- Reaction score
- 150
Αντε γιατι με ειχε πιασει ταχυπαλμια.... :204:
Εγώ τώρα ηρέμησα μετά τις γιορτές!!!
Αντε γιατι με ειχε πιασει ταχυπαλμια.... :204:
Τίποτα ουσιώδες δηλαδίς...Sony released today the Sony PS3 firmware 2.35. The release notes of firmware 2.35 on the Japanese site just say: "Some PS3 software standards, work to improve stability".
This firmware update is not fixing anything related to the GTA IV issue some gamers on older PS3 consoles experience. A comment on the Playstation blog indicates that Sony Customer support has a solution for the GTA IV problem.
Sony did not specify which games benefit from the new firmware 2.35.
See also the Sony PS3 update site (Japanese). More about PS3 firmware.
Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!!:126:Να το δω και να μην το πιστεψω!!!!!!!!
Απο την αρχη επρεπε να τα ειχε αυτα τα καλουδια.:141:
λολεν ολες οι λειτουργιες υπαρχουν στο 360 απο το 2005
το δικο μου δουλευει:116:Αλλά πόσα 360 δουλεύουν από το 2005?? :116:
360 ?λολεν ολες οι λειτουργιες υπαρχουν στο 360 απο το 2005
Κάποιες λειτουργίες του PS3 όμως το 360 δεν θα αποκτήσει ποτέ.λολεν ολες οι λειτουργιες υπαρχουν στο 360 απο το 2005
Πφφφ! Κλασική παπάτζα :142:......δεν ειμαι φανμποϊ εχω και τα δυο...
Δεν λες καλα που θυμηθηκαν και εβαλαν πριν ενα χρονο το Hdmi ?Κάποιες λειτουργίες του PS3 όμως το 360 δεν θα αποκτήσει ποτέ.
Οπότε κάλιο αργά με Software Update...παρά ποτέ λόγω έλειψης Hardware...
Πφφφ! Κλασική παπάτζα ...
Ναι, και έβαλαν V1.2...μάλλον ξεστόκαρε παλιά chip η Silicon Image :142:Δεν λες καλα που θυμηθηκαν και εβαλαν πριν ενα χρονο το Hdmi ?
Ίσως να φταίει το περιεχόμενο του παρθενικού σου ποστ... ξέρω ξέρω τυχαία το έγραψες, ήταν αυθόρμητο και πάνω από τις δυνάμεις σου...:116: Καλώς ήρθες πάντως...λολ πυροδοτησα αντιδρασεις ουτε σε αμερικανικο φορουμ να μπαινα...
:142:λολ πυροδοτησα αντιδρασεις ουτε σε αμερικανικο φορουμ να μπαινα...