Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl - BluRay

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl (2003) BluRay


Ταινια
Στην Καραϊβική του 17ου αιώνα η κόρη του Αγγλου κυβερνήτη πέφτει θύμα απαγωγής. Ένας παιδικός της φίλος και ένας πειρατής αναζητούν το Μαύρο Μαργαριτάρι, το πλοίο του διαβόητου Μπαρμπόσα, αγνοώντας ότι το πλήρωμα είναι στοιχειωμένο και ότι η Ελίζαμπεθ είναι εκείνη που μπορεί να αναιρέσει την κατάρα.



Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl
Σε HD
Κατι μου λέει πως ο πιο τυχερος εδώ μεσα είναι αυτός που δεν εχει PS3 ( πως αλλιώς να το εξηγήσω).
Την ταινία την ειδα με το Powerdvdαλλα και σε άλλες versionπου κυκλοφορούν για να ειμαι σίγουρος για τα παρακάτω ( αυτό ισχυει και για τους δυο πειρατές)

Σίγουρα είναι από του καλύτερους τιτλους σε BD που εχουν κυκλοφορήσει ως τωρα γεγονος που ισως να μην επρεπε να μας προκαλει εντυπωσει καθως και στο παρελθον η Disney μας εχει προσφέρει εξαιρετικές μεταφορές.
Ετσι και τωρα στον τομεα της εικόνας εχουμε να κανουμε με μια κορυφαία μεταφορα σε BD και με ελάχιστα μειονεκτήματα τοσα όμως που να μην επιβαρύνουν δραματικά την τελικη του βαθμολογία.

Τα μειονεκτήματα αυτά γίνονται αισθητά στις σκοτεινές σκηνές της ταινίας ( που δεν είναι και λιγες)
Εκει λοιπόν η ζωντάνια των χρωμάτων και η πολύ καλη ευκρίνεια χανουν έδαφος ενώ ο κοκκος που στα φωτεινά είναι σχεδον ανύπαρκτος, στα σκοτεινά είναι αρκετά αισθητός.
Παρόλα αυτά η γενικη του εικονα είναι σε υψηλα επίπεδα τετοια που να με κάνει να πω, πως το 9,5 στα 10 είναι δικαιότατο για το Μαύρο Μαργαριτάρι.



Technical Specs
* BD-50 Dual-Layer Disc/BD-25 Single-Layer Disc
* Two-Disc Set
Video Resolution/Codec
* 1080p/AVC MPEG-4
Audio Formats
* English PCM 5.1 Surround (48kHz/24-Bit)
* English Dolby Digital 5.1 Surround
* French Dolby Digital 5.1 Surround
* Spanish Dolby Digital 5.1 Surround

Ταινια 5/10
Εικονα 9,5/10​

Μεταφορά στο αντίστοιχο τοπικ​
 

Attachments


Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl (2006) BluRay


Pirates of the Caribbean - Dead Mans Chest

Ταινια
Στην Καραϊβική του 17ου αιώνα η κόρη του Αγγλου κυβερνήτη πέφτει θύμα απαγωγής. Ένας παιδικός της φίλος και ένας πειρατής αναζητούν το Μαύρο Μαργαριτάρι, το πλοίο του διαβόητου Μπαρμπόσα, αγνοώντας ότι το πλήρωμα είναι στοιχειωμένο και ότι η Ελίζαμπεθ είναι εκείνη που μπορεί να αναιρέσει την κατάρα.

Σε HD
Και ενώ εχουμε να κάνουμε με την ιδια ταινια ( ως σικουελ του πρωτου μερους ) και προφανώς με τον ιδιο τροπο κινηματογράφησης και μεταφοράς της κοπιας σε BD, παρολα αυτά εδώ εχουμε ένα κλικ παραπάνω στην ποιότητα , τέτοιο που να καρφιτσώνεται στην θηκη αυτού του BD το 10/10.
Αψογο σε όλα τα σημεία του.
Αναγλύφει εικόνα , καθαρη , ευκρινέστατη και ένα βαθος πεδίου σαν αυτό που εχουμε συνηθίσει στους κορυφαίους τίτλους HDDVD.
Μαλιστα καπου στο 36ο προς 37ο λεπτο της ταινιας στην σκηνη που σκαρφαλώνουν στα βραχια , οι εικονες θυμίζουν εντονα ( για να μην πω γκαρμπον ) αυτές του άριστου επισης King Kong.
Τα προβληματάκια στα σκοτεινά πλάνα του πρώτου μερους αυτή τη φορα λείπουν όπως φυσικα και ο κόκκος.

Για τους λάτρεις του καλου HD και της εικονας το Dead Mans Chest προτείνεται να μπει στην συλλογή σας.
Για τους λάτρεις όμως των καλων ταινιών δράσεις και φαντασίας ,καλυτερα να το ξεχάσετε.
Και οι δυο ταινιες τις σειρας είναι επιεικώς απαράδεκτες και πρεπει να σας εξομολογηθώ πως με ιδιαίτερη δυσκολία μπήκα στην διαδικασία να τις ξαναδώ.:happy_9::happy_9:





Τεχνικά - Περιεχόμενα

Ότι πιο εντυπωσιακό εχω δεν σε Bluray authoring βρίσκεται στις δυο ταινίες των πειρατών.
Εξαιρετικής εμπνεύσεως και λειτουργικότητας ,με την εισαγωγη του δισκου στο player , στο intro menu μας υποδέχεται μια ειρωνική νεκροκεφαλή.
Αποψη μου είναι πως τετοιες προσεγμένες δημιουργίες στο authoring ειτε ενός bluray ειτε ενος HDDVD ανεβαζουν ακομα περισσότερο την αγοραστική αξια ενός δισκου.
Στην προκειμένη περιπτωσει μιλαμε για δυο δισκους που έρχονται με πλουσιο υλικο ικανο να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς συλλέκτες.

Technical Specs
* Blu-ray
* BD-50 Dual-Layer Disc/BD-25 Single-Layer Disc
* Two-Disc Set
Video Resolution/Codec
* 1080p/AVC MPEG-4
* 480i/MPEG-2 (Supplements Only)
Aspect Ratio(s)
* 2.35:1
Audio Formats
* English PCM 5.1 Surround (48kHz/24-Bit/6.9mbps)
* English Dolby Digital 5.1 Surround (640kbps)
* French Dolby Digital 5.1 Surround (640kbps)
* Spanish Dolby Digital 5.1 Surround (640kbps)

Εικονα: 10/10
Ταινια : άστο καλυτερα​
 

Attachments


Μηνύματα
7.461
Reaction score
3
Λοιπόν... Ας πω κι εγώ την άποψή μου. Δεν εχω δει το Curse of the Black Pearl. Είδα μονο λίγο απο το dead man's chest στο powerdvd.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η εικόνα ειναι πάρα πολύ καλή. Σίγουρα ότι καλύτερο εχω δει απο Blu-Ray και ενας απο τους καλύτερους τίτλους των HD format απο άποψη εικόνας. Οπως είπε και ο Σινεμουσικός ένα MUST HAVE για τους κατόχους Blu-Ray Player!!!

Εμένα μου άρεσε και σαν ταινια :mrgreen:
 

Μηνύματα
2.489
Reaction score
1
Απάντηση: Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl - BluRay

Τα προβληματάκια στα σκοτεινά πλάνα του πρώτου μερους αυτή τη φορα λείπουν όπως φυσικα και ο κόκκος.
ΟοοοοοοΛΕ!!! Επιτελους. :respect:



...και πρεπει να σας εξομολογηθώ πως με τσατίσατε που με βάλατε στο τρυπακι να τις ξαναδώ
:cool_1:
 

Μηνύματα
1.275
Reaction score
0
Ας πω και γω λοιπόν αυτά που ειδα στους δυο πειρατές και συγχρόνως να διορθώσω καποιες ανακρίβειες που ειπώθηκαν από τον "συνήθη ύποπτο".
…καταλαβαίνω πως η αναφορά γίνεται για να μπορέσει ο φιλος μου ο Blizard να υποστηρίξει καποια πράγματα
Μετά την καθαρή απάντησή που θα σου δώσω, λογικά πρέπει να παραδεχτείς το χοντρό λάθος σου και να πάρεις πίσω τις αρλούμπες που είπες σε αυτό το topic για το τι έκανα… αν δεν το κάνεις, ας κρίνει ο κόσμος ποιος είναι τελικά ο "συνήθης ύποπτος".


1)Eγώ είπα απλά αυτό που δείχνουν τα link και όχι κάτι που το έβγαλα από το μυαλό μου ... αν θες να κατηγορήσεις κάτι είναι αυτά, όχι όμως εμένα.
Ξέρεις σε ποια ξένα forum και site κοιτάω για να δω ποιότητα και γνώμες … δεν διάλεξα το avsforum πρώτη φορά και δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς για ανακρίβεια.
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=856119

2)Οι χρήστες λοιπόν έχουν τα Matrix στην κορυφή , μαζί με το Kingkong και 2-3 ακόμα ...ο giorgio πχ νομίζω δεν το θεωρεί της πλάκας.
(στο δικό σου link δεν είδα ξένο forum που λές.... μου ξέφυγε ?)
Επίσης κοιτάω και το HDdigest , που γράφει διθυράμβους για την ποιότητα και την σημασία που έχει το MATRIX στην πορεία του HD-DVD, ενώ έδωσα και link με πολλά review για το DMC.

3)Στο ίδιο topic που τολμάς να κατηγορείς εμένα ότι ανέφερα “ψεύτικα” στοιχεία και δεν μου δίνεις ελαφρυντικά , άλλος έχει πάρει μια ταινία που δεν ανήκει καν στο TOP TIER του BR για να μας πει ότι ΕΙΝΑΙ η καλύτερη του format και από ΑΥΤΟ να βγάλει διάφορα συμπεράσματα για το πόσο καλύτερο είναι το HD-DVD !!!
Εγώ δεν έδειξα μικροπρέπεια να πω ότι επίτηδες δεν μιλήσατε...

4)Αφήνω το Matrix γιατί βλέπω ότι σας χαλάει , και απλά επαναλαμβάνω ότι σχεδόν όλος ο κόσμος εκτός αυτού του forum θεωρεί πώς το BR είναι μπροστά...
Να λέτε την γνώμη σας αλλά δεν έχετε δικαίωμα να απαγορέψετε την ενημέρωση από αλλού, ούτε να την "πέφτετε" σε κάποιον που σας βάζει αυτά τα στοιχεία στο forum...

Εδώ ένα post απο έναν ακραία φανατικό του HD-DHD ... το αναφέρω απλά επειδή είναι χαρακτηριστικότατο της γενικής άποψης που επικρατεί σε άλλα forum.
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=10684782&&#post10684782
"DMC is good for Blu-Ray, despite the additional storage and bandwidth Blu-Ray FINALLY pulled off movie which looks better than HD DVD movies only a mere six months after King Kong. Is it enough to justify the purchase of a BD player? No"
 


Μηνύματα
7.461
Reaction score
3
Βλίζαρντ καλέ μου Βλίζαρντ... Επειδή ξέρω για ποια πράγματα σου μιλάνε μερικοί εδω μέσα (όπως κι εγώ άλλωστε) και γιι ποιο λόγο σου την λένε συνεχως... Είναι απλό...

Παρουσιάζεις συνεχώς δεδομένα που βλέπεις και διαβάζεις από εδώ και από εκεί. Όχι πράγματα που έχεις δει με τα μάτια σου.

Ύστερα απο την πατάτα του Casino Royale (όχι δικιά σου φυσικα...) που όλοι έλεγαν "da best m@therf@ckin BR και τρομερη μεταφορα κιετς ναούμ" και τελικά όπως είδαμε (και είδες φαντάζομαι ΚΑΙ ελπίζω) ήταν απλά καλό, ήταν λογικό να υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες για το τι επρεπε να περιμένουμε.

Οπως θα δεις 2 ποστ παραπάνω ΕΙΔΑ με τα ματια ΜΟΥ το PoTC και ΝΑΙ είναι το καλύτερο BR που εχω δει μεχρι σημερα (το δεύτερο τουλάχιστον, το πρώτο ΔΕΝ το εχω δει ακόμα) και ΝΑΙ είναι στις καλύτερες HD μεταφορες που εχω δει. ΟΧΙ η καλύτερη, αλλα στην κατηγορία που ΜΟΝΟ hddvd έβαζα μέχρι στιγμής.

Αν θες την γνώμη μου, στο μυαλο ΜΟΥ (πάντα) και με βαση τα δικά ΜΟΥ μάτια και τα δικά ΜΟΥ κριτηρια (γιατι τα κριτηρια του καθένα μετράνε τελικα και οχι ότι βλακεία/σωστό γράψει ο καθενας σε οποιοδήποτε site οσο αξιόπιστο κι αν ειναι) οι ταινίες σε BR ακόμα ΔΕΝ εχουν κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου ΑΛΛΑ πλέον ειμαι αισόδοξος ότι θα χρησιμοποιηθεί η, σίγουρα, μεγαλύτερη χωρητικότητα του BR δίσκου για να δούμε μεταφορές με ποιότητα εικόνας των HDDVD.

Επαναλαμβάνω. ΜΑΘΕ να ΚΡΙΝΕΙΣ με τα δικα ΣΟΥ μάτια. Σταμάτα να μεταφέρεις τις αρλουμπολογίες (σωστές και λανθασμένες) που διαβάζεις σε οποιοδήποτε site.
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Απάντηση: Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl - BluRay

Μα Ανδρεα και στο link που δινεις τα Matrix 2 & 3 τα δινει 5 αστερια! :crazy_1:

H συνολική του βαθμολογία όπως βλέπεις είναι 4,5.
Επισης σε αρκετούς τομεις της εικόνας τα σχολια όπως πιθανόν να διάβασες δεν είναι τοσο διθυραμβικά όπως θα γινόταν με έναν άριστο τιτλο.


Συγκεκριμένα:

Alright, people, stop chomping at the bit. Yes, The Matrix is here in high definition. No, it's not the best looking disc I've ever seen. This series has suffered from enough hype without me adding to it. Is it a high quality transfer? Absolutely. This is easily the best The Matrix has looked on home video. There's a significant amount of grain, which is to be expected on what was a relatively small studio film. Probably the biggest problem is with the re-tinting of the scenes that take place in the Matrix. Originally, they de-emphasized blues and used more green hues, but they were redone to look even more green to bring them in line with the look of the sequels. The tinting seems to sap the image of vitality, and it's especially annoying because a few shots here and there slipped through the process, showing you how good it could look. Good, but not great work. 4 Stars.
Το ευτύχημα με αυτόν τον τιτλο είναι πως προσφέρει τις νεες ευκολίες του HDDVD( που προφανώς ανεβάζουν τον μέσο όρο του) πραγμα για το οποιο καθυστερεί η έκδοση της τριλογίας σε BD ( πράγματα που εχουν ειπωθεί εδω).
 

Μηνύματα
2.611
Reaction score
13
Τα matrix ΔΕΝ τα έχω δεί..Έτσι λοιπόν δεν έχω άποψη..
Η πλειοψηφία των sites με χρήστες λέει πως το matix 1 σε εικόνα ΔΕΝ είναι τόσο καλό όσο τα 2 και 3....
Για το Dead man δεν έχω άποψη και δεν πρόκειται να έχω μέχρι να το πάρει ο Λάμπρος..Μάλλον είναι πολύ καλό.
Λυπάμαι όμως να δώσω για αυτή την ελε'ι'νή ταινία έστω και τον χρόνο της παραγγελίας...
Για το Curse μπορώ τελικά να δώσω το περισσότερο 8,5 στην εικόνα..
Πολύ εμφανής κόκκος Ανδρέα σε σκοτεινά μα και σε φωτεινά πλάνα..
Υπερβολικά λεπτομερές ΜΟΝΟ σε close up πλάνα...

Περιμένω αυτές τις ημέρες και το Apocalypto...
Κάτι λίγο που είδα σε blu-ray rip σε έναν φίλο μου με ενθουσίασε !!!!
Θα δούμε όμως...

** πολύ καλό bluray είναι το Discovery atlas - Australia
*** Και τίμια αγορά + πολύ καλή εικόνα το Pursuit of HAPPYness

Σε Hd-dvd τώρα...
Βάσει κριτικών στα τρία αστέρια είναι το the perfume (das parfum - αγορά από amazon.de)..
Δεν είναι έτσι..
Το άρωμα ( που δεν έχει αγγλικούς υπότιτλους ) είναι σε κάποια σημεία ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ...δεν είναι τόσο σταθερό σε όλη τη διάρκεια βέβαια και του στοιχίζει κάπως , πάντως καταπληκτική αγορά για αυτούς που τους άρεσε η ταινία !!!
Και τέλος ένα 9 άρι στην εικόνα για το skeleton key... ( πολύ δύσκολα πλάνα και σκοτεινά αλλά τα βγάζει πέρα !)
Ωραία και τα xtras !!
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Απάντηση: Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl - BluRay

Γιώργο θα σε παρακαλούσα να κανεις ότι κάνεις συνήθως με τις ταινίες που βλεπεις βάζοντας της ξεχωριστά την καθεμία σε τοπικ.
Είναι πιο ευκολο για όλα τα μέλη να βρίσκουν τις απόψεις για μια HD ταινια σε αντίστοιχο τοπικ από το να ψάχνουν μεσα στον χαμό των μηνυμάτων.
 

Μηνύματα
2.611
Reaction score
13
Re: Απάντηση: Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl - BluRay

Γιώργο θα σε παρακαλούσα να κανεις ότι κάνεις συνήθως με τις ταινίες που βλεπεις βάζοντας της ξεχωριστά την καθεμία σε τοπικ.
Είναι πιο ευκολο για όλα τα μέλη να βρίσκουν τις απόψεις για μια HD ταινια σε αντίστοιχο τοπικ από το να ψάχνουν μεσα στον χαμό των μηνυμάτων.

οκ !!!:cool_4: :cool_4:
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Απάντηση: Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl - BluRay

Κατά αρχήν χαλάρωσε γιατι από βαμμένος μπλε , σε βλεπω να κοκκινίζεις
και υπαρχει πιθανότητα να σου έρθει κανένα εγκεφαλικό.


Ας προσπαθήσω λοιπον να απαντήσω στο παρακάτω παραλήρημα
( αν και χαμένος χρόνος είναι , αλλα μια που ειμαι αραχτός …)


1)Eγώ είπα απλά αυτό που δείχνουν τα link και όχι κάτι που το έβγαλα από το μυαλό μου ... αν θες να κατηγορήσεις κάτι είναι αυτά, όχι όμως εμένα.
Πρώτον δεν σε κατηγορώ.
Και δεύτερον ποσώς με ενδιαφέρει από πού αντλείς τα γραφομενα σου.
Από την στιγμη που τα υιοθετείς και τα υποστηρίζεις με παθος εχεις την ευθύνη των γραφομένων σου.
Συνεπώς κοψε την κλαψα πως εγω δεν το ειπα , το ειπε ο άλλος .
Τοσο καιρο σκίζεσαι για γνώμες αλλων σε σημειο που δεν θα σκιζόταν ουτε ο ίδιος ο συγγραφέας του.
Μην δικαιολογείσαι λοιπόν .

Ξέρεις σε ποια ξένα forum και site κοιτάω για να δω ποιότητα και γνώμες
Φυσικα και δεν ξερω,και όπως σου ξαναγράφω ουτε που με ενδιαφέρει.
Εχεις την εντύπωση πως εγω παπαγαλίζω όπως και εσυ τα γραφομενα των άλλων;
Εχεις την εντύπωση πως ακομα και ο Ανδρεας Κ. που παρέθεσε κάποια λινκ παραπανω εκανα το κλικ για να δω τι λενε;
Σε καμια περίπτωση.
Φροντισα να προμηθευτώ το υλικο για το οποιο γίνεται ο λογος και έκατσα να βγαλω τα δικα μου συμπεράσματα.
Πραγμα που εσυ ποτε δεν έκανες.
Ποτε σου δεν έχεις δει HDDVD αλλα ξερεις να το κρίνεις.
Προφανώς και η εμπειρια σου από BD είναι πενιχρή καθως ( και πολύ το φοβάμαι αυτό) το πιθανοτερο είναι να βλέπεις από καποιο pc monitor των 21 ιντσών.

… δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς για ανακρίβεια.
Εγω δεν εχω δικαίωμα να μιλω για ανακρίβεια ;
Εγω μιλω συμφωνα με αυτά που βλέπουν τα ματια μου.
Εσυ εισαι αυτος που κρινει πράγματα για τα οποια δεν εχει προσωπική άποψη.
Οτι αυτό εντέλει σε φέρνει στην μειονεκτική θεση να λες ανακρίβειες δεν σε ενοχλεί;

Και αλήθεια για θυμησε μου τι κοιτας σε αυτά τα λινκ που επισκέπτεσαι;

...κοιτάω για να δω ποιότητα…
Μπορεις και βλέπεις την ποιότητα της εικόνας ενός τιτλου HD η BD από τα γραφομενα κάποιου αλλου;
Μιλαμε για τηνεγκυρότητα των γραφομενων σου.



3)Στο ίδιο topic που τολμάς να κατηγορείς εμένα ότι ανέφερα “ψεύτικα” στοιχεία και δεν μου δίνεις ελαφρυντικά ,
Συνέχεια παραληρήματος…
Ποτε δεν σε κατηγόρησα ως ψευτη (μην βαζεις λογια σου , στο στόμα μου)
Παρολα αυτά ελαφρυντικά σου δινω.:cool_4:

4)Αφήνω το Matrix γιατί βλέπω ότι σας χαλάει , και απλά επαναλαμβάνω ότι σχεδόν όλος ο κόσμος εκτός αυτού του forum θεωρεί πώς το BR είναι μπροστά...
Ευτυχώς που το μυαλό σου είναι σχεδόν ολος ο κοσμος και όχι ολόκληρος.
Δεν μπορω να φανταστώ τι θα γινοταν σε αυτην την περίπτωση:happy_4:

Να λέτε την γνώμη σας αλλά δεν έχετε δικαίωμα να απαγορέψετε την ενημέρωση από αλλού, ούτε να την "πέφτετε" σε κάποιον που σας βάζει αυτά τα στοιχεία στο forum...
Αυτό ηταν από τα πιο ωραια..
Πρώτον, κανεις δεν σου απαγορεύεσαι να εκ φέρεις την γνωμη σου και να δίνεις πληροφόρηση στο φορουμ.( παλι βαζεις λογια στο στόμα μου)
Άλλωστε αυτό είναι το ζητούμενο. Η ανταλλαγή πληροφοριών.
Το θεμα είναι εάν εισαι ικανος για κατι τέτοιο.
Και για να εισαι θα πρεπει να εχεις τουλάχιστον το 1/10
της εμπειρίας του Giorgio.n το ¼ του Reguna το ½ του Johnny 20 η του smooth criminal η του Anthony6 και άλλων πολλών .
Εσυ τι εχεις από αυτά ( ασε μην μου πεις, δεν θελω να τα δω):happy_5:


Μετά την καθαρή απάντησή που θα σου δώσω, λογικά πρέπει να παραδεχτείς το χοντρό λάθος σου και να πάρεις πίσω τις αρλούμπες που είπες σε αυτό το topic για το τι έκανα
Σε εκλιπαρώ …
Ας μην μιλήσουμε για αρλούμπες.
Δεν θα θελα να πέσει ο server.:happy_5::happy_5:

Στο σπιτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

ας κρίνει ο κόσμος ποιος είναι τελικά ο "συνήθης ύποπτος".
Το πιστεύεις η όχι, συμφωνώ απόλυτα με αυτό.
 

Μηνύματα
1.275
Reaction score
0
Re: Απάντηση: Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl - BluRay

Συγνώμη φίλε αλλά ούτε εγώ μπορώ να δω καθαρά μια λογική σε αυτά που λές ... πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω μήπως μου ξεφεύγει κάτι δηλαδή.

Γιατί όχι μόνο δεν έχεις καν διαβάσει τα link που έδινα ,αλλά δεν σε ενδιαφέρουν όπως λες από πάνω .
Δεν θες να γίνεται αναφορά στο topic της ταινίας για τις κριτικές από τον έξω κόσμο ???
(τουλάχιστον από εμένα ... και γενικά δεν μπορώ να το δεχτώ αν δεν υπάρξει ξεκάθαρη απαγόρευση για τέτοια post από τους υπευθύνους της κατηγορίας.)

Και από πάνω ασχολείστε βρε παιδιά με το αν έχω δει την ταινία και με το αν πιστεύω τα άλλα forum ή εσάς, ενώ δεν θα έπρεπε καν να σας δώσω λογαριασμό.
Από την στιγμή που τα Link μου είναι Οκ και δεν λέω ψέματα για τις άλλες απόψεις που το πρόβλημα ? δεν έπρεπε να γίνουν δεκτά χωρίς αντιδράσεις ?
(να μην πρήζετε εμένα δηλαδή , όχι να τις δεχτείτε ...)

ΥΓ
Και επιπλέον, πόσες φορές έχω βάλει μια ξένη κριτική "κόντρα" στην δικιά σας ? ελάχιστες αν είναι, ούτε που θυμάμαι.
Εδώ το έκανα γιατί έχουμε την κορυφαία ταινία αποδεκτή σχεδόν από όλους, και στο topic της ο giorgio την είδε εντελώς διαφορετικά, ενώ έβγαζε και συμπέρασμα από αυτό για τις δυνατότητες όλου του format !
(Όχι επειδή την είδε στραβά τελικά, αλλά κυρίως λόγω του λάθους που έγινε και στην αρχή την μπερδέψαμε με άλλη.)
 

Μηνύματα
2.489
Reaction score
1
Απάντηση: Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl - BluRay

Bliz το λαθος σου ξερεις πιο ειναι? Οταν καποιος εχει διαφορετικη αποψη προσπαθεις να τον πεισεις για το αντιθετο. Δηλαδη περιμενεις απ'τον αλλο να σου πει: "εχεις δικιο" και αυτο ειναι λιγο δυσκολο(ειδικα σε σενα). Και αυτο εξηγει τις κοντρες και τα θεματα με πολλες σελιδες. Γραψε αυτα που θελεις και αυτοι που διαβαζουν, ξεχωριζουν (πιστευω) το σωστο απ'το λαθος.

Και εγω δεν συμφωνω (οπως ολοι φυσικα) με πολλα που γραφονται, ομως γραφω την αποψη μου χωρις να προσπαθω να πεισω τον αλλον οτι εχω εγω δικιο.
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Απάντηση: Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl - BluRay

Συγνώμη φίλε αλλά ούτε εγώ μπορώ να δω καθαρά μια λογική σε αυτά που λές ... πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω μήπως μου ξεφεύγει κάτι δηλαδή.
Τι δεν μπορείς να καταλάβεις;
Ότι εμπιστεύομαι περισσότερο τα μάτια μας από ότι μπορει να υποστηρίζει ο καθένας ,και που μπορεί μάλιστα να εχει συμφέρον από αυτό.
Το θεμα δεν είναι πως δεν έχεις καταλάβει .
Το θεμα είναι πως δεν έχεις δει.

Αυτό σου εχει ξεφύγει. ( και απορώ πως σου εχει ξεφύγει το ρεζουμέ).
Γιατί όχι μόνο δεν έχεις καν διαβάσει τα link που έδινα ,αλλά δεν σε ενδιαφέρουν όπως λες από πάνω .
Μα τι θελεις να δω από δαύτα, όταν εχω ιδία άποψη.
Να τα διαβάσω για να επιβεβαιωθώ;
Να τα διαβάσω για να δω τις γελοιότητες που πολλές φορές γράφουν ( και που εσυ καποιες φορες έχεις παπαγαλίσει).
Να τα διαβασω ώστε να παρω γραμμή για το τι πρέπει να αγορασω ώστε να τα προσθέσω στην συλλογή μου;:sad:
Δεν θες να γίνεται αναφορά στο topic της ταινίας για τις κριτικές από τον έξω κόσμο ???
(τουλάχιστον από εμένα ... και γενικά δεν μπορώ να το δεχτώ αν δεν υπάρξει ξεκάθαρη απαγόρευση για τέτοια post από τους υπευθύνους της κατηγορίας.)
Ποιος το ειπε αυτό.
Να γίνονται χίλιες φορες .

Αλλα όχι να μας λένε και μάλιστα με επιμονή ( στην ουσία εσυ το κάνεις αυτό) πως αυτό ο τιτλος είναι best, και γω που τον εχω δει να θελω να τον κανω σουβερ για την μπυρα μου.

Ε όχι .
Δεν μπορούν να μας πείσουν κάποιοι για αυτό που βλέπουμε με τα ίδια μας τα μάτια.

Δεν γίνετε αυτό.

Από την στιγμή που τα Link μου είναι Οκ και δεν λέω ψέματα για τις άλλες απόψεις που το πρόβλημα ? δεν έπρεπε να γίνουν δεκτά χωρίς αντιδράσεις ?
Πίστευε και μη , ερεύνα:cool_4:

Αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό και το ξέρεις ( δεν μπορει να μην το ξερεις)

Εσυ ψάχνεις για οτιδήποτε καλο από την μαμα Sony και το υιοθετείς χωρις να σε νοιάζει αν είναι αλήθεια η ψέματα.
Οτιδήποτε κακο για την Sony είναι ασήμαντο , ξένος δάκτυλος και παγκόσμια συνωμοσία

Από την άλλη οτιδήποτε από τον μπαμπούλα MS θεωρείται από σένα ως κακό και ψεμα.

Εσυ λοιπον που κατηγορείς εμένα και τον Giorgio έψαξες μεσα στην κατηγορία ποσα review εχουμε κάνει με θετικότατα σχολια για BD τιτλους;

Φυσικά όχι.

Το μονο που σε ενδιαφέρει είναι να κανεις θόρυβο για τα αρνητικά μας σχόλια ,που είναι περα για περα δίκαια για κάποιους τιτλους.

Το λυπηρό είναι πως τα σχόλια σου δεν προέρχονται από την δική σου γνώμη ( που πιστεψε με δεν εχω κανενα πρόβλημα να δεχτώ ) αλλα από γραφομενα τριτων που δεν εκανες ποτε τον κοπο να διασταυρώσεις αν ισχύουν ( βλέποντας δηλαδή με τα ίδια σου τα μάτια.

Εχεις δει κανέναν άλλο σε αυτό το φόρουμ να παπαγαλίζει όπως κάνεις εσυ;



Φιλε blizard, όλα τα παραπάνω δεν τα λεω ουτε για να σε πικάρω ουτε για να σε αποτρέψω να συμμετάσχεις στη κατηγορια με τον ιδιο ζηλο οπως κάνεις τωρα.

Θέλω να ξέρεις πως τα γραφομενα μου προς εσένα γίνονται καλοπροαίρετα ( και ας λες πως λέω αρλούμπες )και με σκοπο να σε κάνουν να βοηθήσεις ακομα πιο πολύ στην ενημέρωση των μελών και στην ανταλλαγή πληροφοριών .

Όχι όμως ετσι.

Πάρε το νεo dvd player της Sony ( αφου συμπαθείς τοσο πολύ αυτην την εταιρεία) παρε και μια μεγαλη tv η έναν προβολέα , δες επιτέλους HDDVD , και εφοσον τοτε θα είσαι σε θέση να εκφέρεις την δικη σου άποψη θα χαρώ πολύ να την συζητήσουμε.

Μέχρι τότε όμως εγώ δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθώ.

Είναι μάταιο να μιλώ για ηλεκτρολογία σε έναν γεωργό , και δυστυχώς αυτό κανω αυτήν την στιγμή.
 

Μηνύματα
1.275
Reaction score
0
Re: Απάντηση: Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl - BluRay

Εσυ λοιπον που κατηγορείς εμένα και τον Giorgio έψαξες μεσα στην κατηγορία ποσα review εχουμε κάνει με θετικότατα σχολια για BD τιτλους;

Φυσικά όχι.

Το μονο που σε ενδιαφέρει είναι να κανεις θόρυβο για τα αρνητικά μας σχόλια ,που είναι περα για περα δίκαια για κάποιους τιτλους.
Σε πόσα σχόλια-κριτικές σας έχω κάνει "θόρυβο" αναφέροντας άλλες απόψεις πχ? πραγματικά δεν θυμάμαι κανένα.

Πως ξέρεις τι σκέφτομαι για τα σχόλιά σας πάνω σε διάφορους τίτλους ? υπονόησα ποτέ ότι δεν λέτε θετικά για το BR ή δεν είναι δίκαιες ?
(το πιο χοντρό που έχω πει είναι AYTO, σιγά τα λάχανα)

Και όπως είδες είχα λόγω που το έκανα... είχε λάθος ο giorgio στην ταινία και έτσι άθελά του παραπληροφορούσε τον κόσμο.
Έκανε μπαμ ότι κάτι είχε πάει στραβά εδώ, γιατί η κριτική του απείχε πάρα πολύ από όλου του υπόλοιπου κόσμου.
(μόνο και μόνο για αυτό, θα έπρεπε να μην το κάνεις θέμα)

ΥΓ
Ίσως έχουμε και οι δύο την μύγα , αλλά σίγουρα ούτε να σε πείσω με ενδιαφέρει, ούτε να χαλάσω τα post σας ή διάφορα άλλα άσχετα που λες, και φυσικά δεν θα δω HD-DVD ούτε μπορώ να κάνω κριτική των ταινιών που έχω δει.
Τέσπα το κουράσαμε , θα προσέξω να μην επαναλαμβάνομαι πολύ σε ένα topic , αλλά δεν βλέπω κάτι άλλο.
 

GTX

Μηνύματα
3.813
Reaction score
39
Re: Απάντηση: Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl - BluRay

και φυσικά δεν θα δω HD-DVD ούτε μπορώ να κάνω κριτική των ταινιών που έχω δει.
Έτσι μπράβο να μη δείς ποτέ HD-DVD οπότε να μη μάθεις ποτέ αν είναι καλό ή καλύτερο από το Blu-ray, απλά να μπαίνεις εδώ και να μας ζαλίζεις το κεφάλι με το πόσο καλύτερο είναι το Blu-ray χωρίς ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ για τί μιλάς :bravo::bravo::bravo:

ως συνήθως θα κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις και θα αγνοήσεις αυτά που σου λέω/λέμε και θα απαντήσεις ότι να'ναι σε μάθαμε πια!!! wall_2
 

Μηνύματα
1.275
Reaction score
0
Χαλάρωσε λίγο ...ξέρω πόσο κατώτερο σαν format είναι, δεν είναι ανάγκη να το αγοράσω από πάνω !!!
(Σαν συνειδητοποιημένοι καταναλωτές δεν πρέπει καν να το στηρίξουμε όταν δεν το έχουμε ανάγκη, ακόμα και αν μας περισσεύουν πολλά λεφτά.)

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το BR και το ps3, δεν έχω κανένα λόγο να αγοράσω τίποτα άλλο.

ΥΓ
Για ταινίες δεν κάνω κριτική τώρα και ούτε σκοπεύω αφού δεν μπορώ να δω HD-DVD … και μέχρι να πετύχω κανένα φίλο που να έχει, μπορεί και να μας έχει τελειώσει το format.
 

Μηνύματα
7.461
Reaction score
3
Σαν εξαγριωμένος πωλητής HD-DVD κάνεις βρε … ήμαρτον ρε παιδιά δηλαδή .

Φυσικά και ξέρω τι είναι το HD-DVD και πόσο κατώτερο σαν format είναι … δεν χρειάζεται να το πληρώσουμε κιόλας.
Σαν συνειδητοποιημένοι καταναλωτές δεν πρέπει καν να το στηρίξουμε, ακόμα και αν μας περισσεύουν λεφτά για πέταμα.
(για ταινίες δεν κάνω κριτική … και ούτε σκοπεύω γιατί δεν θα δω HD-DVD… μέχρι να πετύχω κανένα που να έχει, είναι πιο πιθανό να μας έχει τελειώσει)
Μπορώ σε παρακαλώ πολύ, να χρησιμοποιήσω αυτές σου τις κουβέντες ως υπογραφή μου στο AVSite? :prof:
 

GTX

Μηνύματα
3.813
Reaction score
39
Blizard πλέον έχω εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής μαζί σου, δε μπορώ νσ συζητήσω άλλο με άτομο σαν κι εσένα. Το μόνο που θα κάνω απο δω και πέρα είναι να γελάω με αυτά που γράφεις. Απλά αν γράφεις ανακρίβειες όπως συνήθως, θα το επισημαίνω για τους αναγνώστες που μπορεί να παραπληροφορείς. Τέλος απο μένα...εσύ συνέχισε να γράφεις ότι να ναι :respect:
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.631
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top