New PS3 update

Reaction score
7
εγραψα μια αληθεια μιας και ειδα πως εκθειαζατε την τεχνολογικη επανασταση της σονυ...
Γιατί δεν συμφωνείς ότι είναι μια τεχνολογική επανάσταση να μπορείς με τόσο λίγα χρήματα να έχεις Hardware που στοιχίζει περισσότερο και μπορεί να αποτελέσει την καρδιά ενός A/V & Gaming συστήματος;

επαναλαμβανω εχω και τα δυο :121:
Μια χαρά...

Reaction score
4
Ειχε και τα τρια αλλα τον ξελαφρωσα λιγο παιρνοντας του το wii :138:

Reaction score
4
Α! μια χαρά...από τα τρία του πήρες το κοντύτερο :142:
:143:

Ενταξει και τι να το εκανε ?
Εγω εχω να το ανοιξω κανα τριμηνο το δικο μου.
Τωρα που βγαινουν (αν αληθευει) χειριστηρια αλλά wii και στο ps3 και στο 360 παει τελειωσε η ολη ιστορια.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: New PS3 update

το δικο μου δουλευει

και δεν ειμαι φανμποϊ εχω και τα δυο...
Πφφφ, κι εγώ έχω και τα δύο αλλά είμαι fanboy :136: - ρώτα και τους υπόλοιπους να σου πουν. :137:

Reaction score
164
Αν σας πω ότι πλέον και εγώ έχω και τα δύο, θα με πιστέψετε έτσι; :136:

Reaction score
164
Πάντως χτες νοίκιασα το GT. Ωραίο παιχνίδι. Σκέφτομαι να ανοίξω ένα θέμα με τις πρώτες μου εντυπώσεις, να γίνει λίγο χαμός όπως παλιά... :138:

Reaction score
49
Απάντηση: Re: New PS3 update

Πάντως χτες νοίκιασα το GT. Ωραίο παιχνίδι. Σκέφτομαι να ανοίξω ένα θέμα με τις πρώτες μου εντυπώσεις, να γίνει λίγο χαμός όπως παλιά...
Άν αρχίσεις πάλι ότι το GT5p είναι χειρότερο από το "πως το λένε" του 360, ετοιμάσου.....
Θα είμαι απολύτως δημοκρατικός στο διάλογό μας.
Θα σε ΒΑΝάρω!! :116: :136:

Reaction score
164
Μα σου είπα, είναι ωραίο παιχνίδι... Φέρνει σε κάτι ανάμεσα σε συγκρουόμενα και καρουζέλ: Όρμορφα και τακτοποιημένα, ο ένας πίσω από τον άλλο, και γύρω-γύρω όλοι... :142: Χωρίς αναλογικό γκάζι και φρένο μάλιστα...

Reaction score
0
Χωρίς αναλογικό γκάζι και φρένο μάλιστα...
Την πάτησες! Τα κουμπιά στο χειριστήριο είναι pressure sensitive :136:
Αν δε σε βολεύουν πάντως μπορείς να βάλεις γκάζι-φρένο στα R2-L2 όπως στο Forza.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.994
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos