NEOTION POCKET FTA NP4+

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: NEOTION POCKET FTA NP4+

Η ίδια καρτούλα (που την πήρα από το eshop) - όλες οι ενδείξεις πάνω της ίδιες με αυτήν που απεικονίζεται - πλην τη φράση "free to air" - στη δική μου γράφει "conax" ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ με μια sony 46w2000. Ήχο έχει :)
αναβαθμιση την έκανες? γιατι απο ότι γράφουν τα παιδιά πιο πάνω θέλει αναβάθμιση...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Tελικα οσοι βιαστηκαμε και τα σκασαμε (3200 euro χωρις ηχεια) παιρνοντας την Pioneer 5090 και οχι την 5090Η που βγηκε 4-5 μηνες μετα τη πατησαμε κυριολεκτικα.
Εκει που ειχα πεισει τη γυναικα μου πριν 20 μηνες για πιο λογο να δωσω τοσα εναντι των αλλων φτηνοτερων στις ιδιες ιντζες ηρθε σημερα η καζουρα της στη προσπαθεια μου να βρω το γιατι δεν εχω εικονα παρα μονο ηχο.
"Η τηλεοραση της μανας μου των 500 euro τα πιανει ολα"... μου ειπε και με αποστομωσε.
Θα βρω το manual που το εχω "χασει" και θα τη ρυθμισω ...της ειπα.
Αντε να μαθει οτι δεν εχει mpeg 4.
Φιλτατε Πανο μηπως ξερεις κατι?
Αντρέα η συγκεκριμένη δεν υποστηρίζετσι απο το NP4+ ...

Οπότε σου προτείνω για λύση να πάρεις ενα Novatron ή Ellion που είναι media players HD αλλά και επίγειοι ψηφιακοί δέκτες.
Οπότε της λές "κοιτα... θα βλέπουμε και ταινίες απο το ιντερνετ και μαλιστα υψηλής ανάλυσης...!!!".:126:
Οπότε ελα αυριο στο Συγκριτικό να τα δεις και απο κοντά...:109:

Reaction score
1

"Δανείστηκα" την neotion για δοκιμή από το public και την έβαλα σε μοντέλο που θεωρητικά υποστηρίζει σύμφωνα με τη λίστα συμβατότητας (samsung LE32S86BD) αλλά έχω μόνο ήχο κι εγώ...
Οπότε λογικά πάω για εξωτερικό δέκτη. Απλά περιμένω τον φίλο araifun να μας πει αν βλέπει μεγάλη διαφορά στην εικόνα με εξωτερικό δέκτη (αφού έχει και γιγαντιαία tv!).. Γιατί αν δε βλέπει διαφορά σε 55" τότε προφανώς δε θα βλέπω κι εγώ στις 32", οπότε να ψάξω κι εγώ το θέμα της αναβάθμισης της tv γιατί δεν είναι κι ότι καλύτερο να έχουμε μια παραπάνω συσκευή και παραπάνω καλώδια κάτω απ'την tv..

edit: Πήρα τη samsung (τη service one στην ουσία) και μου είπαν ότι το μοντέλο αυτό δεν υποστηρίζει τετοιες κάρτες ούτε με αναβάθμιση.. Οπότε πάω για εξωτερικό δέκτη αναγκαστικά.. Οπότε καλύτερα πριν πάρετε τη neotion ρωτήστε το service της αντίστοιχης εταιρίας tv αν όντως την υποστηρίζει γιατί το pdf που έχουν βγάλει λέει αρλούμπες μάλλον :)

λοιπον καλησπερα σας:144:

εχω και εγω την samsung LeS86bd οπως ειπε ο φιλος παραπανω χμμ

εγω δεν εχω βαλει μεσα Modul και τα καναλια τα επιασα με ηχο κανονικα αλλα οχι εικονα

επομενος η συγκεκριμενη modul που δοκιμασε ο φιλος που αναγραφετε (KAI TO μοντελο αυτης της SAMSUNG στην λιστα που εδωσε ο φιλος Πανος )δεν ειναι η αιτια που εχει ηχο οπως εγραψε και να τη βγαλει παλι ηχο θα εχει!!!

ηχος ερχετε και χωρις modul στον συγκεκριμενο εσωτερικο της δεκτη mpge2 αυτου του μοντελου Samsung

Reaction score
0

Πώς την πάτησα έτσι?? :)
Έχεις δίκιο.. Ήχο πιάνει και χωρίς την modul.. Άρα υποθέτω ότι δεν κάνει απολύτως καμία δουλειά στην tv μας.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.309

ηχος ερχετε και χωρις modul στον συγκεκριμενο εσωτερικο της δεκτη mpge2 αυτου του μοντελου Samsung

Σε όλους τους δέκτες MPEG 2 ακούγεται ο ήχος του MPEG 4.

Reaction score
1

Έχεις δίκιο.. Ήχο πιάνει και χωρίς την modul.. Άρα υποθέτω ότι δεν κάνει απολύτως καμία δουλειά στην tv μου.
ακριβως και εσωσες εμενα τωρα γιατι θα την αγοραζα

αλλα πουλησε τη σε καποιο αλλο παιδι λιγο ποιο φτηνα για να μη βγεις χαμενος ετσι θα εκανα εγω :144:

σε καποιον αλλο μπορει να παιζει!!!

Reaction score
1

Έχεις δίκιο.. Ήχο πιάνει και χωρίς την modul.. Άρα υποθέτω ότι δεν κάνει απολύτως καμία δουλειά στην tv μας.

αν θες μια και την εχεις μεσα στο menu D TV της τηλεορασης αυτης εχει 2 software DTV
1)ΠΑΤΑ D MENU
2)πηγαινε με το βελακι κατω εγκατασταση
3)συστημα
4)πατα δεξια αναβαθμιση λογισμικου
5)πληροφοριες λογισμικου
6)μετα με το βελακι δεξια θα δεις 2 λογισμικα
7) το 1 ειναι παλια εκδοση το αλλο ειναι νεα εκδοση διαλεξε το αλλο μπας και παιζει η ΝΕΟΤΙΟΝ με το κοκκινο κουμπι κανεις αναβαθμιση στο αλλο λογισμικο το εχω κανει πολλες φορες δεν ειδα καποια διαφορα αλλα μηπως παιζει την modul

(ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ 2 ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΤΟ 1013 ΚΑΙ ΤΟ 1012)

Reaction score
89
Re: Απάντηση: NEOTION POCKET FTA NP4+

Tελικα οσοι βιαστηκαμε και τα σκασαμε (3200 euro χωρις ηχεια) παιρνοντας την Pioneer 5090 και οχι την 5090Η που βγηκε 4-5 μηνες μετα τη πατησαμε κυριολεκτικα.
Εκει που ειχα πεισει τη γυναικα μου πριν 20 μηνες για πιο λογο να δωσω τοσα εναντι των αλλων φτηνοτερων στις ιδιες ιντζες ηρθε σημερα η καζουρα της στη προσπαθεια μου να βρω το γιατι δεν εχω εικονα παρα μονο ηχο.
"Η τηλεοραση της μανας μου των 500 euro τα πιανει ολα"... μου ειπε και με αποστομωσε.
Θα βρω το manual που το εχω "χασει" και θα τη ρυθμισω ...της ειπα.
Αντε να μαθει οτι δεν εχει mpeg 4.
Φιλτατε Πανο μηπως ξερεις κατι?
Αστα να πανε ρε Αντρικο. Και γω τα ιδια ζορια τραβαω.... Απλα κοιτα το καλο της υποθεσης. Θα παρουμε μεντια πλαιερ οπως ειπε ο Πανος.... Απλα μου φαινεται θα φορτωθουμε τσαπα και βερεσε ακομα ενα κοντρολ.....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.309
Απάντηση: Re: Απάντηση: NEOTION POCKET FTA NP4+

Απλα μου φαινεται θα φορτωθουμε τσαπα και βερεσε ακομα ενα κοντρολ.....

Universal Remote Control:126:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NEOTION POCKET FTA NP4+

Universal Remote Control:126:
το χουμε ειδη abcd.... τη γυναικα ποιος την ακουει ομως???? Μωρακκιιι δε βλεπω το ενα μωρακι πως ανοιγει το αλλοο..... :141::141:

Reaction score
0

αναβαθμιση την έκανες? γιατι απο ότι γράφουν τα παιδιά πιο πάνω θέλει αναβάθμιση...
ποια θέλει αναβάθμιση;
η τηλεόραση ή η καρτα ci?
πώς γίνεται αυτό;
να δώσω άλλα 40 ευρώ στη σόνυ ελλάς;
έτσι διάβασα κάπου

Reaction score
0

αν θες μια και την εχεις μεσα στο menu D TV της τηλεορασης αυτης εχει 2 software DTV
1)ΠΑΤΑ D MENU
2)πηγαινε με το βελακι κατω εγκατασταση
3)συστημα
4)πατα δεξια αναβαθμιση λογισμικου
5)πληροφοριες λογισμικου
6)μετα με το βελακι δεξια θα δεις 2 λογισμικα
7) το 1 ειναι παλια εκδοση το αλλο ειναι νεα εκδοση διαλεξε το αλλο μπας και παιζει η ΝΕΟΤΙΟΝ με το κοκκινο κουμπι κανεις αναβαθμιση στο αλλο λογισμικο το εχω κανει πολλες φορες δεν ειδα καποια διαφορα αλλα μηπως παιζει την modul

(ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ 2 ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΤΟ 1013 ΚΑΙ ΤΟ 1012)
Δε θα το πιστέψεις... Πήγα να κάνω αυτό που μου λες και ξαναέβαλα τη modul και μου δούλεψε χωρίς να κάνω καν αναβάθμιση.. Μάλλον δεν είχα πιέσει αρκετά την κάρτα προς τα μέσα τόσες φορές που την δοκίμασα προηγουμένως..
Άρα λειτουργεί κανονικά :) (κι η samsung μου έλεγε ότι δεν υποστηρίζεται :114:)
Συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Σε λίγο θ'ανεβάσω καμια εικόνα να δείτε τη διαφορά.

Α κι η έκδοση μου είναι η 1010 :119:

Reaction score
968

παιδια δείτε τη λίστα συμβατότητας σε μοφή PDF.
Περιλαμβάνονται αρκετά μοντέλα, υπάρχει και λίστα συμβατοτητας και με Panasonic...

http://www.majar.gr/neotion list.pdf

Γράφει επίσης:

"Σημείωση:Η λίστα συμβατότητας των τηλεοράσεων είναι ενδεικτική.Η κάρτα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα στις περισσότερες τηλεοράσεις που έχουν ψηφιακό δέκτη MPEG-2 και θύρα CI ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ"

Reaction score
0

Γράφει επίσης:

"Σημείωση:Η λίστα συμβατότητας των τηλεοράσεων είναι ενδεικτική.Η κάρτα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα στις περισσότερες τηλεοράσεις που έχουν ψηφιακό δέκτη MPEG-2 και θύρα CI ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ"
Τι σημαίνει "ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ";

Plug & play δεν είναι;

Αν κουμπώσει στη θήκη της καλά, και είναι συμβατή με την τηλεοπτική συσκευή, με το on της τηλεόρασης θα αρχίσει να λειτουργεί.

Έφαγα τρεις ώρες και στο μενού της τηλεόρασης και στο μάνουάλ της, δε γράφουν πουθενά οδηγίες για "ενεργοποίηση". Δεν υπάρχει τέτοια λειτουργία, που να παρεμβαίνει ο χρήστης.

Mήπως .. λέω μήπως.. οι λύκοι (της αγοράς) στην αναμπουμπουλα χαίρονται;

Να φορτώσουν τον κόσμο σκαρταδούρα!

Εδώ λένε πως η digigimanamou χρεώνει την κλήση βοήθειας πιο ακριβά κι από ροζ τηλέφωνο!

Αν πάρουν τηλέφωνο 100.000 Αθηναίοι ηλικωμένοι, μέσα σε 3 μέρες αγοράζουν 10όροφη πολυκατοικία με γραφείο στην Κηφισίας!

Εδώ μεγάλες αλυσίδες πουλάγανε τη νεοτιον εδώ και τρεις μήνες βάζοντας στη σελίδα του προϊόντος και pdfs με συμβατές τηλεοράσεις.

Και τώρα ξαφνικά γίνεται φανερό πως οι "συμβατές" τηλεοράσεις του pdf χρειάζονται οι ίδιες αναβάθμιση του firmware τους (ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥΣ) και μετά να μπει το module neotion! Άντε τώρα να κουβαλάς στην Αθήνα οθόνες 50 ιντσών στα σέρβις των εταιρειών για update στο firmware τους.

Κι οι πoνηροί ζητάνε και 40 ευρώ για αυτό το update!

NA BAΛOYN ΣTH ΘHKH ΔIΠΛA ΑΠΟ ΤΗ CI ΤΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥς! ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ, ΝΑ ΣΤΗΝ "ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ 40 ΕΥΡΩ!

ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝΕ!

Reaction score
0

Καλημέρα σε όλους!

Προμηθεύτικα κι εγώ τη συγκεκριμένη κάρτα για την LCD TV μια SHARP LC-37XD1E από εξουσιοδοτημένο επίσημο service SHARP. Παρ' ότι ισχυρίζονται ότι μίλησαν με τους τεχνικούς της εταιρίας μου και αφου με ενημέρωσαν ότι μάλλον δεν θα χρειαστεί αναβάθμιση το software της τηλεόρασης, μου πάσαραν την καρτούλα στην τιμή των 65€!!!!!!(e-shop 45€ & ΠΛΑΙΣΙΟ 49,8€). Το αποτέλεσμα είναι παρόλο που η τηλεόραση βρίσκει και τα 8 κανάλια της DIGEA εγω να βλέπω ΜΑΥΡΟ. Ψάχνοντας ανακάλυψα μέσα από το επίσημο site της κατασκευάστριας εταιρίας της κάρτας ότι δεν είναι συμβατή με το μοντέλο της TV μου.
Υπάρχει άλλη κάρτα (CI) συμβατή με τη SHARP LC-37XD1E?
Καμία άλλη λύση πέραν του εξωτερικού δέκτη MPEG4?

Reaction score
0
καλη μερα και απο μενα.εβαλα και εγω τη μοντουλα NP4+ αγορασμενη απο το pc1 στην τηλεοραση μου μια samsung 32a656 και εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα .στο μενου που σκαναρει τα καναλια εχει οπισμενη ως χωρα την αυστρια.αν βαλω την επιλογη αλλες χωρες που ειναι για την ελλαδα μολις τελειωσει το σκαναρισμα και παω σε καποιο καναλι digea μου λεει δεν υπαρχει hd σημα και βγαζει μαυρη οθονη.αν κλεισω και ξαναανοιξω την τηλεοραση δουλευει αλλα ξαναγυριζει παλι στην αυστρια.θα μου πειτε αστο ετσι.ομως οταν παταω info δειχνει την περιληψη του προγραματος στα αγγλικα οπως και τοv οδηγο των καναλιων.αν βαλω αλλες χωρες τοτε δουλευουν τα ελληνικα αλλα στα πιο πολλα οπως ειπα μαυρη οθονη.εχει τυχει σε κανενα αλλο;η τιβι εχει το τελευταιο firmware
α,και η αλλαγη καναλιων κανει 5-6 sec

Reaction score
0

Καλημέρα σε όλους!

Προμηθεύτικα κι εγώ τη συγκεκριμένη κάρτα για την LCD TV μια SHARP LC-37XD1E από εξουσιοδοτημένο επίσημο service SHARP. Παρ' ότι ισχυρίζονται ότι μίλησαν με τους τεχνικούς της εταιρίας μου και αφου με ενημέρωσαν ότι μάλλον δεν θα χρειαστεί αναβάθμιση το software της τηλεόρασης, μου πάσαραν την καρτούλα στην τιμή των 65€!!!!!!(e-shop 45€ & ΠΛΑΙΣΙΟ 49,8€). Το αποτέλεσμα είναι παρόλο που η τηλεόραση βρίσκει και τα 8 κανάλια της DIGEA εγω να βλέπω ΜΑΥΡΟ. Ψάχνοντας ανακάλυψα μέσα από το επίσημο site της κατασκευάστριας εταιρίας της κάρτας ότι δεν είναι συμβατή με το μοντέλο της TV μου.
Υπάρχει άλλη κάρτα (CI) συμβατή με τη SHARP LC-37XD1E?
Καμία άλλη λύση πέραν του εξωτερικού δέκτη MPEG4?
Νομιζω οτι οι sharp εχουν προβλημα, με την μοντουλα.Εγω δοκιμασα σε sharp lc52xl2e αλλα μοy χαλαγε και το μαμα mpeg2. εκανα και αναβαθμιση στην τιβι .εαν εχεις κατι νεωτερο να μου πεις.

Reaction score
968
Για να μην την πατάτε, μπορείτε πριν αγοράσετε την κάρτα να ρωτάτε στο [email protected] εάν κάνει για την τηλεόρασή σας. Απαντάνε οι άνθρωποι.

Reaction score
0
Προμηθευτικα και εγω τη καρτα της NEOTION NP4+ στα 39€και την εβαλα σε RHILIPS 9603 επεξε αριστα ολα τα καναλια εκτος απο ΣΚΑΙ που παραμορφωνει λιγο γιατι δεν λειτουργει το αυτοματο φορμα της τηλεορασης ενω στο αναλογικο ΣΚΑΙ τη παραμορφωση την διορθωνει αμεσως δεν ξερω γιατι γινεται αυτο? αν καποιος γνωριζει ας με ενημερωση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk