Pioneer LX85

Reaction score
29.654
Απάντηση: Pioneer LX85

Βλάσση εχει δίκιο ο γιώργος. Το κεντρικό σου δεν κουνιέται απο ολοκληρωμένο.Θέλει τελικό με ρεύματα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Βλάσση εχει δίκιο ο γιώργος. Το κεντρικό σου δεν κουνιέται απο ολοκληρωμένο.Θέλει τελικό με ρεύματα.
Γιαννακο φιλε το ξερω......δεν σκεφτομαι να το αλλαξω γιαυτον τον λογο..καποια στιγμη θα φτιαξω τον Proceed 2x250watt και θα τo ταισω οπως παλια....απλα σκεφτηκα μηπως θα ειναι και τα ενισχυτικα σταδια καλλιτερα(καλλιτερα Ice power) και το οτι παιζει 3d (ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΥΤΟ)και τελος παντων με οτι φρεσκοτερο μπορει να κουβαλλαει πανω του ο ενισχυτης!!!!!!

Να διευκρινησω βεβαια οτι μπορω με 200 ευρω να τον αγορασω συν την τραμπα του 83 που ειναι ηδη εξασφαλισμενη.......με ενα τηλεφωνο!!!!

Να γιατι μπηκα στην μπριζα φιλε!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Φωτο απο το εσωτερικο του 85.....
Δεν αντεξα....τον ανοιξα να δω τι ηλεκτρολυτικους φοραει....το κολλητηρι μου καθεται καιρο τωρα.....μηπως????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Για ριξτε εδω μια ματι και πειτε την γνωμη σας....

Υπαρχει ενα καλωδιο HDMI μηκους περιπου 30-35 ποντους οπως φαινεται στην φωτο ....αξιζει κατα την γνωμη σας να βαλλω εκει ενα καλλιτερο ,με καλλιτερη μονωση και αγωγους(μισου μετρου)μιας και ειναι κοντα στα κυκλωματα του ενισχυτη?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Kαλοάκουστος αγορίνα !!
Για πε μας και τα της διενίσχυσης όταν βγάλεις άκρη.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Το πρωτο και ουσιαστικα θετικο για μενα ειναι το οτι εχει την δυνατοτητα Bi-amp στα Front καναλια και στο κεντρικο ....πολυ σοβαρη αναβαθμιση για καποιον που θελει να δωσει παραπανω ρευματα στα καναλια που αναφερω!

2ο θετικο το οτι ακυρωνει την λειτουργια των ενισχυτων οταν δεν χρειαζονται.....δηλαδη οατν παιζεις 5.1 μονο οι αναλογοι ενισχυτες δουλευουν και δεν δουλευουν οι υπολλοιποι.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Λιγο πριν κανεις την διαδικασια μετρησης του χωρου με το συστημα MCACC και το μικροφωνο (εδω κυριες και κυριοι οταν ερθει η στιγμη να μετρησω τον χωρο μου θα ριξω ενα βαρβατο πυκνωτικο μικροφωνο και θα κλαψουνε μανες)σου δινει κατα την διαδικασια του Bi-amp την δυνατοτητα μεσα απο τα μενου (σου τα εχει ετοιμα)να επιλεγεις με ετοιμες φορμες πως θα κανεις την ρυθμηση ....δηλαδη σου λεει για παραδειγμα --

5.1 set up
Front speakers Bi-amp
center normal
rear normal

5.1 set up
Front speakers Bi-amp
center speaker Bi-amp
rear normal

Και πολλες ακομα επιλογες αναλογες ειτε για 7.1 ειτε για 9.2 ειτε για 5.1 ειτε για 5.2 κοκ......

Οποτε αφου κανεις σωστα την λειτουργια του Bi-amp με τα καλωδια και μεσα απο το μενου οπως προανεφερα κλειδωσεις το σεταρισμα που σε ενδιαφερει ξεκινας την μετρηση του χωρου.
Γραφει στις οδηγιες οτι ειναι σωστοτερο να κλειδωσεις εσυ την επιλογη απο το manual set up για το πως θα κανεις το Bi-amp απο το να το δει στο αυτοματο κατα την ωρα της μετρησης!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Μια ενημερωση για αυτους που θα θελησουν να βαλλουν εξωτερικο πολυ καλλιτερο μικροφωνο.........πρεπει να εχετε ανταπτορα μιας το μικ.βγαζει Cannon βυσμα αλλα εμεις χρειαζομαστε mini jac......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

παιζει αρχεια εως 24-192 flacs και wavs αλλα μονο απο δισκο που ειναι τυπος FAT 32.

Δοκιμασα απο NTFS και γραφει No device.......

Exει 32 Βit DACS σε σχεση με τα 24 του 83.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.650
Το μικρόφωνο κάνει μεγάλη διαφορά. :126:

Είναι και θέμα τύχης βέβαια, αλλά στον δικό μου 82 είναι χάλια το μικροφωνάκι. Ενώ στον 81 μου ήταν καλό.

Reaction score
29.654

Kαλορίζικος καλορύθμιστος καλοάκουστος αγορίνα.
Για το μικρόφωνο που λες εσυ και ο μήτσος, ήστε σίγουροι ρε παιδιά , οτι μπορεί να πάρει άλλο ?
Υποτίθεται οτι το mcacc είναι καλιμπραρισμένο με το δικό του μικρόφωνο.Εαν μπεί άλλο δεν θα του δίνει άλλες πληροφορίες? Θα δουλέψει σωστά?
Τουλάχιστον στα denon με audyssey, το λένε σαφώς , μην βάζετε άλλο μικρόφωνο.
Δεν ξέρω τι παίζει με την Pioneer, απλά ρωτάω.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.650
Re: Απάντηση: Pioneer LX85

Kαλορίζικος καλορύθμιστος καλοάκουστος αγορίνα.
Για το μικρόφωνο που λες εσυ και ο μήτσος, ήστε σίγουροι ρε παιδιά , οτι μπορεί να πάρει άλλο ?
Υποτίθεται οτι το mcacc είναι καλιμπραρισμένο με το δικό του μικρόφωνο.Εαν μπεί άλλο δεν θα του δίνει άλλες πληροφορίες? Θα δουλέψει σωστά?
Τουλάχιστον στα denon με audyssey, το λένε σαφώς , μην βάζετε άλλο μικρόφωνο.
Δεν ξέρω τι παίζει με την Pioneer, απλά ρωτάω.
Με μικρόφωνο και ντεσιμπελόμετρο δίπλα δίπλα μετρήσαμε. Με τον Μανώλη Καστρουνή.

Και στο AS-EQ1 επίσης, με ίδια συμπεράσματα.

Τα οποία συμπεράσματα λένε ότι τα μηχανάκια σκίζουν, και τα μικρόφωνα είναι σκουπίδια...

Αυτά τα "καλιμπραρισμένα" μικρόφωνα είναι γραμμικά της σειράς, με μηδέν έλεγχο ποιότητας.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.209
καλοριζικο Βλασση μου!!!! πολυ καλη αγορα!!

πες μας εντυπωσεις!!

αξιζε? ηχος? γκαζια??

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988