Panasonic TH-50PZ700E Plasma 50"

Reaction score
14

Δώθηκε η παραγγελία σήμερα αλλά θα καθυστερήσει η παράδοση λίγες μέρες.

Εχουν φέρει μέχρι τώρα στην Ελλάδα 2 μοντέλα της μια χωρίς βάση επιτραπέζια για κρέμασμα και εγγατάσταση σε επίτοιχη βάση και μία άλλη που ερχεται με το δικό της stand/τραπεζάκι.

Εγώ ήθελα να την βάλω σε δικό μου τραπέζι, οπότε χρειάζομαι την επιτραπέζια βάση της.

σύντομα εντυπώσεις

Reaction score
0

Δώθηκε η παραγγελία σήμερα αλλά θα καθυστερήσει η παράδοση λίγες μέρες.

Εχουν φέρει μέχρι τώρα στην Ελλάδα 2 μοντέλα της μια χωρίς βάση επιτραπέζια για κρέμασμα και εγγατάσταση σε επίτοιχη βάση και μία άλλη που ερχεται με το δικό της stand/τραπεζάκι.

Εγώ ήθελα να την βάλω σε δικό μου τραπέζι, οπότε χρειάζομαι την επιτραπέζια βάση της.

σύντομα εντυπώσεις
λίγες μέρες ??? δηλαδή??? 10-20-30 μέρες ?? για ψάξε να δείς και εσύ.!!!!!wall_1

Reaction score
0
Dream Καλορίζικη και καλές θεάσεις:cool_4:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τιμή, μαγαζί κτλπ?

...και φυσικά αναμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις τόσο για τηλεοπτικό σήμα όσο για DVD HD κτλπ....:crazy_4:

Reaction score
14
Με γειά Γιάννη! :cool_4:
Περιμένουμε, όπως πάντα, λεπτομέρειες...
ΘΑ ΤΙΣ EXETE με φωτογραφικό υλικό απο την αφιξη της κούτας στο σπίτι και μετά!!!

Ισως μέσα στην εβδομάδα αυτή. Η Τηλεόραση είναι εδώ η βάση της δεν υπάρχει. Σκεφτόμουν να την βάλω με μπράτσο σε τοίχο, αλλά ολες οι βάσεις για τα κιλά της (50+) εχουν απο 330 Ευρώ και πάνω! Δεν δίνω τόσα όταν εχω το τέλειο τραπέζι να καθήσει σαν κυρία η μαντάμ!

Reaction score
0
Απάντηση: Panasonic TH-50PZ700E Plasma 50"

Συγχαρητήρια ΑΨΟΓΗ επιλογή
και πολλή ΜΕΓΑΛΗ.:bravo:

Και εγώ την ίδια λιγουρεύομαι αλλά μικρότερης ηλικίας 42αρα.

Καλορίζικη – Καλοθέατη.

Reaction score
14
ΗΡΘΕ σήμερα. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!

Ξαναείδα μετα απο πολυ καιρό πραγματικό μάυρο και πραγματικό λευκό! Σαν να βλεπεις σε CRT.

Eτοιμάζω φωτογραφίες αλλά ακόμα η εγκατάσταση δεν έχει γίνει. Αυτή την στιγμή ελλείψη βασης στήριξης η οθόνη πάιζει out-of-the-box με ολη την σημασία της λέξης!!!!!

Μεσα στον πάτο του κουτιού πατωντας στα φελιζόλ της. Αυριο πρωί ερχεται και η βάση απο τον Σάκη τον Καρατολιό

Reaction score
0
Καλοριζικη dream. :bravo:
Καλες θεασεις φιλε μου!!:cool_4:
Περιμενουμε review ...μην πεσουμε αμαχητι στις plasma. :happy_9:

Γιαννη ουτως η αλλως με εχεις πεισει.:cool_4:
Απλα εγω.... θελω να πεισω τον εαυτο μου .
:cool_11:

Reaction score
0
μεγεια και καλες θεασεις Γιάννη ..

εχεις κανει εξαιρετικη επιλογη!!!!!!!!!!!!

Reaction score
164
Γιαννη ουτως η αλλως με εχεις πεισει.:cool_4:
Απλα εγω.... θελω να πεισω τον εαυτο μου . :cool_11:
Είσαι σε καλό δρόμο. Εγώ έπεισα τον εαυτό μου, η τσέπη μου δεν πείθεται με τίποτα...

Reaction score
14

η υπέυθυνη παραλαβής... κυρία Μαρία Χριστίνα δίνει το ΟΚ αφού έλεγξε το εξωτερικό οτι είναι σε καλή κατάσταση!

Attachments

Reaction score
14
H εγκατάσταση της τηλεόρασης τελέιωσε εχθές το βράδυ αργά, και ήταν μια απο τις "κοπιαστικότερες" DIY ασχολειες μου των τελευταίων χρόνων... μπορεί να είναι που γέρασα ή μπορεί να είναι και που η τηλεόραση ζυγίζει 53 κιλά και η βάση κοντά 35!!!
Ξεκινάω απο την βάση που είναι η Τύπος V1.2 Linear. Βάση τοίχου ανοιγόμενη με 2 άξονες περιστροφής, τηλεσκοπική κίνηση και tilt της εταιρίας Unitech Systems του Σάκη του Καρατόλιου.

Η κατασκευή της είναι μια απο τις καλύτερες που εχω δεί και το engineering πίσω απο την κατασκευή και σχεδίαση της βάσης εχει προβλέψει πολλούς σημαντικούς παράγοντες. Ενα είναι το σίγουρο οτι εκεί που ήθελα να την βάλω με τον τρόπο που ήθελα μόνο αυτή η βάση εκανε την δουλειά της. Ολες οι άλλες ακόμα και οι Vogels ήταν παιδικές... και απλά δεν θα μου έκαναν την δουλειά μου ουτε στο 1/5!!!

Ξεκινήσαμε με 8 στριφώνια των 8μμ που κρατάνε την πλάτη (πάτο) της βάσης καλά στον τσιμέντινο τοίχο του σαλονιού. Για έξτρα υποστήριξη εβαλα και δύο ακόμα μακρύτερα των 10 χιλιοστών που μπάινουν 20 πόντους μέσα στο μπετόν. Μην ρωτάτε πόση ώρα τρύπαγα μπετόν και τοιχείο αλλά ας είναι καλά η μύτη του τρυθανιού που είχα προνοήσει να είναι απο τις καλύτερες. Σαν βούτυρο τον τρύπαγε.

η καταπληκτική βάση στήριξης τοίχου.

Attachments

Reaction score
14

Στερεώθηκε η βάση στον τοίχο και μετά είχαμε το δύσκολο εργο να ανεβάσουμε την υπέρβαρη PZ700 ώστε να πιάσουν οι βίδες τις βάσεις στις υποδοχές στην πλάτη της Τιβί!

Attachments

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος