Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl - BluRay

GTX

Reaction score
39
To king kong πότε το έχεις δει ? γιατί είναι παλιό και λογικό να μην θυμάσαι καλά...
Χτες (χωρίς πλάκα) τα έβαλα και είδα (μιλάμε για αποσπάσματα έτσι).

Pirates 1&2
King Kong
Matrix 1-3 :happy_4:

Reaction score
0
Χτες (χωρίς πλάκα) τα έβαλα και είδα (μιλάμε για αποσπάσματα έτσι).

Pirates 1&2
King Kong
Matrix 1-3 :happy_4:
Ωραία, και επιβεβαιώνεις ότι το Matrix είναι καθαρά χειρότερο από το Pirates όπως λένε όλοι, παρά το ότι θεωρείται TOP HD-DVD ?

Τελικά ποιοί από εσάς έχετε κάνει σύγκριση και στα δύο φορμά; Ποιοί έχετε χαλάσει ώρες ατελείωτες παρακολουθώντας και HD-DVD και Blu-Ray; (Γιώργο, κάτσε κάτω! :happy_5: )
Αυτό το κάνουν οι "επαγγελματίες" στα site που αναφέρω , και όλοι συμφωνούν ότι το BR είναι καλύτερο.
Επίσης είναι ξεκάθαρο ότι το Matrix είναι κορυφή στο HD-dvd και το DMC του ρίχνει κανονικά.

Οπότε δεν ξέρω που είναι το πρόβλημά σου ... δεν μπορώ να μην τα αναφέρω, και sorry ας σου χαλάω την εικόνα που θες να έχεις.

Reaction score
5
Ρε Βλίζαρντ πόσα παίρνεις απ'την μαμά-σόνυ ναουμ;;;
Και πάνω απ'όλα τι παίρνεις; μπα και παίρνεις λήγμένα; Το παιδί λίστα με ταινίες έβαλε που είδε... Που το είδες οτι το επιβεβαίωσε;;;

GTX

Reaction score
39
Αυτό το κάνουν οι "επαγγελματίες" στα site που αναφέρω , και όλοι συμφωνούν ότι το BR είναι καλύτερο.
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Οι επαγγελματίες που λες αν κάνουν κάποιες τέτοιες συγκρίσεις θα έπρεπε να ξέρουν οτι είναι άτοπες. Σύγκριση των 2 format με διαφορετικές ταινίες ΔΕΝ γίνεται. Αν δε το καταλαβαίνεις να στο πω με παράδειγμα, μπορείς να κάνεις σύγκριση 2 προβολέων βλέποντας διαφορετικές ταινίες, σκηνές, frames???? OXI. Ε λοιπόν ούτε και σε 2 format μπορείς να κάνεις.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να λέμε πόσο καλό και εντυπωσιακό είναι το καθένα.

Reaction score
164
Επίσης είναι ξεκάθαρο ότι το Matrix είναι κορυφή στο HD-dvd και το DMC του ρίχνει κανονικά.

Οπότε δεν ξέρω που είναι το πρόβλημά σου ... δεν μπορώ να μην τα αναφέρω, και sorry ας σου χαλάω την εικόνα που θες να έχεις.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλά προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται. Από τη μία μιλάνε άτομα τα οποία έχουν δει και μπορούν να μιλάνε και από την άλλη διάφοροι που δεν έχουν ιδέα επί του θέματος, απλά αναμασούν ό,τι ακούν ή ό,τι θα ήθελαν να ακούσουν. Και μην βιαστείς να μου πεις ότι "τα διαβάσαμε σε κάποιο site", γιατί και αυτό εδώ site είναι και μάλιστα έχει αποδειχθεί πολλές φορές πιο σωστό και αντικειμενικό από μεγάλα του εξωτερικού.
Ανέφερες κάτι για "επαγγελματίες". Τι επάγγελμα κάνουν αυτοί τελικά; Είναι "επαγγελματίες θεατές HD"; Είναι "επαγγελματίες συκριτικοί ποιότητας εικόνας"; Είναι απλά "δημοσιογράφοι"; Ή κάτι άλλο άσχετο;

Τα άλλα για την εικόνα που μου χαλάς δεν τα κατάλαβα. Απλά θα σημειώσω ότι δεν είσαι σε θέση να χαλάς την εικόνα κανενός, πέρα από τη δική σου. Άκου και καμία φορά κάποια άλλη άποψη από άτομα που έχουν ιδία πείρα, δεν θα πάθεις τίποτα κακό...

Reaction score
14
Ρε bliz ,έχεις παέι ποτέ σου σε συγκριτικό ? Έχεις δεί 100 ταινίες αυτών των φορμάτ ?? Έχεις δεί παράλληλη προβολή των ταινιών που αναφέρεις ??
Δεν έχεις μυωπία ??? Άν σου βάψουν μια κότα πράσινη θα στην πουλήσουν για παπαγάλο επειδή το ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ??????
Όταν θα είσαι σε θέση εσύ ,να το δεις με τα μάτια σου , ΤΟΤΕ να πεις ότι έχεις να πεις...
Δεν είναι επιχειρήματα αυτά....

Reaction score
4
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Οι επαγγελματίες που λες αν κάνουν κάποιες τέτοιες συγκρίσεις θα έπρεπε να ξέρουν οτι είναι άτοπες. Σύγκριση των 2 format με διαφορετικές ταινίες ΔΕΝ γίνεται. Αν δε το καταλαβαίνεις να στο πω με παράδειγμα, μπορείς να κάνεις σύγκριση 2 προβολέων βλέποντας διαφορετικές ταινίες, σκηνές, frames???? OXI. Ε λοιπόν ούτε και σε 2 format μπορείς να κάνεις.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να λέμε πόσο καλό και εντυπωσιακό είναι το καθένα.
Σωστότατος :bravo:

Reaction score
0
Ρε Βλίζαρντ πόσα παίρνεις απ'την μαμά-σόνυ ναουμ;;;
Και πάνω απ'όλα τι παίρνεις; μπα και παίρνεις λήγμένα; Το παιδί λίστα με ταινίες έβαλε που είδε... Που το είδες οτι το επιβεβαίωσε;;;
Ρωτάω , δεν το είδες το ερωτηματικό ?
(μου έκανε εντύπωση ότι βγάζουν πολύ ανώτερο το Pirates από το κορυφαίο Matrix, και ήθελα την γνώμη των παιδιών που τα έχουν δει)

ΥΓ
Αφήστε μερικοί το προσκύνημα στο δικό σας αφεντικό , την MS, αφήστε τα άσχετα και κοιτάξτε τι λέω.
(δεν είναι τίποτα άγνωστο ή που πρέπει να μείνει κρυφό, κανονικά δεν θα έπρεπε να τσαντίζεστε)

Reaction score
5
Δεν προσκυνάω καμία Μ$ καλέ μου βλιζαρντάκο... Αυτό δεν έχεις καταλάβει.
έχω στην διάθεσή μου και blu-ray player (PS3) και hddvd player (Toshiba HD-XE1) και Full HD τηλεόραση (Samsung LE40F71B) για να μπορώ να δω όσο γίνεται τα μέγιστα κάθε ταινίας.

Και το συμπέρασμα μου είναι απλό, ξεκάθαρο, σαφές.

Κάνενα Blu-Ray απο αυτά που έχω δει (πέραν του Face Off) δεν συγκρίνεται με τα HDDVD που έχω δει... Απλά πράματα.

Εσύ έχεις δει; Εχει συγκρίνει; Εχεις γράψει; Τι εχεις κάνει;

GTX

Reaction score
39
Ωραία, και επιβεβαιώνεις ότι το Matrix είναι καθαρά χειρότερο από το Pirates όπως λένε όλοι, παρά το ότι θεωρείται TOP HD-DVD ?
ΟΧΙ δεν επιβεβαιώνω κάτι τέτοιο φυσικά. Και τα 2 είναι καλά αλλά για να είμαι ειλικρινείς τα Matrix φαίνονται πιο εντυπωσιακά στα μάτια μου και σίγουρα ΔΕΝ είναι ξεκάθαρο κάτι τέτοιο. Οι πειρατές έχουν πλάνα με κόκο και με αρκετή θαμπάδα, ειδικά κάτι μακρινά, από την άλλη τα Matrix έχουν πολλά σκοτεινά πλάνα τα οποία ναι μεν είναι πολύ καλά και καθαρά αλλά όσο να'ναι στα σκοτεινά δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.

Το δικό μου συμπέρασμα είναι οτι το δισκάκι με την πιο εντυπωσιακή εικόνα αυτή τη στιγμή είναι το King Kong. Το ίδιο θα μπορούσα να πω και για το Open Season ή για το Happy Feet ή ακόμα και για το A Scanner Darkly αλλά αυτά όλα είναι animation και γενικά δεν είναι σωστό να τα χρησιμοποιούμε για συμπεράσματα αφού τα animation φαίνονται καλά ακόμα και σε DivX ;-)

Θα το πω άλλη μια φορά έτσι για το γαμώτο, έχω και PS3 και 360 και Wii δεν υποστηρίζω καμία εταιρία και δε με ενδιαφέρει καθόλου ποιός θα κερδίσει τον πόλεμο της κονσόλας. Έχω όμως άποψη και για τις 3 και για τα 2 format από δικές μου δοκιμές και εμπειρίες και προσωπικά εμπιστεύομαι τα δικά μου μάτια καλύτερα από κάθε "επαγγελματία".

Reaction score
164
Θα το πω άλλη μια φορά έτσι για το γαμώτο, έχω και PS3 και 360 και Wii δεν υποστηρίζω καμία εταιρία και δε με ενδιαφέρει καθόλου ποιός θα κερδίσει τον πόλεμο της κονσόλας. Έχω όμως άποψη και για τις 3 και για τα 2 format από δικές μου δοκιμές και εμπειρίες και προσωπικά εμπιστεύομαι τα δικά μου μάτια καλύτερα από κάθε "επαγγελματία".
Πες όμως ότι είμαστε συνάδελφοι με τον Giorgio-n και τον Regunus στο τμήμα underground προώθησης του Hd-DVD στη Microsoft! Αφού το τσακάλι μας κατάλαβε! :happy_5:

Reaction score
0
Κάνενα Blu-Ray απο αυτά που έχω δει (πέραν του Face Off) δεν συγκρίνεται με τα HDDVD που έχω δει... Απλά πράματα.
Εσύ έχεις δει; Εχει συγκρίνει; Εχεις γράψει; Τι εχεις κάνει;
Αν δεν γλύφεις εσύ την MS τότε μήπως γλύφει ο κόσμος όλος τo DMC που όχι μόνο το συγκρίνει αλλά το βγάζει και καλύτερο ?

Tην άποψή σου λες, και αν θες να διατηρήσεις την εντύπωση ότι προσπαθείς να είσαι αντικειμενικός να μην δείχνεις νευριασμένος όταν σου αναφέρω τι λεει ο άλλος κόσμος και μην αρχίζεις τα άσχετα με το τι κάνω εγώ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl - BluRay

Το δικό μου συμπέρασμα είναι οτι το δισκάκι με την πιο εντυπωσιακή εικόνα αυτή τη στιγμή είναι το King Kong. Το ίδιο θα μπορούσα να πω και για το Open Season ή για το Happy Feet ή ακόμα και για το A Scanner Darkly αλλά αυτά όλα είναι animation και γενικά δεν είναι σωστό να τα χρησιμοποιούμε για συμπεράσματα αφού τα animation φαίνονται καλά ακόμα και σε DivX ;-)
+1000000.............και συμφωνώ χωρίς να έχω δεί ολόκληρο το King Kong παρά μόνο μερικά πλάνα..........δεν έχει ούτε κόκκο ούτε προβλήματα στην κίνηση........σε αντίθεση με τους πειρατές(both movies) που έχουν κόκκο σε αρκετές σκηνές.........τα animation θα είναι πάντα animation........:cool_4:

Reaction score
1
Απάντηση: Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl - BluRay

Παντως αυτο που συμβαινει με τον κυριο Κοng μου κανει εντυπωση.
Πως γινεται ενας τιτλος που ειναι απ΄τους πρωτους που κυκλοφορισαν, να εξακολουθει να εχει την καλυτερη εικονα σε σχεση οχι μονο με blu ray αλλα ακομα και απο καινουριους hddvd?

Εγω δινω δυο απαντησεις: ή η ταινια στο μεγαλυτερο μερος της ειναι ψηφιακη, ή ο πρωτος ερωτας δεν ξεχνιεται ποτε...

Reaction score
0
To King kong ας μην κοροιδευόμαστε... Ολη η ταινία Animation είναι!!
Η καλύτερη εικόνα που έχω δει είναι.......αλλά Animation!:happy_9:

Reaction score
6
Απάντηση: Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl - BluRay

Ας πω και γω λοιπόν αυτά που ειδα στους δυο πειρατές και συγχρόνως να διορθώσω καποιες ανακρίβειες που ειπώθηκαν από τον "συνήθη ύποπτο".

Οι ανακρίβειες φυσικα αφορούν το HDDVD του Matrix και πως θεωρείται ενας από τους κορυφαίους τίτλους αυτου του φορματ.
Φυσικα αυτό δεν ισχυει σε καμία περίπτωση και καταλαβαίνω πως η αναφορά γίνεται για να μπορέσει ο φιλος μου ο Blizard να υποστηρίξει καποια πράγματα ( στη συγκεκριμένη περίπτωση όπως θα δει παρακάτω δεν χρειάζεται )

Για την τριλογία Matrix εχουμε μιλήσει στο παρελθόν και εχουμε αναφέρει που υστερεί και που υπερτερεί. Οι απόψεις των μελων του φόρουμ ( και η δικιά μου) αλλα και άλλων ξενων φορουμ συμπίπτουν μεταξυ τους και φυσικα τα συμπεράσματα που βγαίνουν από αυτές τις απόψεις κάθε αλλα παρα για best hddvd μιλουν .

Και κατι άλλο ως παρένθεση για τους ειδικούς ριβιούερ.
Οι "επαγγελματίες" που κανουν review τους επιτρέπετε να κανουν και άλλη δουλεια ( και αρκετοί από αυτους την κάνουν).
Δουλειά όμως , που σε αυτό το φορουμ (και ειδικα σε αυτην την κατηγόρια που τυγχάνει να ειμαι συντονιστής) μας αφήνει παγερά αδιάφορους.
Εδώ γράφουμε , αυτά που βλέπουμε , και δεν παπαγαλίζουμε αυτά που μας λενε πως πρεπει να βλέπουμε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv