Popcorn Hour: Οδηγός επιβίωσης

Reaction score
1.458
Απάντηση: Popcorn Hour: Οδηγός επιβίωσης

Πρέπει να έχει κάποια έτοιμα μενού για μουσική.Δοκίμασε με αυτά!Σίγουρα θα δεις διαφορά.Δες και με optical/coaxial αν έχεις πως είναι ο ήχος.

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Popcorn Hour: Οδηγός επιβίωσης

Να δωσω ακομα μια πληροφορια, στο ενα popcorn c200 υπαρχει LG BD player και παρουσιαζεταιι το ιδιο προβλημα με την αναπαραγωγη ηχου απο CD.

Reaction score
1.458

Στον onkyo πρέπει να υπάρχει κάποια επιλογή για stereo.Οταν ακούς μουσική θα επιλέγεις stereo.Θα έχεις πολύ καλύτερο ήχο.
Για δοκίμασε το λίγο και πες μου.

Reaction score
19

Θα δοκιμασω με coaxial και θα ενημερωσω για το αποτελεσμα, επισης θα παιξω και λιγο με το μενου του ONKYO.

Ευχαριστω για τις προτασεις.

Reaction score
1.458

Νομίζω εφόσον μιλάμε για μουσική σε mp3,η επιλογή stereo ή 2ch,δεν ξέρω πως ακριβώς το αναφέρει ο onkyo είναι η καλύτερη δυνατή.

Reaction score
19

Συγνωμη μαλλον γραφουμε παραλληλα. Βεβαια εχω δοκιμασει και stereo και direct και ΤΗΧ music και το αποτελεσμα ειναι ιδιο.

Δεν θυμαμαι αν το προβλημα βρισκεται και στο sub ( stereo vs direct) γιατι ηταν ανατριχιαστικο στα υπολοιπα καναλια!

Reaction score
1.458

Παράλληλα γράφουμε!:116:
Δοκίμασε και με coaxial τότε και αν μπορείς/υπάρχει με άλλο καλώδιο hdmi!
Επίσης μήπως ο onkyo,το συγκεκριμένο μοντέλο,έχει θύρα usb ή ethernet και δέχεται κάποια αναβάθμιση του firmware που συνήθως διορθώνει προβλήματα?Το έψαξες αυτό?

Reaction score
19
Ethernet δεν εχει σιγουρα. Δεν γνωριζω με ποιο τροπο αλλα αναβαθμιση δεχεται. Η αληθεια ειναι πως δεν μου περασε απο το μυαλο και ισως πρεπει να το κοιταξω.

Πιστευεις δηλαδη οτι μαλλον το προβλημα προερχεται απο τον A/V και οχι απο το C200. Σε αυτη τη περιπτωση θα μπορουσα να συνδεσω και απευθειας την TV μεσω HDMI με το C200 και να ενημερωσω.

Reaction score
1.458

Θα πρέπει να έχει κάποια usb τότε,αφού δέχεται αναβάθμιση.Εφ'οσον υπάρχει θα συνδέσεις ένα usb στικάκι φορμαρισμένο σε fat32 με ΜΟΝΟ το αρχείο για την αναβάθμιση μέσα.Δες βέβαια και τον ήχο από την τηλεόραση πως είναι.
Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα προβλήματα πάντως με το c-200 για αναπαραγωγή μουσικής.Η θέμα firmware του onkyo είναι ή θέμα καλωδίων.Δοκίμασε με όσο πιο πολλά διαφορετικά καλώδια μπορείς.Πολλές φορές υπάρχουν διαφορές.

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: Popcorn Hour: Οδηγός επιβίωσης

Ευχαριστω. Μπορω να πω μου εχεις δωσει ηδη σοβαρο και μεγαλο homework :609::116:
Ωχ!Δεν το ήθελα αυτό να σε ταλαιπωρήσω! Μόνο έτσι θα βρούμε άκρη όμως.
Είμαι …παθών και μαθών με τα media players,έχουνε πολλές ιδιαιτερότητες και μάλιστα το καθένα διαφορετικές!
Υπομονή,καλό κουράγιο και θα το βρούμε!:116:

Reaction score
1.458

Για να επιβιώσουν και οι ταλαίπωροι mac users like me :126: με τα popcorn και όλα τα NMT:
TOMY The Only Mac YAMJ GUI αλλά πρίν,εγκαταστήστε στο mac το YAMJ.
Εδώ μερικά mac friendly πακετάκια του YAMJ για mac & Tomy αλλά και όχι μόνο:
http://inhousedesignsinc.com/software/YAMJ/YAMJ.html

Reaction score
0
Πρόβλημα Popcorn Hour και δίκτυο

Γεια σας. Έχω σοβαρό θέμα με το μηχανάκι και το δίκτυο. Στα windows 7 έχω κάνει ότι χρειάζεται για να μοιράζουν τους δίσκους (το έκανα σε 2 laptop – 1 PC)
Μάλλον μετά από κάποια αναβάθμιση του popcorn βλέπει το όνομα του δικτύου, βλέπει μόνο το ένα PC, αλλά και όταν πατάω να μπω σε αυτό μου λέει «no content…….», δεν βλέπει.
Έχω κάνει setup το popcorn με το δίκτυο και μάλιστα δοκίμασα ενσύρματα και ασύρματα με USB στικάκι.
Έχω το τελευταίο firmware αλλά παρατήρησα κάτι. Θυμάμαι παλαιότερα ότι στο setup υπήρχαν τα «NMT apps» εφαρμογές που όριζες κάποια παραπάνω πράγματα στο δίκτυο εκτός από το αν είναι καλώδιο η ασύρματο, αυτόματο IP ή όχι. Θυμάμαι που έβαζα και το όνομα του δικτύου (Workgroup), και πιστεύω ότι κάπου εκεί έχει να κάνει το πρόβλημα.
Τώρα δεν βλέπω το NMT.
Αν φταίει αυτό, μπορώ να το βάλω τώρα που το firmware είναι το τελευταίο και το NMT δεν έχει αλλάξει από το 2009 από ότι είδα στο site του popcorn?
Ευχαριστώ

Reaction score
0

Δεν νομιζω να εχει διαφορα εσωτερικο με εξωτερικο δισκο,σωστα?Αν βαλω εσωτερικο σιγουρα θα βαλω κ ενα φανακι παντως

Reaction score
0
παιδια πηρα αυτο το hdd case για ide to usb, http://www.play247.g...oducts_id=26897 , και ενω δουλευει μια χαρα και στο pc και στο playstation με όλους τους σκληρούς που δοκίμασα, όταν το συνδέω στο popcornhour A100 μου βγάζει σφάλμα USB Failed (ενώ και το Wii προσπαθεί να τον διαβάσει αλλά δεν τα καταφέρνει).Ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Popcorn Hour: Οδηγός επιβίωσης

Εχω το εξης προβλημα. Εχω βαλει μεσα στο σκληρο δισκο ταινιες HD 720p, 1080p αλλα καποιες ταινιες δεν μπορουν να διαβασουν τους υποτιτλους που ειναι σε srt.Θεωρητικα οταν παιζω μια ταινια το popcorn αναγνωριζει αυτοματα τους υποτιτλους και τους διαβαζει σε καποιες περιπτωσεις οπως παραπανω παρολο που υπαρχει ο ελληνικος υποτιτλος δεν διαβαζει τιποτα. Αυτο εχει να κανει με τους υποτιτλους (ειναι λαθος?) ή υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το φορτωσω στο popcorn?

Reaction score
1.458

Μήπως οι υπότιτλοι δεν έχουν την σωστή κωδικοποίηση cp1253 ή Greek και είναι σε utf-8?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos