Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl - BluRay

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Pirates May Require Blu-ray Disc Player Firmware Update

Ο smooth όταν το δεί δεν θα τον χαλάσει τόσο στη θέαση όσο για το γ@!μώτο...:happy_5:

:happy_5: ακριβως!!! Τι σκ@τ@, για μια τιμη ζουμε! :king:

ΥΓ το king kong σου φανηκε το ιδιο τελειο οπως την πρωτη φορα?

Reaction score
14
Re: Pirates May Require Blu-ray Disc Player Firmware Update

:happy_5: :happy_5: :happy_5:
Σε αυτή τη χαζοταινία:)crazy_3: ) αυτό που σε κάνει να.. χαζεύεις είναι το βάθος πεδίου..Κάθε φορά το ίδιο λέω...
Τώρα εάν συγκρίνω πχ τον ουρανό στη σκηνή του empire state με τον ουρανό στο pirates , οι πειρατές χάνουν με τα χέρια κάτω...
ΑΛΛΑ είναι φυσικό τοπίο στο Kong ή τελείως ψηφιακό???
Αν δηλαδή δεν έχει καθόλου θόρυβο το background + την καταπληκτική κωδικοποίηση , μήπως παίζει ρόλο σε αυτή την λάμψη που έχει η εικόνα και που το pirates το έχει μόνο στα κοντινά ?
Γι ' αυτό μίλησα για οριακά πράγματα...
Στο σύνολό του όμως το Kong ( εικόνα , λεπτομέρεια , χρώματα )είναι φοβερή hd εμπειρία.... ( και το pirates..εννοείται )

Και κάτι άσχετο..
Για demo material εγώ πλέον επιλέγω hd-video samples..
Κάτι κλιπς του Σωτήρη και κάτι εκπομπές Discovery hd για έντομα με φακούς από τα 2 χιλιοστά και εκατομμύρια χρώματα στέλνουν τα film-hd στο διάολο..."happy_1"
Ειδικά για εσένα smooth που θα ψάχνεις κόκκο με τον φακό και δεν θα βρίσκεις.......
Μιλάμε για το απόλυτο...

Reaction score
0

Πέρα από τις λεπτομέρειες , σημασία έχει να τονίσουμε πως δεν γίνεται κριτική της κορυφαίας BR ταινίας ... δεν ανήκει στο ανώτερο tier ούτε είναι για demo.
(από λάθος το ανέφερε αυτό ο giorgio στην αρχή)

Η Top ανεξαρτήτως format και χωρίς αμφισβήτηση είναι το dead mans chest και την θεωρούν αψεγάδιαστη οι περισσότεροι.
(να δούμε αν θα βρει κάποιο σοβαρό ελάττωμα και σε αυτή όταν την κοιτάξει, ή θα συμφωνήσει με τους άλλους)

Reaction score
6
Απάντηση: Pirates May Require Blu-ray Disc Player Firmware Update

Ξέρεις κατι ;
Τελικώς δεν εχει σημασία το τι θα δει ο Giorgio και ο οποιοσδήποτε άλλος.
Σημασία εχει να δεις επιτέλους κατι από όλα αυτά που υποστηρίζεις με πάθος, και αφου κάνεις τις συγκρίσεις να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.

Reaction score
0

Πιο μεγάλη σημασία έχει για εμένα να μην λέγονται πράγματα που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα σε topic που έχω δει , όπως τώρα που νόμιζε ο φίλος ότι έκανε review την καλύτερη BR ταινία, που ήταν μέτρια.

Είδα αυτό το χοντρό λάθος και το διόρθωσα ... προσπαθήστε να μην έχετε πρόβλημα.

ΥΓ
Εγώ πιθανόν δεν θα καταλάβω τόσο οριακές διαφορές, και ούτε ξέρω σε τι βαθμό θα έχω επηρεαστεί από όσα έχω ακούσει για να κρίνω εντελώς ουδέτερα.

Reaction score
0
Απάντηση: Pirates May Require Blu-ray Disc Player Firmware Update

Blizard έχεις δεί την ταινία(το Dead Man's Chest σε blu-ray)?

Reaction score
1

Για demo material εγώ πλέον επιλέγω hd-video samples..
...κάτι εκπομπές Discovery hd για έντομα με φακούς από τα 2 χιλιοστά και εκατομμύρια χρώματα στέλνουν τα film-hd στο διάολο..."happy_1"
Ειδικά για εσένα smooth που θα ψάχνεις κόκκο με τον φακό και δεν θα βρίσκεις.......
Μιλάμε για το απόλυτο...
Λες να μην το ξερω? Γιατι την εβαλα την δορυφορικη? Εικονα κρυσταλλο που δεν χορταινω να βλεπω! Γι'αυτο και δεν αγοραζω ταινιες (6 ταινιες εχω ολες κι ολες). Και φυσικα τα ντοκυμανταιρ απ΄τα torrent.

Reaction score
6

Η Top ανεξαρτήτως format και χωρίς αμφισβήτηση είναι το dead mans chest και την θεωρούν αψεγάδιαστη οι περισσότεροι.
(να δούμε αν θα βρει κάποιο σοβαρό ελάττωμα και σε αυτή όταν την κοιτάξει, ή θα συμφωνήσει με τους άλλους)
Η απάντηση μου ειχε σχέση με αυτην σου την παράγραφο.
Συνεπώς δεν νομίζω να σου ειπα κατι που να σε προσέβαλε ( για αυτό και δεν καταλαβαίνω το bold των γραμμάτων σου)
Είναι αυτονόητο φαντάζομαι πως τα συμπεράσματα που προέρχονται από εμάς τους ιδίους είναι ορθότερα από τα συμπεράσματα που βγάζουν οι άλλοι για εμας , και που εμείς απλώς καλούμαστε να τα δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα ( και αδιαμφισβήτητα).
Αυτό που λέω είναι πως οτι και να σου λένε, ή μου λένε, ή μας λένε , καλο είναι να τα τσεκαρουμε από μονοι μας εάν ισχύουν.

Reaction score
14

To θέμα εξαντλήθηκε εδώ και πολλά posts..
Το ........και ψόφησε..
Είναι φοβερό transfer αλλά ελάχιστα κατώτερο από μια παραγωγή του Νοεμβρίου που είναι το Kong.
Γι ' αυτό και έγινε ( το έκανα ? )τόσο μεγάλο θέμα...
Γιατί ένας δίσκος 30 gb 6 μήνες πρίν έχει έστω και οριακά "καλύτερη" εικόνα από την πλέον προσεγμένη παραγωγή της Disney σε 50 gb..
Καί έθεσα το θέμα πέρι avc και εάν είναι το ταβάνι στην ποιότητα του bluray αυτή η ταινία..
Kάνουμε κουβέντα για τα όρια των format.
Η ταινία με αυτή την παρουσίαση σε hd ικανοποιεί όλους τους σινεφίλ..
Είναι καλύτερη από σινεμά.
Όλα τα άλλα έχουν να κάνουν με το "κόλλημα " που έχουμε οι περισσότεροι για ακόμη καλύτερη εικόνα, για ακόμη καλύτερο ήχο έστω και για μιά "τρίχα"...
Σε αυτή τη βάση μιλάω και κρίνω..
Προσωπικά έχω ενθουσιαστεί από κάποιες ταινίες και στα δύο format αλλά έχω απογοητευτεί σε πολύ περισσότερα bluray discs ..
Αυτό εγώ δεν το λέω προκατάληψη αλλά πραγματικότητα..

Reaction score
0

Η απάντηση μου ειχε σχέση με αυτην σου την παράγραφο.
Συνεπώς δεν νομίζω να σου ειπα κατι που να σε προσέβαλε ( για αυτό και δεν καταλαβαίνω το bold των γραμμάτων σου)
Είναι αυτονόητο φαντάζομαι πως τα συμπεράσματα που προέρχονται από εμάς τους ιδίους είναι ορθότερα από τα συμπεράσματα που βγάζουν οι άλλοι για εμας , και που εμείς απλώς καλούμαστε να τα δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα ( και αδιαμφισβήτητα).
Αυτό που λέω είναι πως οτι και να σου λένε, ή μου λένε, ή μας λένε , καλο είναι να τα τσεκαρουμε από μονοι μας εάν ισχύουν.
Καλά θα παρεξήγησα πάλι... δεν θα είναι πρώτη φορά, sorry.

To "χωρίς αμφισβήτηση" το είπα γιατί τελικά δεν έκανε την κορυφαία ταινία review ο giorgio όπως νόμιζε στην αρχη .

Οπότε όσα είπε για τα reviews που την βγάζουν καλύτερη χωρίς να είναι, και γενικά όλη η συζήτηση για τα όρια των format και οι ανάλογες απόψεις του είναι όλα ΑΚΥΡΑ.
Θα δούμε όταν κοιτάξει πραγματικά την κορυφαία.

Reaction score
14
στην αρχή του δίσκου έχει κάποια trailers..
Έχει και το pirates 3 που φαίνεται εντυπωσιακό αλλά με αυτό που ξεφεύγεις είναι το Cars....

GTX

Reaction score
39
Τα έχω δει και τα 2 και δε τρελάθηκα με κανένα από τα 2 όπως τρελάθηκα όταν είδα το Kong. Πιθανόν είναι τα 2 καλύτερα blu-ray που έχω δει αλλά σίγουρα δεν είναι οτι καλύτερο έχω δει σε HD.

Reaction score
0
To king kong πότε το έχεις δει ? γιατί είναι παλιό και λογικό να μην θυμάσαι καλά...

Αν έχεις δει το Matrix , τι λες για σύγκριση με αυτό ? θεωρείτε από τα best (Link) Hd-dvd , αλλά οι περισσότεροι λένε ότι φυσικά του "ρίχνουν" τα Pirates.
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=37186
"I was fortunate enough to watch the new Matrix Collection HD DVD box set yesterday, and not even it rivals this Curse of the Black Pearl disc."

Reaction score
0
Γιατί να μην συγκρινουμε με το King Kong???????
Γιατί θα μπορεί να νομίζουν το Κing-Kong καλύτερο ενώ δεν είναι... έχει βγει παλιά και αν το έχουν τότε τα παιδιά λογικό είναι να ξεγελαστούν.

Τα δεδομένα σήμερα είναι ότι σχεδόν όλοι θεωρούν κορυφή το Pirates , και σε σύγκριση με το Matrix που βγήκε επίσης πρόσφατα (και θεωρείτε κορυφή στο HD-DVD), οι συγκρίσεις είναι συντριπτικές υπέρ του πρώτου.
(υποθέτω ότι θα το έχουν τα παιδιά και υπάρχουν πρόσφατες εντυπώσεις, οπότε καλό είναι να μας το επιβεβαιώσουν)

Reaction score
164
Τελικά ποιοί από εσάς έχετε κάνει σύγκριση και στα δύο φορμά; Ποιοί έχετε χαλάσει ώρες ατελείωτες παρακολουθώντας και HD-DVD και Blu-Ray; (Γιώργο, κάτσε κάτω! :happy_5: )
Ρωτάω γιατί άλλη βαρύτητα έχει πχ η άποωη του Giorgio-n και άλλη η δική μου που έχω δει μόνο λίγο HD-DVD.
Όλα τα άλλα του στυλ "νομίζουν ότι είναι, αλλά δεν είναι", "είναι παλιά και δεν την θυμούνται καλά(!!!)" είναι λόγια του αέρα, και μάλιστα του κοπανιστού.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis