Nova vs Ote!

Reaction score
2.197
Φαντάζομαι πως όχι. Όπως όσοι είχαν κάρτες απεριορίστων θα αποζημιωθούν για τις ημέρες που δεν λειτούργησε η συγκοινωνία την περασμένη εβδομάδα. Και μετά ξυπνήσαμε.

Reaction score
68
Απάντηση: Nova vs Ote!

Νομίζω πως, αν το ζητήσει ο φίλος lesarros από τον ΟΤΕ, δε θα υπάρξει πρόβλημα και δε θα του χρεωθούν οι ημέρες μη θέασης του πακέτου.

Reaction score
1.458

Απ'οτι μου είπαν μόλις λάβω το νέο δέκτη και τους πάρω τηλέφωνο για ενεργοποίηση,να τους ζητήσω να μην χρεωθώ για όσες μέρες δεν έβλεπα και θα μου αφαιρέσουν το ποσό στον επόμενο λογαριασμό.

Reaction score
1.458

Λοιπόν να συνεχίσω το νήμα γιατί έχω νεώτερα.

Μου έστειλαν τελικά νέο δέκτη την Παρασκευή,τι νέο δηλαδή επισκευασμένο από επιστροφή.Ταλαιπωρημένο κουτί,έλειπε το hdmi καλώδιο καθώς και οι μπαταρίες για το remote.Συνεχίζω να έχω προβλήματα όπως και πριν!Μια παίζει κανονικά για ώρες,μια παίζει με σπασίματα,μια δεν έχει σήμα καθόλου.
Σε επικοινωνία μου με τον ΟΤΕ μου πρότειναν να τον αλλάξουν και πάλι.Τους είπα να το δω λίγες μέρες πρώτα και μετά θα δούμε.
Νομίζω πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με diseqc 1.1 και γι αυτό χάνει το σήμα.Πρόβλημα εγκατάστασης δεν είναι σίγουρα γιατί με τον δέκτη της νοβα έχω κανονικό σήμα.Επίσης έφερα για λίγες ώρες και έναν Edision ενός γείτονα και είχα κανονικά σήμα στον eurobird 9.0.

Πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει ν'αλλάξω εγκατάσταση αν θέλω να έχω οτε tv.Δεν πιστεύω να έπεσα σε προβληματικό δέκτη και πάλι!

Στον οτε κατά την αρχική επικοινωνία τους είχα δηλώσει ότι έχω εγκατάσταση diseqc 1.1 με 10 δορυφόρους και μου είχαν αναφέρει ότι πιθανόν να έχω προβλήματα γιατί ο δέκτης υποστηρίζει μέχρι 4.Μάλιστα το είχαν σημειώσει,γιατί την Παρασκευή που τους πήρα να τους πω ότι και ο καινούριος έχει σπασίματα μου είπαν ότι μάλλον φταίει το diseqc 1.1 και όχι ο δέκτης.

Πριν λίγο έλαβα ένα sms απ'τον ΟΤΕ που γράφει:

Σας ενημερώνουμε ότι εργαζόμαστε για την επίλυση της βλάβης που αναφέρατε.Για οτιδήποτε νεώτερο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Τι ήταν αυτό τώρα?:203:

Reaction score
1.458

Τις πρώτες 20-25 μέρες δεν υπήρχε κανένα προβλημα.Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά τα προβλήματα αρχίσαν από τότε που βγήκε το τελευταίο firmware του δέκτη,τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου δε θυμάμαι ακριβώς.Μήπως έχουν κάνει καμιά πατατιά στο τελευταίο firmware?

Reaction score
68

Μήπως έχουν κάνει καμιά πατατιά στο τελευταίο firmware?
Πολύ πιθανό... Αν δε χρησιμοποιείς πλέον τον pace, βάλε τις 9°E στη θέση 1 του DiSEqC να δούμε αν θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο..

Reaction score
1.458

Το έχω κάνει και αυτό.Στη θέση 1 είναι η 9°E και στη θέση 2 ο hotbird,ο δε δέκτης της nova δουλεύει κανονικά και από τη θέση 2.

Reaction score
68

Ρίξε μια ματιά στις ενώσεις lnb και DiSEqc στην εγκατάστασή σου, σιγουρέψου ότι όλα είναι εντάξει και, αν σου ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα, είναι και πάλι περίπτωση ελαττωματικού δέκτη.

Reaction score
1.458

Αυτά τα έχω ελέγξει,χθες για 2η φορά και σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα μιας και με δέκτη edision που δοκίμασα στις 9Ε δεν υπήρχε κανένα θέμα.
Να σημειώσω ότι υπάρχει ακριβώς η ίδια εγκατάσταση τόσο στο σαλόνι όσο και στην κρεβατοκάμαρα.Τα προβλήματα είναι ίδια και στους 2 χώρους με το δέκτη του οτε,ενώ pace και edition που δανείστικα παίζουν κανονικά και στους 2 χώρους.

Reaction score
1.458

Κι εγώ αυτό νομίζω Σεραφείμ τελικά!Αλλά πάλι τόσο καντέμης είμαι να πέσω 2η φορά σε προβληματικό δέκτη?

Το περίεργο είναι το sms που μου έστειλαν σήμερα που έγραψα παραπάνω και δεν έχουν ιδέα στο τηλεφωνικό support και μου είπαν να ξαναπάρω αύριο που θα είναι οι τεχνικοί εκεί για να μου πουν.Εγω δεν έχω δηλώσει καμία νέα βλάβη προς το παρόν!

Μάλλον θα πρέπει ν'αλλάξει ο τίτλος του νήματος σε lesarros vs Ote!:142:

Reaction score
0

Μεγάλη υπόθεση το πακέτο του ΟΤΕ. Σκεφτείτε μόνο ότι υπάρχουν και συνδρομητές στην επαρχία που ακόμη δεν υπάρχει η παρουσία της Digea και τα συμβατικά κανάλια έχουν πρόβλημα λήψης. Πολύ καλό πακέτο και πολύ καλή η τιμή του ΟΤΕ. Με λίγα λόγια Value for Money.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.069

Με λίγα λόγια Value for Money.
Αυτό ακριβώς.

Ο ΟΤΕ προσφέρει μία δορυφορική λύση σε μια κατηγορία τιμής που δεν υπήρχε μέχρι τώρα. Ενώ υπάρχουν και αρκετοί που καλύπτονται πλήρως από τις υπηρεσίες του. Γι' αυτό και οι συνεχείς προσφορές από τη NOVA.

Εγώ είμαι "αρχαίος" συνδρομητής της NOVA. :105: Το ποδόσφαιρο μου είναι παντελώς αδιάφορο.
Δυστυχώς δύο σημαντικά κανάλια για μένα και τη σύζυγο, το History Channel και το E! Entertainment, δεν υπάρχουν στον ΟΤΕ. Κι επειδή έχω επωφεληθεί μία τελευταία συνδυαστική προσφορά (έχω και Forthnet), δεν υπάρχει σημαντικό οικονομικό κίνητρο για να μπλέκω με αλλαγές.

Reaction score
1.458

Alex σχετικά με το E! δες το quote.Εχει ωραία πραγματάκια για τις γυναίκες.Για το History έχεις δίκιο,εμένα ήδη μου λείπει και το Travel.

Τελικά τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα απ'όσο φανταζόμουν.Ευτυχώς ο Οτε έβαλε 2 πολύ ενδιαφέροντα κανάλια για το γυναικείο φύλο:Το TLC (True Life Chapters) και το Style TV που μάλιστα έχει και κάποια προγράμματα του E!Μετά λοιπόν απο παρακολούθηση μιας εβδομάδος,τελικά εχθές πήρα το ok από τη σύζυγο και η Νόβα 31/10/2012 σταματάει!:606:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.069

Alex σχετικά με το E! δες το quote.Εχει ωραία πραγματάκια για τις γυναίκες.Για το History έχεις δίκιο,εμένα ήδη μου λείπει και το Travel.
Το E! είναι και στις δικές μου προτιμήσεις! :105:

Έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με τη Nova λόγω πρόσφατης ανανέωσης. Και ψιλοβαριέμαι τις αλλαγές (ρυθμίσεις, κάτοπτρα, νέοι δέκτες κλπ), όπως και τη μετάβαση από Forthnet σε ΟΤΕ (τηλέφωνα και μπούρου-μπούρου, πιθανότητες προβλήματος, καθυστερήσεις κλπ). :114:

Reaction score
1.458

Το πρόβλημα που είχα τελικά λύθηκε από την περασμένη Κυριακή.Το καλώδιο που ερχόταν από την ταράτσα είχε πάρει υγρασία και είχε διαβρωθεί και εκεί οφειλόταν το πρόβλημα με τους δέκτες του ΟΤΕ!
Αναγκάστηκα να φέρω τεχνικό για να βρω τη λύση,καθώς εγώ ούτε που το φανταζόμουν.Μου έβαλε καινούριο καλώδιο και όλα οκ τώρα.Το περίεργο είναι ότι με το παλιό καλώδιο ο Pace της Nova δεν είχε κανένα πρόβλημα,καθώς και ένας Edision που δοκίμασα.
Υπερευαίσθητος στην υγρασία ο Kaon του ΟΤΕ λοιπόν!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo