- Reaction score
- 877
Τότε δεν κάνουμε ακουόγραμμα αλλά υπερηχογράφημα....Ναι αλλά τι γίνεται όταν οι υπέρηχοι συνυπάρχουν με το ακουστό φάσμα;:116:
Τότε δεν κάνουμε ακουόγραμμα αλλά υπερηχογράφημα....Ναι αλλά τι γίνεται όταν οι υπέρηχοι συνυπάρχουν με το ακουστό φάσμα;:116:
Εξαρτάται από το νούμερο της μπότας.Είναι αυτό που τρως κλωτσιά στο στομάχι και λες ....
"Ωχ την άκουσα"
ΟΚ, ας πούμε ότι υπάρχει το σχετικό γκάστρωμα στην όλη υπόθεση από τους μεν και από τους δε. :135:Τότε δεν κάνουμε ακουόγραμμα αλλά υπερηχογράφημα....
Εεε, το πας στο Hi-End τώρα........
Και στις δύο περιπτώσεις αν αυτός που τη φοράει περπατούσε νύχτα, άστα να πάνε... :142::142:
Kαλα ποιος μπορει να το περασει για ξυπνητηρι ?? :142:Και τέλος πάντων, άμα το πουλάγανε για ξυπνητήρι, να πω ναι, δεν ακούγεται το πρωί. :142:
Kαλα ποιος μπορει να το περασει για ξυπνητηρι ??
Εσυ κατι υποσχεθηκες...δεν το εκανες...και καθε μερα παω αργοπορημενος...
θα ...τα ακουσεις στο τελος !!
Από εδώ να βγαίνει άραγε η φράση "τη σακουλεύτηκα"; :119:... This is probably via an organ in the inner ear, called the saccule ...
Και το άλλο. Η αίσθηση που μου αφήνει κάτι, είναι δεκτή από μένα, μόνο αν είναι τυφλή. Αν ξέρω τι και πως, αμφιβάλλω για την κρίση μου, βλέπετε το placebo καραδοκεί ... :421:Τότε δεν κάνουμε ακουόγραμμα αλλά υπερηχογράφημα ...
Από εδώ να βγαίνει άραγε η φράση "τη σακουλεύτηκα";
Δεν είμαι αιρετικός, αλλά αν ζοριστώ το προτιμώ από το συντηρητικός. Άρα, δεν θα αρνηθώ κατηγορηματικά τις απόψεις της Tannoy, αν και δεν βρίσκω τεκμηρίωση των αποτελεσμάτων. It's pending to me ....
Ωστόσο, προτιμώ να έχει λύσει μια συσκευή τις ακουστές συχνότητες και μετά, αν εκεί είναι κορυφαία, ας το ψάξει όπου γουστάρει.
Μια σωστή άποψη έδωσε ο Μάνος (SUDOKU):
Και το άλλο. Η αίσθηση που μου αφήνει κάτι, είναι δεκτή από μένα, μόνο αν είναι τυφλή. Αν ξέρω τι και πως, αμφιβάλλω για την κρίση μου, βλέπετε το placebo καραδοκεί ...
Και βγαίνει ένας χθεσινός αγγλάκος και μου κάνει revert, αλλά το γέλιο είναι στην αιτιολογία. Απολαύστε:Being the dB often with a suffix though, it is a good idea to be written always with its appropriate suffix, in order to make things clearer. When it is said or written without any suffix, it usually has the meaning of the dB(SPL). This will prevent the dB from any misunderstanding or misconception, as it is dimensionless, but it really does ''express a magnitude of a physical quantity''.
Μάλλον έπεσα πάνω σε άλλον χαϊεντά. Α ρε Αλέκο, τί τραβάω για σένα! :114: :114::114:Not true at all, "dB" on its own usually means "dB".
Όλοι αυτοί που ασχολούνται με αυτά, δεν ασχολούνται με τη ΜΟΥΣΙΚΗ αλλά με την ΗΔΟΝΗ του DOWNLOAD. Μόλις κατεβάσουν κάτι, ακούνε 5 δευτερόλεπτα και μετά τρέχουν σαν τους χαζούς στο πληκτρολόγιο για να μας ... γράψουνε ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ!!!
Συγγνώμη ρε παιδιά ποιός τα υποστηρίζει όλα αυτά?Τα γράφει για χαβαλέ ή τα εννοεί κι όλας?ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑYΤΑ ΣΕ ΛΙΓO ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΛΛΟ FORMAT και απλά δίνετε λεφτά στους ξύπνιους???
Το έχω διαβάσει τουλάχιστον 10 φορές και γελάω ακόμα!Βασίλη είναι άδικος! Τώρα με τί θα γελάμε; Τσαρουχάς! Γιαααα πες μας για το χθεσινό σου download!!!