OS X Yosemite

melina

Cargo 200
Reaction score
46.394
το ρουζουλί χρώμα στο menu bar του safari και η ώχρα αριστερά στα bookmarks αλλάζει;

Reaction score
43
το ρουζουλί χρώμα στο menu bar του safari και η ώχρα αριστερά στα bookmarks αλλάζει;
Τί ακριβώς εννοείς? Άν είναι αυτό που νομίζω, το χρώμα που βλέπεις στη μπάρα είναι απόχρωση απο την εικόνα που έχεις για φόντο.

melina

Cargo 200
Reaction score
46.394
Screen Shot 2014-10-17 at 20.45.36.png

check this out
η εικόνα από πίσω είναι η καινούργια του yosemite, με το βουνό...

melina

Cargo 200
Reaction score
46.394
και τώρα που το βάλαμε το yosemite αναμένεται να βιώσω κάτι διαφορετικό στη χρήση σε σχέση με το mavericks; ...δεν έχω καταλάβει να πω την αλήθεια μου σε τι διαφέρει πέρα από κάτι περί ασφάλειας που διάβασα κάπου...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.797
και τώρα που το βάλαμε το yosemite αναμένεται να βιώσω κάτι διαφορετικό στη χρήση σε σχέση με το mavericks; ...δεν έχω καταλάβει να πω την αλήθεια μου σε τι διαφέρει πέρα από κάτι περί ασφάλειας που διάβασα κάπου...
Ολόφρεσκο!

Yosemite vs Mavericks comparison review

melina

Cargo 200
Reaction score
46.394

If you’re switching from Mavericks you’ll be glad of some of Yosemite’s app upgrades. Take the Mavericks version of Mail. Far away from here, preferably. Glitchy and with notoriously poor integration with Gmail (by far the web’s most popular email service) we can’t have been alone in seeking out alternatives.

δεν μας λέει όμως το yosemite mail είναι καλύτερο στο θέμα συνεργασίας με gmail accounts...όταν και όποιος έχει εμπειρία στο θέμα μας λέει τη γνώμη του...

melina

Cargo 200
Reaction score
46.394
Εδώ ένα ωραίο που δίνει αρκετά tips

http://www.macstories.net/roundups/os-x-yosemite-tips-tricks-and-details/

πάντως δεν λειτουργούν όλα ρολόι ακόμη, για παράδειγμα τα favicons έχουν χαθεί από τα favorites και δεν μπορώ να πειράξω το notification center, πότε ακούει το edit στο κάτω μέρος πότε όχι, και αν ακούσει δεν με αφήνει να βγάλω widgets μόνο να βάλω.

Reaction score
1.188
Το νέο λειτουργικό της Apple για τα mac,αναμένεται να παρουσιαστεί προς το τέλος Οκτωβρίου.
Ωστόσο βλέποντας την εξέλιξη του,από τις πρώτες άθλιες beta και μέχρι την χθεσινή ώριμη και λειτουργική,θα μπορέσουμε να πούμε τις πρώτες εντυπώσεις και 2 λόγια παραπάνω αυτό το σαββατοκύριακο.

Απαίσιο όνομα για λειτουργικό!
Yosemite
Εβραϊκό είναι;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.797
Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι Εβραίοι είναι πίσω απ' όλες τις μεγάλες εταιρείες. Άρε Χίτλερ να μην προλάβεις... :D

exile

Videocameras
Reaction score
4.520

melina

Cargo 200
Reaction score
46.394
για πείτε βρε καλά μου παιδιά, τι να του κάνω να παίζει το edit στο notification panel και να ξαναβγουν τα icons στα favorites στο πλάϊ του safari; τα οποία icons φαίνονται αν πάω edit bookmarks :oops:

melina

Cargo 200
Reaction score
46.394
το edit στο notification panel έφτιαξε.
τα icons στο favorites side panel εξακολουθεί να είναι πρόβλημα.
αυτό που μου τη σπάει είναι η αρχική σελίδα του safari, αφού κατάφερα να του δώσω την αλλαγή (θέλει να πατήσεις έντερ αφού γράψεις το web address) εξακολουθεί να έχει αλλοπρόσαλη συμπεριφορά. Την πρώτη φορά που θα ανοίξω safari βγάζει αυτή το νέο start page (google) αλλά ανοίγει και δεύτερο tab με αυτή που είχε πριν...η οποία είναι η login σελιδα στο router της cyta και με διεύθυνση όμως το vodafonemobile-wifi.com που την είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα σετάροντας ένα mifi που έχω της vodafone. Αν κλείσω και ξανανοίξω το safari τότε θα βγάλει μόνο την αρχική σελίδα.
:idk:

Reaction score
1.460
Μήπως παίρνει τα favorites από το icloud όπου προέρχονται από άλλη συσκευή πιθανόν και γι αυτό έχει αυτά τα προβλήματα?

Last edited:

melina

Cargo 200
Reaction score
46.394
Μήπως παίρνει τα favorites από το icloud όπου προέρχονται από άλλη συσκευή πιθανόν και γι αυτό έχει αυτά τα προβλήματα?
όχι γιατί είναι favorites που τα έχω μόνο στο mac mini και πριν το yosemite τα έδειχνε κανονικά. Επίσης όπως έγραψα αν πάω στο μενου edit bookmarks στη λίστα που ανοίγει δείχνει δίπλα από κάθε όνομα κανονικά τα favicons.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.921
Members
38.627
Νεότερο μέλος
hatzopou