NEOTION POCKET FTA NP4+

Reaction score
0
καλη μερα και απο μενα.εβαλα και εγω τη μοντουλα NP4+ αγορασμενη απο το pc1 στην τηλεοραση μου μια samsung 32a656 και εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα .στο μενου που σκαναρει τα καναλια εχει οπισμενη ως χωρα την αυστρια.αν βαλω την επιλογη αλλες χωρες που ειναι για την ελλαδα μολις τελειωσει το σκαναρισμα και παω σε καποιο καναλι digea μου λεει δεν υπαρχει hd σημα και βγαζει μαυρη οθονη.αν κλεισω και ξαναανοιξω την τηλεοραση δουλευει αλλα ξαναγυριζει παλι στην αυστρια.θα μου πειτε αστο ετσι.ομως οταν παταω info δειχνει την περιληψη του προγραματος στα αγγλικα οπως και τοv οδηγο των καναλιων.αν βαλω αλλες χωρες τοτε δουλευουν τα ελληνικα αλλα στα πιο πολλα οπως ειπα μαυρη οθονη.εχει τυχει σε κανενα αλλο;η τιβι εχει το τελευταιο firmware
α,και η αλλαγη καναλιων κανει 5-6 sec
βλεπω να την κανω σαιτα και να φευγει απο το παραθυρο.μια τη βλεπει μια οχι και πρεπει να τη βγαλω και να την ξαναβαλω.μου φενεται πηγα να γλυτωσω το εξτρα τηλεκοντρολ και εβαλα μεγαλυτερο μπελα στο κεφαλι μου

Reaction score
752
Εγω εβαλα την ΝΡ4+ σε Samsung LE32R86.
Λειτουργει κανονικα,αλλαζει καναλια σε 2 δευτερολεπτα αλλα πολες φορες οταν αλλαζω καναλι κολαει και δεχνει 'μαυρο',ακουγεται μονο η φωνη.
Για να δειξει παλι πρεπει να κλεισω και να ξανανοιξω την τηλεοραση.
Ειναι πολυ σπαστικο.

Μαλλον θα την επιστρεψω και θα παρω αποκωδικοποιητη

Reaction score
0
Απάντηση: Re: NEOTION POCKET FTA NP4+

Λειτουργει κανονικα,αλλαζει καναλια σε 2 δευτερολεπτα αλλα πολες φορες οταν αλλαζω καναλι κολαει και δεχνει 'μαυρο',ακουγεται μονο η φωνη.
Ειναι πολυ σπαστικο.

Και μενα ακριβως το ιδιο!Εχω την LE23R86 για το υπνοδωματιο. Δειχνει κανονικα(καμια φορα δεν δειχνει mega)και μετα απο λιγο δειχνει μαυρο σαν να μην υπαρχει η καρτα!σαν να ζεσταινεται μου φαινεται γι αυτο( οταν την βγαζω ζεματαει)την βγαζω την ξαναβαζω δουλευει...

Reaction score
752
Πραγματι, ζεσταινεται πολυ. Δεν 'μαυριζει' ομως στα ξαφνικα αλλα μονο οταν αλλαζω καναλι

Reaction score
0

Πραγματι, ζεσταινεται πολυ. Δεν 'μαυριζει' ομως στα ξαφνικα αλλα μονο οταν αλλαζω καναλι
Tελικα και μενα οταν παω να αλλαξω

Το e-shop αραγε να την δεχεται πισω...? να παρω και εγω αποκωδικοποιητη

Reaction score
0
Για να μην την πατάτε, μπορείτε πριν αγοράσετε την κάρτα να ρωτάτε στο [email protected] εάν κάνει για την τηλεόρασή σας. Απαντάνε οι άνθρωποι.

1. Αφού είναι τόσο πρόθυμοι, γιατί δεν ανεβάζουν στη σελίδα τους το σχετικό αρχείο με τις συμβατές τηλεοράσεις; Στο μιλητό δεν πιάνεται. Έψαξα στο σιτέ τους αλλά δεν είδα τίποτε σχετικό. Αν και υπάρχει λινκ εδώ στο φόρουμ με δελεαστικό τίτλο, το λινκ ανταποκρίνεται στην πρώτη σελίδα του site τους κι όχι σε κατάλογο με συμβατές τηλεορασεις.

2. Εκτιμώ πως το συγκεκριμένο ποστ είναι έμμεση διαφήμιση, και πως συνεχίζεται το ψάρεμα στα θολά νερά (κατά τη γνώμη μου). Θα ήταν πιο δίκαιο αν το δελτίο τύπουέμπαινε στο "προσφορές.. ή νέα εταιρειών/καταστημάτων"

3. πριν λίγο μίλησα τηλεφωνικά με ιδιοκτήτη σχετικού καταστήματος στα δυτικά προάστια, ο οποίος μου είπε τα εξής:

α) είτε σκέτο NP4 είτε NP4+, είτε γράφει conax, είτε γράφει free to air .. κλπ ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.

β) μπορεί σε μία τηλεόραση να λειτουργεί κάποια από τις προαναφερόμενες κάρτες .. μπορεί σε άλλη ίδια τηλεόραση η ίδια κάρτα να μη λειτουργεί . τον ρώτησα αν είναι ζήτημα αστοχίας υλικού.. παρτίδας... το απέδωσε στο λογισμικό της τηλεοπτικής συσκευής. Έτσι επιβεβαιώνεται άλλο ποστ άλλου χρήστη που ανέφερε πως η ΣΟΝΥ προτείνει αναβάθμιση του υλικολογισμικού της τηλεόρασης στο service της (αντί 40 ευρώ) και μετά εγκατάσταση της neotion

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΜΗ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ.

Reaction score
968
Βασικά όποιος πιάνει καλά τα αναλογικά κανάλια, αποκλείεται με οποιοδήποτε τρόπο να τα δει καλύτερα με τα ψηφιακά της Digea.

Reaction score
2
Ειναι πολυ σπαστικο.

Την πήρα σήμερα από κατάστημα στο Γουδί. Με εκνεύρισε που ανέβασε λιστα με τις συμβατές τηλεοράσεις και ταυτόχρονα έλεγε όμως ότι η λίστα είναι ενδεικτική και την αγοράζεις με δική σου ευθύνη! Στην απάντηση ότι η τηλεόραση είναι στη λίστα η απάντηση είναι ότι η ευθυνη της αγοράς ειναι πάλι δική μου! Τότε τι την ανέβασες και από που την πήρες τη λίστα?!?!?? Αι στα κομμάτια! αν με ξαναδει σφυρα μου!

Την εγκατέστησα σε Samsung LE37M86BD. Σε γενικές γραμμές παίζει αλλά:

1. Σκάναρα τα κανάλια και τα ταξινόμησε αυτόματα η TV. Παρατήρησα ότι αυτό που αναφέρει ο φίλος συμβαίνει όταν κάνω ζαππινγ (στο δ):
α. Όταν πάω από κανάλι Digea σε κανάλι Digea είναι ΟΚ.
β. Όταν πάω από κανάλι Digea σε κανάλι ΕΡΤ είναι ΟΚ.
γ. Όταν πάω από κανάλι Digea σε κανάλι ΕΡΤ και πάλι σε κανάλι Digea είναι ΟΚ.
δ. Όταν πάω από κανάλι Digea σε κανάλι ΕΡΤ, και πάλι σε κανάλι ΕΡΤ, μετά αν πάω σε Digea έχω μαύρη οθόνη αλλά ακούω ήχο. αν στη συνέχεια πάω ξανά σε κανάλι ΕΡΤ το δείχνει κανονικά. Για να ξαναδώ όμως κανάλι Digea θελει κλεισιμο και άναμμα ξανά η τηλεόραση.

Η λύση (ανάγκης) που βρήκα ήταν να βάλω όλα τα digea στα favorites, και να επιλέξω από το menu της tv να δειχνει μονο αυτά - απο Σεπτεμβριο θα παει και η ΕΡΤ σε MPEG-4. Υπομονή...

Ποιότητα εικόνας καλουτσικη προς το μετρια. Παρατήρησα από κοντά ότι σε καμπύλες και ευθείες γραμμές (διαγώνιες όμως) κάνει λίγο "pixelation" ή σαν να μην υπάρχει καλος scaler. Όμως μάλλον οφείλεται στη samsung αυτό... Δεν νομίζω ότι οφείλεται στο transcoding από MPEG4->MPEG2

Σε αντιπαραβολή με δέκτη της Crystal Audio (HD, mode 1080i) ο crystal audio είχε πάντως καλύτερη εικόνα (σίγουρα έχει καλύτερο scaler και το προφανές δεν κάνει μετατροπή).

