NEOTION POCKET FTA NP4+

Reaction score
114
Απάντηση: NEOTION POCKET FTA NP4+

Τελικά έχουμε καταλήξει κάπου όσο αναφορά το θέμα ποιότητας εικόνας σε σχέση με ένα δέκτη ξεχωριστό??
Πέρα από τα προβλήματα συμβατότητας η μικρής καθυστέρησης σε εναλλαγές καναλιών κτλπ όπως έχουν προαναφερθεί
Νομίζω κάποιος που έχει δει και την neotion και δέκτη στην ίδια τηλεόραση του θα ήταν ευχής έργων να μας έλεγε??
Εσυ παρε κανουρια τηλεοραση.
Αυτη που εχεις βαλ'τη σε αλλο δωματιο.

Reaction score
1

Εσυ παρε κανουρια τηλεοραση.
Αυτη που εχεις βαλ'τη σε αλλο δωματιο.
Τι επειδή είναι λίγο παλιό το μοντέλο μια χαρά παίζει απλά έχω γεμίσει ένα κάρο δέκτες στο σύνθετο +ενισχυτές +++ ε και δεν είμαι για άλλο τηλεκοντρόλ τώρα :142:

Reaction score
114

Τι επειδή είναι λίγο παλιό το μοντέλο μια χαρά παίζει απλά έχω γεμίσει ένα κάρο δέκτες στο σύνθετο +ενισχυτές +++ ε και δεν είμαι για άλλο τηλεκοντρόλ τώρα :142:
Σοβαρα τωρα.
Οι μοντουλες για μενα δεν μπορουν να εχουν επιτυχια.
Σκεψου το Diablo η' αλλες μοντουλες που μπαινουν σε δορυφορικους δεκτες.
Παντα υπαρχουν καποια προβληματα.
Ειτε στην εναλλαγη των καναλιων,ειτε στο ανοιγμα κτλ.
Ετσι ειναι και εδω.
το mpeg-4 να το παρει η μοντουλα , να συνεργαστει με την τηλεοραση που ειναι mpeg-2, να σου δωσει εικονα......
Πρεπει να ειναι και ολη την ωρα στην τηλεοραση και ζεσταινεται......
Καλυτερα αλλος ενας δεκτης.
Θα βγουν και φτηνοι....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: NEOTION POCKET FTA NP4+

Επίσης να ξέρεται οτι η θύρα CI στις Sony τουλάχιστον όπως στην δική μου δεν είναι για καρτούλες και αποκωδικοποιητές αλλά για SERVICE ONLY όπως τουλάχιστον αναφαίρει το manual. τώρα αμά παίζει και καμιά καρτούλα είμαστε τυχεροί αλλα ο λόγος ύπαρξης της CI δεν είναι αυτός.
Αυτό είναι μη ακριβές. η θύρα για το service είναι ακριβως δίπλα από τη ci - κι έχει το μισό μέγεθός της.

Η ci θύρα για αυτό το λόγο είναι. να παίρνει τέτοιες κάρτες - ιδιαίτερα pay per ...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: NEOTION POCKET FTA NP4+

Αυτό είναι μη ακριβές. η θύρα για το service είναι ακριβως δίπλα από τη ci - κι έχει το μισό μέγεθός της.

Η ci θύρα για αυτό το λόγο είναι. να παίρνει τέτοιες κάρτες - ιδιαίτερα pay per ...
Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στο manual νομίζω οτι έχει δίκιο ο φίλος. δεν ισχύει αυτό που είπα....:105::105::105:

(παρακαλώ τους Mod να διαγράψουν την παραπάνω φράση απο το post μου για να μην μπερδέυεται ο κόσμος.)

Reaction score
3

Ρε παιδιά εχω ένα μεγάλο πρόβλημα με την συγκεκριμένη κάρτα module σε δυο διαφορετικές τηλεοράσεις και 2 διαφορετικά neotion pocket free to air np4+ dv3 και αυτό είναι ότι και στις δυο τηλεοράσεις μετά από καμιά ώρα λειτουργίας το εν λόγο module μάλλον ζεσταίνεται αρκετά και από εκεί που βλέπω όλα τα ψηφιακά κανάλια μια χαρά σταματάει να τα δείχνει και ακούω μόνο ήχο.

Το πρόβλημα λύνεται προσωρινά είτε αν βγάλω - βάλω την κάρτα είτε αν κλείσω ανοίξω την τηλεόραση αλλά για λίγο γιατί επειδη είναι ζεστή η κάρτα μετά από μερικά λεπτά θα το ξανακάνει.

Τι μπορώ να κάνω?
Είναι ελαττωματικές ρε παιδιά αυτές οι κάρτες? και η ελληνική αντιπροσωπεία γι' αυτές τις κάρτες ποια είναι?

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Reaction score
1

καλο ειναι να γραφουμε και μαρκα τηλεορασης γιατι πολλα παιζουν με τις neotion

επισις καλο ειναι να εχουμε και αναφορες συνεχομενης λειτουργιας τους απο καποιους αλλους να δουμε τελικα τι γινετε!!!

Reaction score
3

Η μια από τις δυο τηλεοράσεις είναι samsung και η άλλη lg.

Reaction score
1

Άρα μιλάμε για μια πολύ πρόχειρη λύση χωρίς αξιοπιστία από ότι κατάλαβα !!
μάλιστα

Reaction score
8

Ρε παιδιά εχω ένα μεγάλο πρόβλημα με την συγκεκριμένη κάρτα module σε δυο διαφορετικές τηλεοράσεις και 2 διαφορετικά neotion pocket free to air np4+ dv3 και αυτό είναι ότι και στις δυο τηλεοράσεις μετά από καμιά ώρα λειτουργίας το εν λόγο module μάλλον ζεσταίνεται αρκετά και από εκεί που βλέπω όλα τα ψηφιακά κανάλια μια χαρά σταματάει να τα δείχνει και ακούω μόνο ήχο.

Το πρόβλημα λύνεται προσωρινά είτε αν βγάλω - βάλω την κάρτα είτε αν κλείσω ανοίξω την τηλεόραση αλλά για λίγο γιατί επειδη είναι ζεστή η κάρτα μετά από μερικά λεπτά θα το ξανακάνει.

Τι μπορώ να κάνω?
Είναι ελαττωματικές ρε παιδιά αυτές οι κάρτες? και η ελληνική αντιπροσωπεία γι' αυτές τις κάρτες ποια είναι?

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
Η αντιπροσωπεία είναι η Majar, Αφοι Ματζαρίδη.
www.majar.gr

Reaction score
1

Η μια από τις δυο τηλεοράσεις είναι samsung και η άλλη lg.

http://www.majar.gr/neotion.html

*Όλα τα προϊόντα της NEOTION θα πρέπει να απαιτείτε να είναι συσκευασμένα σε Blister pack και με την 2ετή εγγύηση της MAJAR. Σε άλλη περίπτωση, τα προϊόντα είναι αμφιβόλου συμβατότητας, προέλευσης και γνησιότητας.

@συμφωνα με αυτα που διαβασα αυτη που εχεις τηρει το παραπανω??

Reaction score
8

Τι εννοεί σε blister?
To blister κανονικά δε μπορείς να το ανοίξεις αν δε το σκίσεις.
Οι κάρτες παραδίδονται ανοικτές μέσα σε σακουλάκι με αυτοκόλλητο.Η εξωτερική συσκευασία είναι από χαρτόνι(κουτάκι με αυτάκια) που ανοίγει χωρίς να αφήσει σημάδια.
Εχθές επέστρεψα τη δική μου. Δε θα τη ξαναπουλήσει κάπου ?

Reaction score
1

Κοιτάτε να δείτε
Το να μη παίζει καθόλου το δικαιολογώ είναι θέμα συμβατότητας της TV ,η του εσωτερικού δέκτη ,η ίσως να θέλει κάποιο update η ΤV KTLP
Αλλά το να παίζει κάποιες ώρες και μετά να σταματάει να ανοίγει τα κανάλια αυτό πρέπει να δώσει μια απάντηση ο αντιπρόσωπος όπως και να έχει
Μπορεί να υπάρχει ελαττωματική παρτίδα , μπορεί η κάρτα του φίλου να μην είναι γνήσια
Προτείνω να κάνει ο φίλος ένα τηλεφώνημα να πάρει μια απάντηση και να μάθουμε και εμείς τι γίνετε:133:

Reaction score
3

Παιδιά μίλησα είδη με την majar και τους είπα το sn των καρτών που εχω πάρει και μου είπαν αυτές οι κάρτες είναι παραεισαγωγή και μου λέει σε απλό σακουλάκι στις έδωσαν και του λες ναι bulk συσκευασία είχανε ανοιχτές κοινώς.
Και του εξήγησα το πρόβλημα που εχω και μου είπε όσες εχω προμηθεύσει εγώ δεν μου έχει προκύψει ΠΟΤΕ τετοιο πρόβλημα πάντως με έχουνε πάρει κι άλλοι και μου λένε ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα όλοι έχουνε πάρει κάρτες από παραεμπόριο.

Αν θέλετε σας λέω και το μαγαζί που τις αγόρασα για να μην την πατήσει κι άλλος όπως εγώ.

Reaction score
3

Εεεεεεεελα....
Να αναφέρω το κατάστημα παιδιά ή όχι?

Reaction score
0
Και εγώ παιδιά σε χαρτονάκι με συραπτικό την πήρα 45€ αλλά τουλάχιστον παίζει σε Samsung 23' kai 40' (656)

Reaction score
1

εγώ θα έλεγα να δούμε ποια είναι τα καταστήματα που έχουν γνήσιες με εγγυηση αντιπροσώπου κτλπ για να είμαστε σίγουροι
άμα υπάρχουν στην αγορά προβληματικές η μαϊμούδες τότε είναι μπλέξιμο νομίζω για όσους ενδιαφέρονται :134:

Reaction score
0
Δεν νομιζω να εχει σχεση αν ειναι παραεισαγωγη ή οχι. Η καρτα ειναι ιδια, το τσιπακι ειναι ιδιο.

Και εγω πηρα την NP4+ μεσα σε ενα σκετο σακουλακι (απο πολυ γνωστο μαγαζι) και παιζει μια χαρα σε μια Philips 9732 που εχω.

Reaction score
8

Η παραεισαγωγή δεν είναι απαραίτητα "μαϊμουδιά".

Πιστεύω ότι η δική μου δεν ήταν μαϊμού.

Επάνω είχε τυπωμένο το www.majar.gr, ή μόνο το majar, δε θυμάμαι.

Αλλά δεν ήταν έτσι...*Όλα τα προϊόντα της NEOTION θα πρέπει να απαιτείτε να είναι συσκευασμένα σε Blister pack και με την 2ετή εγγύηση της MAJAR. Σε άλλη περίπτωση, τα προϊόντα είναι αμφιβόλου συμβατότητας, προέλευσης και γνησιότητας.

Αν υπάρχει κάπου φωτό, κάποιας αποδεδειγμένα γνήσιας, καθώς και της συσκευασίας της θα ήταν πολύ χρήσιμο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk