NEOTION POCKET FTA NP4+

Reaction score
3
Απάντηση: NEOTION POCKET FTA NP4+

Ναι και όταν παίρνεις τηλ. την maja(Επίσημη αντιπροσωπεία των καρτών neotion στην Ελλάδα) σου λένε κανε λίγο υπομονή κι εμείς περιμένουμε απαντήσεις από την digea για το τι θα κάνει με το σήμα στην αττική γιατί στον κορινθιακό δουλεύουν όλα μια χαρά(Επί την ευκαιρία είναι κανείς από κορινθιακό να μας πει αν όντως δουλεύουν μια χαρά εκεί οι κάρτες neotion free to air np4+ ή μας δουλεύουν κανονικά στην maja).

Κοινώς μας κάνουν ο ένας μπαλάκι στον άλλον....
Τι να πει κανείς....

Reaction score
0

Παίδες δώστε βάση!
Αφαιρώντας το PRISMA+ από τη λίστα των καναλιών, η κάρτα δεν κολλάει πλέον στις αλλαγές των καναλιών!!!:135:

Όταν το ξαναπέρασα και το επέλεξα, στην επόμενη αλλαγή σε DIGEA η κάρτα είχε κολλήσει...

Απ' ότι πρόσεξα το PRISMA+ εκπέμπει επιπλέον υπότιτλους σε σχέση με τα άλλα. Ίσως αυτό να κολλάει την κάρτα.
Ναι και όταν παίρνεις τηλ. την maja(Επίσημη αντιπροσωπεία των καρτών neotion στην Ελλάδα) σου λένε κανε λίγο υπομονή κι εμείς περιμένουμε απαντήσεις από την digea για το τι θα κάνει με το σήμα στην αττική γιατί στον κορινθιακό δουλεύουν όλα μια χαρά(Επί την ευκαιρία είναι κανείς από κορινθιακό να μας πει αν όντως δουλεύουν μια χαρά εκεί οι κάρτες neotion free to air np4+ ή μας δουλεύουν κανονικά στην maja).

Κοινώς μας κάνουν ο ένας μπαλάκι στον άλλον....
Τι να πει κανείς....
Στον Κορθνθιακό αν δεν κάνω λάθος δεν εκπέμπει η ΕΡΤ.
Συνεπώς έχει βάση οτι το PRISMA+ επηρεάζει την NP4+.
Στη Θεσσαλονίκη άραγε τί γίνεται;

Reaction score
0

μολις σημερα πηρα το NEOTION NP4+ POCKET CAM FTA το συνδεσα στην τηλεοραση μου αλλα δεν μπορω να δω τα ψηφιακα καναλια. η τηλεοραση μου ειναι η philips 26 plf5522d. δειχνει οτι ειναι συμβατη στο φυλλαδιο της καρτας αλλα δεν παιζει? μπορω να κανω κατι εγω? αναβαθμιση δεν γνωριζω αν μπορω να κανω γιατι δεν υπαρχει καμια θυρα usb στην τηλεοραση...

Reaction score
8

weclome to the club.

Πάρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία philips και αν σου πούνε ότι δε γίνετε, αφού σιγουρευτείς ότι δε φταίει κάτι άλλο,
πάρε τηλ. τη majar και χώστα.:107:

Reaction score
3

Εγω ένα εχω καταλάβει ότι μας κάνουν μπαλάκι ο ένας(www.majar.gr) στον άλλον(www.digea.gr) και άντε να βγάλουμε άκρη...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

αν και περιμένω την επίσημη απάντηση απο την Majar, να πώ πώς μου ανέφερε ότι το πρόβλημα με τα κολλήματα συνανταται εδώ στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη (απο όπου είναι και η Majar) και Κορινθιακός δεν υπάρχει πρόβλημα.
Κάτι εκπέμπεται απο τα εδώ καναλια της Digea που επηρεάζει την κάρτα.

Reaction score
3

Μολις μίλησα και με τεχνικό της digea και μου λέει από τι στιγμή που η κάρτα δουλεύει και μετά από μερικές ώρες σταματάει να δουλεύει ΔΕΝ φταίει το σήμα που στέλνει η digea καθότι το σήμα που στέλνει είναι το ίδιο ακριβώς και στο κορινθιακό και στην αττική(Κάτι που με βάση τα λεγόμενα της majar έφταιγε για το πρόβλημα).

Κοινώς μπαλάκι που σας έλεγα.

Πάντως ανάφερα και τι λένε στην εταιρία majar για την digea όπως έδωσα τηλ. και σάϊτ της εταιρίας majar στην digea για να βρούνε μια γαμ... λυση αυτές οι δυο εταιρίες(Όποια εκ των δυο και να φταίει πραγματικά) γιατί με όλα αυτά στην τελική το μόνο που κάνουν είναι να ταλαιπωρούν τον απλό καταναλωτή - χρήστη - πελάτη.

Reaction score
0

Παίδες δώστε βάση!
Αφαιρώντας το PRISMA+ από τη λίστα των καναλιών, η κάρτα δεν κολλάει πλέον στις αλλαγές των καναλιών!!!:135:

Όταν το ξαναπέρασα και το επέλεξα, στην επόμενη αλλαγή σε DIGEA η κάρτα είχε κολλήσει...

Απ' ότι πρόσεξα το PRISMA+ εκπέμπει επιπλέον υπότιτλους σε σχέση με τα άλλα. Ίσως αυτό να κολλάει την κάρτα.
Ισχύει αυτό που λέει ο φίλος! Το δοκίμασα και στις 2 τηλεοράσεις μου και πιάνει. :123: Να'σαι καλά :119:

Reaction score
1

καλο ειναι αν θες να αναφαιρεις ονοματα τηλεορασεων μοντελα ακριβως για να βοηθηθουν αυτοι που διαβαζουν και ενδιαφαιροντε:145:

Reaction score
0

Έχεις δίκιο :) Δουλεύει σε:
Samsung LE26R86BDX και
Samsung LE32S86BDX

Reaction score
0

αγορασα το cam αυτο μονο και μονο για να μην εχω επιπλεον χειριστηρια! sony kdl32s3000. λειτουργει μια χαρα αλλα κανει σπασιματα το sport plus και αμα βγαλεις απο το ρευμα την τηλεοραση χανεται η εικονα και ο ηχος στα mpeg4. ηταν σε κοκκινο σακουλακι και το αγορασα απο ενα συνοικιακο καταστημα. καμοια ιδεα πως να φτiαξουμε το sport plus??

Reaction score
1.187

Αμα βγάλεις από το ρεύμα την τηλεόραση χάνεται η εικόνα και ο ήχος στο mpeg4;

Δηλαδή σε όλα τα άλλα κανάλια εξακολουθείς να έχεις ήχο και εικόνα άμα βγάλεις από το ρεύμα την τηλεόραση; Με τι δουλεύει; Με ηλιακή ενέργεια; :142:

Reaction score
1

αγορασα το cam αυτο μονο και μονο για να μην εχω επιπλεον χειριστηρια! sony kdl32s3000. λειτουργει μια χαρα αλλα κανει σπασιματα το sport plus και αμα βγαλεις απο το ρευμα την τηλεοραση χανεται η εικονα και ο ηχος στα mpeg4. ηταν σε κοκκινο σακουλακι και το αγορασα απο ενα συνοικιακο καταστημα. καμοια ιδεα πως να φτiαξουμε το sport plus??

το sport plus ειναι MPEG2 χωρις μοντουλα εχεις σπασιματα!!! η παραλληλα με το cam εχεις προβλημα!!!

Reaction score
0
Η κάρτα δουλεύει σε Toshiba 42Z3030DG χωρίς προβλήματα και μικρή (όχι ενοχλητική) καθυστέρηση στην αλλαγή καναλιών. Περιοχή Αθήνα.

Reaction score
0

Παιδιά καλησπέρα.
Την πήρα τη συγκεκριμένη κάρτα (neotion NP4+) απο το e-shop σήμερα. Έχω μια Samsung LE40A656 και ενώ πίστευα ότι η κάρτα είναι plug n play, διαπιστώνω ότι δεν παίζει τα ψηφιακά της digea πέρα απο τα ψηφιακά της ΕΡΤ. Θεωρώ πώς χρειάζονται κάποια βήματα (ρυθμίσεις) μέσα απο το μενού της τηλεόρασης. Μπορεί κάποιος που έχει την ίδια τηλεόραση να μου πεί κάποια βήματα πώς θα την κάνω να λειτουργήσει?
Η ΤV είναι συμβατή με την λίστα των κατασκευαστών.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
25.252
Απάντηση: Re: NEOTION POCKET FTA NP4+

Η κάρτα δουλεύει σε Toshiba 42Z3030DG χωρίς προβλήματα και μικρή (όχι ενοχλητική) καθυστέρηση στην αλλαγή καναλιών. Περιοχή Αθήνα.
που ησουνα καλε μου ανθρωπε τοσο καιρο?
απο την πηρες την καρτα και τη εκδοση ειναι????

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: NEOTION POCKET FTA NP4+

που ησουνα καλε μου ανθρωπε τοσο καιρο?
απο την πηρες την καρτα και τη εκδοση ειναι????
Την πήρα από το e-shop και είναι η NP4+ (δεν ξέρω αν εννοείς κάτι άλλο, μπορώ να κοιτάξω αν χρειάζεται). Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα εκτός από μια υποψία ότι δεν συγχρονίζει ο ήχος με την εικόνα 100%. Δεν το κάνει πάντα και σε όλα τα κανάλια, είναι απλά υποψία. Δεν βρήκα κάτι σε παρόμοιο πρόβλημα από άλλους οπότε ίσως είναι ιδέα μου.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NEOTION POCKET FTA NP4+

Την πήρα από το e-shop και είναι η NP4+ (δεν ξέρω αν εννοείς κάτι άλλο, μπορώ να κοιτάξω αν χρειάζεται). Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα εκτός από μια υποψία ότι δεν συγχρονίζει ο ήχος με την εικόνα 100%. Δεν το κάνει πάντα και σε όλα τα κανάλια, είναι απλά υποψία. Δεν βρήκα κάτι σε παρόμοιο πρόβλημα από άλλους οπότε ίσως είναι ιδέα μου.
με ενδιαφερει και εμενα επειδη εχω την 37αρα

εχεις την απλη NP4+ ή την irdeto ή καποια αλλη?

αν θελεις δειξε το λινκ απο εκει που την παραγγειλες

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Members
38.489
Νεότερο μέλος