- Reaction score
- 0
απ οσο καταλαβα η ρυθμιση θα γινει σε μια και πριν την παραλαβη θα ρυθμιστουν ολες που θα αγοραστουν. δεν θα κανουμε εμεις την ρυθμιση οποτε δεν θα μας δωθει το secret menu (καλυτερα ισως γιατι αν βαλουμε χερι θα τα καναμε ...)Ολα ξεκαθαρα αλλα λιγο αυτο με το πωσ θα αποσταλουν οι ριθμισεισ στον καθενα ? Με ποιον τροπο εγω θα ριθμισω την τηλεοραση μου . Θα παρουμε τισ ρυθμισεισ με πμ ? Με καποιο χαρτι μεσα στη συσκευσια ?Η ρύθμιση των τηλεοράσεων.
και γράφοντας τις ρυθμίσεις που θα αποστείλω στο Menu, να φτάσουν στο 80 με 85% της ρύθμισης που προσφέρω σε ραντεβού.[/b]
Και για να ρυθμισεις τις τηλεορασεις δεν χρειαζετε να μπεισ στο ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ?
- Αν ΝΑΙ τοτε εμεις σημαινει οτι πρεπει πλεον το ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ να το κανουμε ΦΑΝΕΡΟ. Γιατι τοτε πρεπει να μπουμε και εμεισ στο ΜΕΝΟΥ και να επεμβουμε. Αποτι ειπωθηκε σε προηγουμενα μυνηματα εγινε ντοροσ στο οτι οι κινεζοι δεν δινουν το μΥΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ. Εκτοσ αν κανω λαθοσ.
-ΑΝ ΟΧΙ (δεν χρειαζετε να μπουμε στο ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ) τοτε ποια ρυθμιση ειναι αυτη που μπορει να δωσει το 80 - 85% χωρις να χρειαζετε η επεμβαση στο ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΕ΅ΝΟΥ ? Μονο δηλαδη με ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΧΡΩΜΑ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ κλπ γινετε ?
Αυτα ειναι καλα να διευκρινιστουν γιατι πρωσωπικα εγω δεν μπορεσα να καταλαβω. Αυτα χωρισ ιχνος ειρωνιασ και εξυπναδας παρα ΜΟΝΟ ΑΠΟΡΙΑΣ. Ουτως; η αλλως ο Λαμπρου την δουλεια του την εχει αφησει σε αρκετουσ απο εδω και εχει δειξει οτι τα καταφερνει υπερ του δεοντος....