Oλοκληρωμένος που δεν σκουριάζει . . . άλλο

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.839

Reaction score
15.469
Καλησπερα εγω πιστευω πως ο λεαντρος και τ αλλα παιδια που διαφωνουνε με τσι πσηφιακουςπιντιεφακηδες ειναι φανταστικες περσονες κατασκευασμενες αποτον ΜΠΟΥΤΙΑ με μοναδικο σκοπο να μαζωξει πολλα like και να μπαινει στσι κληρωσεις τσι χριστουγενιατικες να μας ε παιρνει τα δωραπροσφορες των συμφορουμητων επισης ειναι πολυ περιεργη η σιωπη του νταλιμπαν ...
Cool Illustrations By Valery Barykin 15.jpg

Reaction score
1.064
σίγουρα καλύτερη από αυτό που θα περίμενε κανείς με έναν ενισχυτή που δεν ξεπερνά τα 10W ανά κανάλι.
........ sorry αλλα δεν αντεχω το "να λεω τα παντα και ταυτοχρονα το τιποτα" .
Μπορει να εχει απειρες γνωσεις και σωστες μετρησεις αλλα πολλες φορες τετοιες μπουρδες με ανακατευουν. Εδω εβγαλε ακρη απο ηχητικη ακροαση οπτικων και ομοαξονικων καλωδιων.
Ελεος.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Παει και ο Σταματακος.........................next please :tongue:
Κουφαλογο?8-):roflmao::roflmao::laugh::laugh:
Τουναντίον,γάτα με πέταλα,ικανότατος επαγγελματίας κι έγκριτος δημοσιογράφος.
Προξενεί όπως διαπιστώνεται κάποια σύγχυση η επιλεκτική εξαγωγή νο(σ)ημάτων. :spiteful:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.329
εεεεεεεεεεε ναι.....χειροτερος απο εμας...που 20w και που 9w..το μαμησε και τεντωσε :roflmao: :roflmao: :lol::lol:
If you say so...

Στειλτου κανα μέιλ με ιδέες για διόρθωση. :roflmao:

Δώστου και χαιρετίσματα από μένα. ;)

Reaction score
14.779
Στειλτου κανα μέιλ με ιδέες για διόρθωση
τι να του στειλω βρε?,,,,μια χαρα ανωμαλαρα ειναι και αυτος..παιρνει και ακουει στο σπιτι του ενισχυτες ο βιτσιοζος :roflmao: :roflmao: :roflmao: ..

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.003
Υπάρχει μετρήσιμο μέγεθος γι αυτό. Ονομάζεται ΄΄Ρυθμός Ανόδου΄΄
Νομίζω πως είναι σημαντικός δείκτης, όμως ελάχιστες πληροφορίες περί αυτού δίδονται...
Από ριβγιούερς (οκ. δεν μπορώ να παρακολουθώ τους πάντες, μα διαβάζω αρκετούς διεθνώς) μόνο τον Σταματάκο έχω δει να τον μετράει. Όσο για εταιρείες, μόνο Bryston, Luxman, εκείνος ο αυστριακός (δεν θυμάμαι τώρα πωστονλεν) που έχει μαγέψει τους 6 φεγγαροχτυπημένους και κάνα δυο ακόμα, όλες στον πάτο των σπεκς.

Reaction score
891
επαναλαμβάνω...χειρότερο δε τον κάνουν! μπορεί να τον βελτιώνουν μπορεί κι όχι...που να ξέρω εγώ ο αδαής αν έχω ακούσει διαφορές στο χώρο μου με τα καλώδια μου, και τα diy αντικραδασμικά στηρικτικά τους που μου κόστισαν κοτζάμ 0,5€!!....εδώ υπάρχουν υπερέξπερτ πάνω στον ήχο! είπαμε..reviewers εξ αποστάσεως!! :) :) :)
Εφόσον εμπιστεύεσαι τόσο αυτό που ακούς, αρκεί ένα τέστ "με" και "χωρίς" τα αντικραδασμικά στα καλώδια για να σου λύσουν την απορία. Να μου τρυπήσεις τη μύτη αν ακούσεις διαφορά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa