NEOTION POCKET FTA NP4+

Reaction score
3
Απάντηση: NEOTION POCKET FTA NP4+

Υπάρχει κανένας τρόπος να αναβαθμίσουμε και το firmware της εν λόγο κάρτας - module πέρα από το firmware της τηλεόρασης που έχουμε.
Αν ναι ποιος?

Reaction score
0
42lg7000 me to firmware 3.27(τελευταιο) δουλευει οκ
μονο που πρέπει να σβησεις εντελώς τα mpeg 2 τις ερτ giati otan pas apo 2-3 της ερτ σε digea τοτε ολα τα βλεπεισ μαυρα. αλλαγη καναλιου γινεται σε περιπου 1 δευτερο σχεδον οσο κανει να αλαξει τα αναλογικα δεν σχεδον καθολου διαφορα, το ιδιο και σε ποιοτητα μια χαρα μου φαίνονται σε σχεση με καπιον αποκωδικοποιητή,

Reaction score
114

Αναβαθμιση θα γινεται με το cas3 αλλα θα πρεπει να εχεις και το καταλληλο αρχειο.
Αν ομως υπαρχει προβλημα και παλι με την εναλλαγη καναλιων MPEG-2 σε MPEG-4 ,τοτε δεν νομιζω οτι αξιζει.

Reaction score
3

Δηλαδη?
Για εξήγησε λίγο ποιο λεπτομερειακά φίλε Γιάννη.

Reaction score
114

To cas 3 ειναι προγραμματιστης cam και καρτων.
Υπαρχει στο εμποριο,σε πολλα καταστηματα.
Δεν ειμαι σιγουρος,γιατι δεν το εχω μπροστα μου, αλλα νομιζω οτι υπαρχει καποια επιλογη για το cam που εχετε.
Αυτο που σου λειπει ,και ειναι το πιο δυσκολο,ειναι η αναβαθμιση-αρχειο για το Neotion.
Αν παντως υπαρχει νεα αναβαθμιση-αρχειο, που διορθωνει καποια πραγματα,γιατι δεν αναλαμβανουν τα καταστηματα που πουλανε το συγκεκριμενο cam, να σας το αναβαθμισουν ?

Reaction score
3

Σιγά μην το αναλάβουν.
Γιατί αν το αναλάβουν τότε θα πρέπει συνέχεια να αναβαθμίζουν κάρτες γιατί για φαντάσου πόσος κόσμος θα το πάει πίσω σε αυτούς να το αναβαθμίσουν.

Reaction score
114

Το βασικο θεμα ειναι αν υπαρχει αναβαθμιση που διορθωνει τα πραγματα.Μπορειτε να το εξακριβωσετε αυτο,απο τα ηδη αγορασμενα cam σας ?
Αν ισχυει αυτο,τοτε ειναι υποχρεωση τους.

Reaction score
3

Φίλε Γιάννη που νομίζεις ότι ζεις στο εξωτερικό?

Στο ελλαδισταν ζεις όχι στο εξωτερικό οπότε σοβαρέψου και μην λες κουλά πράγματα για το ελλαδισταν.

Reaction score
114

Εγω ειμαι πολυ σοβαρος.
Οσο για το 'Ελλαδισταν', που ετσι αποκαλεις,καποιοι το κανανε ετσι γιατι μαλλον ετσι θελανε να ειναι.
Και καποιο αλλοι εμειναν απαθεις σε αυτην την κατασταση.
Το πως θα κινηθεις για την συγκεκριμενη επιλογη σου,ειναι δικο σου θεμα.

Reaction score
32
Απάντηση: Re: Απάντηση: NEOTION POCKET FTA NP4+

Οι οδηγίες αναφέρουν για παράδεγμα για τις LG να γίνει firmwire update σε έκδοση 3.51.01 εγώ για την 22LG3050 (που είναι στην λίστα) έχει βγει μόνο firmwire 3.24.01!

Reaction score
0

Καλησπέρα κι απο μένα,
πήρα την NP4+ απο pc1.
Σε 32lg5000 και με το τελευταίο firmware (3.54.1) παίζει μεν αλλά με το γνωστό πρόβλημα στις αλλαγές καναλιών.
Μια πρόχειρη λύση που τις περισσότερες φορές παίζει, είναι να μην κάνω γρήγορα τις αλλαγές (αφήνω 5 δευτ.).
Επίσης δεν έχω καθόλου TELETEXT στα καναλια της DIGEA.

Reaction score
0
Εγω εχω την sumsung LE40M87BD.
Μετα απο e-mail στην Εταιρια μου ειπαν οτι η καρτα ειναι συνβατη.
Τελικα αγγουρια συνβατη ειναι.
Αν δεν αλλαξεις καναλι ολα ειναι μια χαρα.
Αλλα αν κανεις για λιγη ωρα ζαπινγκ κολλα και ακους μονο ηχο.
Πρεπει να την κανεις off και μετα on για να λειτουργει κανονικα παλι.
ΑΠο καναλι σε καναλι κανει 2 δευταρα.Κατα αλλα ολα καλα.
ΕΥτυχως την πηρα απο φιλο για να την δοκιμασω.
Δεν θα παρω εξωτερικο δεκτη ακομα καθως υπαρχουν και αλλες καρτες.ΘΑ κανω υπομονη ακομα.Εξαλου ειμαι στο χαιδαρι και εχω καλο σημα.

Reaction score
0
Καλημέρα,

έχω την PANASONIC TH-50PZ80e και δυστυχώς δεν παίζει με την κάρτα :-(
Διάβασα το manual για πιθανή ενεργοποίηση του CI αλλά δεν βρήκα τίποτα. Βασικά έχω το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό πριν βάλω την κάρτα, ήχο αλλά όχι εικόντα.

Το μαγαζί που το πήρα μου είπε πως σε περίπτωση που δεν παίζει ίσως πρέπει να επικοινωνήσω με το service της Panasonic γιατί "θα χρειαστεί να κάνω κάτι"

Έχει κανείς τηλέφωνο ή site?

Reaction score
0
Σε LG μοντέλο 19LG3000, άν και η 19άρα δεν είναι στις λίστες συμβατότητας και δεν μπορεί να περάσει κανείς άλλο firmware, η καρτούλα δούλεψε άψογα.
Εναλλαγή καναλιών 2 δευτερόλεπτα, κανένα προβλημα από εναλλαγή απο αναλογικό σε ψηφιακό και λογικό ζέσταμά της ....​

Reaction score
3
Απάντηση: Re: NEOTION POCKET FTA NP4+

Εγω εχω την sumsung LE40M87BD.
Μετα απο e-mail στην Εταιρια μου ειπαν οτι η καρτα ειναι συνβατη.
Τελικα αγγουρια συνβατη ειναι.
Αν δεν αλλαξεις καναλι ολα ειναι μια χαρα.
Αλλα αν κανεις για λιγη ωρα ζαπινγκ κολλα και ακους μονο ηχο.
Πρεπει να την κανεις off και μετα on για να λειτουργει κανονικα παλι.
ΑΠο καναλι σε καναλι κανει 2 δευταρα.Κατα αλλα ολα καλα.
ΕΥτυχως την πηρα απο φιλο για να την δοκιμασω.
Δεν θα παρω εξωτερικο δεκτη ακομα καθως υπαρχουν και αλλες καρτες.ΘΑ κανω υπομονη ακομα.Εξαλου ειμαι στο χαιδαρι και εχω καλο σημα.
Όπα - όπα τι άλλες κάρτες υπάρχουν ρε φίλε γιατί εγώ σε ότι μαγαζί και να εχω ψάξει δεν εχω βρει κάτι αντίστοιχο σε κάρτες.

Αν εχεις υπόψιν σου καποια άλλη μάρκα καρτών χωρίς προβλήματα πες το και σε εμάς να βρούμε την υγειά μας.

Reaction score
3

Πήρα τηλ. σήμερα την majar επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία των καρτών neotion και μου ειπανε ότι επειδη παραπονέθηκαν(Κυρίως πολλοί χρήστες τηλεοράσεων samsung) ότι είχανε είτε διακοπές είτε κολλήματα με τις κάρτες ενώ αρχικά δουλεύουν σωστά μετά από καποια ώρα σταματάνε να δουλεύουν.

Μου είπε ότι πήρανε πολλές τηλεοράσεις κυρίως samsung και άλλες μάρκες τις πήγαν στον κορινθιακό και τα προβλήματα δεν τους παρουσιαζόντουσαν καθόλου και μετά από ομιλία τους με την digea κατάληξαν στο συμπέρασμα ότι η digea ενώ στέλνει μια πληροφορία στο ψηφιακό σήμα της στο κορινθιακό δεν στέλνει την ίδια πληροφορία στην αττική με αποτέλεσμα τα παραπάνω προβλήματα σε πολλούς χρήστες των καρτών neotion.

Επομένως απ' ότι μου είπε η majar τουλάχιστον τις ερχόμενες μέρες θα λυθεί το εν λόγω πρόβλημα.
Ίδωμεν παίδες ίδωμεν γιατί εμένα όλο αυτό μου κάνει και λίγο του στυλ μπαλάκι ο ένας στον άλλον.
Θα δείξει μακάρι να εχω άδικο και όντως όλα αυτά που λέει η εταιρία majar να είναι αλήθεια.

Συγνώμη για το διπλό ποστ.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

δεν ξερω, αλλα δεν το νομίζω, να υπάρχουν και αλλες κάρτες που να κάνουν κατι τετοιο.
οσον αφορά αυτο το θεμα με την DIGEA και την MAJAR θα τους στείλω e-mail να το ρωτησω.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab