NEOTION POCKET FTA NP4+

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NEOTION POCKET FTA NP4+

με ενδιαφερει και εμενα επειδη εχω την 37αρα

εχεις την απλη NP4+ ή την irdeto ή καποια αλλη?

αν θελεις δειξε το λινκ απο εκει που την παραγγειλες
Το link είναι αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807404

Κάπου είδα ότι πάιζει με την 37άρα και για αυτό την πήρα. Λογικά θα σου δουλέψει.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NEOTION POCKET FTA NP4+

Το link είναι αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807404

Κάπου είδα ότι πάιζει με την 37άρα και για αυτό την πήρα. Λογικά θα σου δουλέψει.
ευχαριστω φιλε abagos,

δεν κρατηθηκα και την αγορασα την καρτα, ναι αυτο ειναι το λινκ, παρολο που εχω και ενα combo δορυφορικο δεκτη.

η τηλεοραση μου ειναι η 37z3030dg και επιβεβαιωνω οτι υπαρχει μια καθυστερηση της εικονας σε σχεση με τον ηχο οχι παραπανω απο 500ms ελαχιστα ενοχλητικη.

αυτο ομως που με εντυπωσιασε ,γιατι δεν το περιμενα, ειναι to zapping το οποιο γινεται σχετικα γρηγορα δηλαδη θελει 2,5 με 3 δευτερολεπτα

Reaction score
25.261
Απάντηση: NEOTION POCKET FTA NP4+

οποτε παντελη τι κανουμε ψωνιζουμε και εμεις για τις 42αρες μας?

Reaction score
25.261

λοιπον την ψωνησα και δουλευει ας πουμε μια χαρα.
ζαππινγκ μη ενοχλητικο.
ηχος με καθυστερηση σε σχεση με την εικονα.
εικονα καλυτερη απο αναλογικη στην περιοχη μου
τηλεοραση
toshiba 42z3030

Reaction score
3
Την εβαλα σημερα σε μια toshiba regza 37z. Ολα καλα στην αρχη αλλα μετα ανακαλυψα οτι υπαρχει μια ελαφρα διαφορα ηχου-εικονας στα καναλια της Digea .Δεν πολυασχοληθηκα πολυ. Εχουμε καποια λυση σ'αυτo ??? Oμολογουμενως ειναι ενοχλητικο.Οσο για firmware update της τηλεορασης , η toshiba (intersys) μου το ξεκοψε. Δεν γινετε.....

Reaction score
1

με την δικη μου LG 37LG3000 [αν θυμαμαι καλα το μοντελο] που κανει μονο mpeg2 αποκωδικοποιηση δεν δουλεψε.
δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος, εβαλα την tv να ψαξει τα καναλια και ανοιγε μονο mpeg2 οπως και μονη της.
το αλλαξα την επομενη μερα.

Reaction score
0

Για όσους έχουν τηλεοράσεις Samsung το πρόβλημα με το χάσιμο της εικόνας από προγράμματα αυτόματα ρυθμισμένα γίνεται ΜΟΝΟ με το πέρασμα των προγραμμάτων αυτών στα "αγαπημένα" (αστεράκι δίπλα από το όνομα του σταθμού). Μετά με όποιο συνδυασμό και να κάνετε τα προγράμματα επανέρχονται κανονικά (μέσα και το prisma+). Χρόνος ανοίγματος 2-3 sec (ανεκτός).

Επιβεβαιώνω το πρόβλημα με τα κανάλια MPEG-2 και το "σπάσιμο" εικόνας και ήχου. Τα MPEG-4 παίζουν άψογα.

Την κάρτα την αγόρασα από e-shop σε πλαστικό σακουλάκι διάφανο με κενά αέρα. Δεν υπήρχε στο φακελάκι κανένα prospect και η κάρτα ήταν η NEOTION MP4+ .

Τελικά το επέστρεψα μετά από κανένα δίμηνο στο e-shop και με πίστωσε το ποσό αγοράς.(που σημάινει αποδοχή του προβλήματος).

Περιμένουμε πλέον να γίνουν και τα κανάλια της ΕΡΤ MPEG-4 (κάτι που απ' ότι ακούω θα γίνει σύντομα) για να την ξανά αγοράσω την άψογη κατά τα άλλα κάρτα.

Απ΄ότι διάβαζα δε απόψε, όταν τα κανάλια δώσουν σήμα HD (δηλ. του Αγίου Ποτέ!!!) θα πρέπει να αλλαχτεί και η κάρτα σε ΗD cam, που τότε θα κυκλοφορήσει....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: NEOTION POCKET FTA NP4+

Την εβαλα σημερα σε μια toshiba regza 37z. Ολα καλα στην αρχη αλλα μετα ανακαλυψα οτι υπαρχει μια ελαφρα διαφορα ηχου-εικονας στα καναλια της Digea .Δεν πολυασχοληθηκα πολυ. Εχουμε καποια λυση σ'αυτo ??? Oμολογουμενως ειναι ενοχλητικο.Οσο για firmware update της τηλεορασης , η toshiba (intersys) μου το ξεκοψε. Δεν γινετε.....

μετα απο τοσο καιρο που την χρησιμοποιω και μετα την ενεργοποιηση των κρατικων καναλιων σε mpeg 4 εχω προσεξει οτι

- το zapping μεταξυ των κρατικων πχ ΕΤ1-ΝΕΤ-ΕΤ3 ειναι παρα πολυ γρηγορο σα και αυτο των αναλογικων καναλιων.!!!!

- δεν υπαρχει καθυστερηση της εικονας εναντι του ηχου.!!!!

- η εικονα των κρατικων ειναι αψογη

- στα καναλια της digea αν κανω γρηγορο zapping μπορει να μαυρισει η εικονα και να χρειαστω επανεκκινηση της τηλεορασης.Οταν εκκινησω την τηλεοραση εχω μηνυμα "common interface card inserted" και μετα εχω εικονα και ηχο

Reaction score
1

Μιας και επειδή ζορίστηκα να βρω πληροφορίες για αυτό το μοντέλο , και τελικά πειραματίστηκα επιτυχώς ( ευτυχώς ...) προς ενημέρωση λοιπόν η κάρτα παίζει μια χαρά με

LG Scarlet 6100 μετά από αναβάθμιση με firmware για LG Scarlet 6000

:)

Reaction score
0

η κάρτα είναι ασύμφορη γιατί:
1. δεν μετατρέπει mpeg-4 σε mpeg-2 σε hd κανάλια
2. δεν επιτρέπει τις εγγραφές.
3. χαλάει πολύ την ποιότητα εικόνας
4. αργεί λόγω κωδικοποίησης κατά το zapping (τα κανάλια της ΕΡΤ είναι σε MPEG-2, άρα ο φίλος που τα βλέπει, δεν τα βλέπει μέσω CAM αλλά κατευθείαν από την TV του για αυτό και έχει γρήγορο zapping, σε αντίθεση με τα Digea που τα βλέπει μέσω CAM)
5. είναι πανάκριβο σε σχέση με τις δυνατότητες του.
ο χειρότερος επίγειος ψηφιακός δέκτης κάνει γύρω στα 28 ευρώ και παρέχει εγγραφή, καλύτερη ποιότητα εικόνας, γρηγορότερο zapping. νομίζω ότι και η κάρτα κάπου εκεί κάνει.
Μοναδικό πλεονέκτημα:
1. χρήση κοινού τηλεχειριστηρίου

vis

Reaction score
0
Κάτοχος Samsung le32r86bdx
Η κάρτα δουλεύει μια χαρά εκτός του γνωστού προβλήματος με το prisma+
Eδώ και ένα μήνα το πρόβλημα επεκτάθηκε και στη ΝΕΤ.
Έχει βγει κανένα firmware update για την NP+ ?

Reaction score
0

Καλημέρες,

Επιτέλους έχουν αρχίσει και τα δοκιμαστικά ψηφιακής στην Κύπρο.
Δυτυχώς η ΝΕΟΤΙΟΝ POCKET FTA
δεν ανοίγει τα κανάλια τις Velister (έτσι ονομάζεται εδώ η πλατφόρμα) αλλα ανοίγει μονο τα κανάλια τις κρατικής τηλεόρασης.
Να σημειώσω πως τα κανάλια σε τηλεοράσεις με δεκτη MPEG-4 ανοίγουν μια χαρά.
το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με την καρτούλα μου και την δίκια μου τηλεόραση, όσους έχω ρωτήσει η κάρτα δεν ανοίγει τα κανάλια σε καμια τηλεόραση.
Μήπως αντιμετωπίσατε παρόμοια προβλήματα στην Ελλάδα στα αρχικά στάδια τον δοκιμαστικών?

Reaction score
0
Παιδια καλησπερα.. Μολις τοποθετησα την καρτουλα σε μια Samsumg LE40BDX. Ολα καλα αλλα μολις πηγα να παιξω AVI αρχειο μεσω το WD media player που ειναι συνδεδεμενο με HDMI μεσω ενισχυτη στην TV δεν αρχισε ποτε.. πολλες δοκιμες με πολλα αρχεια αλλα τιποτα. Εβγαλα την καρτα αλλα δεν αλλαξε κατι. Υπαρχει περιπτωση να φταει η NEOTION η ειναι αλλη η εξηγηση?

Reaction score
1

Sorry που ξεθάβω παλιό θέμα... Πήρα σήμερα μια "αυθεντική" NP4+ για να τη δοκιμάσω με την τηλεόρασή μου, παρόλο που δεν είναι στη λίστα. Δυστυχώς δεν έπαιξε. Έτσι, αφού το είχα ρωτήσει πριν, θα την επιστρέψω. Απλά ρωτάω μήπως δεν έχω κάνει κάτι σωστά.

Η τηλεόραση είναι μια Panasonic TH-42PZ8EA. Στις ρυθμίσεις, τη βλέπει κανονικά την κάρτα και διαβάζει τις πληροφορίες της, οπότε θεωρώ ότι η θύρα είναι ενεργοποιημένη. Κάτι άλλο μπορώ να κάνω;

Reaction score
1.187

Νομίζω ότι στις Panasonic δεν παίζουν. Κι εγώ Panasonic έχω και δεν έχω τολμήσει να πάρω μια τέτοια κάρτα να δοκιμάσω ύστερα από όσα έχω διαβάσει.

Reaction score
2

Εχω βαλει αυτη την καρτα σε LG 47αρα και η ποιοτητα της εικονας δεν ειναι ιδια με αυτες που εχουν ενσωματωμενο ή εξωτερικο αποδικοποιητη και υπαρχει σε σχεση με τις παροναναφερθησες , διαφορα λιγου χρονου σε ηχο και εικονα και οταν στο ιδιο σπιτι παιζουν ιδιο καναλι ...υπαρχει προβλημα.

Μηπως υπαρχει καποια αναβαθμιση ????

Ευχαριστω.

Reaction score
1.458

Εγώ την δική μου την αγόρασα πριν 2 μήνες περίπου και την έχω σε Sharp 42" στην κρεβατοκάμαρα.Δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.Και τα χρώματα μια χαρά είναι,γρήγορη εναλλαγή των καναλιών και ήχος/εικόνα απόλυτα συγχρονισμένα.Μάλλον με ορισμένα μοντέλα tv δεν θα πρέπει να είναι απόλυτα συμβατή υποθέτω!

Reaction score
2

Εγώ την δική μου την αγόρασα πριν 2 μήνες περίπου και την έχω σε Sharp 42" στην κρεβατοκάμαρα.Δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.Και τα χρώματα μια χαρά είναι,γρήγορη εναλλαγή των καναλιών και ήχος/εικόνα απόλυτα συγχρονισμένα.Μάλλον με ορισμένα μοντέλα tv δεν θα πρέπει να είναι απόλυτα συμβατή υποθέτω!
Αν την ιδια στιγμη παιζει και αλλη tv ψηφιακα στο ιδιο καναλι δεν εχει δοαφορα στον χρονο εικονας και ηχου ?

Reaction score
1.458

Δεν το έχω δοκιμάσει/προσέξει αυτό,μιας και το σαλόνι με την κρεβατοκάμαρα είναι σε διαφορετικό όροφο.Θα το δω αύριο και θα σου πω.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.744
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88