξάλλου μου το έχεται πέι ήδη οτι είναι το καλύτερο value for money!!

Για πείτε μου αξίζει??
Προχθές που μου τα πρότεινε ο Tyler είχαν το λιγότερο 280.

mission 32i (226 eyro)
Heco Victa (170 eyro)

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240000048

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Μάλλον έχει πολύ δυνατά ακούσματα ο loudobic, οπότε γνωρίζεις καλύτερα.
ο φιλος δεν θελει ατακα και ταχυτητα στο χαμηλο που θελουμε εμεις για να ακουμε τη λεπτομερεια και την ακριβεια στα μεταβατικα. Θελει καλο old-fashioned βαρυ μπασσο.:126:

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Και έχει και 230 Watt o 497 είναι 200 Watt, οπότε πιστεύω θα έχει περισσότερες αντοχές με μεγαλύτερα ηχεία και δυνατό παίξιμο για 3-4 συνεχώμενες ώρες!! Ε???

Reaction score
658

ο φιλος δεν θελει ατακα και ταχυτητα στο χαμηλο που θελουμε εμεις για να ακουμε τη λεπτομερεια και την ακριβεια στα μεταβατικα. Θελει καλο old-fashioned βαρυ μπασσο.:126:
κανένα γνωστό σχετικά άσμα για να καταλάβω τι ακούει ο loudobic; κάτι σαν ντισκοτέκ;

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο το bass θέλω !! Με έχεις πιάσει tyler!! Άρχοντας.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Και έχει και 230 Watt o 497 είναι 200 Watt, οπότε πιστεύω θα έχει περισσότερες αντοχές με μεγαλύτερα ηχεία και δυνατό παίξιμο για 3-4 συνεχώμενες ώρες!! Ε???
watt καταναλωση εννοεις? δεν εχουν σχεση.. Οι ενισχυτες αυτο με τα ηχεια αυτα θα παιζουν δυνατα με το ποτενσιομετρο στο 1/3 περιπου. Αρκετα ανετα και ξεκουραστα δηλαδη, και για ωρες αν χρειαστει, αρκει να ειναι σε θεση που αεριζονται καλα απο πανω

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Καταλήγω στον RX-797 μου φαινέται προσφέρει ποιό πολλα με 60 ευρω παραπάνω!! Εξάλλου μου το έχεται πέι ήδη οτι είναι το καλύτερο value for money!!

Για πείτε μου αξίζει??
Προχθές που μου τα πρότεινε ο Tyler είχαν το λιγότερο 280.

mission 32i (226 eyro)
Heco Victa (170 eyro)

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240000048
Tyler ????

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

κανένα γνωστό σχετικά άσμα για να καταλάβω τι ακούει ο loudobic; κάτι σαν ντισκοτέκ;
βαλε John Digweed ενα DJ set που ειναι απο chill, deep house μεχρι trance για να δεις. Εδω δεν θες μπασσο "ντουπ!", θες "boooom!".

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Tyler ????
τι θες να σου πω? ποιο απο τα 2?
Παρε το Mission που εχει καλυτερο υλικο στο μεγαφωνο. Το Heco ειναι κατεργασμενο χαρτι αν δεν απατομαι

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Ακούστε και πείτε μου!! Πόλυ μουσική απο αυτά και ακόμα και ποιό βαριά όσο βραδιάζει!! χαχαχα. Ας γελάσουμε και λίγο...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

armin van byuren εεε? Κατεβασε John Digweed - mmii 2002 και πες μου εντυπωσεις απ αυτο και απ τα μηχανηματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.061
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp