Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025

Ναι!Νίκος Τσαρουχάς said:Να ξανασχολιάσω τώρα?... :?
εγω προσβληθηκα...!ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:@ολα τα μελη , και ειδικα τα νεωτερα
Εαν υπαρξει καποιο μελος που μπορει να προσβληθει καθως εχει αγορασει βιντεοπροβολεα της μιας η της αλλης τεχνολογιας ας μας το πει και εμεις θα τα διορθωσουμε ολα.
spylab said:Aπεναντι του ειχε αυτη και του ειχε ανεβει το αιμα στο κεφαλι..........![]()

Ας κάνουμε λίγη κουβέντα αν βρίσκετε το θέμα τόσο ενδιαφέρον όσο εγώ...ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:@Νικος Τσαρουχας
Ναι, εισαι γεροντοπαραξενος διοτι πρωτα ψαχνεις να βρεις ποσο κοντα στην πραγματικοτητα(η σε αυτο που θελει να δειξει ο σκηνοθετης) εισαι και μετα μιλας![]()
![]()

Όποιος έχει όρεξη, ας βάλει τα frames στην tv του ή στον προβολέα του να δει για τι πράγμα ακριβώςς μιλάω. Αν βρω χρόνο θα αντιπαραθέσω εγώ screenshots.Σε ρούπωσα με τον μονομάχο (θυμάσαι; εκεί που έκανες ότι δεν βλέπεις τα screenshot από τον Ζ4) και συνεχίζεις να μιλάς;spylab said:Γαμωτο ξεχασα να γραψω στον τιτλο :
LCD lovers not allowed![]()
Thread may cause psychological damage
![]()

spylab said:Σημερα εχει προβολη Μicrocosmos HD http://www.imdb.com/title/tt0117040/
Δεν εχω δει ακομα το
2001: A Space Odyssey (1968) OAR 5.1
Info: 1920 x 1080, 29.97 fps, 17.59 Mbps (Header), 17.57 Mbps (Average).
Info: AC3 Audio. 3/2 Channels (L, C, R, SL, SR) + LFE, 48.0 kHz, 384 kbps.
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=12567.0
PS αχχ με την ιδεα οτι θα προσβληθει κανενας LCDακιας βουρκωνω :mrgreen:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Πω , πω!!!
Δωσε μαυριλα και αστους να πεθανουν
Τωρα μην κανει κανενας το λαθος και μας δωσει τις ιδιες φωτο με LCD.
Δεν θα φταιμε εμεις για τις συνεπειες...![]()
![]()
Προσέξτε τακτική η γριά σουπιά...ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Δυστυχως ομως δεν μπορω να σου απαντησω για τους εξης δυο λογους
1)To monitor που διαθετω εχει κακιστη φωτεινοτητα και ειναι στα τελευταια του
2)Αν και εχω δει την ταινια δεν την εχω
Ομως οπως πολυ σωστα παρατηρεις πολλες φορες θυσιαζουμε την πληροφορια για χαρη του μαυρου.
Παραδοξως αυτο συμβαινει περισσοτερο στην LCD τεχνολογια παρα στην DLP

Μια ζωή... καληνυχτάκιαςΕχμμ , οι κορες μου με φωναζουν να παω να τους πω μια ιστορια για να κοιμηθουν![]()

Ε είναι δυνατόν ρε? Ξέρει καλά τι λέει και όταν μιλάει σοβαρά μαύρο φίδι που μας έφαγε...unforgiven said:Προσέξτε τακτική η γριά σουπιά...![]()

Φυσικά και ξέρει τι λέει όταν μιλάει σοβαρά. Και όταν είναι σοβαρός είναι πολύ σοβαρός και λέει σωστά πράγματα. Αυτό το ξέρουμε.Νίκος Τσαρουχάς said:Ε είναι δυνατόν ρε? Ξέρει καλά τι λέει και όταν μιλάει σοβαρά μαύρο φίδι που μας έφαγε...unforgiven said:Προσέξτε τακτική η γριά σουπιά...![]()
Πολύ απλά, αφού αυτά που λέω, αυτός μας τα έμαθε...
- Πάντως νομίζω ότι αξίζει να κάνουμε το test, αν και επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι είναι λίγο λάθος αυτό που κάνουμε...

Εγώ θα επιμείνω ότι ΔΕΝ τις έχουμε δει. Σε κανένα τεστ δεν έγινε αντιπαράθεση με καλορυθμισμένους προβολείς και χωρίς προβλήματα (αν θυμάμαι καλά ο 900ρης είχε πρόβλημα σύμπτωσης), παρά μόνο ξώφαλτσα...Τις διαφορες DLP - LCD τις εχουμε δει ολοι με τα ματια μας