Από θερμότητα ναι ζεσταίνεται, αλλά δε νομίζω να δημιουργεί πρόβλημα...

Reaction score
0
Απάντηση: NEOTION POCKET FTA NP4+

Την πήρα σήμερα από κατάστημα στο Γουδί. Με εκνεύρισε που ανέβασε λιστα με τις συμβατές τηλεοράσεις και ταυτόχρονα έλεγε όμως ότι η λίστα είναι ενδεικτική και την αγοράζεις με δική σου ευθύνη! Στην απάντηση ότι η τηλεόραση είναι στη λίστα η απάντηση είναι ότι η ευθυνη της αγοράς ειναι πάλι δική μου! Τότε τι την ανέβασες και από που την πήρες τη λίστα?!?!?? Αι στα κομμάτια! αν με ξαναδει σφυρα μου!

Την εγκατέστησα σε Samsung LE37M86BD. Σε γενικές γραμμές παίζει αλλά:

1. Σκάναρα τα κανάλια και τα ταξινόμησε αυτόματα η TV. Παρατήρησα ότι αυτό που αναφέρει ο φίλος συμβαίνει όταν κάνω ζαππινγ (στο δ):
α. Όταν πάω από κανάλι Digea σε κανάλι Digea είναι ΟΚ.
β. Όταν πάω από κανάλι Digea σε κανάλι ΕΡΤ είναι ΟΚ.
γ. Όταν πάω από κανάλι Digea σε κανάλι ΕΡΤ και πάλι σε κανάλι Digea είναι ΟΚ.
δ. Όταν πάω από κανάλι Digea σε κανάλι ΕΡΤ, και πάλι σε κανάλι ΕΡΤ, μετά αν πάω σε Digea έχω μαύρη οθόνη αλλά ακούω ήχο. αν στη συνέχεια πάω ξανά σε κανάλι ΕΡΤ το δείχνει κανονικά. Για να ξαναδώ όμως κανάλι Digea θελει κλεισιμο και άναμμα ξανά η τηλεόραση.

Η λύση (ανάγκης) που βρήκα ήταν να βάλω όλα τα digea στα favorites, και να επιλέξω από το menu της tv να δειχνει μονο αυτά - απο Σεπτεμβριο θα παει και η ΕΡΤ σε MPEG-4. Υπομονή...

Ποιότητα εικόνας καλουτσικη προς το μετρια. Παρατήρησα από κοντά ότι σε καμπύλες και ευθείες γραμμές (διαγώνιες όμως) κάνει λίγο "pixelation" ή σαν να μην υπάρχει καλος scaler. Όμως μάλλον οφείλεται στη samsung αυτό... Δεν νομίζω ότι οφείλεται στο transcoding από MPEG4->MPEG2

Σε αντιπαραβολή με δέκτη της Crystal Audio (HD, mode 1080i) ο crystal audio είχε πάντως καλύτερη εικόνα (σίγουρα έχει καλύτερο scaler και το προφανές δεν κάνει μετατροπή).

Από θερμότητα ναι ζεσταίνεται, αλλά δε νομίζω να δημιουργεί πρόβλημα...
Καλησπέρα. Με την Samsung LE32R86B αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Η ''λύση ανάγκης'' είναι πραγματικά σωτήρια για να μην θεωρήσω τα λεφτά μου πεταμένα... Ευχαριστώ !

Μήπως μπορεί κάποιο απ' τα παιδιά που έχει Samsung να μου πει το επίπεδο του σήματος των καναλιών της digea? Εμένα παίζει μεταξύ 60% - 66%.

Reaction score
752
Τα εβαλα κι εγω στη σειρα -πρωτα τα Digea και μετα τα ΕΡΤ- και το προβλημα μειωθηκε αρκετα.

Reaction score
0

Μήπως μπορεί κάποιο απ' τα παιδιά που έχει Samsung να μου πει το επίπεδο του σήματος των καναλιών της digea? Εμένα παίζει μεταξύ 60% - 66%.
Το σημα στην samsung ειναι 95% σε εμενα.Δεν το σκεφτηκα αυτο με τα favorits...και την καρτα την εδωσα πισω στο e-shop :111: με την δικαιολογια οτι :ενω ειναι στην λιστα η tv(με τις συμβατες TV) στην αρχη παιζει και μετα απο λιγο οταν αλλαζω καναλι δειχνει μαυρο.
Τους ειπα οτι θελω πιστωση να παρω αλλο αποκωδικοποιητη αλλα..πρεπει να την ελεγξουν :104: οποτε βλεπω να μου την ξαναδεινουν πισω και να μου πουν οτι δεν εχει και τιποτα:101:

Reaction score
0

1. Αφού είναι τόσο πρόθυμοι, γιατί δεν ανεβάζουν στη σελίδα τους το σχετικό αρχείο με τις συμβατές τηλεοράσεις; Στο μιλητό δεν πιάνεται. Έψαξα στο σιτέ τους αλλά δεν είδα τίποτε σχετικό. Αν και υπάρχει λινκ εδώ στο φόρουμ με δελεαστικό τίτλο, το λινκ ανταποκρίνεται στην πρώτη σελίδα του site τους κι όχι σε κατάλογο με συμβατές τηλεορασεις
Εγω μεσα στο site που λες βρηκα ενα αρχειο pdf το οποιο λεει για ολες τις συμβατες TV http://www.majar.gr/neotion2.html κανεις κλικ στην μεση της σελιδας στα μπλε γραμματα ''ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ NEOTION POCKET dTV''

Reaction score
0

καλησπερα παιδια εχω μια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει εχω την 47 philips pfl5603d kanei to NEOTION POCKET FTA NP4+.Ευχαριστω

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: NEOTION POCKET FTA NP4+

Εγω μεσα στο site που λες βρηκα ενα αρχειο pdf το οποιο λεει για ολες τις συμβατες TV http://www.majar.gr/neotion2.html κανεις κλικ στην μεση της σελιδας στα μπλε γραμματα ''ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ NEOTION POCKET dTV''
1. Όταν έψαξα χτες το λινκ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ 100% Άσε που ο τίτλος του pdf ήταν με ενδιάμεσο κενό, που προξενεί προβλήματα σε παλαιότερους browsers ... στα copy & paste (όταν υπάρχει κενό προστίθεται το 20% ή % κι άντε να φανταστείς πως πρέει να το αφαιρέσεις)

2. Γράφει στη λίστα πως υποστηρίζεται τοι μοντέλο KDL-46W2000 Τρέχον/Προηγούμενα μοντέλα. Και γιατί στη δικιά μου - που είναι αυτό το μοντέλο δε λειτουργεί; (ΚΑΙ ΣΤΟ..ΣΗΟΠ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ).
πιθανά λόγω μη κατάλληλου firmware, που όπως γράφτηκε από 1-2 εδώ μέσα χρειάζεται update στη σόνυ, σύμφωνα με τις απαντήσεις τεχνικών της; Εφόσον είναι ακριβές αυτό, γιατί δεν προστέθηκε ένας αστερίσκος στο pdf του εμπόρου, που να τονίζει την ανάγκη εγκατάστασης του τελευταίου firmware; Αυτό το "Τρέχον/Προηγούμενα μοντέλα" βοηθάει ή αποκρύπτει;

Σκέφτομαι πως εφαρμόστηκε η λογική .. άμα λειτουργήσει (άμα δε λειτουργήσει φέρτο πίσω!) Για τον έμπορο χωρίς ζημιά. Για τον καταναλωτή ταλαιπωρίες, βάλε, βγάλε, πήγαινε έλα στο μαγαζί...

Και γιατί να μη πάρω έναν δοκιμασμένο εξωτερικό κωδικοποιητή;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NEOTION POCKET FTA NP4+

1. Όταν έψαξα χτες το λινκ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ 100% Άσε που ο τίτλος του pdf ήταν με ενδιάμεσο κενό, που προξενεί προβλήματα σε παλαιότερους browsers ... στα copy & paste (όταν υπάρχει κενό προστίθεται το 20% ή % κι άντε να φανταστείς πως πρέει να το αφαιρέσεις)

2. Γράφει στη λίστα πως υποστηρίζεται τοι μοντέλο KDL-46W2000 Τρέχον/Προηγούμενα μοντέλα. Και γιατί στη δικιά μου - που είναι αυτό το μοντέλο δε λειτουργεί; (ΚΑΙ ΣΤΟ..ΣΗΟΠ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ).
πιθανά λόγω μη κατάλληλου firmware, που όπως γράφτηκε από 1-2 εδώ μέσα χρειάζεται update στη σόνυ, σύμφωνα με τις απαντήσεις τεχνικών της; Εφόσον είναι ακριβές αυτό, γιατί δεν προστέθηκε ένας αστερίσκος στο pdf του εμπόρου, που να τονίζει την ανάγκη εγκατάστασης του τελευταίου firmware; Αυτό το "Τρέχον/Προηγούμενα μοντέλα" βοηθάει ή αποκρύπτει;

Σκέφτομαι πως εφαρμόστηκε η λογική .. άμα λειτουργήσει (άμα δε λειτουργήσει φέρτο πίσω!) Για τον έμπορο χωρίς ζημιά. Για τον καταναλωτή ταλαιπωρίες, βάλε, βγάλε, πήγαινε έλα στο μαγαζί...

Και γιατί να μη πάρω έναν δοκιμασμένο εξωτερικό κωδικοποιητή;
Εχεις δικιο,επρεπε να παρουμε απευθειας εξωτερικο για να τελιωνουμε και να τα βλεπουμε και σε mpeg-4 χωρις τα περιεργα frame που κανει

Reaction score
0
βλεπω να την κανω σαιτα και να φευγει απο το παραθυρο.μια τη βλεπει μια οχι και πρεπει να τη βγαλω και να την ξαναβαλω.μου φενεται πηγα να γλυτωσω το εξτρα τηλεκοντρολ και εβαλα μεγαλυτερο μπελα στο κεφαλι μου
τελικα με τα πολα ο μονος τροπος που βρηκα για να μη χανει την καρτα καθε φορα που κλεινω την τηλεοραση ειναι οτι αφου εκανα επαναφορα στις ρυθμισεις στον ψηφιακο δεκτη απο το μενου μετα εανα χειροκινητη εγκατασταση τα καναλια και εβαλα μονο της digea στο 46 και 47.βεβαια αμμα αλλαξω χωρα απο την αυστρια που εχει default η ρυθμισω τα αγαπημενα μολις κλεισω και ξαναανοιξω την τηλεοραση τις με ξαναγυριζει στην αυστρια και χανει την επιλογη που βαζω να δειχνει μονο τα αγαπημενα.τα καναλια που εχω σκαναρει τα κραταει αλλα με τη δικια του σειρα.τωρα βεβαια αυτα ειναι μπαλωματα και οχι λυσεις.δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος συν οτι για να αλλαξω καναλι θελει γυρω στα 6 δευτερολεπτα

Reaction score
0
μηπως η καθε παρτιδα της καρτας παρολο που ειναι ιδιο μοντελο εχει αλλο firmware και αλλο bootloader οποτε αλλες παιζουν και αλλες με προβληματα;
η δικια μου που κανει κολπα εχει τα εξης:
Pocket FTA+
Appli name: pocket
Appli ver:v1
Appli rev:r4585
Appli SDK rev:r13386
Bootloader rev:r12826
product id:fe 01 0002 0006

Reaction score
0
μηπως η καθε παρτιδα της καρτας παρολο που ειναι ιδιο μοντελο εχει αλλο firmware και αλλο bootloader οποτε αλλες παιζουν και αλλες με προβληματα;
η δικια μου που κανει κολπα εχει τα εξης:
Pocket FTA+
Appli name: pocket
Appli ver:v1
Appli rev:r4585
Appli SDK rev:r13386
Bootloader rev:r12826
product id:fe 01 0002 0006
1. Σε αυτή τη διεύθυνση έχει έναν συγκριτκό πίνακα. Από αυτόν προκύπτει πως όλες οι κάρτες neotion κάνουν για mpeg4

2. Ποια άλλη χρήση μπορεί να γίνει σε αυτήν την κάρτα; Π.χ. έχω το δορυφορικό δέκτη vip2 (άσταρα+χοτμπέρντ). Μπορεί να μπει σε αυτόν; Δηλαδή πρέπει να μπαίνει στο δεξιό πορτάκι, χαμηλά. Αλλά για ποια χρήση; Μπορεί να ξεκλειδώνει κάποια κλειδωμένα κανάλια; Και πού αγοράζουμε αυτές τις κάρτες τύπου ταυτότητας;

Reaction score
0

NEOTION POCKET FTA NP4+ (και όχι FTA NP4)

το σαββατοκύριακο την δοκίμασα σε τρείς τηλεοράσεις.
Έπεξε με επιτυχεία και στις τρείς.
1. sony KDL-40V4000
2. Samsung 32''
3. Samsung 42''
(δεν θυμάμαι τα μοντέλα τους αλλα θα κάνω update για τους ενδιαφερόμενους).

Και στις τρείς τηλεοράσεις κολάει όταν περνάει απο τα καναλια της ΕΡΤ στις Digea αλλα όχι πάντα. συνήθως όταν πρωτοβάζω την κάρτα στην τηλεόρααη και μετά στρώνει.
Νόμιζα οτι ήταν πρόβλημα της κάρτας αλλα μετά που διάβασα και απο άλλους κατάλαβα οτι δεν είναι η κάρτα.

Τέλος ήθελα να συμπληρώσω ότι πρωτού πάρω την κάρτα εκανα μερικά googlαρίσματα και το συμπέρασμα που έβγαλα ήταν ότι παίρνοντας την κάρτα ήξερα οτι μπορεί και να μην παίζει είτε γιατί θέλει αναβάθμηση η TV είτε γιατί μπορεί απλά να μην είναι συμβατή η κάρτα με την TV παρ'όλο που την είχε στην λίστα μέσα (την Sony). Aλλα την πήρα και είπα άμα παίξει, έπεξε. Άμα δεν παίξει θα κλαίω τα λευτά μου. Θέλω να πώ ότι ήμουν συνηδητοποιημένος πριν την αγορά γιατί ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ και γιαυτό αποφάσισα να το παίξω κορώνα γράμματα.Επίσης να ξέρεται οτι η θύρα CI στις Sony τουλάχιστον όπως στην δική μου δεν είναι για καρτούλες και αποκωδικοποιητές αλλά για SERVICE ONLY όπως τουλάχιστον αναφαίρει το manual. τώρα αμά παίζει και καμιά καρτούλα είμαστε τυχεροί αλλα ο λόγος ύπαρξης της CI δεν είναι αυτός.
Μια προσωπική άποψη είναι οτι αμα πιάνεται καλά τα αναλογικά κανάλια δεν υπάρχει λόγος (εκτος απο τα info που προσφαίρουν τα κανάλια) να περάσεται στην ψηφιακή. ΔΕΝ θα δείτε καλύτερη εικόνα (αυτό είναι υποκειμενικό βέβαια). Η αναλογική εκπομπή θα σταματήσει το 2012. Μεχρι τότε μπορεί να σας έχει καεί η τηλεόραση και να πάτε για καινούργια. οπότε θα έχει ενσωματωμένο MPEG4 που είναι σαφώς καλύτερο απο το MPEG4 σε MPEG2 που κάνει η καρτούλα.
Γι' αυτό σκευτείτε καλά όσοι δεν την έχετε πάρει ακόμα και προσπαθήστε να δανειστείτε απο άλλον όπως προσφαίρθηκε για μένα ο φίλος ΝΙCK.D. (δεν το ξέρω το παιδί αλλα να'ναι καλά που προσφαίρθηκε χωρίς να με ξέρει καν.). Δεν μας φταίνε οι Δαίμονες. Ο Νοώων Νοήτο.....

Reaction score
1

Τελικά έχουμε καταλήξει κάπου όσο αναφορά το θέμα ποιότητας εικόνας σε σχέση με ένα δέκτη ξεχωριστό??
Πέρα από τα προβλήματα συμβατότητας η μικρής καθυστέρησης σε εναλλαγές καναλιών κτλπ όπως έχουν προαναφερθεί
Νομίζω κάποιος που έχει δει και την neotion και δέκτη στην ίδια τηλεόραση του θα ήταν ευχής έργων να μας έλεγε??

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.422