NAD 315BEE ή Pioneer A6-J help!!

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298
Απάντηση: Re: NAD 315BEE ή Pioneer A6-J help!!

Βρε το κατάλαβα.Άμα του άρεσε το b3 με το 61 θα μαζεύει το σαγόνι απ το πάτωμα.
Σε home cinema μαμούν και γδέρνουν.Αλλά στην μουσική μου φαίνονται ανισόρροπα.Βέβαια γούστα είναι αυτά.
Αξίζει δηλαδή αύριο να πάω να ακούσω τα μονιτορ που πρότεινες? και εαν ναι που??

Ευχαριστώ για τις πολλές προτάσεις παιδιά.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: NAD 315BEE ή Pioneer A6-J help!!

Βρε το κατάλαβα.Άμα του άρεσε το b3 με το 61 θα μαζεύει το σαγόνι απ το πάτωμα.
Σε home cinema μαμούν και γδέρνουν.Αλλά στην μουσική μου φαίνονται ανισόρροπα.Βέβαια γούστα είναι αυτά.
πρεπει να κερασω κρασι συνοδεια RF-52 με C325BEE Pioneer PD-D6. Ετσι ελεγα και γω. Και τωρα ποιος(?), εγω που ακουγα μεχρι πριν 3 μηνες με Dynaudio κ Wharfedale, εφτασα να συνειδητοποιησω το μυθο της υπερβολικης λαμπροτητας των Klipsch... Μυθος ειναι, τα Audience 42 ηταν πιο "σκληρα" ψηλα

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298
Απάντηση: NAD 315BEE ή Pioneer A6-J help!!

Παιδία θα ξεφύγουμε όμως και αύριο πρέπει να αγοράσω, 2 μέρες παράταση έδωσα..

Φφφφφφφ....

Μάλλον θέλω ενισχυτη!!
Τον Yamaha RX-970.

Με τα ηχεία έχουμε θέμα. Έάν σας έλεγα μέχρι 400 για το bass pου ''λέγαμε'' τι να κοιτάξω??

Φφφφφ!!

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298
Απάντηση: Re: Απάντηση: NAD 315BEE ή Pioneer A6-J help!!

Κανά τέτοιο(τιμή ανα τεμάχιο) ή παρόμοιου στύλ.Αλλά αμα δεν τα ακούσεις και εσύ ότι και να λέμε εμείς...
Εγώ πχ klipsch δεν μπορώ με τπτ(εκτός από ορίσμένα-ακριβά-μοντέλα)
Gstriftos μιλάμε για υπνοδωμάτιο 12 τμ. για αρχή, μήπως τα ενεργά μου πέσουνε λίγο βαριά και φάω καμμία έξωση?? Ή καμμία σχέση!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Κανενα θεμα δεν εχεις με τα ηχεια. Πηγαινε παρε τα Victa 300 και κρατα τα λεφτα σου για αργοτερα που θα πας σε μεγαλυτερο χωρο, για να παρεις κ το σαμπ της εταιριας.

Αμα σε τρωει ο κωλος σου να "ζεστανεις" περαιτερω την αγορα, μεχρι 400 παρε Klipsch RB-61 να σου φυγει κ το ψυχολογικο με τα Β3. Μην το κουραζεις αλλο

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Mε ότι ηχείο και να γκαζώζεις στα 12τμ έξωση θα φας αν δεν υπάρχει καλή ηχομόνωση.

Reaction score
7.110

Εμενα τωρα γιατι με χαλαει ενας δικαναλος ενισχυτης για να ακους μουσικη με τμημα video?

Διαβασα στον ηχο οτι ξεπουλαει ο αντιροσωπος audiolab 8000se στα 325 ευρω. Δεν θα εχεις τηλεχειρισμο και αλλα μπιχλιμπιδια αλλα αυτα ποσο εχουν να κανουν με το ηχητικο αποτελεσμα?

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Κανενα θεμα δεν εχεις με τα ηχεια. Πηγαινε παρε τα Victa 300 και κρατα τα λεφτα σου για αργοτερα που θα πας σε μεγαλυτερο χωρο, για να παρεις κ το σαμπ της εταιριας.

Αμα σε τρωει ο κωλος σου να "ζεστανεις" περαιτερω την αγορα, μεχρι 400 παρε Klipsch RB-61 να σου φυγει κ το ψυχολογικο με τα Β3. Μην το κουταζεις αλλο
ΟΚ ΤΥΛΕΡ!!

Thanks!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Re: Απάντηση: NAD 315BEE ή Pioneer A6-J help!!

Διαβασα στον ηχο οτι ξεπουλαει ο αντιροσωπος audiolab 8000se στα 325 ευρω. Δεν θα εχεις τηλεχειρισμο και αλλα μπιχλιμπιδια αλλα αυτα ποσο εχουν να κανουν με το ηχητικο αποτελεσμα?
Και καλά κάνει.Ας τον πάρει κάποιος που δεν θέλει κλαμπίστικο ήχο.

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Εμενα τωρα γιατι με χαλαει ενας δικαναλος ενισχυτης για να ακους μουσικη με τμημα video?

Με τμήμα Video?? Sorry αλλά τι εννοείς??

Με λίγα λόγια προτείνετε Audiolab?? Έχουμε εκτιμήση οτι για τα ακούσματα μου δεν κάνει!!

Εκτος και... τι να πω??

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

τασο, τον σκεφτηκαμε στην αρχη αλλα ο φιλος δεν θελει αναλυση, ατακα και ταχυτητα. Ακουει μπιτια και θελει το κλασσικο βαρυ old-fashion "μαλλινο" μπασσο:126:

Ασε γιατι περασα απο Audioevolution, ειχα διπλοπαρκαρει απεξω και βιαζομουν, γιατι αν εμενα λιγο παραπανω μεσα θα την εκανα τη "μ@λ@κι@". Ειναι all-time-classic o ατιμος..

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Παιδία ο Tyler προτείνει Yamaha RX-797 και Heco Victa 300.

Εσείς απλά πράγματα.

12τμ, μουσικη Dance και Rock.

Budget 600 ευρώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.525
Νεότερο μέλος
Vaslamp