NEOTION POCKET FTA NP4+

Reaction score
3
Απάντηση: NEOTION POCKET FTA NP4+

Κάντο και κοινοποίησε τις απαντήσεις της κάθε μιας για να δούμε τι στο διάολο παιζει με το όλο σκηνικό.

Reaction score
0
Γενικά όσοι έχουν SAMSUNG σειράς Α656 καλό θα είναι να αποφύγουν την κάρτα. Παθών κι εγώ, την πήρα από το pc1 και έχει πάρα πολλά σπασίματα στο MPEG-2, ενώ κατά το zapping χάνει την εικόνα και πρέπει να κλείσω και να ανοίξω πάλι την τηλεόραση...

Reaction score
0
Τόσο την είχα πάρει κι εγώ από το pc1... η φτήνια τρώει τον παρά, caveat emptor!

Reaction score
3
Απάντηση: Re: NEOTION POCKET FTA NP4+

παντως απ οτι ειδα το eshop την εχει βαλει προσφορα στα 35 ευρουλακια.....

περισσοτερα στο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807404

:139::139:
Όπως λοιπόν είδες το e-shop δες κι αυτό:

Επιβεβαιώνω οτι η εξωτερική συσκευασία είναι αυτή (δεν γράφει απ'εξω NP4+ αλλα σκέτο NP4 και η κάρτα που έχει μέσα ειναι αυτή με την διαφορά οτι γράφει NP4+ και όχι σκέτο NP4. Απο την άλλη μεριά έχει ένα αυτοκόλητο της Majar που καλύπτει ολόκληρη την κάρτα. Μέσα στην συσκευασία είναι σε ένα σακουλάκι κόκκινο με προστατευτικές φουσκαλίτσες χωρίς να είναι σφραγισμένο. Επίσης έχει και ένα φυλαδιάκι (χαρτάκι) απο την Majar που γράφει τις προηγμένες λειτουργίες της και άλλες τεχνικές πληροφορίες. Δεν περιέχει οδηγείες χρήσης.

Την αγόρασα 49 Ε απο συγκεκριμένο κατάστημα που μου υπέδηξε η Majar στο κέντρο της Αθήνας σε επικοινωνία που είχα μαζί της και μάλιστα όταν της είπα οτι την βρίσκω με 35 Ε μου είπε οτι αυτές είναι παραεισαγωγής και πιθανότατα ειναι και μαιμου και δεν καλυπτεται απο εγγυηση της Majar. Επίσης μου είπε οτι έχουν τιμή χονδρικής 42 ή 43 Ε (δεν θυμάμαι ακριβώς). οπότε αποκλείεται να την βρείς κάτω απο 45 Ε.

Τέλος παρότι που είναι γνήσια έχω όλες τις προαναφερθήσες παρενέργειες τύπου οτι κολάει και μετά δεν γυρνάει απο τα κανάλια της ερτ στις digia και πρέπει να την βγάλω και να την ξαναβάλω. Δοκιμασμένη σε τρεις διαφορετικές τηλεορασεις με τα ιδια συμτώματα.΄Εχτες ημουνα σιγουρος οτι φταίει η κάρτα και ήμουν ετοιμος να την επιστρέψω αλλα μετά που διάβασα οτι και οι άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα νομίζω οτι είναι αδικος κόπος και οτι μάλλον και άλλη να πάρω θα έχω τα ίδια προβλήματα. Μάλλον είναι θέμα firmware ή software της κάρτας και δεν είναι θέμα παραεισαγωγής ή γνήσιας.
Κοινώς αυτές που δίνει το e-shop είναι αμφιβόλου προελεύσεως και καλό είναι να τις αποφεύγεται.

Reaction score
8

Εντάξει παιδιά, καλό θα ήταν να μην αναφέρουμε καταστήματα για παραεισαγωγές και για μαϊμούδες, αν δε μπορούμε να το αποδείξουμε.

Reaction score
0

Εντάξει παιδιά, καλό θα ήταν να μην αναφέρουμε καταστήματα για παραεισαγωγές και για μαϊμούδες, αν δε μπορούμε να το αποδείξουμε.
Αν θέλετε πάντως εγώ μπορώ να γραψω σε ποιά καταστήματα μου είπε η majar να απευθυνθώ αφου αυτή είναι η επίσημη αντιπροσωπία και τα προμηθεύει. Δεν νομίζω οτι είναι κακό. επίσης όποιος έχει αμφιβολίες ας πάρει κατευθείαν την magar. οι ανθρωποι απαντάνε σε οποιαδήποτε ερώτηση και να τους κάνεις και είναι εξυπηρετικοί. Τώρα γιατί έχει αυτά τα προβλήματα η κάρτα αυτο είναι άλλο θεμα....:121:

Reaction score
8

Ναι εντάξει και εμένα μου είπαν κάποια καταστήματα και την αγόρασα από ένα εξ αυτών, αλλά δε γνωρίζω αν το συγκεκριμένο κατάστημα που αναφέρθηκε, έχει όντως μαϊμούδες.

Reaction score
0

Ναι εντάξει και εμένα μου είπαν κάποια καταστήματα και την αγόρασα από ένα εξ αυτών, αλλά δε γνωρίζω αν το συγκεκριμένο κατάστημα που αναφέρθηκε, έχει όντως μαϊμούδες.
Εντάξη έχεις δίκιο. Αλλα νομιζω οτι δεν είναι κακό να αναφέρεις σε ποιά καταστήματα μπορείς να την προμηθευτείς. Χωρίς να αναφέρεις σε πια δεν μπορείς.:126:

Reaction score
0

Για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις, καλό θα ήταν να κάνουμε μια σύγκριση των καρτών που υποτίθεται οτι είναι μαιμου και αυτών που φέρνει ο επίσημος αντιπρόσωπος.

Τα στοιχεία της κάρτας που έχω απο pc1 είναι τα ακόλουθα:
Pocket FTA+
Appli name: pocket
Appli ver:v1
Appli rev:r4585
Appli SDK rev:r13386
Bootloader rev:r12826
product id:fe 01 0002 0006

Μπορεί κάποιος να ποστάρει τα στοιχεία κάρτας που πήρε απο τον επίσημο αντιπρόσωπο;

Reaction score
3

Εγω εχω δει σε μαϊμού μόνο της pocket free to air np4+ κανένα άλλο μοντέλο.

Reaction score
0

Εγω εχω δει σε μαϊμού μόνο της pocket free to air np4+ κανένα άλλο μοντέλο.
Επειδή ακριβώς αμφιβάλλω οτι υπάρχουν μαιμούδες γι αυτό ζήτησα να τσεκάρουμε τα χαρακτηριστικά...

Reaction score
1.187

Ναι κι εγώ αμφιβάλλω ότι υπάρχουν μαϊμούδες... Απλώς κάποιοι χάνουν λεφτά από τις παραεισαγωγές γι αυτό γίνεται όλη αυτή η ιστορία.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: NEOTION POCKET FTA NP4+

Για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις, καλό θα ήταν να κάνουμε μια σύγκριση των καρτών που υποτίθεται οτι είναι μαιμου και αυτών που φέρνει ο επίσημος αντιπρόσωπος.

Τα στοιχεία της κάρτας που έχω απο pc1 είναι τα ακόλουθα:
Pocket FTA+
Appli name: pocket
Appli ver:v1
Appli rev:r4585
Appli SDK rev:r13386
Bootloader rev:r12826
product id:fe 01 0002 0006

Μπορεί κάποιος να ποστάρει τα στοιχεία κάρτας που πήρε απο τον επίσημο αντιπρόσωπο;
φιλε μου και εμενα τα ιδια στοιχεια ειχε η καρτα οπως αναφερω στο ποστ 77 και ειναι αγορασμενη απο το pc1 σε ενα κοκκινο σακουλακι με φυσαλιδες σκετο.τελος παντων εγω την πουλησα αλλα μακαρι να βρεθει μια λυση γιατι εμενα μου αρεσε η ευκολια του να εχεις ενα remote και η εικονα στα digea ηταν πολλη καλη και αν διορθωθουν τα προβληματα της μπορει να ξαναπαρω αν εχου πεσει και οι τιμες

Reaction score
3

70 - 90 ευρώ για ένα πολυχειρηστήριο δεν είναι πολλά?

Μάλλον έχεις μια εντελώς διαφορετική αντίληψη του τι είναι πολλά και τι λίγα λεφτά.

Reaction score
25.251

ναι λιγα δεν ειναι
απλα 4-5 χρονια πριν κατι τετοιο ειχε 200+
και επιπλεον αν το παρει κανεις αποφαση να δουλεψει με ενα μονο και να ξεφορτωθει τα τουλαχιστον 3 που εχουμε οι περισσοτεροι εδω μεσα (tv / av / sat / dvd κλπ) τοτε ας πουμε οτι το κοστος καπως μειωνεται.
αλλα γνωμη μου ειναι οτι αν 70-90 ειναι πολλα τοτε επισης πολλα ειναι και τα 40 της καρτας οταν ακομα ειναι αμφιβολο αν θα δουλευει οπως πρεπει και δεδομενης της μη ποιοτητας εικονας που θα απολαυσεις απο την digea.

Reaction score
0
Στην Toshiba 52ZF355DG η κάρτα NEOTION NP4+ παίζει κανονικά όλα τα κανάλια .Και ERT και DIGEA. Εχω και TELETEXT και EPG στα Ελληνικά.
Όλα μια χαρά δηλαδή.
Και στη SONY KDL-32S2010 έβαλα την NEOTION NP4+ και παίζει όλα τα κανάλια κανονικά. Και ΕΡΤ και DIGEA. Δεν έχω EPG. Επιλέγοντας ως χώρα ΙΤΑΛΙΑ έχω EPG αλλά το TELETEXT δεν διαβάζεται.Διαλέγεται ότι θέλετε. Η ΙΤΑΛΙΑ και EPG ή ΕΛΛΑΔΑ και TELETEXT. Πάντως η κάρτα παίζει κανονικά. Η κάρτα είναι η NEOTION NP4+ POCKET CAM FTA από το pc1.

Reaction score
0

Καλησπέρα κι απο μένα,
πήρα την NP4+ απο pc1.
Σε 32lg5000 και με το τελευταίο firmware (3.54.1) παίζει μεν αλλά με το γνωστό πρόβλημα στις αλλαγές καναλιών.
Μια πρόχειρη λύση που τις περισσότερες φορές παίζει, είναι να μην κάνω γρήγορα τις αλλαγές (αφήνω 5 δευτ.).
Επίσης δεν έχω καθόλου TELETEXT στα καναλια της DIGEA.
Παίδες δώστε βάση!
Αφαιρώντας το PRISMA+ από τη λίστα των καναλιών, η κάρτα δεν κολλάει πλέον στις αλλαγές των καναλιών!!!:135:

Όταν το ξαναπέρασα και το επέλεξα, στην επόμενη αλλαγή σε DIGEA η κάρτα είχε κολλήσει...

Απ' ότι πρόσεξα το PRISMA+ εκπέμπει επιπλέον υπότιτλους σε σχέση με τα άλλα. Ίσως αυτό να κολλάει την κάρτα.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

μπορεί...:121:
κανεις αλλος για δοκιμή?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads