melina
Cargo 200
- Reaction score
- 46.394
το ρουζουλί χρώμα στο menu bar του safari και η ώχρα αριστερά στα bookmarks αλλάζει;
Τί ακριβώς εννοείς? Άν είναι αυτό που νομίζω, το χρώμα που βλέπεις στη μπάρα είναι απόχρωση απο την εικόνα που έχεις για φόντο.το ρουζουλί χρώμα στο menu bar του safari και η ώχρα αριστερά στα bookmarks αλλάζει;
Λες να το δοκιμάσω, ή θα τα κάνει όλα π@@τάνα;Βρήκα τρόπο να βολέψουμε και τον Γονδολέτα!
http://www.windowsxlive.net/yosemite-transformation-pack/
Ολόφρεσκο!και τώρα που το βάλαμε το yosemite αναμένεται να βιώσω κάτι διαφορετικό στη χρήση σε σχέση με το mavericks; ...δεν έχω καταλάβει να πω την αλήθεια μου σε τι διαφέρει πέρα από κάτι περί ασφάλειας που διάβασα κάπου...
Απαίσιο όνομα για λειτουργικό!Το νέο λειτουργικό της Apple για τα mac,αναμένεται να παρουσιαστεί προς το τέλος Οκτωβρίου.
Ωστόσο βλέποντας την εξέλιξη του,από τις πρώτες άθλιες beta και μέχρι την χθεσινή ώριμη και λειτουργική,θα μπορέσουμε να πούμε τις πρώτες εντυπώσεις και 2 λόγια παραπάνω αυτό το σαββατοκύριακο.
![]()
Το επομενο θα το ονομασουν...Barbie...

όχι γιατί είναι favorites που τα έχω μόνο στο mac mini και πριν το yosemite τα έδειχνε κανονικά. Επίσης όπως έγραψα αν πάω στο μενου edit bookmarks στη λίστα που ανοίγει δείχνει δίπλα από κάθε όνομα κανονικά τα favicons.Μήπως παίρνει τα favorites από το icloud όπου προέρχονται από άλλη συσκευή πιθανόν και γι αυτό έχει αυτά τα προβλήματα?