NEOTION POCKET FTA NP4+

Reaction score
8
Απάντηση: NEOTION POCKET FTA NP4+

KDL 46X2000 SONY:141:
Μαυρίλα και ήχος αλλά καλός ήχος:116:
Στη λίστα είναι συμβατή αλλά....
Αναβάθμιση η tv ?

Reaction score
0
Tο ιδιο ηχος καλος εικονα τιποτα.Παω για εξωτερικο αποκωδικοποιτη και ποιον???????????????

Reaction score
5.843

Σε Panasonic px-80 εχω πολυ καλο ηχο,αλλα εικονα δεν μου εκανε την χαρη να βγαλει.
Παμε για εξωτερικο δεκτη.

Reaction score
8

Μόλις επικοινώνησα με το sony service, η tv θα παίξει με το δέκτη κατόπιν αναβάθμισης.
Η αναβάθμιση όμως πρέπει να γίνει μόνον εκεί.
Δε ρώτησα καν τιμή, σιγά μη τη ξεκρεμάσω ολόκληρο γαϊδούρι, μείνω χωρίς tv για κανά δύο μέρες και με άγνωστα αποτελέσματα.
Ο τεχνικός πάντως με διαβεβαίωσε ότι θα παίξει σίγουρα.
Τώρα αν θα παίζει καλά, σπασίματα και λοιπά???

Δε πειράζει αλλαγή η καρτούλα και δέκτης.

Σημείωση ότι η sony προτείνει neotion fta,αλλά με αναβάθμιση tv:141:

Όποιος ενδιαφέρεται
http://support.sony-europe.com/repair/asc/asc.aspx?site=odw_el_GR

Reaction score
4
Καλημέρα. Χτες αγόρασα την καρτούλα από το plaisio η οποία είναι ίδια με αυτή του e-shop απλά είναι λάθος η εικόνα στο site του plaisio. Την έβαλα πάνω σε μία SONY KDS - 55A2000 και σήμερα το πρωί που άνοιξα την TV την έβαλα να σκανάρει και μου βρήκε τα 8 επιπλέον κανάλια. Από εικόνα δεν τρελαίνεσαι, απλά πιο καθαρή από το αναλογικό. Κάνει ένα ελαφρύ πιξέλιασμα. Δεν ξέρω αν οφείλεται στις ίντσες ή στο ότι κάνει μετατροπή το σήμα όπως λέγεται σε mpeg2. Χρόνος αλλαγής καναλιών σε 2-3 δευτερόλεπτα. Θα δοκιμάσω και δέκτη με HDMI να δω διαφορές.

Reaction score
0

araifun Καλημέρα. κι εγώ κάπως έτσι περίμενα τα κανάλια... Σαν τα ψηφιακά της ερτ δηλαδή.. Επειδή ήμουν έτοιμος να πάω να πάρω τη neotion, όταν δοκιμάσεις εξωτερικό δέκτη με hdmi ενημέρωσε μας αν μπορείς!

Reaction score
968
Στη λίστα συμβατότητας δεν αναφέρει καθόλου τηλεοράσεις Pioneer. Μου φαίνεται ότι θα πάει τσάμπα η θύρα CI για κάρτες CA του δέκτη της τηλεόρασης.

Reaction score
1.187

Τελικά με Panasonic έχει καταφέρει να δει κανείς με την μοντούλα της Neotion;
Μην πάω να την πάρω τζάμπα...

Reaction score
784

δεν παιζει με πανασονικ.Το λεει και η ιδια η αντιπροσωπεια.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

παιδια δείτε τη λίστα συμβατότητας σε μοφή PDF.
Περιλαμβάνονται αρκετά μοντέλα, υπάρχει και λίστα συμβατοτητας και με Panasonic...

http://www.majar.gr/neotion list.pdf

Reaction score
0

Μόλις επικοινώνησα με το sony service, η tv θα παίξει με το δέκτη κατόπιν αναβάθμισης.
Η αναβάθμιση όμως πρέπει να γίνει μόνον εκεί.
Δε ρώτησα καν τιμή, σιγά μη τη ξεκρεμάσω ολόκληρο γαϊδούρι, μείνω χωρίς tv για κανά δύο μέρες και με άγνωστα αποτελέσματα.
Ο τεχνικός πάντως με διαβεβαίωσε ότι θα παίξει σίγουρα.
Τώρα αν θα παίζει καλά, σπασίματα και λοιπά???

Δε πειράζει αλλαγή η καρτούλα και δέκτης.

Σημείωση ότι η sony προτείνει neotion fta,αλλά με αναβάθμιση tv:141:

Όποιος ενδιαφέρεται
http://support.sony-europe.com/repair/asc/asc.aspx?site=odw_el_GR
Με συγχωρείς φίλε μου, που το είδες αυτό? το είδες γραμένο σε κάποιο site της sony ή στο είπανε απο το τηλέφωνο?
Εγώ πήρα τηλέφωνο την sony πριν μια ώρα και μου είπαν "να πάρω αποκωδικοποιητη για να είμαι σίγουρος. Υπάρχει λέει μιά κάρτα απο εναν ιδιώτη που μπορεί να παίζει και εφόσον κάνουμε αναβάθμηση στο firmware της TV." Μετά πήρα στο sony service του περιστερίου και μου είπαν οτι βάζω την κάρτα της NEOTION και εφόσον δεν παίζει τους πάω την τηλεόραση για αναβάθμηση σε firmware το οποίο κοστίζει 40 €. Επίσης μου εξήγησε ο ανθρωπος οτι η καρτα υποβαθμίζει το mpeg4 σε mpeg2. έτσι δουλέυει.

Reaction score
0

"Δανείστηκα" την neotion για δοκιμή από το public και την έβαλα σε μοντέλο που θεωρητικά υποστηρίζει σύμφωνα με τη λίστα συμβατότητας (samsung LE32S86BD) αλλά έχω μόνο ήχο κι εγώ...
Οπότε λογικά πάω για εξωτερικό δέκτη. Απλά περιμένω τον φίλο araifun να μας πει αν βλέπει μεγάλη διαφορά στην εικόνα με εξωτερικό δέκτη (αφού έχει και γιγαντιαία tv!).. Γιατί αν δε βλέπει διαφορά σε 55" τότε προφανώς δε θα βλέπω κι εγώ στις 32", οπότε να ψάξω κι εγώ το θέμα της αναβάθμισης της tv γιατί δεν είναι κι ότι καλύτερο να έχουμε μια παραπάνω συσκευή και παραπάνω καλώδια κάτω απ'την tv..

edit: Πήρα τη samsung (τη service one στην ουσία) και μου είπαν ότι το μοντέλο αυτό δεν υποστηρίζει τετοιες κάρτες ούτε με αναβάθμιση.. Οπότε πάω για εξωτερικό δέκτη αναγκαστικά.. Οπότε καλύτερα πριν πάρετε τη neotion ρωτήστε το service της αντίστοιχης εταιρίας tv αν όντως την υποστηρίζει γιατί το pdf που έχουν βγάλει λέει αρλούμπες μάλλον :)

Reaction score
8

Με συγχωρείς φίλε μου, που το είδες αυτό? το είδες γραμένο σε κάποιο site της sony ή στο είπανε απο το τηλέφωνο?
Εγώ πήρα τηλέφωνο την sony πριν μια ώρα και μου είπαν "να πάρω αποκωδικοποιητη για να είμαι σίγουρος. Υπάρχει λέει μιά κάρτα απο εναν ιδιώτη που μπορεί να παίζει και εφόσον κάνουμε αναβάθμηση στο firmware της TV." Μετά πήρα στο sony service του περιστερίου και μου είπαν οτι βάζω την κάρτα της NEOTION και εφόσον δεν παίζει τους πάω την τηλεόραση για αναβάθμηση σε firmware το οποίο κοστίζει 40 €. Επίσης μου εξήγησε ο ανθρωπος οτι η καρτα υποβαθμίζει το mpeg4 σε mpeg2. έτσι δουλέυει.
Στο τηλέφωνο σήμερα το πρωί, από το sony service στην Αργυρούπολη.
Μου είπανε συγκεκριμένα, ότι η sony τους ενημέρωσε ότι προτείνει neotion ως απολύτως συμβατό κάρτοδέκτη.

Γνώριζαν και τα δύο service που πήρα τη κάρτα της neotion fta και όχι "κάποια κάρτα από έναν ιδιώτη".
Κατηγορηματικά δε, μου ανέφεραν ότι θα παίζει σίγουρα μετά και όχι "μπορεί και να παίζει".

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα sony service και η αγορά της κάρτας ήταν δική μου επιλογή και όχι κατόπιν παραίνεσης της sony.

Reaction score
8

Δεν είναι κακό εξάλλου, να προτείνει η μαμά sony tη συγκεκριμένη κάρτα αφού συνεργάζεται με τη neotion.

Reaction score
0

Στο τηλέφωνο σήμερα το πρωί, από το sony service στην Αργυρούπολη.
Μου είπανε συγκεκριμένα, ότι η sony τους ενημέρωσε ότι προτείνει neotion ως απολύτως συμβατό κάρτοδέκτη.

Γνώριζαν και τα δύο service που πήρα τη κάρτα της neotion fta και όχι "κάποια κάρτα από έναν ιδιώτη".
Κατηγορηματικά δε, μου ανέφεραν ότι θα παίζει σίγουρα μετά και όχι "μπορεί και να παίζει".

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα sony service και η αγορά της κάρτας ήταν δική μου επιλογή και όχι κατόπιν παραίνεσης της sony.
Τι να πω???? άλλα λένε στον έναν, άλλα λένε στον άλλον. Σ'αυτήν την χώρα δεν έχει ποτέ κανένας μια τεκμηριωμένη και σωστή απάντηση (για την Sony το λέω). Ελπίζω να έχεις δίκιο και να παίζει γιατί πάω και εγώ να την πάρω το απογεύμα. (Δυστηχώς δεν έχω να δανειστώ απο κανένα και φοβάμαι μην δεν παίζει και την βάλω στον κώλ...μου μετά και χέζ...ψηφιακά σε mpeg-4:103:)
Anyway πήρα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία της Neotion στην θεσσαλονίκη και μου είπε να πάρω την fta NP4+ και όχι την NP4. Η διαφορά τους βέβαια μου είπε οτι απλώς η "+" έχει απλώς συμβατότητα με περρισότερες TV. επίσης μου έδωσε λίστα με συγκεκριμένα μαγαζια που τους πηγαίνει καί όχι τα γνωστά μεγάλα μαγαζιά που φέρνουν παραεισαγωγή με αποτέλεσμα να είμαι 5 με 10 € φθηνότερα και πιθανότατα μαϊμού (οτι και καλά έχουν της NP4 μέσα και τις βάζουν ένα αυτοκόλητο "+")

Reaction score
0

μπορώ να σου δανείσω τη δική μου
Να'σαι καλά αδερφέ. Σε ευχαριστώ πολύ. Αφου παίζει σε σένα θα παίζει και σε μενα. απλώς τα "παίρνω" γιατί μας βάζουν (η κωλο έρτ και το κράτος μας) και δίνουμε ενα σωρό λευτά φέρνουν οι εισαγωγείς και παίρνουμε το mpeg2 και μετά μας λένε mpeg4. και το τραγελαφικό είναι οτι μετά "σκευτεται η ερτ να το γυρίσει και αυτή σε mpeg4. εεεε....συχτηριάζεσαι μετά ή όχι....:141::141::141:

Reaction score
0

Anyway πήρα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία της Neotion στην θεσσαλονίκη και μου είπε να πάρω την fta NP4+ και όχι την NP4. Η διαφορά τους βέβαια μου είπε οτι απλώς η "+" έχει απλώς συμβατότητα με περρισότερες TV. επίσης μου έδωσε λίστα με συγκεκριμένα μαγαζια που τους πηγαίνει καί όχι τα γνωστά μεγάλα μαγαζιά που φέρνουν παραεισαγωγή με αποτέλεσμα να είμαι 5 με 10 € φθηνότερα και πιθανότατα μαϊμού (οτι και καλά έχουν της NP4 μέσα και τις βάζουν ένα αυτοκόλητο "+")
Επισης ήθελα να συμπληρώσω οτι ρώτησα και για Pocket Duo που φένεται πολύ ενδιαφέρον, αλλα μου είπε οτι είναι παλιά και δεν υπάρχει. (δεν πολυκατάλαβα κι όλας). επίσης σε ενα googlαρισμα που έκανα δεν την βρήκα πουθενα για αγορά. κρίμα γιατί θα ήταν super αν υπήρχε και δουλευε εννοήται. όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας δώσει καμία πληροφορία...

Reaction score
0
To δελτίο Τύπου που μας έστειλε η εταιρία MAJAR - Αφοί Ματζαρίδη ΑΒΕΤΕ

"Δελτίο Τύπου
NEOTION POCKET FTA NP4+

H MAJAR - Αφοί Ματζαρίδη ΑΒΕΤΕ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της NEOTION SA για Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, παρουσιάζει το νέο POCKET FTA+ που διαθέτει τον καινοτόμο επεξεργαστή της εταιρίας NP4+ παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη και πιο διευρυμένη συμβατότητα με τις LCD & Plasma τηλεοράσεις της αγοράς.
Αν η τηλεόραση διαθέτει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη DVB-T MPEG-2 και Θύρα CI, η νέα NEOTION Pocket FTA NP4+ αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση αποκωδικοποιητή για το σήμα MPEG-4 AVC H.264.
Με μια εύκολη, απλή και φιλική Plug-n-Play προς τον χρήστη διαδικασία εγκατάστασης, η τηλεόραση αποκτά πρόσβαση σε κανάλια MPEG-4 χωρίς επιπρόσθετο εξωτερικό αποκωδικοποιητή ή καλώδια, ενώ όλες οι λειτουργίες συνεχίζουν να γίνονται από το τηλεχειριστήριο της TV.
Το NEOTION Pocket FTA NP4+ διατίθεται σε συσκευασία Blister και με 2 χρόνια εγγύηση.
Σχετική λίστα συμβατότητας στο www.majar.gr/neotion.html
Η ίδια καρτούλα (που την πήρα από το eshop) - όλες οι ενδείξεις πάνω της ίδιες με αυτήν που απεικονίζεται - πλην τη φράση "free to air" - στη δική μου γράφει "conax" ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ με μια sony 46w2000. Ήχο έχει :)

Reaction score
75

Tελικα οσοι βιαστηκαμε και τα σκασαμε (3200 euro χωρις ηχεια) παιρνοντας την Pioneer 5090 και οχι την 5090Η που βγηκε 4-5 μηνες μετα τη πατησαμε κυριολεκτικα.
Εκει που ειχα πεισει τη γυναικα μου πριν 20 μηνες για πιο λογο να δωσω τοσα εναντι των αλλων φτηνοτερων στις ιδιες ιντζες ηρθε σημερα η καζουρα της στη προσπαθεια μου να βρω το γιατι δεν εχω εικονα παρα μονο ηχο.
"Η τηλεοραση της μανας μου των 500 euro τα πιανει ολα"... μου ειπε και με αποστομωσε.
Θα βρω το manual που το εχω "χασει" και θα τη ρυθμισω ...της ειπα.
Αντε να μαθει οτι δεν εχει mpeg 4.
Φιλτατε Πανο μηπως ξερεις κατι?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.187
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