pioneer LX82

Reaction score
15.548
Απάντηση: pioneer LX82

Αρχικό μήνυμα απο kostas kefalas
Μου τα γυρνας τωρα....

Tρεχεις πολυ και δεν ξερεις τι γραφεις....
φοραω κεραμικες δισκοπλακες και 12πιστονες δαγκανες
ναι..αλλα δεν χρησιμοποιεις τα φρενα σου....:116:

Δεν μπορεις να βγαζεις εταιριες με ονομα και παρελθον ψευτες...
ολες οι εταιριες εχουν καποιο ονομα , ψευτες τις βγαζω οσο αφορα την ισχυη

ναι...αλλα βγαζεις ψευτη την εταιρια που δινει τα ποιο πολλα βατ σε σχεση με τους αλλους...
που σημαινει οτι δεν εισαι αντικειμενικος....

Οταν εβγαζε av η Yamaha...
..... οι αλλοι ακομα δεν ηξεραν το ονομα τους.
κατι ξεραν και οι αλλοι, ας πουμε π.χ οτι πρωτη η ντενον σφραγισε ενισχυτη κατα thx
οταν πουλαει μια σταμπα,λογικο ειναι να την βαζει καποιος για να πουλησει το μηχανημα του...
Λιγοι ειναι εκεινη που γνωριζουν απο επεξεργασια σηματος και η γamaha ειναι μεσα στις κορυφαιες εταιριες σε αυτο το κομματι.....
Η yamaha δεν ειχε αναγκη τετοιες σταμπες..
..ομως ο κοσμος ψωνιζει με βαση τις σταμπες...
..οποτε εβαλε και αυτη τα τελευταια χρονια...
Η denon για να χτυπηση την yamaha το εκανε..
Υπηρχε περιπτωση να πουληση η denon μηχανημα εαν δεν εβαζε την σταμπα....δεν νομιζω:116:

Τα ξερεις ολα και δεν ξερεις τιποτα μου φενετε.....
καπως ετσι ειναι
το ξερω....:116:

Οσον αφορα τις πωλησεις ειναι αλλο πραγμα....μην τα μπερδευεις..

τα παντα επηρεαζουν τις πωλησεις, μεχρι το 2002 περιπου και ισως και λιγο πιο μετα η γιαμι ηταν #1 το εβλεπα σε ολα τα μαγαζια , σχεδον ολοι αγοραζαν γιαμι .Μετα μπηκαν και αλλοι πεκτες στο παιχνιδι.Αυτη τη στιγμη η ονκιο εχει μαζεψει ολα τα λεφτα.
ε βεβαια...αφου ειναι φθηνα τα μηχανακια της...

Τωρα κατα ποσο παιζουν δεν γνωριζω...
Δεν εχω ασχοληθει με τα onkyoηδη....

Οταν θα εχεις την δυνατοτητα να ακουσεις ενα 11.2 απο ενα dsp mode της yamaha ελα να ξανασυζητησουμε περι επεξεργασιας και για το thx..

Και την εχεις αυτη την δυνατοτητα να την δοκιμασεις ωστε να εχεις αποψη.....:619:

Reaction score
460

Μου τα γυρνας τωρα....

Tρεχεις πολυ και δεν ξερεις τι γραφεις....
φοραω κεραμικες δισκοπλακες και 12πιστονες δαγκανες
ναι..αλλα δεν χρησιμοποιεις τα φρενα σου....:116:

Δεν μπορεις να βγαζεις εταιριες με ονομα και παρελθον ψευτες...
ολες οι εταιριες εχουν καποιο ονομα , ψευτες τις βγαζω οσο αφορα την ισχυη

ναι...αλλα βγαζεις ψευτη την εταιρια που δινει τα ποιο πολλα βατ σε σχεση με τους αλλους...

Οταν εβγαζε av η Yamaha...
..... οι αλλοι ακομα δεν ηξεραν το ονομα τους.
κατι ξεραν και οι αλλοι, ας πουμε π.χ οτι πρωτη η ντενον σφραγισε ενισχυτη κατα thx
οταν πουλαει μια σταμπα,λογικο ειναι να την βαζει καποιος για να πουλησει το μηχανημα του...
Λιγοι ειναι εκεινη που γνωριζουν απο επεξεργασια σηματος και η γamaha ειναι μεσα στις κορυφαιες εταιριες σε αυτο το κομματι.....
Υπηρχε περιπτωση να πουληση η denon μηχανημα εαν δεν εβαζε την σταμπα....δεν νομιζω:116:

Τα ξερεις ολα και δεν ξερεις τιποτα μου φενετε.....
καπως ετσι ειναι
το ξερω....:116:

Οταν θα εχεις την δυνατοτητα να ακουσεις ενα 11.2 απο ενα dsp mode της yamaha ελα να ξανασυζητησουμε περι επεξεργασιας και για το thx..

Και την εχεις αυτη την δυνατοτητα να την δοκιμασεις ωστε να εχεις αποψη.....:619:
Σε αυτο που θα συμφωνησω μαζι σου ειναι οτι οταν η γιαμαχα εβγαζε μηχανακια ολοι οι αλλοι ψαχνωντουσαν,αλλα το θεμα δεν ειναι εκει γιατι πολλες εταιρειες εμειναν πισω,μετα απο μια δυναμικη παρουσια πολλων ετων,εγω δεν ειμαι ειδικος να κρινω τις ισοσταθμισεις η την επεξεργασια ενος ενισχυτη αλλα αυτο που με βεβαιοτητα μπορω να πω ειναι οτι δεν μου αρεσει ο ηχος της γιαμαχα σε κανενα επιπεδο.Εχω στην κατοχη μου εναν 3καναλο προλοτζικ 10ετιας,τον Α2,τον 497 στο πλειρουμ,και τον ΑΧ1,και dvd γιαμαχα.Για αυτο ρωταω προτιστως για τις ηχητικες ιδιαιτεροτητες των ντενον και παιονιρ.Γιατι αυτην την στιγμη νομιζω οτι ειναι οι μονες που τρεχουν την κουρσα της τεχνολογιας.

Reaction score
15.548

Κωστα καλημερα εγω δεν ρωτησα για το θεμα της επεξεργασιας ρωτησα για την ηχητικη διασταση του καθε ενισχυτη,τι χροιες εχουν,ποιος ειναι μαλακος-σκληρος,ουδετερος γενικα για τα ηχητικα χαρακτηριστικα,μετα θα ρωτησω περι επεξεργασιας και ισοσταθμισης.Τι να τον κανω(κατα την δικη μου γνωμη)εναν ενισχυτη οταν εχει σουπερ ισοσταθμιση-επεξεργασια οταν ηχητικα ειναι φελλος?Παντως ειναι η 3η φορα που ερωτω κατι συγκεκριμενο και σαφη απαντηση δεν εχω παρει.
Καλημερα Αντονιε...:126:

Ειναι συνδιαζμος προ και ενυσχυτικων το ηχητικο αποτελεσμα...

Οποτε λογικο ειναι η καθε εταιρια να δωσει ενα αποτελεσμα διαφορετικο....

Η ηχητικη διασταση οπως γνωριζεις εχει να κανει ..
1)χωρος
2)τι ηχεια εχεις
3)τι θελεις να ακους δλδ μουσικη και κινηματογραφο σε ενα πακετο...AV

Οποτε προσπαθεις να συνδιασεις ολα αυτα και να βγαλεις ενα καλο αποτελεσμα.....

Θεωρω οτι η Yamaha ειναι σε θεση καλυτερη,ποιο ουδετερη στον ηχο της στο πακετο αυτο..

Και δεν μιλαω να χρησιμοποιεις εξωτερικα ενυσχητικα.....

Η denon ειναι στρογγυλη σε ολο το φασμα της και ο κοσμος την εχει ξεχωρισει λογο της χροιας αυτης....

Οπως καταλαβαινεις προκειται περι ορεξεως αυτιου...:116:

Εαν θελουμε ομως εναν ηχο ποιο ουδετερο στην μουσικη και με καλο κινηματογραφο πας σε yamaha....

Και μιλαω για τα κορυφαια μηχανακια τους μονο....

Reaction score
460

Καλημερα Αντονιε...:126:

Ειναι συνδιαζμος προ και ενυσχυτικων το ηχητικο αποτελεσμα...

Οποτε λογικο ειναι η καθε εταιρια να δωσει ενα αποτελεσμα διαφορετικο....

Η ηχητικη διασταση οπως γνωριζεις εχει να κανει ..
1)χωρος
2)τι ηχεια εχεις
3)τι θελεις να ακους δλδ μουσικη και κινηματογραφο σε ενα πακετο...AV

Οποτε προσπαθεις να συνδιασεις ολα αυτα και να βγαλεις ενα καλο αποτελεσμα.....

Θεωρω οτι η Yamaha ειναι σε θεση καλυτερη,ποιο ουδετερη στον ηχο της στο πακετο αυτο..

Και δεν μιλαω να χρησιμοποιεις εξωτερικα ενυσχητικα.....

Η denon ειναι στρογγυλη σε ολο το φασμα της και ο κοσμος την εχει ξεχωρισει λογο της χροιας αυτης....

Οπως καταλαβαινεις προκειται περι ορεξεως αυτιου...:116:

Εαν θελουμε ομως εναν ηχο ποιο ουδετερο στην μουσικη και με καλο κινηματογραφο πας σε yamaha....

Και μιλαω για τα κορυφαια μηχανακια τους μονο....
Κωστα δεν αναφερθηκες στην παιονιρ.Οταν λες στρογγυλη σε ολο το φασμα εννοεις οτι εχει μαλακο και γλυκο ηχο?

Reaction score
15.548

Κωστα δεν αναφερθηκες στην παιονιρ.Οταν λες στρογγυλη σε ολο το φασμα εννοεις οτι εχει μαλακο και γλυκο ηχο?
Το κυκλος :116: οπως γνωριζεις δεν εχει μυτες οποτε δεν εχει και εξαρσεις σε καποια σημαια που χρεαιζεται να εχεις και ετσι εχεις ποιο μαλακο ας το πουμε ηχο......

η Pioneer ειναι καλη στην εικονα.....:116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ναι..αλλα δεν χρησιμοποιεις τα φρενα σου....
δεν παινουν καθε φορα

δεν εχει σημασια ποιος δινει τα πιο πολλα βατ, αν ειναι ετσι παρε ονκιο νταρλιγκτον = εγγυηση για το καλυτερο δυνατο, το ξαναπα ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ και η πιο μεσα
βαζει καποιος για να πουλησει το μηχανημα του...
μπα ειναι πολλα μεσα, μα παρα πολλα.Οπως εχεις δει στις μεγαλες κατηγοριες ολοι οι ιαπωνες ειναι σφραγισμενοι .Τυχαιο ? οχι βεβαια
δεν ειναι μονο θεμα γοητρου ειναι ακομα κατι , το οποιο καποιοι το θελουν.
η επεξεργασια πλεον ειναι σε πολυ καλο επιπεδο απο ΟΛΟΥΣ τους ιαπωνες, οσο αφορα την σταμπα, δεν την εβαλε -την εβγαλε πλην του 11 ολοι οι αλλοι ειναι ασφργιστοι.Πριν 5-6 χρονια και οι σειρες 3 ηταν σφραγισμενες.Το να κοβεις κατι , οτι και αν ειναι αυτο κατι σημαινει.Μιας και η ονκιο πλεον σφραγιζει, (η πιο παντα σφραγιζε).
Υπηρχε περιπτωση να πουληση η denon μηχανημα εαν δεν εβαζε την σταμπα....δεν νομιζω

η ντενον δεν εβαλε τιποτα, μια και μοναδικη προσπαθεια για ισοσταθμιση του λολου εκανε , εφαγε την ηττα της και το γυρισε στο οντισι.
Φτηνο (σε ολα του ) αλλα πιασιαρικο

ξερεις οι πωλησεις ειναι και ενα ειδος επιβραυεσης απο τον κοσμο, και ξερεις καλα οτι δεν πουλα ουτε το 1/3 απο οτι πουλαγε πριν 6-7 χρονια.Γιατι? οι γιαμαχακηδες γιατι εστρεψαν αλλου το ενδιαφερον τους.?

εχω ακουσει, και ξερεις δεν θα σου πω την γνωμη μου , οχι για να μην θεωρηθω κολλημενος αλλα για να σου δειξω κατι αλλο.Παμε λοιπον ρωτα τον μανωλη που εχει ακουσει χρονια και αυτος 9,1 , μετα μου λες αν του αρεσε.

Και την εχεις αυτη την δυνατοτητα να την δοκιμασεις ωστε να εχεις αποψη.....
Ευκολα, αλλα τον οκτωβρη οταν ηταν να διαλεξω διαλεξα τον ονκιο.Καθαρος προ με ολα τα μειονεκτηματα του καθε προ, αλλα
με πολλα μπλιμπλικα.Και μιλαμε για 1550 ευρω ,ο 11 ερχοταν με γυρω στα 3 χιλιρικα στα χερια μου.Δεν νομιζω να νομιζεις οτι ο 11 παιζει 2 φορες καλυτερα ωστε να δικαιολογει την διπλη τιμη.
Και ο καθε 11 εννοηται.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Σε αυτο που θα συμφωνησω μαζι σου ειναι οτι οταν η γιαμαχα εβγαζε μηχανακια ολοι οι αλλοι ψαχνωντουσαν,

το οτι καποιος αρχισε κατι (ας πουμε) δεν σημαινει οτι κρατα την πρωτοκαθεδρια συνηεχως μεσα στον χρονο.Αν θελουμε να ειμαστε αντικειμενικοι αυτη την στιγμη τα πιο κομπλε μηχανακια ειναι τα ονκιο.Αλλα και αυτο δεν λεει και πολλα (ουτε και λιγα βεβαια)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Originally Posted by antkots
Κωστα καλημερα εγω δεν ρωτησα για το θεμα της επεξεργασιας ρωτησα για την ηχητικη διασταση του καθε ενισχυτη,τι χροιες εχουν,ποιος ειναι μαλακος-σκληρος,ουδετερος γενικα για τα ηχητικα χαρακτηριστικα,μετα θα ρωτησω περι επεξεργασιας και ισοσταθμισης.Τι να τον κανω(κατα την δικη μου γνωμη)εναν ενισχυτη οταν εχει σουπερ ισοσταθμιση-επεξεργασια οταν ηχητικα ειναι φελλος?Παντως ειναι η 3η φορα που ερωτω κατι συγκεκριμενο και σαφη απαντηση δεν εχω παρει.
Kαι όποιος σου απαντήσει παρτον με τις ντομάτες.Σοβαρά.
Γιατί μόνο εσύ ξέρεις τι σου αρέσει και μόνο κατόπιν δοκιμής στο σύστημα σου θα βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα για το τι θές.
Αν θές να το πάμε τεχνικά κανένα πρόβλημα:η τεχνολογία ICE είναι πολύ μπροστά απ τους άλλους.
Πέραν όμως των 3 γιαπωνέζων,AV έχει και η χαρμαν:126:
Και αν θες μόνο πρό υπάρχουν εταιρίες αλλά δεν είναι φθηνές(sherbourn,ada κ.α.)

Reaction score
460

Το κυκλος :116: οπως γνωριζεις δεν εχει μυτες οποτε δεν εχει και εξαρσεις σε καποια σημαια που χρεαιζεται να εχεις και ετσι εχεις ποιο μαλακο ας το πουμε ηχο......

η Pioneer ειναι καλη στην εικονα.....:116:
Καταλαβα.... απο ηχο ο παιονιρ παπαλα.Αρα ντενον ισον καλη ισοσταθμιση καλο ηχο και αποδεκτο απο τους περισσοτερους(και κατι που κοιταω εγω made japan),παιονιρ καλη εικονα σουπερ ισοσταθμιση και αποδεκτο ηχο,κατα την δικη σου γνωμη εαν καταλαβα καλα?(εχω μια ψυχωση,δεν βαζω σπιτι μου κινεζικο με τιποτα)!!!!

Reaction score
15.548

Ευκολα, αλλα τον οκτωβρη οταν ηταν να διαλεξω διαλεξα τον ονκιο.Καθαρος προ με ολα τα μειονεκτηματα του καθε προ, αλλα
με πολλα μπλιμπλικα.Και μιλαμε για 1550 ευρω ,ο 11 ερχοταν με γυρω στα 3 χιλιρικα στα χερια μου.Δεν νομιζω να νομιζεις οτι ο 11 παιζει 2 φορες καλυτερα ωστε να δικαιολογει την διπλη τιμη.
Και ο καθε 11 εννοηται.
βρε καλα εκανες και κανει ο καθε ενας μιας και ο ηχος ειναι υποκειμενικος σε μεγαλο βαθμο..εξου και τα τοσα ηχεια και ενυσχητικα που κυκλοφορουν.

Εγω προσωπικα δεν γραφω σε θεματα περι ηχου ανεκαθεν και ας εχω ακουσει διαφορα συστηματα πολυ καλα.....ο λογος ειναι πολυ απλος....περι ορεξεως....:116:

Reaction score
460
Απάντηση: Re: pioneer LX82

Kαι όποιος σου απαντήσει παρτον με τις ντομάτες.Σοβαρά.
Γιατί μόνο εσύ ξέρεις τι σου αρέσει και μόνο κατόπιν δοκιμής στο σύστημα σου θα βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα για το τι θές.
Αν θές να το πάμε τεχνικά κανένα πρόβλημα:η τεχνολογία ICE είναι πολύ μπροστά απ τους άλλους.
Πέραν όμως των 3 γιαπωνέζων,AV έχει και η χαρμαν:126:
Και αν θες μόνο πρό υπάρχουν εταιρίες αλλά δεν είναι φθηνές(sherbourn,ada κ.α.)
Γεια σου Γιωργο εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα επειδη γνωριζω πολυ καλα τον ηχο της ντενον λογω του μπατζανακι μου,ρωταω να δω ποιος ακριβως,με την απαντηση που θα δωσει,ειναι ποιο κοντα στα δικα μου ακουσματα και θα καταλαβω ετσι τι παιζει.Ξερεις οτι ειναι πολυ δυσκολο αν οχι αδυνατον να γινουν συγκρισεις στο σπιτι του καθενως για διαφορους λογους.Ποιος θα μου φερει σπιτι εναν 82 και εναν 4810 να τους στησει να τους ρυθμισει σωστα και να επιλεξω?μαλλον κανεις.Αυτο βεβαια θα ηταν και το ποιο σωστο αλλα.....

Reaction score
460

Σε αυτο που θα συμφωνησω μαζι σου ειναι οτι οταν η γιαμαχα εβγαζε μηχανακια ολοι οι αλλοι ψαχνωντουσαν,

το οτι καποιος αρχισε κατι (ας πουμε) δεν σημαινει οτι κρατα την πρωτοκαθεδρια συνηεχως μεσα στον χρονο.Αν θελουμε να ειμαστε αντικειμενικοι αυτη την στιγμη τα πιο κομπλε μηχανακια ειναι τα ονκιο.Αλλα και αυτο δεν λεει και πολλα (ουτε και λιγα βεβαια)
Αργυρη συμφωνω μαζι σου και νομιζω εαν διαβασεις ολο το ποστ μου θα δεις οτι λεμε το ιδιο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αν θελει ο δημητρης αναφερει περισοτερα πραματα για την σχεση του με την μουσικη.Ειναι αξιο λογου, επεισης να μας πει πως ακουει τον 82 σε σχεση με τον κορυφαιο ντενον που ειχε.
Ηχο σε καθε του μορφη.
Μετα το ξαναβλεπουμε τι λεει ο 82.
Κανενα μηχανακι του σημερα δεν ειναι κακο.Οποιος νομιζει κατι τετοιο ειναι απλα κολλημενος.

Reaction score
15.548

Καταλαβα.... απο ηχο ο παιονιρ παπαλα.Αρα ντενον ισον καλη ισοσταθμιση καλο ηχο και αποδεκτο απο τους περισσοτερους(και κατι που κοιταω εγω made japan),παιονιρ καλη εικονα σουπερ ισοσταθμιση και αποδεκτο ηχο,κατα την δικη σου γνωμη εαν καταλαβα καλα?(εχω μια ψυχωση,δεν βαζω σπιτι μου κινεζικο με τιποτα)!!!!
Εσυ επειδη εχεις πολυ καλο δικαναλο....
....απο οτι διαβασα(να το χαιρεσαι :126:) και θελεις να παρεις κατι ωστε να τα συνδιασεις και τα δυο κοιτα να χτυπησεις κατι καλο....

Τα μηχανακια του στυλ yamaha-denon-pioneer-onkyo κλπ ειναι για μετρια συστηματα ακουστικης......

Μην χαλασεις το συστημα σου με τετοια μηχανακια...

Εκτος και αν θελεις να παιξεις σαν παιδι....:116:

Reaction score
460

αν θελει ο δημητρης αναφερει περισοτερα πραματα για την σχεση του με την μουσικη.Ειναι αξιο λογου, επεισης να μας πει πως ακουει τον 82 σε σχεση με τον κορυφαιο ντενον που ειχε.
Ηχο σε καθε του μορφη.
Μετα το ξαναβλεπουμε τι λεει ο 82.
Κανενα μηχανακι του σημερα δεν ειναι κακο.Οποιος νομιζει κατι τετοιο ειναι απλα κολλημενος.
Ποιον ντενον ειχε?Σημαντικη η απαντηση του μονο που πρεπει να την αναλυσει με λεπτομερειες για σιγουρα συμπερασματα απο εμας,δηλ τι του αρεσε και τι οχι απο το καθε μηχανημα,που ηταν καλο το ενα και που το αλλο που υστερουσε το καθε ενα κτλ τα εχει δοκιμασει σαν προ μονο?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Ποιος θα μου φερει σπιτι εναν 82 και εναν 4810 να τους στησει να τους ρυθμισει σωστα και να επιλεξω?μαλλον κανεις.Αυτο βεβαια θα ηταν και το ποιο σωστο αλλα.....
Δλδ βρε Αντώνη κάποιος με την δική σου ιστορία στον χώρο δεν έχει γνωριμία με κανα κατάστημα που να μπορέσει να σε εξυπηρετήσει σε τέτοιο επίπεδο;
Τι να πούμε και οι υπόλοιποι..
Καλημέρα και σε σένα!

Reaction score
460

Εσυ επειδη εχεις πολυ καλο δικαναλο....
....απο οτι διαβασα(να το χαιρεσαι :126:) και θελεις να παρεις κατι ωστε να τα συνδιασεις και τα δυο κοιτα να χτυπησεις κατι καλο....

Τα μηχανακια του στυλ yamaha-denon-pioneer-onkyo κλπ ειναι για μετρια συστηματα ακουστικης......

Μην χαλασεις το συστημα σου με τετοια μηχανακια...

Εκτος και αν θελεις να παιξεις σαν παιδι....:116:
Σε ευχαριστω πολυ,τι θα προτεινες?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

δεν θα ειναι για 2καναλο, για σινε καταστασεις θα ειναι.
Και για να παρει κατι καλο , οπως λες, πρεπει να σπρωξει πολυ χαρτι.Για κατι που σε λιγα χρονια θα ειναι μουσιακο.
Δες ενα parasound η ενα lexicon 8ετιας , μονο στο μουσειο τους βλεπεις πλεον.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Κανενα μηχανακι του σημερα δεν ειναι κακο.quote]

Δεν νομιζω να διαφωνει κανεις.....
οι κολλημενοι sure

εγω αν και δεν συμπαθω την σημερινη γιαμι, δεν θα ελεγα οχι σε ενα 7αρι ή ενα 11.Οπως και για ενα ονκιο.Καποιοι αλλοι ομως βλεπουν μονοδρομο κομπανιες οπως την ντενον ας πουμε.
Και ας μην εχουν δει καν μπροστα τους ενα 82 .Γιατι αν ακουγαν την ισοσταθμιση που στηνει, θα ελεγαν ναι κανει δουλεια, αλλα εγω θα παρω ντενον, ας πουμε παντα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis