- Reaction score
- 107.837
Αύξηση θα πάρεις από τον ερχόμενο μήνα!μέταλλα που δεν σκουριάζουν . . . ( 25 σελίδες & ζεί)
Χαράλαμπος παρακαλώ!'Ελεος ρε Χάρη!
Έλεος!!
Αύξηση θα πάρεις από τον ερχόμενο μήνα!μέταλλα που δεν σκουριάζουν . . . ( 25 σελίδες & ζεί)
Χαράλαμπος παρακαλώ!'Ελεος ρε Χάρη!
Έλεος!!
Άντε χάσου,που προτείνεις sub τα οποία...ψηφιοποιούν το αγνό αναλογικό σήμα - εκ νέου κιόλας εφόσον θα προερχόταν από την έξοδο DAC.
........ sorry αλλα δεν αντεχω το "να λεω τα παντα και ταυτοχρονα το τιποτα" .σίγουρα καλύτερη από αυτό που θα περίμενε κανείς με έναν ενισχυτή που δεν ξεπερνά τα 10W ανά κανάλι.
Κουφαλογο?Παει και ο Σταματακος.........................next please![]()
Παει και ο Σταματακος.........................next please![]()
Τουναντίον,γάτα με πέταλα,ικανότατος επαγγελματίας κι έγκριτος δημοσιογράφος.Κουφαλογο?![]()
Στον κριτη του Σταματακου απευθυνοταν το σχολιο μου.Προξενεί όπως διαπιστώνεται κάποια σύγχυση η επιλεκτική εξαγωγή νοημάτων.
εεεεεεεεεεε ναι.....χειροτερος απο εμας...που 20w και που 9w..το μαμησε και τεντωσεΣαν εσάς, σίγουρα όχι!![]()
![]()
![]()
If you say so...εεεεεεεεεεε ναι.....χειροτερος απο εμας...που 20w και που 9w..το μαμησε και τεντωσε![]()
![]()
![]()
τι να του στειλω βρε?,,,,μια χαρα ανωμαλαρα ειναι και αυτος..παιρνει και ακουει στο σπιτι του ενισχυτες ο βιτσιοζοςΣτειλτου κανα μέιλ με ιδέες για διόρθωση
Και μάλλον διαβάζει και τι του σέρνεις.τι να του στειλω βρε?,,,,μια χαρα ανωμαλαρα ειναι και αυτος..παιρνει και ακουει στο σπιτι του ενισχυτες ο βιτσιοζος![]()
![]()
..
Αυτός τους ακούει όμως. Γράφει και ακουστικές εντυπώσεις!Δεν τους ακούει μόνο. Τους μετράει. Και έτσι δεν χρειάζεται να τους ακούσουμε εμείς!![]()
Δικος μας ειναιΑυτός τους ακούει όμως. Γράφει και ακουστικές εντυπώσεις!![]()
Νομίζω πως είναι σημαντικός δείκτης, όμως ελάχιστες πληροφορίες περί αυτού δίδονται...Υπάρχει μετρήσιμο μέγεθος γι αυτό. Ονομάζεται ΄΄Ρυθμός Ανόδου΄΄
Εφόσον εμπιστεύεσαι τόσο αυτό που ακούς, αρκεί ένα τέστ "με" και "χωρίς" τα αντικραδασμικά στα καλώδια για να σου λύσουν την απορία. Να μου τρυπήσεις τη μύτη αν ακούσεις διαφορά.επαναλαμβάνω...χειρότερο δε τον κάνουν! μπορεί να τον βελτιώνουν μπορεί κι όχι...που να ξέρω εγώ ο αδαής αν έχω ακούσει διαφορές στο χώρο μου με τα καλώδια μου, και τα diy αντικραδασμικά στηρικτικά τους που μου κόστισαν κοτζάμ 0,5€!!....εδώ υπάρχουν υπερέξπερτ πάνω στον ήχο! είπαμε..reviewers εξ αποστάσεως!!![]()
![]()
![]()