NAD 315BEE ή Pioneer A6-J help!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: NAD 315BEE ή Pioneer A6-J help!!

και για πιο αργα κατι πιο αρρωστο Sasha - Airdrawndagger. Ειμαι λιγο off topic αλλα μου θυμισε εποχες...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Re: Απάντηση: NAD 315BEE ή Pioneer A6-J help!!

Tyler ????
Δεν είμαι ο Tyler αλλά μπαααα....για τα συγκεκριμένα mission.

Πάντως αν δεν είναι άμεση προτεραιότητα η ευκολιά στις συνδέσεις κοίτα για αυτά(ενεργό monitor-η τιμή είναι ανά τεμάχιο)Βάζεις και μια οικονομική εξωτερική κάρτα ήχου για να ελέγχεις ευκολά την ένταση.
Σόρρυ που θα την σπάσω σε πολλούς άλλα ΙΜΗΟ στα 500-600 ευρώ τέτοια ποιότητα ήχου δεν βρίσκεις σε κανέναν συνδιασμό ηχείου-ενισχυτή.
Το κακό είναι ότι θα ψάχνεις να βρείς καλύτερη ποιότητα μουσικών αρχείων.
Αξίζει να πας και να τ ακούσεις(με τα δικά σου cd)

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Ετσι σε θέλω !! Μην με φτιάξεις τώρα και τινάξω την μπάνκα με B&W 685!!!! Οπότε τώρα που καταλάβατε για τη μιλάμε ακριβώς πείτε την τελευταία λέξη!!!

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! Επιτέλους να ακούσω την μουσική μου σωστά, και όχι με τα creative που έχω!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

δεν εχω τιποτα αλλο να πω. Τα 685 παρεπιπτωντως δεν κανουν για Sasha.. Πας Klispch RB-61. Τελος παντων, καλες αγορες

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Βέβαια αν μετά πας σε καναν χώρο 30-40 τμ ότι ηχείο απ τις hi-fi εταιρίες και να πάρεις (σε νορμάλ κοστολόγια)δεν πρόκειται να σου δώσει το κλαμπάτο μπάσσο που μάλλον θες.Εκεί μόνο ηχεία ΡΑ σε σώζουν με καναν επαγγελματικό ενισχυτή.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Απάντηση: NAD 315BEE ή Pioneer A6-J help!!

Δεν είμαι ο Tyler αλλά μπαααα....για τα συγκεκριμένα mission.

Πάντως αν δεν είναι άμεση προτεραιότητα η ευκολιά στις συνδέσεις κοίτα για αυτά(ενεργό monitor-η τιμή είναι ανά τεμάχιο)Βάζεις και μια οικονομική εξωτερική κάρτα ήχου για να ελέγχεις ευκολά την ένταση.
Σόρρυ που θα την σπάσω σε πολλούς άλλα ΙΜΗΟ στα 500-600 ευρώ τέτοια ποιότητα ήχου δεν βρίσκεις σε κανέναν συνδιασμό ηχείου-ενισχυτή.
Το κακό είναι ότι θα ψάχνεις να βρείς καλύτερη ποιότητα μουσικών αρχείων.
Αξίζει να πας και να τ ακούσεις(με τα δικά σου cd)
+

george , δεν θελει ποιοτητα θελει ποσοτητα, το μπασσο να ναι "μπαμπατσικο"!:142: σαν τα "θεματα" που συζητουσαμε χτες σε διπλανο thread, και που θα σχολιασουμε περαιτερω στο "κοπη τη πιτα":146:

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

gstriftos εσύ έαν έπερνες τον Yamaha RX-797 ή γενικά ενισχυτή μέχρι 400 ευρώ ποία ηχεία θα πρότεινες για electro dance ακούσματα??

Για τα monitor τόσο καλά είναι??

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Ενεργό monitor ???

what a hell is this?????????????
Ηχείο με ενσωματωμένο ενισχυτή.Χρειάζεται απλώς μία πηγή και κάτι με volume control(για ευκολία,μιάς και εχουν ρυθμιστικά έντασης αλλά είναι πάνω στα ηχεία)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NAD 315BEE ή Pioneer A6-J help!!

+

george , δεν θελει ποιοτητα θελει ποσοτητα, το μπασσο να ναι "μπαμπατσικο"!:142: σαν τα "θεματα" που συζητουσαμε χτες σε διπλανο thread, και που θα σχολιασουμε περαιτερω στο "κοπη τη πιτα":146:
Τyler επειδή το άκουσα το άτιμο έχει και ποσότητα και ποιότητα:126:
Αλλά ας κρίνει και ο ίδιος.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

85W στο καναλι με καλυτερη τροφοδοσια και ηχειο με μεγαλυτερο ογκο και 6.5αρι woofer. Με λιγοτερα watt μικροτερο ογκο ..κλπ ειναι πιο macho το ΚΡΚ?? Δεν εχω ακουσει, δεν ξερω.. Κατι αλλα ενεργα των 300 ευρω παντως που ξερω, δεν... Για near field ναι. Ας τα τσεκαρει κ αυτα ο φιλος, δεν χανει τιποτα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

gstriftos εσύ έαν έπερνες τον Yamaha RX-797 ή γενικά ενισχυτή μέχρι 400 ευρώ ποία ηχεία θα πρότεινες για electro dance ακούσματα??

Για τα monitor τόσο καλά είναι??
Κανά τέτοιο(τιμή ανα τεμάχιο) ή παρόμοιου στύλ.Αλλά αμα δεν τα ακούσεις και εσύ ότι και να λέμε εμείς...
Εγώ πχ klipsch δεν μπορώ με τπτ(εκτός από ορίσμένα-ακριβά-μοντέλα)

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Κανά τέτοιο(τιμή ανα τεμάχιο) ή παρόμοιου στύλ.Αλλά αμα δεν τα ακούσεις και εσύ ότι και να λέμε εμείς...
Εγώ πχ klipsch δεν μπορώ με τπτ(εκτός από ορίσμένα-ακριβά-μοντέλα)
του αρεσε το Synergy Β3 γιαυτο προτεινα Reference 61

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Με πάς σε δύσκολα και άγνωστα μονοπάτια για μένα. Αλλά άμα αξίζει τόσο πολύ θα το κοιτάξω αύριο.. Που μπόρω να ακούσω τα εν λόγο μοντέλα??

Reaction score
658

tyler durden και loudobic ευχαριστώ για τις επιλογές, να ακούσουμε κι αυτό το είδος;

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

του αρεσε το Synergy Β3 γιαυτο προτεινα Reference 61
Ναι όντως το Synergy μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά πάντα τονίζω οτι είμαι καινούργιος στο χώρο, και αύριο θα μπώ με μία αγορά.

Αξίζει να ακούσω ενεργό επιμένω!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Βρε το κατάλαβα.Άμα του άρεσε το b3 με το 61 θα μαζεύει το σαγόνι απ το πάτωμα.
Σε home cinema μαμούν και γδέρνουν.Αλλά στην μουσική μου φαίνονται ανισόρροπα.Βέβαια γούστα είναι αυτά.

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

tyler durden και loudobic ευχαριστώ για τις επιλογές, να ακούσουμε κι αυτό το είδος;
Για ποίες επιλογές ευχαριστεις Νίκο?? Δεν κατάλαβα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.061
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp