Party Music - Μουσικη για παρτυ

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Barabass & The Happy Few - Luca Rossi from LP "Rali Rei" (2004) Happy Few Records

Παμε και λιγο βορεια, Νορβηγια, ξερουν κι αυτοι να funkαρουν, ε? ε?

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Crazy Elephant - Space Buggy 7" single (1970) Bell Records

Κ@τουρημα παλι οποτε βαζω ένα out of space κοματι και επανέρχομαι στους γνωστους ρυθμους.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Les Apollos & la Danse Cosmique - Cosmonautic Blues 7" single (1969) Vega Records

Χρεπια εχουν γινει ολοι στο παρτυ μου φαινεται, οποτε βαζω ότι γουστάρω εγω πλεον κι οποιος αντεξει, καλα να είναι τα Μαρτινια εμεις αντεχουμε ακομα. Αυτό για να ακουστει καλα νομιζω ότι θελει Grimm.

Reaction score
74
και επειδή του dj του αρέσουν τα γαλικά και νομίζει ότι είναι και γκόμενος βάζει έναν όμοιο του

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
και επειδή του dj του αρέσουν τα γαλικά και νομίζει ότι είναι και γκόμενος βάζει έναν όμοιο του

Evariste - Evariste Aux Fans (1967) from 7" EP "E = MC²" Disk'Az Records

ότι πιο παρανοικο εχω ακουσει για την εποχη του και όχι μονο, ψαξτον Γαλλοφιλε winston37xipsizet

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Μισό , να βάλω δυό χορευτικά για τα κορίτσια...

New Order - Blue Monday

Anne Clark - Our Darkness
Εσυ ολο μας την λες για τις επιλογες μας αλλα ολο εδώ χαμω σουλατζαρεις δεν την κανεις με τιποτα, περιμενεις να γινει ξεσκαρτάρισμα να φορτωσεις ρε συ? :lolsign: Συπια, ε συπια :lol:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Electric Flag - Fine Jung Thing from compilation OST LP "The Trip: Original Motion Picture Soundtrack" (1967) Sidewalk Records

Exclusive track απο τους Electric Flag γι'αυτο το απολαυστικο soundtrack. siap εμεινε καμμια ελιτσα?

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Man - Erotica 7" single (1969) Pye Records

Πιθανότατα το μεγαλυτερο group που εχει βγαλει η Ουαλια, το εχω ξαναβαλει το κοματι αν θυμαμαι καλα, αλλα τι πειραζει παρυ είναι αυτό και βραδιαζει σιγα σιγα. Όταν παντως αρχιζεις την καριερα σου με αυτό το κοματι σαν πρωτη κυκλοφορια τι να περιμενει κανεις...Τι εποχές και τοτε

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.912
Περνα μια βολτα, (ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ), από τον siap, αυτος εχει αναλαβει τα ποτα και τις...ελιτσες :lolsign: αλλα δεν ξερω που είναι εχει πιει τα χερια του :lol:εχω να τον δω κανα μισαωρο. Τον άλλο τον ξεμωραμενο τον Stathis, τον ειδα πριν κανα δεκαλεπτο να ρωτάει ολους τους καλεσμένους τι ωρα είναι :lol:, εχει πιει τα ποδια του και αυτος :roflmao::lol::D:lolsign: o Winston37xipsizet φαινεται σε καλυτερη κατασταση για ρωτα μην εχει καβατσωσει τιποτα από ποτα, εχω αυτά που εχω δεν τα δινω ουτε στο αριστερο μου χερι :lolsign::lol:

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
Ελιωσα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλα να εισαι ρε cosmarpan!
Εισαι ωραιοοοος!!!

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.912
Les Apollos & la Danse Cosmique - Cosmonautic Blues 7" single (1969) Vega Records

Χρεπια εχουν γινει ολοι στο παρτυ μου φαινεται, οποτε βαζω ότι γουστάρω εγω πλεον κι οποιος αντεξει, καλα να είναι τα Μαρτινια εμεις αντεχουμε ακομα. Αυτό για να ακουστει καλα νομιζω ότι θελει Grimm.

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:Σταματα,σταματα,σταματα,δεν αντεχω αλλοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney