Party Music - Μουσικη για παρτυ

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
France Gall - Jazz A Go Go 7" single (1964) Philips Records

θελω λιγη ηρεμια τωρα με λιγη loung jazz μην τα κανω σαλατα με τα κοριτσια :lolsign: μιας και οι διαπραγματευσεις βρισκονται σε κομβικο σημει (ελπιζω να μην σκασει μυτη ο Βαρουφακης στο παρτυ) :lolsign::D:lol:θα επανελθω φυσικα σε αυξημένους ρυθμους οσονουπω

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Vincent Geminiani - Liberalia from LP "Modern Pop Percussion" (1970) Concert Hall Records

Βγαινουν και οι μαριμπες σιγα-σιγα και οι πρωτες σταγονες ιδρωτα στο πατωμα. Βλεπω κι αλλους βεβαια εχουν ηδη βγαλει τις πρωτες σταγονες ιδρωτα στο κρεβατι (βλεπε Stathis), ας είναι εμεις οι κακομοίρηδες στο πατωμα. :lolsign:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Lovesky - Drums 4 Better Daze! 12" EP (2000) Sunburn Records

Ανεβάζουμε αισθητα στροφες παμε σχετικα καλα, αλλα πολύ πιτσι-πιτσι αδελφακι μου :lolsign:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Loafer - Travelogue 12" EP (2001) Hope Recordings

ΤΩΡΑ ξεκιναει το πρόγραμμα, υπηρξε deal με τα κορίτσια :laugh:, οποτε είμαι παλι πισω ψυχη τε και σωματι :rolleyes: Loafer

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Mongo Santamaria - Cloud Nine 7" single (1969) Columbia Records

Αλλαγη κλιματος μιας και ολοι χαμουρεύονται :lol: ουδεις ηθελε να χορεψει οποτε ναι μεν χορευτικα αλλα λιγο πιο cool

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Red Temple Spirits - Lost in Dreaming (1988)
ναι καλα τωρα, θες να φυγουν ολοι, να μεινουμε μονοι για να με πας στο πανω δωμα? :lolsign::D:lol::roflmao: αμ δε :fuckyou: ουτε την δευτερη Cuervo δεν εχω ανοιξει ακομα

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Apollo 440 - Ain't Talkin' 'Bout Dub from LP "Electro Glide In Blue" (1996) Stealth Sonic Recordings

:lazy: καλα που είναι και τα κορίτσια σημερα, αλλιως θα μ'επαιρνε ο υπνος

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos