Pioneer LX85

Timaras

Reaction score
2.153
Re: Απάντηση: Pioneer LX85

Όπως είπε και ο Αργύρης...άλλο πράμα το καινούριο.
Καλορίζικος λοιπόν Γιάννη και να τον χαρείς όπως εσύ θέλεις!

Reaction score
1.560
Pioneer sc-lx 85

Καλημερα σας

Ως γνωστον εδω και αρκετο καιρο εψαχνα να βρω ποιος ενισχυτης θα ειναι ο αντικαταστατης του Denon 2307 οπου και χαρηκα τα τελευταια 4 χρονια
Μια σοβαρη σκεψη που ειχα ηταν ο Marantz 7005 οπου και ημουν σχεδον ετοιμος να παρω,
αλλα τελικα κατεληξα στον pioneer 85
Μολις τον παρελαβα και τον καμαρωνω για την ωρα εξωτερικα γιατι λογο δουλειας no time now

Ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια επιλογης και ελπιζω να μην σας κουρασα με τις διαφορες ερωτησεις μου

συντομα θα δουμε τι γινετε και μεσα στην κουτα :119:

Reaction score
5.614
Απάντηση: Pioneer LX85

stathis, Timaras > Ευχαριστώ για τις ευχές.

Έβγαλα δυο φωτό το τηλεχειριστήριο για να φανεί καλύτερα ο όγκος του.
Επάνω είναι το τηλεχειριστήριο του bluray player 91 και κάτω του 85.
Προσέξτε τον όγκο που προσθέτουν οι τέσσερις μεγάλες μπαταρίες, συν το βάρος βεβαίως.

Reaction score
5.614

Ο 85 τόσο κατά το standby, όσο και σε λειτουργία, βγάζει ένα έντονο υψίσυχνο σφύριγμα. Έντονο με την έννοια ότι το ακούς από 30 εκ. απόσταση και όχι κολλώντας το αυτί σου στον ενισχυτή.

Μάλιστα δεν υπάρχει γενικός διακόπτης, μόνο ο standby on/off. Να τύχει κάποιος να έχει τον ενισχυτή κολλητά του εκεί που κάθεται, την πάτησε.

Σε αντιπαράθεση, ο Ζ7 είναι τελείως αθόρυβος και διαθέτει εκτός από το standby on/off και γενικό διακόπτη για όταν λείπεις για μέρες.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Γιάννη στο μενού του ενισχυτή ο διακόπτης για το stand by πρέπει να έχει και λειτουργεία off(δλδ να κλείνει τελείως).Για ψαξτο.

Reaction score
5.614

Από το manual του 85:

"The receiver should be disconnected by removing the mains plug from the wall socket when not in regular use, e.g. when on vacation"

Reaction score
5.614

O 83 έχει γενικό διακόπτη off; Δηλαδή να κλείνει τελείως;
Βγάζει ηψίσυχνο σφύριγμα όταν είσαι κοντά του;

Να κάνει κανείς καμιά δουλειά στο ρακ και να θέλει να απαλλαγεί από το υψίσυχνο σφύριγμα, σαν να σφυρίζουν τα ίδια τα αυτιά του ένα πράμα, δεν μπορεί να κλείσει τον ενισχυτή παρά μόνο να τον βγάλει από το ρεύμα!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Pioneer sc-lx 85

Καλημέρα και καλοάκουστος!
Τα 2 thread ενώνονται καθότι αφορούν τον ίδιο ενισχυτή.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

O 83 έχει γενικό διακόπτη off; Δηλαδή να κλείνει τελείως;
Βγάζει ηψίσυχνο σφύριγμα όταν είσαι κοντά του;

Να κάνει κανείς καμιά δουλειά στο ρακ και να θέλει να απαλλαγεί από το υψίσυχνο σφύριγμα, σαν να σφυρίζουν τα ίδια τα αυτιά του ένα πράμα, δεν μπορεί να κλείσει τον ενισχυτή παρά μόνο να τον βγάλει από το ρεύμα!
Γιάννη τον 2020 έχω.
Απ ότι θυμάμαι υπάρχει η λειτουργία που σου περιέγραψα.Μου είναι δύσκολο να το δω τώρα καθότι έχω τον Harman επάνω.

Reaction score
1.560

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Για πειτε βρε λεβεντες εκτενεστερες εντυπωσεις απο το θηριο ωστε να εχουμε συγκεντρωμενες τις πληροφοριες για τον 85 ...

Για βαλτε και καποιες φωτο απο τα μενου,οποιος κανει πρωτος μετρηση με το MCACC ας ριξει και για μας καποιες φωτο να καμαρωσουμε!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer sc-lx 85

δεν ημουν σιγουρος γιαυτο και εβαλα νεο αλλα ολα μια χαρα τωρα
ευχαριστω
γιακο καλοταξιδος, το mc ειναι ακριβως ιδο με τους προγονους του

Reaction score
1.560
Καλημερα παληκαρια
Πρωτες εντυπωσεις απο το νεο μηχανημα
ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ

Εχω δει τεραστια διαφορα αλλα θεωρω οτι ειναι και λογικο αφου ειχα αρκετα πιο μικρης κατηγοριας μηχανημα(Denon 2007)
Παλευω για την ωρα με τις ρυθμισεις αλλα που θα παει θα βρω την ακρη

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Pics or it didn't happen :137:
(Και του μηχανήματος και του χαμόγελου που έχει χαρακτεί στην φάτσα σου).

Reaction score
1.560
Re: Απάντηση: Pioneer LX85

Pics or it didn't happen :137:
(Και του μηχανήματος και του χαμόγελου που έχει χαρακτεί στην φάτσα σου).
Εχεις δικιο
Ας βαλω μερικες φωτο λοιπον απο το κουτι εως την τοποθετηση

IMAG0222.jpg IMAG0223.jpg IMAG0224.jpg IMAG0227.jpg

Reaction score
5.614
Και πάνω που είπα ότι θα φύγει μια φέτα από το ρακ (το tuner Denon TU-1510AE), ήρθε η ψυχρολουσία.

Το ενσωματωμένο tuner του Pioneer είναι Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕΚ-ΤΟ. Μιλάμε μέρα με τη νύχτα με το tuner Denon 1510. Ο ήχος του tuner του 85 είναι άδειος τελείως. Συν του ότι έχει χειρότερη λήψη. Άχρηστο.

Καλά κάνει η Yamaha στη σειρά Z που δεν ενσωματώνει καθόλου ράδιο. Αν είναι να είναι τέτοιας ποιότητας να το βράσω.

Τώρα θα παραμείνει το Denon tuner στη θέση του. Ευτυχώς έχω και δεύτερο ίδιο Denon για το υπνοδωμάτιο.

Reaction score
0
Flash…το δεύτερο tuner denon γιατί το είχες αγοράσει? Το είχες τόσο καιρό κούτα?

Reaction score
5.614
Φίλε Kuro, έχω πολλαπλά συστήματα. Έχω κάνει κι ένα μικρό συγκριτικό tuners εδώ.

Προφανώς δεν το γράφω στην τύχη ότι το ενσωματωμένο tuner του 85 είναι για τα μπάζα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.962
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988